|
|
#1801 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: FREE SAMPLES :>
Maleństwo ja mam np czym palić w piecu
żart oczywiście, tego co mnie nie interesuje to nie zamawiam
|
#1803 |
|
Rozeznanie
|
Zamawiam tylko to, co mnie interesuje.
I np pod wpływem otrzymanych próbek zaczełam kupować żarcie dla kota Royal Canin, bo kotu posmakowało
|
|
|
|
#1804 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- pokój mam mały, a poza tym mam alergię na kurz A jak już wspomniałeś o tych zamawianiu czego popadnie, to przypomniał mi się dowcip o dwóch studentach, którzy w drodze na uczelnię zauważają leżącą na ławce kartkę papieru. Jeden z nich podnosi ją, a drugi pyta: "co to takiego?". A ten odpowiada: "nie wiem, ale skserujmy dwa razy"
|
|
|
|
|
#1805 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Margarettka]Cześć!
Spróbuj wejść tutaj: http://www.ziaja.com/pl/?a=nap, w opcji wybierz temat-wybierz opcję "chcę otrzymac próbki" i pokaże ci się taka lista, z której można wybrać tylko dwie . Zamawiałam w taki sposób na początku tego tygodnia i po dwóch dniach przyszła przesyłka. Oprócz tych dwóch wybranych przeze mnie dodali dwie od siebiedżinks |
|
|
|
#1806 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem czy to już było, ale tu można dostać darmowa gazetkę, aż trzy razy w roku
. Najpierw jednak należy wypełnić ankietę. Ja właśnie wypełniłam i będę teraz cierpliwie czekac ![]() Link: http://tyitwojdom.wp.pl/wid,7585906,wiadomosci.ht ml |
|
|
|
#1807 |
|
Przyczajenie
|
broszury o Austrii pare dni temu
|
|
|
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To, co mi się nie przyda, po obejrzeniu rozdaję znajomym (a zawsze znajdą się zainteresowani). A co do map, przewodników.... Kocham podróże, mam nadzieję że kiedyś uda mi się w określone miejsca pojechac ![]() No dobra uzależniona jestem i tyle |
|
|
|
|
#1809 |
|
Przyczajenie
|
Witam! Ja cierpiałam na próbkomanię jakiś rok temu. Wtedy najfajniejszą przesyłkę dostałam z La Roche-Posay (wysłaną z Warszawy z L'oreala na Daniszewskiej) - ponad kilogram REWELACYJNYCH próbek. Wchodziło się na stronkę www.laroche-posay.com, site international, contact us i wypełniało formularz. Nie wiem, czy to jeszcze działa - w każdym razie wtedy wszyscy moi znajomi wysyłali i skutek zawsze był pozytywny. W tej chwili wolę przy zakupach w aptece poprosić o jakieś próbki - mam swoje ulubione, gdzie są przemiłe i hojne panie aptekarki : ))
|
|
|
|
#1810 |
|
Raczkowanie
|
Anubis-Dzięki za link. Masz prawdziwe szczęście z tymi aptekarkami. U mnie w mieście, w aptekach próbek nie uświadczysz
Chyba same na sobie wszystko testują bo zawsze słyszę to samo; "przykro nam, ale nie dysponujemy próbkami" . No comments. A w jednej aptece próbki można o zgrozo.... kupić ! Np są próbki Ziaji za 25-50 groszy
|
|
|
|
#1811 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A co do aptekarek, to myślę, że część z nich po prostu sama korzysta z tych gratisów, a część mówi prawdę (bo nie wszystkim dustrybutorzy przywożą). W każdym razie w Łodzi z apteki na ul. Przełajowej wychodzi się z torbą za reklamę
|
|
|
|
|
#1812 | |
|
Raczkowanie
|
Odpowiedz odmowna z NAAN Cosmetics
Cytat:
|
|
|
|
|
#1813 |
|
Raczkowanie
|
Cześć.
U mnie w zeszłym tygodniu 2 kubki i T-shirt od radiowej Trójki. A dzisiaj 2 długopisy i dioda na komórkę od TVP. (e-mail widzowie@tvp.pl) |
|
|
|
#1814 |
|
Zadomowienie
|
ja dzis dostalam pudeleczko takie rozowe (co prada na tabletki antykoncepcyjne) ale jest w nim lusterko i jest fajne
|
#1815 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1816 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie był u mnie listonosz, zresztą już po raz drugi dzisiaj.
