|
|
#241 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Free Samples cz. II
Cytat:
OMG, co strój W życiu tego nie zamowie , nawet jak jest za darmo A co do KART, myslicie ze za darmo ? Zamawialyscie ?
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
ja już chyba rezygnuję z tym zamawianiem przez internet próbek i innych rzeczy, nic nie dostałam ani razu, nigdy!
|
#243 |
|
Raczkowanie
|
ja dzisiaj tylko 2 gazetki Ty i Twoj dom. Szkoda, że bez dodatku...
|
|
|
|
#244 |
|
Przyczajenie
|
s0senka0 - ja też dostałam TiTD bez dodatku :-( Dziwne...
![]() Wysłałam mejla z prośbą o próbki kremu a w odpowiedzi dostałam taki mejl:"Witam, ale my nie mamy próbek..." haahhahah nie pamietam co to za firma, ale dałam ciała ![]()
|
|
|
|
#245 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja chyba nie dostałam tej probki, bo w poprzednim numerze dostalam taki zel pod prysznic w zielonej buteleczce moze dlatego, ale szkoda...
|
|
|
|
|
#246 |
|
Zadomowienie
|
Czesc wszystkim
![]() znalazlam wrescie jakies bratnie dusze na tym wizazu jakby, od ponad roku ( z przerwami) niemal nałogowo zamawiam probki, gadzety, katalogi ![]() dzisiaj dostalam pozytyw na maila " Witam, W odpowiedzi na zainteresowanie marką KIA, wkrótce na podany przez Panią adres zostanie zrealizowana wysyłka z gadżetami KIA. Z poważaniem: Jarosław Cielemęcki Infolinia KIA Motors Polska 0801 542 542 " wiec polecam ich ![]() ciekawe co dostane
|
|
#247 |
|
Raczkowanie
|
karta666, ja dostałam też takiego maila jakies 1,5 miesiąca temu i cisza... Narazie nic od Kia..:/
|
|
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#250 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szukałam na stronce e-mail'i na gadżety. No i wysłałam jeden do [jak mi się wtedy wydawało] firmy produkującej margaryne. Zaczełam pisać, jak ja to bardzo lubię ich margaryne i cieszyłabym sie z wysyłki jakiegoś małego gadżetu. Napisałam ten długaśny e-mail, wysłałam. Dostałam odpowiedź: "Nie produkujemy margaryny". Ale mi było głupio Dziś 2 negatywy i jeden pół pozytyw.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#252 |
|
Raczkowanie
|
ciekawe czy dzisiaj cos bedzie..
|
|
|
|
#253 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja dzis powysyłałam maile do Wyzszych Szkół z prośba o gadżety...zobaczymy co odpiszą....
Teraz zabieram się za wyszukiwanie jakiś firm spożywczych
|
#254 |
|
Zadomowienie
|
no to ja chyba dzis pierwsza dostalam cos:P
katalog ScanHoliday
|
|
|
|
#255 |
|
Wtajemniczenie
|
no to ja wrzuce parę adresów producentów art. spozywczych...właśnie wysyłam do nich maile, wiec nie są sprawdzone, ale może ktoś skorzysta:
maragryna - jagr@jagr.pl margaryna - marketing@sweetmarket24.c om olej samochodowy - info@specol.com.pl farby beckers - tbd@tbd.pl producent opakowań - ecor@pro.onet.pl producent płatów sniadaniowych - info@pifo.pl producent mąki - milomlyn@milomlyn.com.pl producent wody mineralnej - perry@perry.pl producent soków - paola@paola.pl producent wody mineralnej - info@jurajska.pl producent wody mineralnej - wb@sevensprings.pl wody Zbyszko - zbyszko@zbyszko.com.pl producent serów - info@sertop.com.pl producent serów - ser-milk@wp.pl producent makaronów - zpc@lippol.pl producent makaronów - abaksc@poczta.onet.pl producent makaronów - irwega@irwega.pl producent pieczywa - sekretariat@benus.pl producent pieczywa - hiestand@hiestand.pl czekolada Lindt - mkubiak@lindt.com a na tej stronie:http://www.uefa.com/footballeurope/c...n=2/index.html znajduja sie adresy europejskich związków piłki nożnej (dla fanek - jeśli chcecie wysłać o jakieś fotki, autografy), u góry po lewej stronie należy wybrać interesujący nas kraj i kliknąć na ikonkę mail po lewej stronie nad mapą Europy....
