|
|
#2581 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Free Samples cz. II
Mam do Was serdeczną prośbę, jeśli miałaby któraś z Was linki po katalog z meblami młodzieżowymi i podała mi na forum lub PW, będę bardzo wdzięczny.
Z góry dziękuję |
|
|
|
#2582 |
|
Raczkowanie
|
co do wypowiedzi Maniś... wiesz co masz racje forum jest bogatsze o niektore nowe linki
jak cos znajde to jescze dam
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
już od 2 tygodni nic nie dostałam
i ciągle czekam na starter z orange :/ chyba już go nie dostanę
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
Po pierwsze, uważam że pisanie postów pod postami bardzo utrudnia korzystanie z forum innym użytkownikom.
Aczkolwiek należy pamiętać też, że w jednym poście mieści się pewna ilość znaków - dlatego w pewnych wypadkach można takie posty wybaczyć Jednak krótkie wiadomości można edytować i nie zajmuje to więcej czasu niż napisanie nowej wiadomości Proszę zakończyć ten spór.
|
|
#2585 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja wlasnie napisalam do NUTRICI .. ciekawe co jutro listek przyniesie bo u mnie juz dłuuugo pustki ;p na pocieszenie po rozpoczeciu roku szkolnego moglby przyniesc coś
|
|
|
|
#2586 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A ja ostatnio jestem tak leniwa, że nie chce mi się wysyłać maili i tylko szukam stron z gotowymi ankietami, po których wypełnieniu coś się dostaje. I głównie na zagranicznych stronach. Fajna jest ta strona: http://www.totallyfreestuff.com/ z linkami
|
||
|
|
|
#2587 |
|
Raczkowanie
|
... dzisiaj mi przyszedl mail z vattenfall cos o bocianach ... a i sorry cola :P no moze leciutko przegielysmy ;]
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
Przed chwilką listonosz zapukał i powiedział 'w skrzynce się nie zmieści' i dał mi taką duża kopertę
![]() przesyłka z ambasady Portugalii, a w niej: - 2 mapy - długopis - mała broszka - 9 broszur - 3 kartki pocztowe
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dostałam :
*katalog + płytka Domy w stylu *9 próbek z Bielendy *kartkę zapachową Lacoste *katalog Itaka i paczkę z wymianki
|
|
|
|
#2590 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tak chce dostac wreszcie długopis i nigdy mi sie nie trafia
|
|
|
|
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2594 |
|
Raczkowanie
|
ja dzis katalog bon prix i probki z bielendy
|
#2595 |
|
Wtajemniczenie
|
a u mnie nic ;( ;( ;(
|
|
|
|
#2596 |
|
Raczkowanie
|
U mnie dzisiaj próbki z Bielendy
|
|
|
|
#2597 |
|
Raczkowanie
|
|
#2598 |
|
Raczkowanie
|
u mnie dziś niestety nic, a szkoda
|
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie ostatnio:
![]() - katalog Bon prix - katalog Otto - katalog mebli Kler - katalog Ikea - starter Orange
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś nowy negatyw do Vattenfalla (teraz już nie zapraszają do oglądania bocianów, tylko napisali, że można je było oglądać od kwietnia
Witaj Drogi Internauto, Dziękujemy za zainteresowanie naszą Firmą. Przykro nam, ale nie możemy obecnie spełnić Twojej prośby. Zachęcamy jednak do oglądania naszej strony internetowej http://www.vattenfall.pl, na której zawsze znajdziesz coś ciekawego. Pewnie wiesz, że od kwietnia br. można było monitorować życie bocianów na stronie internetowej Vattenfall.pl. Mieliśmy dużo szczęścia - bociany po przylocie do Polski wybrały nasze gniazdko. Obecnie bociany są w drodze do Afryki, a my miło wspominamy naszych gości oglądając bogate archiwum zdjęć i filmów. Zobacz jak młode bociany wyglądają zaraz po przyjściu na świat i jak uczą się latać! To gratka nie tylko dla ornitologów, ale każdego, kto interesuje się przyrodą. Będzie nam miło, jeśli znajdziesz czas i zobaczysz globalną