|
|
#2371 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Free Samples cz. II
Cytat:
Ja pisze po polsku,jesli pisze do polskich ambasad ![]() Zalezy mi tez na ambasadach Szwecji i grecji,wyslalam pare maili i znow przyszedl mail zwrotny o co chodzi ![]() ?
|
|
|
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny do państowych uczelni nie ma sensu pisać. one same mają zazwyczaj za mało kasy na swoje potrzeby, a co dopiero na rozsyłanie gadżetów. co innego te prywatne, muszą się jakoś reklamować i dbać o wizerunek wśród potencjanych studentów bo przecież z ich pieniędzy się utrzymują
|
#2373 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja dostałam negatywa od miasta Wołów:
Pani prośba jest jak najbardziej typowa - otrzymujemy takich ok 100 tygodniowo. Dlatego liczymy na wyrozumiałość z powodu braku darmowych gadżecików, natomiast po szczegółowe informacje dotyczące naszej gminy odsyłamy na stronY; www.wolow.pl, www.osir.wolow.pl , oraz www.wok.wolow.pl. -pozdrawiamy - Wydział Promocji ble :p
|
|
|
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dostawałam gorsze, ale najgorsza to.. cisza jest.. !![]() dzisiaj od Szwajcarii: Dzien dobry Dziekuje za nadeslanie maila. Do biura wracam 31.8. W pilnych sprawach prosze o kontakt z M**** C*** e-mail: Malgorzata.Chlebek@eda.ad min.ch Pozdrawiam A*** Cz*** No i od Chin "Please write in English!"
|
|
#2375 |
|
Wtajemniczenie
|
Katalog Bon Prix- jesień/zima
|
|
#2376 |
|
Raczkowanie
|
przesyłka od DAX- dwie próbki, jedna kremu, druga żelu do mycia twarzy+ broszura
i napisałam do Samoobrony polecono mi w tej sprawie skontaktować się z oddziałem w moim województwie
|
#2377 |
|
Raczkowanie
|
niektóre firmy to potrafią chamsko odpisać.
|
|
|
|
#2378 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zależało mi na czymś z Brazylii nie wiem czemu przychodzą maile zwrotne, dziwne to jakieś
|
|
#2379 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2380 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2381 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli chodzi o próbki kosmetyków Fitomed jest nam bardzo przykro, ale na dzień dzisiejszy, nie jesteśmy w stanie zadowolić wszystkich naszych potencjalnych klientów w gratisowe próbki i testery drogą wysyłkową. Darmowe próbki Fitomed są dostępne w firmowym salonie sprzedaży w Warszawie przy ul. Janowskiego 50 (8-16). Nasze kosmetyki są polecane przez dermatologów również dla alergików, ponieważ ich działanie myjące opiera się na właściwościach zmydlających zioła pod nazwą "Mydlnica lekarska". Nie mają właściwości drażniących często powodowanych przez detergenty. Po informacje i promocje zapraszam na stronę www.fitomed.pl. Nowości Fitomed: szampon oraz odżywka do włosów koloryzowanych „Rumianek i płatki słonecznika”. Informujemy że firma Fitomed uruchomiła profesjonalny serwis poświęcony zagadnieniom pielęgnacji skóry za pomocą kosmetyki naturalnej. Nowością jest pielęgnacja ust, m.in. luksusowy balsam do ust z masłem kakaowym i miodem. Polecamy również książkę "Cera tłusta - to nie problem", gdzie jest dużo praktycznych porad w rozwiązaniu problemów cery tłustej, mieszanej, trądzikowej i z przebarwieniami. Jak zrobić swój krem, maseczkę czy kompres stymulujący i skąd wziąć składniki? – zajrzyj na stronę www.kosmetykanaturalna.pl również po aktualną promocje. Pozdrawiam Anna Kołodziejczak
odpowiedzialam im tak: Bardzo dziękuję i przepraszam za kłopot.Wkońcu nienajgorszy ten negatyw
|
#2382 |
|
Raczkowanie
|
Szanowna Pani, Proszę pamiętać, że częsta zmiana kosmetyków lub ciągłe testowanie próbek różnych firm - powoduje uczulenia. Mogę doradzić przestać polować na darmowe próbki i mieszać różne składniki kosmetyczne na swojej skórze, a zakupić produkt pielęgnacyjny (np. Mleczko, Balsam do ciała itd.) i zużyć go. Nasza Firma gwarantuję serwis: Jeśli produkt po 7-14 dni nadal będzie wyzywać podrażnienia skóry - wymienimy go na inny. Posiada pani specyficzny "płaszcz ochronny" co może powodować przez pierwsze dni dostosowanie się skóry do nowego kosmetyku. Osiągnie Pani oczekiwany efekt. Jeżeli jest Pani zainteresowana doborem Kosmetyków dopasowanych do potrzeb Pani skóry, proszę o wypełnieniu Karty Klienta w załączniku. Po zapoznaniu się dobiorę Pani Program Pielęgnacyjny, a wybrane Produkty wyślę pocztą za pobraniem. Pozdrawiam serdecznie Twoja Konsultantka Kosmetyczna Tatiana Komar
Ojejku ale sie przejmują <wściekły>
|
#2383 |
|
Raczkowanie
|
od oceanica dostalam pozitiw
|
#2384 |
|
Raczkowanie
|
pomocy!! jak wypelniliscie ankiete z AA oceanic??
