Sprzęty AGD (lodówka, kuchenka, pralka, zmywarka,okap) - porady, opinie - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Dom, mieszkanie, nieruchomości

Notka

Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-07-31, 09:04   #1141
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1
Dot.: Sprzęty AGD (lodówka, kuchenka, pralka, zmywarka,okap) - porady, opinie

ja mam zmywarkę Bosch, moja siostra też i bardzo sobie chwalimy tę firmę

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-31, 09:43   #1142
201605090956
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Slodla_kiciuniu, a wiesz co rodzice sądzą (czy cokolwiek sądzą) o zmywarkach Elektrolux? Tych droższych modelach.
Nie... Dla nas najważniejsze by była oszczędna, a duża i miała koszyk. I była do zabudowy, bez panela. Wahaliśmy się między Boshem i Siemensem. Nasza ma dodatkowo specjalną lampkę czerwoną, dzięki czemu widać czy pracuje.

Uciekamy za to od pralek Whirpool - gdy dowiedzieliśmy się o porażeniu prądem to odechiało się nam ich kupować. Mamy Bosha i bardzo chwalimy. A od Aristona uciekamy tak samo.

W przypadku lodówki zależało nam na pojemności (mamy największą jak się da), jedno drzwiowej, oszczędzaniu energii, kolorze stali i wolnostojącej (do zabudowy są mniejsze). Nie warto kupować tych sławetnych dwudrzwiowych, bo podobno są mniejsze w środku przez tą ściankę dzielącą obie części.

Chodziło mi o tą szufladę - http://www.siemens-home.pl/produkty/...?source=browse (Vario 3).

Edytowane przez 201605090956
Czas edycji: 2011-07-31 o 09:49
201605090956 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-31, 22:14   #1143
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

w moim Boschu i siostry jest koszyk na sztućce

Stary 2011-08-01, 21:43   #1144
katakumba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
ja mam zmywarkę Bosch, moja siostra też i bardzo sobie chwalimy tę firmę
i ja tez, i ja tez!

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

katakumba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-01, 21:54   #1145
dygotka8
Zakorzenienie

muszę i ja zacząć rozgladać się za piekarnikiem,pralką,lodów ką i zmywarką...moze od następnego tygodnia zacznę się zastanawiać bo prawdę powiedziawszy to nawet nie wiem co takie sprzętay mają,czego nie mają, a co powinny mieć...no i okap jeszcze....ło matko to się zejdzie,ale może coś znajdę

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-01, 22:44   #1146
ta_iwona
Rozeznanie

dygotka nie martw się jak zaczęłam urządzać mieszkanie, to też byłam tym wszystkim trochę przerażona ale wybieranie agd / rtv też może być przyjemne
ta_iwona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-02, 09:41   #1147
walterwasik
Przyczajenie

nie wiem czy to dobry wątek, ale zapytam, czy ma ktoś cos takiego jak varadero? czy ktoś może polecić, lub nie ? niby super urządzenie kuchenne, ale..?
walterwasik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-02, 09:51   #1148
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
muszę i ja zacząć rozgladać się za piekarnikiem,pralką,lodów ką i zmywarką...moze od następnego tygodnia zacznę się zastanawiać bo prawdę powiedziawszy to nawet nie wiem co takie sprzętay mają,czego nie mają, a co powinny mieć...no i okap jeszcze....ło matko to się zejdzie,ale może coś znajdę
Dygotko, jesteśmy w tej samej sytuacji (tzn. jedno mam - lodówkę). Wprawdzie rozglądać, to się już rozglądałam, intensywnie, nawet miałam kilka sprzętów już wybranych, ale zaczynam się wahać.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-02, 09:58   #1149
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Dygotko, jesteśmy w tej samej sytuacji (tzn. jedno mam - lodówkę). Wprawdzie rozglądać, to się już rozglądałam, intensywnie, nawet miałam kilka sprzętów już wybranych, ale zaczynam się wahać.
ja mam maxparę tygodni na zakup sprzętu...
lodówki,piekarnika,pralki ,okapu,zmywarki.....
ciekawe czy zdążymy cos wybrać

zdaję soebi sprawę,że aktualnie robia taki sprzęt,że on sie psuje zaraz po gwarancji...producenci mają smykałkę do biznesu...