mapę zmian klimatu na świecie /mapa http://www.vattenfall.pl/zmianaklimatu/?WT.ac=advertise /. Przygotowaliśmy ją na podstawie analiz naszych specjalistów, aby pokazać, że jest możliwe powstrzymanie globalnego ocieplenia. Obecnie Vattenfall jest już po raz trzeci partnerem akcji "Sprzątanie Świata". Wielki finał nastąpi w połowie września. Tym razem hasłem przewodnim będzie: Oszczędzaj. Wyłączaj. Odzyskuj. Świeć przykładem! Zapraszamy! Z pozdrowieniami, Redakcja Vattenfall.pl i takie coś: Szanowni Państwo! Dziękujemy za odwiedzenie naszej strony. Oferta Viperprint jest skierowana dla agencji reklamowych, grafików komputerowych, projektantów, plastyków. Przy zamawianiu bezpłatnych materiałów prosimy o podanie nazwy firmy, ewentualnie czym Pan/i się zajmuje. Prosimy również o zaznaczenie skąd Państwo dowiedzieli się o naszej ofercie. Proszę o odesłanie maila wraz ze swoim adresem pocztowym. Nie chce mi się im odpowiadać ![]() A poza tym moja mama dziś dostała katalog Bon Prixu. |
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się wkurzylam bo dostałam takie 2 spore paczki i jedną mniejszą i wszystko wepchnięte do skrzynki :/ no i są skutki- polamany długopis :/
* książka z Allegro wylicytowana * informator, pocztówka i list z Raciborza * połamany długopis, żeton do wózka, smycz, informatory i list z woj. opolskiego. |
|
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś dostałam z Kostrzyna mnóstwo informatorów i podkładkę pod mysz
![]() kasia2439, a na jaki adres wysłałaś do woj. opolskiego?
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2605 |
|
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim
Jestem tu nowa. No, może nie całkiem bo przeglądałam to forum, ale postanowiłam się wreszcie zarejestować. przedtem chciałam uzyskać dla dostep do free.amciu ale niestety- nie udało się Do tej pory przysłali mi próbeczki/makulature od: UM Międzyzdroje UM Jarosław UM Bielsko biała -Wyższa Szkoła Handlowa -katalog firan -pora.pl -discover the world -carlo bossi -mincer -ziołolek -bielenda Swoją przygodę z próbkami zaczęłam ok. tydzień temu . Jeszcze raz witam wszystkie Wizażanki
|
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
kartka zapachowa HUBO BOSS i LACOSTE
|
|
|
|
#2607 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a szkoda no ale trudno sie mówi ;p no i dostalam meila od NUTRICII:Szanowna Pani, Uprzejmie informujemy, iż próbki i informacje o naszych produktach wysyłamy w ramach programów lojalnościowo - komunikacyjnych przeznaczonych dla matek.Do programu może przystąpić każda mama dziecka, które nie ukończyło 12.miesiąca.W tym celu należy wypełnić zgłoszenie (w zgłoszeniu podać m.in.swoje dane kontaktowe oraz dane dotyczące dziecka), złożyć czytelny podpis,poświadczający prawdziwość danych, a wypełnione i podpisane zgłoszenie odesłać listem zwykłym na podany adres. Dane zostaną zweryfikowane i sprawdzone, po zakwalifikowaniu się do programu, wysyłana będzie korespondencja. Jeżeli jest Pani zainteresowana, możemy przesłać Pani formularz zgłoszeniowy. Formularz należy wydrukować, wypełnić i odesłać. Proszę o informację.W razie dodatkowych pytań, prosimy o kontakt pod numerem infolinii: 0 801 16 55 55 (płatne tylko za jeden impuls), od poniedziałku do piątku, w godzinach: 8.00 -17.00. Z pozdrowieniami, Alicja Bacińska Serwis Konsumencki bu
|
|
|
|
|
#2608 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2609 |
|
Raczkowanie
|
U mnie tylko kartka zapachowa Lacoste- śliczny zapach
|
#2610 |
|
Raczkowanie
|
A u mnie wczoraj wreszcie wygrana ze Shreka
Przyszła z Anglii
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.

jak cos znajde to jescze dam

tak chce dostac wreszcie długopis i nigdy mi sie nie trafia