|
#2385 |
|
Rozeznanie
|
Wygrałaś w jakimś konkursie, czy pisałaś do nich?
|
|
|
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak wogóle to dzisiaj dostałam: * prenumeratę Dziennika Zachodniego * z nutrici poradnik żywienia malego dziecka (śliczny), mus jabłkowo- bananowy, kaszka mleczno- ryżowa z bananami, list i mleko w proszku. Listonoszka myślała że to nie dla nas haha teraz rozejdzie się plotka że ktoś w moim mieszkaniu jest w ciąży ![]() ![]() ![]() * informatory z Legnicy. Shestick czy jakoś tak ;P używaj multicytowania a nie pisania post pod postem, będzie większy porządek, to nie takie trudne. |
|
|
|
|
#2387 |
|
Raczkowanie
|
prosze powiedzcie jak wypelniliscie ankiete aa oceanic... bo tam napisali tylko co mam wypelnic
|
#2388 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2389 |
|
Raczkowanie
|
aha dzieki
|
|
#2390 |
|
Raczkowanie
|
Witam, Proszę o podanie adresu Gabinetu Kosmetycznego, do którego moglibyśmy wysłać pełen profesjonalny pakiet próbek. Z poważaniem, Olga Arciuszkiewicz
i co ja mam odpowiedziec??
|
#2391 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Każdego dnia otrzymujemy wiele pytań, jak otrzymać gadżety lub próbki z firmy NUTRICIA. Informujemy, że ze względu na nasze ograniczone możliwości nie wysyłamy gadżetów do kolekcjonerów. Są one produkowane wyłącznie na potrzeby określonych aktywności reklamowych i promocji. Nie prowadzimy ich dystrybucji i sprzedaży. Próbki dołączane są do poradników wysyłanych w ramach programów lojalnościowo - komunikacyjnych przeznaczonych dla matek. to ze strony NUTRICIA, czyli nie wysyałają gadżetów, a jak Ty to zrobiłaś że tobie wysłali, bralas udział w tym programie lojalnościowym??? |
|
|
|
|
#2392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pamiętam gdzie pisałam bo wysylałam ostatnio tyle maili że szok.
|
|
|
|
|
#2393 |
|
Zadomowienie
|
Napisałam prośbe o gadżety
|
#2394 |
|
Wtajemniczenie
|
adresy byly kopiowane z glownych stron ambasad
|
|
|
|
#2395 |
|
Rozeznanie
|
Witaj,
Serdecznie dziękujemy za zainteresowanie naszymi produktami. Chociaż produkujemy zarówno gadżety, jak i próbki niektórych naszych produktów, są one przeznaczone na specjalne akcje czy promocje. Z tego powodu ich ilość jest ograniczona. Żałujemy, ale nie możemy spełnić Twojej prośby. Liczymy na wyrozumiałość. Pozdrawiamy, Whiskas szkoda, że już nie wysyłają. A może masz u nich jakieś specjalne względy
|
|
|
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też dostalam takiego maila ... i napisalam,ze nie prowadze wlasnego gabinetu i jestem indywidualną klientką.. Ale juz mi nic nie odpisali
|
|
#2397 |
|
Raczkowanie
|
Czy mogłybyście podać kilka adresów do ambasad i napisać co piszecie w mejlach do nich?
<prosi>
|
|
|
|
#2398 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja dostałam negatywa od TVN siedem ;p a w skrzynce znow pusto ;]
|
|
|
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ja też jakies dwa miesiące temu zaczęłam przygodę z darmowymi gadżetami. Na razie otrzymałam tylko próbki od Yves Rocher i mapę z K2. Ale wcześniej wysyłałam po kilka maili na jakiś czas. Ostatnio wysłałam więcej listów, więc może coś dostanę.
Edit: Może ktoś chce 5 darmowych fartuchów foliowych? Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2007-08-30 o 17:47 |
|
|
|
#2400 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:14.

pozdrawiam
Ja pisze po polsku,jesli pisze do polskich ambasad