Tym razem dostałem kolejną już mapę Polski od K2 ( www.k2.com.pl ) ,katalog Frank Walder, 6 próbek i cennik od Mincer Mona Lisa ( mcr@kosmetyka.com ) 9 próbek, cennik i ulotki od BIOMARIS ( info@biomaris.com ) 1 próbka perfum l'arome również od BIOMARIS. Tak więc dzisiaj sporo mi się udało zebrać. Pozdro i szukam więcej adresów. ![]()
|
|
|
|
#1817 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam zacznę od tego,że najczęściej oglądam "Jedynkę" bo uważam ją za najbardziej polską i nie tak komercyjną jak inne stacje, których lepiej nie będę wymieniał. Piszę do Was z prośbą jeśli to możliwe o przesłanie mi jakiegoś gadżetu. Jeśli nie to przepraszam za kłopot, ale jeśli jest taka możliwość to podaję mój adres : (tu dokładny adres) Dziękuję za poświęcony mi czas i pozdrawiam (imię i nazwisko). Tak więc to bardzo łatwe !!! |
|
|
|
|
#1818 |
|
Raczkowanie
|
Dziś jestem bardzo szczęśliwa bo pełna skrzyneczka:
*Mapa Polski K2 *Ambasada Szwajcarii *Ambasada Austrii x2 (nie wiem czemu )*Malezja *katalog firan WISAN *2 próbki od Gosha Pozdrawiam i życze pełnych skrzynek jak u mnie. |
|
|
|
#1819 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1820 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez dzisiaj pełną skrzyneczkę miałam
![]() -jedzonko dla kota whiskas (po raz kolejny )-gazeta beauty forum -pudełeczko na tabletki anty -6 próbek kosmatyków od mincera
|
#1822 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A skad mozna dostac takie pudeleczko??? |
|
|
|
|
#1823 |
|
Wtajemniczenie
|
a u mnie dzis katalogi o Szwajcarii... Liverpool... i znow mapa Polski
|
|
#1824 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurde wiesz co, nie pamietam trzeba bylo na jakiesjs stronie wypelnic formularz i przysylali. Jesli ci to cos pomoze to powiem ze na pudelku pisze Yasmin
|
|
#1825 |
|
Zadomowienie
|
Zaraz postaram sie znalesc ta strone... jestem juz na tropie
|
#1826 |
|
Rozeznanie
|
ja też dzisiaj dostałam pudełeczko z napisem Yasmin od Sheringa
![]() a pozatym to broszury o Szwajcarii |
|
|
|
#1827 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam stronke http://www.yasmin.com/scripts/en/index.php?# , ale bardzo wolno sie laduje to po pierwsze. A po drugie trzeba adres kontaktowy znalesc i emaila wyslac
|
|
#1828 |
|
Raczkowanie
|
w sobote dostałam katalog ciuchów z www.apc.fr
a dziś -mapa samochodowa po raz drugi (mój TŻ i ciociateż dostali dzisiaj:![]() -po raz drugi katalog Guelle -po raz drugi katalog firanek Wisan -katalog pięknych narzut, pościeli itp z Art Du Blanc -broszury z Szwajcarii
Catch me If jou can... ...![]() --------------------------------------------------- 21 czerwiec 2014 r., godz: 15:00!! ![]() Nasz dzień!!!
|
|
|
|
#1829 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witamy! Uprzejmie informujemy, że Zespół ds. Kontaktów z Widzami dysponuje pewną pulą gadżetów z logo TVP S.A. Gadżety są losowane raz w tygodniu wśród internautów, będących naszymi widzami. Warunkiem udziału w losowaniu jest nadesłanie recenzji dowolnie wybranej audycji Telewizji Polskiej S.A. na adres: widzowie@tvp.pl pod hasłem Gadżety. Czekamy na interesujące uwagi i opinie. Życzymy powodzenia! |
|
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dzisiaj katalogi o Szwajcarii
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:35.

, ale jeśli interesują mnie poszczególne regiony Finlandii [...]
- pokój mam mały, a poza tym mam alergię na kurz

Chyba same na sobie wszystko testują bo zawsze słyszę to samo; "przykro nam, ale nie dysponujemy próbkami"
! Np są próbki Ziaji za 25-50 groszy