|
|
#1921 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: FREE SAMPLES :>
u mnie dziś tylko Iwostin
|
|
|
|
#1922 |
|
Zadomowienie
|
ziaja 2 probki
|
|
|
|
#1923 |
|
Rozeznanie
|
wczoraj dostalam 2 ziajaje (teraz zamawialam z formularzu na www, wczesniej tez dostalam ale wiecej jako odp ma prosbe mailowa), i avizo, zaraz ide na poczte sprawdzic co.
firmy, ktorych nazwy sa podoawane na forum chyba sa masowo przyatakowane, bo bronia sie jak moga a niektore pisza wprost - ze z powodu wielkiej ostatnio liczby zapyt o gadzety zaprzestali ich rozsylania
|
|
|
|
#1924 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale dostałam w odpowiedzi właśnie takie wyjaśnienie "ze względu na dużo ilość próśb o gadżety..." hehewykończymy ich naszymi mailami![]()
Catch me If jou can... ...![]() --------------------------------------------------- 21 czerwiec 2014 r., godz: 15:00!! ![]() Nasz dzień!!!
|
|
|
|
|
#1925 |
|
Raczkowanie
|
2 próbki perfum (francuskich
zamawialam ze strony: www.artisanparfumeur.com |
|
|
|
#1926 |
|
Zadomowienie
|
Poradnki o kobiecych bólach, katalogu Unicefu (na pewno coś zamówię) i jakiś katalog francuskiej firmy o kocach i poscielach do ubrania, katalog firan Wisan i paczuszka Bertolli
|
|
|
|
#1927 |
|
Raczkowanie
|
U mnie ostatnio poza próbkami z zjai i mincer'a oraz pudełeczkiem na tabletki, przychodzą same katalogi.
Np. dzisiaj: -Victoria secret (to już mój trzeci katalog od nich - tym razem Christmas) -Quelle (4 cienkie katalogi - kurcze razem w tym roku otrzymałam 16 różnych katalogóe quelle, nie wiedziałam, że aż tyle zanim nie policzyłam) -Siedmiogród katalog książek -Katalog z ciuchami L.L.Beari (na święta) -3 katalogi Paradyż - kafelki i aranżacje łazienki |
|
|
|
#1928 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Jestem Nowa Oto moje dzisiejsze zdobycze:-NYC Przewodnik -Ziaja poraz kolejny -Próbki(ładne,tłoczone,szt ywne )papieru z CezexuCzytam wasze forum od miesiąca(dopiero się teraz zarejestrowałam) i stwierdzam że jest jednym z najlepszych tego typu ![]() Chyba największe zdobycze tutaj ma PEBE![]() Ale widzę że inni też nie próżnują. |
|
|
|
#1929 |
|
Rozeznanie
|
witajcie próbko i gadżetomaniacy. Moje dzisiejsze zbiory:
katalog z biura turystycznego dwa kremiki od Gosh-a dwa płyny do hig. int + żel pod prysznic Ziaji próbki(same przeciwzmarszczkowe) YR kataog Victoria S. Czekam na więcej! |
|
|
|
#1930 |
|
Raczkowanie
|
Witaj alorah
Cieszymy się,że do nas dołączyłaś. Pozdrawiam i życzę dużych zbiorów
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dzisiaj pierwsza przesyłka<huraa>
![]() dwie próbki z Ziaji+ulotka w sumie mało ale zawsze się liczy,przysłali to co chciałam(krem do rąk i paznokci kozie mleko i balsam do ciała olej z winogron) napisali też z dermiki że przyślą a z yves rocher kazali przesłać klauzule(przesłałam) jest tez parę odmownych maili np. z loreala(napisali żebym udała się do drogerii albo ich punktu sprzedaży) to by było na tyle pozdrawiam
|
|
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dostałam pierwszą paczkę z gadżetami - kubek i koszulka od trójki i od razu musiałam napisac maila dla mamy - dostała zawału z wrażenia
![]() na tym raczej koniec udało mi się oprzeć niepotrzebnym mi katalogom - ups no jeszcze dostałam próbki z Claudalie
|
|
|
|
#1933 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do dużych zbiorów to czekam na kilka Z zeptera mieli przysłać już 2 tygodnie temu
|
|
|
|
|
#1934 |
|
Rozeznanie
|
Aaa... z Zeptera odpisali mi baaardzo dawno, że przyslą mi próbki, w ogóle bardzo miły mail i takei tam, a do tej pory ani widu, ani słychu... :| Napisałam niedoawno do nich znowu, że obiecali a ja nic nei odstałam, ale już sie nie odezwali.
|
|
|
|
#1935 |
|
Zadomowienie
|
ja dostałam dzisaj przewodnik po NYC
|
|
|
|
#1936 |
|
Raczkowanie
|
I ja chciałam przywitać nową próbkomaniaczkę
Witam Alorah pozdrawiamU mnie dziś kataog Helion
Catch me If jou can... ...![]() --------------------------------------------------- 21 czerwiec 2014 r., godz: 15:00!! ![]() Nasz dzień!!!
