|
|
#1741 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: FREE SAMPLES :>
moje zbiory z dwóch dni:
*katalog domów *przewodniki o Chorwacji <chyba z 10!> *Katalog BRW *katalog ze sprzętem do salonów kosm. *7 próbek od Caudalie *katalog OKA *katalog od Frank-a Walder-a hi,hi... ciekawe co dziś przyjdzie |
|
|
|
#1742 |
|
Rozeznanie
|
w ciagu kilku ostatnich dni :
* mapa i folder powiatu piotrkowskiego *probki l'oreala (4 : szamponu przeciwlupiezowego; kremu happyderm,kremu przeciwzmarszczkowego, podkladu translucide) *probki kosmetykow firmy : A Mincer Pharma (5 anty alergiczny krem nawilzajacy;stymulujacy kram na noc , przeciwzmarszczkowy na dzien,liftingujaco wygladzajacy na dzien , zen-szeniowy krem przeciwzmarszczkowy). wciaz czekam i sie doczekac nie moge na : *pudelko na pigulki; *pilniki z m; *cos z trojki; * z oceanika; * probke szyldu na drzwi; *tampony; * i jeszcze kilka innych , ktorych ni pamietam ;] no coz bede cierpliwie czekac, a jakos nowych maili wysylac mi sie nie chce..chyba minela mi faza ;p moze jeszcze kilka wysle.. |
|
|
|
#1743 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1744 |
|
Przyczajenie
|
wczoraj 2x karma dla psa i ksiazeczka z royala
a teraz mam cos w skrzynce ale klucza niemam czekam na mame
|
|
|
|
#1745 |
|
Raczkowanie
|
A u mnie dzisiaj pustki...
Chyba się rozpłaczę!!! |
|
|
|
#1746 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1747 |
|
Raczkowanie
|
U mnie jakaś broszurka o miernikach napiecia itp. Nie wiem po co to zamówiłam
Catch me If jou can... ...![]() --------------------------------------------------- 21 czerwiec 2014 r., godz: 15:00!! ![]() Nasz dzień!!!
|
|
|
|
#1748 |
|
Zadomowienie
|
A ja dostałam dzisiaj zdjęcie z autografem, ale nie wiem kto na nim jest <co?> heheh...
|
|
|
|
#1749 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1750 |
|
Zadomowienie
|
Kim co ?? nie znam jej ...nie wiem kiedy ja wysylalam emaila z prosba o JEJ autograf skoro jest nie znam
ale nie pogardze nim :P
|
|
|
|
#1751 |
|
Zadomowienie
|
Kim Basinger ?? jeśli tak to jak to się czyta ??
|
|
|
|
#1752 |
|
Raczkowanie
|
Aniu ,chyba tak...-sama porównaj
|
|
#1753 |
|
Zadomowienie
|
no zadziwiajace podobienstwo :P pewnie to ona
dzieki
|
|
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
aniu ale masz fajnie! ja też chcę autograf kim
|
#1755 |
|
Zadomowienie
|
Sylwia - kimbasinger@studiofanmail .com - to chyba ten mail..taki znalazłam w necie
|
|
|
|
#1756 |
|
Raczkowanie
|
U mnie dziś tylko otwarta skrzynka, w środku pusto.Nigdy przedtem nikt mi nic nie ukradł ze skrzynki(mieszkam w bloku).Jestem pewna ,że była zamknieta, bo sprawdzalam rano i mój ojczulek tez sprawdzał.Uważam,że listonosz zakosil paczke, a skrzynke zostawil otwarta po to żeby pożniej było,że to niby ktos inny mi ukradł.A wy co myślicie.Ja już nie mam siły.Zastanawiam się co robić.Pójde na poczte to mnie wyśmieją.Zwykłych listów się chyba nie odnotowuje,nie?i nie będą wiedzieć czy było coś do mnie dzisiaj czy nie w ogóle.Myślałam że może powiem im ,że zawsze jak coś będzie do mnie to żeby listonosz dzwonił domofonem ze cos przyszlo.Myślicie że to coś da? Normalnie samowolka!Tolerowałam porozrywane koperty ale tego to już nie zniosę.Przepraszam ze sie tak rozpisalam, ale normalnie..
|
|
|
|
#1757 |
|
Raczkowanie
|
No troche mi już przeszło i zaczęłam myśleć bardziej logicznie.Mam nadzieje,że wszystko się wyjaśni i że to nie wina tego listonosza.Jutro się dowiem. Może mi się zamek zepsuł w skrzynce i się sama otwiera...Trzeba wierzyć w ludzi...
