|
|
#2491 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: FREE SAMPLES :>
A ja przed chwilką dostałam katalog z Neckermann i 5 próbek z Mincera
|
|
|
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
hej znacie może adresy stronek z katalogami stojów kąpielowych (oczywiście wysyłkowe)
|
|
|
|
#2493 |
|
Przyczajenie
|
Piszę ile wiem:
1. Bio Specific Nutrition. Nutri- Relance. Fluide Jour. Nutri- Boost. Day Fluid.(próbka w białym opakowaniu z brązowym paskiem) >> krem odżywczy na dzień 2.Couleur Nature. Fond de Teint Creme Sensation Lisse Hydrating Make-up. (próbka w ciemno brązowym opakowaniu ze zdjeciem chyba kremu) >> podkład 4. Pro - Retinol 100% VEgetal + Enzymes de juesese. Eclat. Anti- Rides. Renovateur Nuit. 30 Radiance_ Anti Winkle Night Restorer. (próbka w szkloncym zielonym opakowaniu, bez żadnego zdjecia kosmetyku). >> przeciwzmarszczkowy krem (albo serum??) na noc 5.Wrinkle Smoothing Day cream with 10 botanical oils. Creme Bienfaisante Jour Contre les Rides aux 10 huiles benefiques. Riche Creme. Crema anti-arrugas de dia con 10 aceties beneficos.(probka w takim kolorze brazowo- czerwonym, ze zdjeciem kremu) >> krem przeciwzmarszczkowy na noc
|
|
|
|
#2494 |
|
Rozeznanie
|
Coś nic mi nie chcą przysłać!!!
![]() Wysłałam już chyba milion maili i dostałam tylko katalog o Austrii i prospekt jakiejś szkoły. ... może jestem mało przekonywująca ?
|
|
#2495 |
|
Rozeznanie
|
Witam
A ja dziś dostałam katalog czegoś niewiem dokładnie czego, coś do rur czy jakoś tak, cd z instrukcją pielęgnacji trawnika dla taty się przyda, i chyba z 50 ulotek od natruralnej medycyny. Żadnych próbek Może jutro szczęście dopiszePozdrawiam |
|
|
|
#2496 |
|
Wtajemniczenie
|
w tresci maila do firmy citroen pislam ze od lat jezdze juz samochodami ich marjki zachwalalm bo naprazadwe tak uwazam, no i poprosilam o jakies gadzety ktore by jeszcze bardziej umilily mi jazde ich samochodami
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
|
|
|
#2497 |
|
Zadomowienie
|
z sentymentu do WIzażu i WIzażanek podzielę się moją radością z tego co niedawno dostałam
tylko proszę żebyście rozważnie do tego podeszły i nie wystraszyły firmy tysiącami maili naraz ![]() napisałam prośbę do kilku firm i większość dała odp. odmowną..a niektóre w ogóle.. aż tu nagle, niespodziewanie puka do moich drzwi kurier z pokaźną kopertą dzięki uprzejmości firmy Cacharel otrzymałam kilka malutkich flakoników:- malutki Amor Amor - malutki Promesse - malutkie Noa białe i różowe po prostu nie mogłam uwierzyć to najmilsze co do tej pory dostałam
|
|
|
|
#2498 |
|
Wtajemniczenie
|
ja ostatnio bardzo się zdziwilam - dostalam zdjęcie z autografem Angeliny Jolie
- po 3 albo 4 miechach od zamówienia heh nie przypuszczałam ze wyślą...
|
#2499 |
|
Raczkowanie
|
obca a mogłabyś podać maila na którego wysyłałaś prośbę do Cacharel? Proszę
...
|
|
|
|
#2500 |
|
Rozeznanie
|
Hej Wam wszystkim
Ja mam pytanie czy może któraś z Was słyszała o jakiejś firmie która rozsyła darmowe próbki nasion, albo jakieś katalogi dla działkowca (kwiatki, drzewka roślinki itp.) Mój Tata tak się ucieszył z tej płytki o trawniku że chciałabym cosik dla niego jeszcze poszukać (nie będę samolubem niech i on się pocieszy ) Przeszukałam nasz wątek calusieńki i albo jestem ślepa albo naprawdę o tym nic nie ma. Jeśli któraś będzie miała cosik na ten temat to bardzo proszę, będę wdzięczna. Dziękuję bardzo, pozdrawiam. |