Edytowane przez kma1982 Czas edycji: 2007-07-06 o 11:59 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#256 |
|
Przyczajenie
|
Dziś dostałam:
2 katalogi łazienkowe "Roca" - w plastikowym 'opakowaniu' ![]() A na @: Negatyw - Oriflame Negatyw - Nutranuggets - dla psa. Negatyw - ? Pozytyw - Katalog paznokci albo włosów - juz nie pamiętam, bo usunełam @ Negatyw - od Augustowa
|
|
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sorry, że tak pytam, ale - po co Ci to wszystko?
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Nie do mnie było pytanie ale odpowiem. Po darmowe gadżety z logami firm - kubki, długopisy, nalepki, breloczki.
Ja kiedyś pisałam do kubów piłki nożnej, dostałam wtedy duży plakat mojej ukochanej Barcy z autografami wszystkich piłkarzy [niestety nadrukowane ]
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już myślałam, że po próbki np. mąki. I zrobiło mi się słabo. ![]() Zapomniałam o kubkach i długopisach.
|
|
#260 |
|
Wtajemniczenie
|
nieźle - próbki mąki albo chleba Do związków piłki noznej i klubów tez pisałam... Dostałam z FC Porto, Barcelony i z Czech
|
#261 |
|
Zadomowienie
|
Ojj, mam nadzieje jednak, ze wysla.
U mnie probki szamponu przeciwłupieżowego elseve ![]() niezle bo po tygodniu doszly ![]() a od tygodnia znowu powrocilam do manii wysylania probek ;D mialam kiedys podobną sytuacje, ale nie z margaryną tylko z kosmetykami. Wyslalam przez przypadek do firmy produkującej jogurty, czy moglabym otrzymac darmowe probki ich kosmetykow, bo cenie tą firme, mam dobre doswiadczenia z niektorymi kosmetykami, i chcialabym wyprobowac wiecej, a potem byc moze zakupic.. napisali ze nie produkuja niestety kosmetykow ale mogą wyslac notesik z logo firmy, i wyslali ![]() ale nie pamietam juz firmy.
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dziś póki co negatyw od eris że nie mają już próbek
Kendy te adresy które podajesz są sprawdzone?
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Nie sprawdzone
![]() Kendy dzięki za te adresy, właśnie rozpoczęłam wysyłanie
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#265 |
|
Zadomowienie
|
"info" <info@pifo.pl>
Witam nie ma takiej możliwości (nie wysylaja gadzetow) taka odpowiedz dostalam.
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, nie.
Może spróbuj przez strone: http://www.fcbarcelona.com/
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no, jak napiszę maila na adres oficjalnej strony, to kto to przeczyta? Zresztą, nie umiem na tyle ani angielskiego, ani hiszpańskiego, ani już tym bardziej katalońskiego, żeby pisać takie maile. Szkoda, może Joan wysłałby mi koszulkę na nowy sezon, nie musiałabym wydawać 280 zł.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#268 |
|
Zadomowienie
|
Tak wogole podam Wam moje sprawdzone firmy które wysłały mi już nieraz próbki.
Ziołolek - polecam, zawsze nie skąpili na próbkach. Iwostin Floslek-rowniez polecam zdecydowanie Minder- ich przesyłki też bardzo dobrze wspominam Dax cosmetics-tutaj nieraz dostalam nawet po 2 listy na razdosc duze probki dermika-duze probki dostalam ziaja-dostalam juz kilka razy, dosc duze probki, polecam moje chyba ulubione firmy kosmetyczne ![]() wy macie jakies ulubione wyprobowane?
|
|
#269 |
|
Wtajemniczenie
|
na stronie http://www.pamiatki.za.pl/wzory.html sa wzory listów do klubów piłkarskich oraz baza adresów klubów piłkarskich - Barcy też
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dzisiaj nic
..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.

W życiu tego nie zamowie , nawet jak jest za darmo 
taki zel pod prysznic w zielonej buteleczce

]