A poza tym widziałyście? na stronce Ziaji jest nowy konkurs, trzeba wypełnić ankiete i a nuż sie uda.Papa |
|
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie pusto
|
#1759 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz wpisać prośbę o broszury, mapy etc. i od razu w tej prośbie adres. Odpisali mi po francusku i po niedługim czasie przyszła super mapa (z opisem fajnych miejsc w Paryżu) i list z podziękowaniem za zainteresowanie
|
|
|
|
|
#1761 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
i adresik z POLAND i bedzie ok. tak słyszałem od ludzi którzy dostali juz fotki, ja wysłalem i wciaz czekam ...
|
|
|
|
|
#1762 |
|
Raczkowanie
|
A u mnie dzisiaj od Forcha 2dlugopisiki,breloczek i naklejki.Poza tym katalog gadzetow i jak zwykle masę niepotrzebnej makulatury.A i jeszcze jakis magazyn biznesowy,to sobie przejrze,a co mi tam .A wczoraj kurierem wielgasna paczuszka z niczym.Jakies nakrętki,kolanka,foldery od firmyOSKART.Nawet nie pamiętam kiedy do nich pisałam,ale jeśli już to prosiłam o gadzety
|
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie wkońcu coś leżało w skrzynce:
4 próbki od DuWopa i kartki z zapachami od Lacoste |
|
|
|
#1764 |
|
Rozeznanie
|
ja też dzisiaj dostałam próbki od DuWopa w ilości cztery: 2 błyszczyki do ust, podkład, jakiś krem stylizujący do włosów oraz ulotkę.
|
|
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
z tego co sprawdziłam teraz to błyszczyki niezbyt ciekawe, ot takie zwykłe, nic nadzwyczajnego, a w dodatku ten przezroczysty okrooooopnie piecze w usta, nawet teraz, gdy już go zmyłam, czuje to pieczenie :/
podkład jaki dostałam ma OKROPNY zapach, ale jedo zaletą jest to, że idealnie dopasował się do koloru mojej skóry, mimo że w próbce wydawał się być b. ciemny, aha, i ma on w sobie drobinki rozświetlające ech, ale ten zapach ...
|
|
|
|
#1766 |
|
Rozeznanie
|
a mi właśnie błyszczyki pasują
nic mnie nie pieczeale podkład faktycznie paskudnie pachnie, w dodatku jest za ciemny, i te drobinki mi sie nie podobają, wyglądają jak brokat :/ |
|
|
|
#1767 |
|
Raczkowanie
|
A gdzie wysylalyscie do Duwopa?
|
|
|
|
#1768 |
|
Rozeznanie
|
info@duwop.com
około miesiąca jak nie dłuzej czekałam |
|
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
do mnie dzis przyszly: 4 probki z du wopa, notesik z jakiejs firmy farmaceutycznej i pudeleczko na tabletki anty yasmin. Pudelko jest nawet, nawet, ale musialam na nie czekac ponad miesiac. A teraz okazalo sie z ulotki, ze tych tabletek brac nie moge, zreszta jak wszystkie.Wczoraj natomiast przyszedl to mnie t-shirt, ktory jak dzis sie dowiedziala wygralam w konkursie
Jedna osoba na miesiac, ktora prawidlowo odpowie na pytanie dostaje t-shirt i ja bylam tym szczesliwcem Fajnie. Ale zazyli mnie teraz pytaniem na ten miesiac. Skad u diaska mam wiedziec ile szkol wyzszych jest u mnie w miescie? Powiem, ze stronka jest miedzynarodowa sami zobaczcie: http://www.worldcitizens.net/ Pod wielkim napisem CITIZENS OF THE WORLD jest FREE CONTEST: Win a worldcitizens t-shirt i klikacie na to
|
#1770 |
|
Raczkowanie
|
A u mnie dzisiaj katalog z domami i próbki z Mincera
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.

Aniu ,chyba tak...-sama porównaj
Powiem, ze stronka jest miedzynarodowa