|
|
|
#2501 |
|
Zadomowienie
|
Katalogi z kwiatami krzewami i takimi innymi to Florexpol a o próbkach nic nie wiem ale chętnie się dowiem
|
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj:
![]() - katalog Quelle "Scena Mody" - katalog Neckermann Wiosna/lato 2006 |
|
|
|
#2503 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko katalog Quelle - chyba dobra passa się skończyła...
|
|
|
|
#2504 |
|
Raczkowanie
|
Hej
. A ja stosuję troszkę inną strategię Wchodzę sobie często na ten wątek, kopiuję maile i adresy, wklejam je do Notatnka i chomikuję Później, jak mi się nudzi, albo mam doła, przeglądam sobie ten dokument i zamawiam Kolekcjonowanie adresów zajęło mi dużo czasu, ale czego się nie robi dla wizażanek Jeśli ktoś z was chce kopię tego dokumentu, proszę podać maila
Wish upon a star Believe in will The realm of the king of fantasy The master of the tale-like lore The way to kingdom I adore Where the warrior's heart is pure Where the stories will come true Nightwish, "Fantasmic"
|
|
|
|
#2505 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2506 |
|
Raczkowanie
|
marycha, poleciało
Wish upon a star Believe in will The realm of the king of fantasy The master of the tale-like lore The way to kingdom I adore Where the warrior's heart is pure Where the stories will come true Nightwish, "Fantasmic"
|
|
|
|
#2507 |
|
Raczkowanie
|
Wpadłam po uszy
- ale już są efekty. Najlepszy motyw to z jednej francuskich firm: prośbę napisłam 7 lutego a próbki dostałam 9 lutego. Niezłe co
|
|
|
|
#2508 |
|
Zadomowienie
|
Crystal, dziękuje
|
#2509 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
u mnie dzis tylko katalog Quella ;( |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2510 |
|
Raczkowanie
|
miszka, łap, bo już leci
|
|
|
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez bymchciała te adresy...
z góry dziękuje bzyczka1@op.pl
|
|
#2512 | |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
A u mnie wczoraj info o Chorwacji A dzisiaj pustka
|
|
#2513 |
|
Wtajemniczenie
|
wczoraj mi przyszly tampony o.b i katalog bon prix
|
#2514 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy któraś z szanownych Wizażanek może napisać, co pisałyście w treści maila do firm, od ktorych otrzymałyście gadżety ?
|
#2515 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2012-10-15 o 11:42 |
|
|
|
|
#2516 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez bymn poprosila crystal
coc9@interia.pla co piszemy no piszemy ze prosimy o gadzety dlatego ze podobaja nam sie ich produkty i takie tam ![]() no ja dzisiaj dostalam probki ziaji i przewodniki po chorwacji, a wiecie moze gdzie zamowic katalog o dekoracji wnetrz chodzi mi o obrazy reprodukcje lampy narzuty itp ?
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
|
|
|
#2517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2518 |
|
Raczkowanie
|
wiecie co... to uzaleznia
przeglądnełam dzisiaj strony 1-42 tego wątki, zajęło mi to kilka godzin, wysłałam chyba z 50 maili... jak wszystko przyjdzie, baaa nawet jak przyjdzie połowa to będę w szoku
|
|
|
|
#2519 |
|
Raczkowanie
|
czy ja też mogę prosić o ten plik z adresami? z góry dzięki!
|
|
|
|
#2520 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

Może jutro szczęście dopisze

dzięki uprzejmości firmy Cacharel otrzymałam kilka malutkich flakoników:

9 lutego. Niezłe co