|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: FREE SAMPLES & KONKURSY cz. X
Od tygodnia poluje na ekoszyk i dziś wreszcie kwiatuszki się pojawiły, ale nie dostałam pytania!!
|
|
|
|
#2732 |
|
Przyczajenie
|
Grzebalem sobie na forum w poszukiwaniu prezentu dla mojej dziewczyny i znalazlem ten watek. Wiec przy okazji polecam wyszperany ostatnio konkurs kawowy, nagrody od Starbucksa wygladaja sensownie:
http://www.coffeehell.pl/wiadomosci/...ajemy_prezenty |
|
|
|
#2733 |
|
Raczkowanie
|
A do mnie dziewczyny dzwoni przed chwilą numer zastrzeżony.. odbieram, a tam się pytają czy to Małgorzata P.... ja mówię, że tak a oni, ze miło nam pogratulować Pani bla bla bla.... Myślę sobie, że coś wygrałam
ucha-chana jestem od razu a tu mi proponują zestaw płyt z muzyką klasyczną za 14,90![]() no załamałam się
|
#2734 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja nie dostałam jeszcze żadnego maila w związku z Wella.. nie wiem co robić? Dzisiaj poza tym totalne pustki.
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Babka się mnie pyta, jaka jest moja ulubiona biżuteria. Odpowiadam, że pierścionki, a ona mi na to, że ma dla mnie wspaniały naszyjnik |
|
|
|
|
#2736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z majtami też już do mnie dzwonili. Chyba przestanę tel. odbierać
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
Wielki konkurs BOBINI
Nadchodzi zima... dla Smoka Bobini to czas zabaw na śniegu i lodzie, dokarmiania leśnych zwierząt i długich spacerów. Wykonaj pracę plastyczną przedstawiającą "Zimową wyprawę Smoka Bobini" wygraj voucher na zimową podróż oraz inne cenne nagrody. Więcej szczegółów na www.krainasmoka.pl |
|
|
|
#2738 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2739 |
|
Zadomowienie
|
u mnie nie jest tak źle w skrzynce perfect fit dla kotka (pelnowartosciowy produkt, zdziwilam sie), a w skrzynce email wiadomosc o wygranej zestawy herbat irving na fb alez sie ciesze
![]() czekam na chrupiaca niespodzianke od chipsletten, szampon i odzywke od loreal, o probkach juz nie wspominajac... aaa i podkladke pod mysz xD i najwazniejsze czekam nadal na bon do rossa zaczynam sie niepokoic. z tego co pamietam to Aneth tutaj wygrala ten bon, pytanie moje kieruje do niej i innych laureatek-wizazanek, a mianowicie: wykorzystalyscie juz bon? nie bylo z tym zadnych problemow? bo na fb czytalam ze niektorym osobom nie chcieli przyjac
Wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post62608241 Edytowane przez myself0 Czas edycji: 2010-11-09 o 20:08 |
|
|
|
#2740 |
|
Raczkowanie
|
http://www. czasna zmiane.pl/artykuly/Wszystkie_konkursy/Konkurs___Dr_Beta_Olejki_ eteryczne.html
dziś u mnie coloc c, kaszka bebilon, spray do ust verbena |
|
|
|
#2741 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
napiszcie do tej firmy schober maila, żeby was usunęli z bazy danych- i już nie będą dzwonić ja przynajmniej mam spokój
|
|
|
|
|
#2742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
|
|
#2743 |
|
Raczkowanie
|
http:// www. facebook.com /pages/amazonkapl/90856294398 konkurs ddo wygrania płyta"Fabryka klamek".
|
|
|
|
#2744 |
|
Raczkowanie
|
http://www.face book.com/note.php?note_id=12678189 7378865&id=10379158299815 2
konkurs z torebką w tle
|
|
|
|
#2745 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://www . korana.pl/ konkursy-i-promocje/ - konkurs dla kreatywnych... tylko do 13.11 !
Edytowane przez sQbana Czas edycji: 2010-11-09 o 22:50 |
|
|
|
|
#2746 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha EKOSZYK robi dodatkowy konkurs- do wygrania 40 toreb info na fejsie i na ich stronie.
|
|
|
#2748 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, miały być prezenty z rossa od 10.XI. Są czy nie ma, bo u mnie nie ma .. ;(
|
|
|
|
#2749 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2750 |
|
Raczkowanie
|
Dostałam wczoraj maila od Iwostin Capillin, w którym przypominają mi o wysłaniu do nich potwierdzenia zakupu ich produktów, jeśli chcę otrzymać wybraną przez siebie nagrodę... ale ja nic nie kojarzę takiego
Dostała też któraś taką wiadomość od nich ??Już znalazłam To była ankieta "Rozdajemy nagrody-Iwostin Capaillin"Tu jest, dośc spora nawet, lista nagrodzonych: http://www. iwostin.pl/capillin/Capillin_05112010.pdf Trzeba do 19 listopada wysłać potwierdzenie zakupu. Edytowane przez Asiulek87 Czas edycji: 2010-11-10 o 08:53 |
|
|
|
#2751 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ile czekałaś na Perfect Fit?to za tą ankietę -jaki jest Twój kot? ja już dawno zamawiałam z tej ankiety i cisza.. A podkładka skąd?są jeszcze? ![]() Dziewczyny, wchodźcie na rossnet, są PREZENTY! ja juz odebrałam kupon bez żadnego problemu
Edytowane przez Aneth:) Czas edycji: 2010-11-10 o 09:16 |
|
|
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
już są prezenty na rossnet.pl
|
|
#2753 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2755 |
|
Wtajemniczenie
|
ułatwię Wam: info: http://www.rossnet.pl/prezent-info tutaj prezent (jest jeden zestaw męski) http://www.rossnet.pl/prezenty/ W skład zestawu wchodzą: - Nivea For Men, Silver Protection, Woda po goleniu, buteleczka 30 ml - Nivea For Men, Silver Protection, Dezodorant antyperspiracyjny w sprayu, buteleczka, 35 ml - Clear Men, Szampon przeciwłupieżowy dla mężczyzn, buteleczka 50 ml - Garnier, Naturalna Pielęgnacja, Aloes, Szampon do włosów, saszetka 10 ml - Axe, Żel pod prysznic, buteleczka - Mexx, Perfumy męskie, flakonik Aby otrzymać prezent Rossnet.pl Edycja Męska wystarczy, że:
1. jesteś zalogowanym Użytkownikiem naszego portalu; 2. jesteś zapisany na newslettera lub dokonasz subskrypcji podczas trwania akcji; 3. uzupełnisz na portalu Rossnet.pl w zakładce "Mój profil": Płeć Telefon Data urodzenia Miasto Hobby
Edytowane przez Aneth:) Czas edycji: 2010-11-10 o 09:34 |
|
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2757 |
|
Przyczajenie
|
a ja klikam w prezent,wybrałam woj.,miasto i coś mi się zwiesza stronka cały czas
|
|
|
|
#2758 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- bo pewnie już dużo osób weszło, ja ostatnio próbowałam ponad 2 godziny..
|
|
#2759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Ci bardzo
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
myślicie, że można już dziś odebrać ten prezent ?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.

ucha-chana jestem od razu a tu mi proponują zestaw płyt z muzyką klasyczną za 14,90

zaczynam sie niepokoic. z tego co pamietam to Aneth tutaj wygrala ten bon, pytanie moje kieruje do niej i innych laureatek-wizazanek, a mianowicie: wykorzystalyscie juz bon? nie bylo z tym zadnych problemow? bo na fb czytalam ze niektorym osobom nie chcieli przyjac
ja przynajmniej mam spokój