|
|
|
|
#1937 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie zamówiłam:
Przewodnik wakacyjny po Nashwille Płyta dvd o Iraku (film dokumentalny w stylu national Geographic). Zobaczymy czy dojdzie... |
|
|
|
#1938 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Postanowiłam przyłączyc się do zabawy. Od pewnego czasu próbuję przejrzeć te 60 stron i wysyłam mejle. Przyszło kilka odwomnych, kilka pozytywnych, ale ogólnie jeszcze duuużo firm mi nie odpisało. Mam do was kilka pytań: 1. Na jaki adres wysyłałyście prośby o próbki z Yves Rocher? bo kiedy napisałam na mailtocustomer_service@yr net.com odpowiedzili mi że mam się skontaktowac z polskim przedstawicielem 2. Kiedy piszę ankietke do Mavali to mam napisać w wiadomości, że chcę pilniczki, czy mogę zostawić puste a i tak mi przyślą? |
|
|
|
#1939 |
|
Raczkowanie
|
Acha i jeszcze jedno. Moja mama pracuje na poczcie, więc wiem co tam się dzieje. Wątpię, że listonosze kradną przesyłki, zazwyczaj dzieje się to duużo w wcześniej, kiedy rozdzielają je na poszczególne miasta. Raczej trudno nie zainteresować się np. paczką z pomadką z zagranicy, więc widzicie, jak wiele rzeczy wam przepada
|
|
|
|
#1940 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wczoraj i przedwczoraj zostalam obdarowana 3 przewodnkiami po Szwajcarii i cala masa po Finlandii - czekam na Norwegie - moj maz ma na jej punkcie fiola
|
|
|
|
|
#1941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w okienku wiadomości nei musisz nic pisać - pilniczki przydzielane są "automatycznie" do każdego zgłoszenia
|
|
|
|
|
#1942 |
|
Rozeznanie
|
a dzis 9 probek deramiki!!! i tylko 3 ulotki czyli dobre proporcje zachowane !
) trudno.
|
|
|
|
#1943 |
|
Raczkowanie
|
A o mnie listonosz dzisiaj zapomniał
|
|
|
|
#1944 |
|
Przyczajenie
|
witam
pewnie to dziwnie brzmi ale ejstem tutaj nowa jesli jednak chodzi i próbki to siedzew tym niecały meisiąc zbiory jak narzie składają się głownie z katalogów i próbek kremów, jednak co dalej bedzie to się okarze . pozdrawiam wszytskich serdecznie
|
#1945 |
|
Raczkowanie
|
Wreszcie dostałam katalog Victoria's secret i dwumiesięcznik "Rynek Mody".
Pozdrawiam wszystkie wizażanki z Free Samples ![]()
|
|
|
|
#1946 |
|
Zadomowienie
|
Dziś dostałam tylko katalog i magnetyczną zakładkę od wydawnictwa W.A.B
![]() ![]() Ale szkoda...innym więcej wysyłali A zepter to skąpce...nawet kilku próbek pożalą
|
|
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj i dziś zestawy map i przewodników po:
*Maryland *NYC *Barcelonie *Nowej Zelandii/Finlandii/Bahamach ![]() ![]()
|
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
moje ostatnie zbiory:
- 2 probki Ziaji - katalog Victoria's secret - przewodniki i katalogi po Bahamach, Nowej Zelandii, Islandii i inne - przewodnik po New York to chyba tyle bylo
|
#1949 |
|
Wtajemniczenie
|
hehehe a ja dzis dostalam TAMPONIKI.... (kilka rozmiarow :P)
probki Iwostin dla mojej mamy I UWAGA!! bylam w szoku !!!!!!!!! patrze - koperta babelkowa... otwieram.. a w srodku PLYTA PINK !!!!!!!!! i nic wiecej !!!!!!! zadnej kartki, ulotki.. nic !!!!!! nawet adresu zwrotnego na kopercie !!!!!!! i nie mam pojecia kto mi to przyslal !!!!!!!!!!!!!!!!!!! normalnie plytka szok ! moze ktoras z Was tez dostala ?heh nie przypominam sobie zebym brala udzial w jakims konkursie :P moze w opakowaniu od plyty byl... waglik :P buziaki ! milych zbiorow !
|
#1950 |
|
Raczkowanie
|
Nafie gratulacje!
Ja ostatnio dostałam list a w nim Wejściówka na mecz pomiędzy ekipami filmowymi M jak miłość, a ekipą jakiegoś nowego filmu kinowego (nie pamiętam tytułu) - chyba wygrałam ale podobnie jak u Ciebie - brak jakichkolwiek innych informacji oraz adresu zwrotnego
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

ale dostałam w odpowiedzi właśnie takie wyjaśnienie "ze względu na dużo ilość próśb o gadżety..."
hehewykończymy ich naszymi mailami

) trudno.