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-02, 11:41   #1150
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
ja mam maxparę tygodni na zakup sprzętu...
lodówki,piekarnika,pralki ,okapu,zmywarki.....
ciekawe czy zdążymy cos wybrać

zdaję soebi sprawę,że aktualnie robia taki sprzęt,że on sie psuje zaraz po gwarancji...producenci mają smykałkę do biznesu...
Wiem, ja również martwię się o to, że coś wybiorę, a to się zaraz popsuje, będzie trzeba wymieniać, reklamować etc. Wcześniej miałam już wybraną Tekę - płyta i piekarnik, ale nie pasuje mi to jednak do kafelek, które ostatecznie wybrałam. Potem znalazłam coś pasującego i mającego dobre opinie - Whirlpool retro, bardzo fajny sprzęt, ale... Ostatnio obejrzałam piekarnik Siemens z porządnymi prowadnicami i pomimo tego, że to nie jest styl retro (a w takim chciałam utrzymać całość) to bardzo mi się spodobał. Tylko teraz jaka płyta do tego Siemensa... Kombinuję, zastanawiam się, oglądam, a czasu coraz mniej - w moim przypadku wypadałoby, abym podjęła ostateczną decyzję do września, bo wtedy chcemy zamawiać zabudowę. Nie wiem również co ze zmywarką (tu wygląd nie ma znaczenia, bo jest praktycznie całkiem zakryta) - czy Bosch, czy Siemens, a może Elektrolux? Opinie są tak różne, że już sama nie wiem. Chyba będę rzucała monetą.
Stary 2011-08-09, 08:57   #1151
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

ale jestem wkurzona! Ponad tydzień temu w niedzielę zamówiłam i zapłaciłam za tę większą lodówkę. Czekałam tydzień na wysyłkę, wczoraj dostałam maila że firma wypełniła źle list przewozowy, lodówka wróciła do nich i wyślą ponownie a teraz wciskają kit że towar jest uszkodzony i anulują zamówienie.
Przestrzegam wszystkich przed zakupami w elektrobis.pl

Jestem ponad miesiąc bez lodówki i mnie już coś trafia.

Stary 2011-08-12, 13:12   #1152
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

cd.

Po wielu konsultacjach wybrałam wymarzony model i wybrałam sklep www.elektrobis.pl. Czytałam opinie na ceneo, wszystko ok. To nie były moje pierwsze zakupy sprzęt AGD w sieci, w końcu sklepy internetowe darzymy zaufaniem, to nie zwykła osoba prywatna która może nas oszukać. A jednak.
Za lodówkę zapłaciłam 1 sierpnia. Została ona wysłana podobno 4 sierpnia w czwartek. Niestety nie otrzymałam maila z nr listu przewozowego więc w piątek napisałam wiadomość do sklepu. Odpowiedź przyszła po weekendzie, w poniedziałek rano. Sklep przepraszał, z ich winy został źle wypełniony list przewozowy i lodówka do nich wróciła. Mieli wysłać ponownie. We wtorek kolejny mail-tym razem okazało się że w transporcie lodówka została uszkodzona a ponieważ nie mają na stanie drugiej są zmuszeni anulować zamówienie i proszą o nr konta na który przeleją gotówkę. Mieli to zrobić we wtorek. W środę otrzymałam dwa maile, w porannym pisali że przelew zrobią dzisiaj, w popołudniowym-że został już wykonany. I od tego czasu milczą. A pieniędzy nie ma.
Nie odpisują na maile, sklep nie ma podanego telefonu wiec droga mailowa to jedyna droga komunikacji z nimi. Wczoraj napisałam ostrzejszą w tonie wiadomość w której informowałam, że jeśli pieniądze nie znajdą się na koncie do końca tego tygodnia, zgłaszam sprawę na policję. Brak odzewu choć wiem że mail został przeczytany. Pieniędzy brak.
Po kontakcie z UOKiK zamierzam sprawę zgłosić na policję.

Stary 2011-08-12, 13:41   #1153
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
cd.

Po wielu konsultacjach wybrałam wymarzony model i wybrałam sklep www.elektrobis.pl. Czytałam opinie na ceneo, wszystko ok. To nie były moje pierwsze zakupy sprzęt AGD w sieci, w końcu sklepy internetowe darzymy zaufaniem, to nie zwykła osoba prywatna która może nas oszukać. A jednak.
Za lodówkę zapłaciłam 1 sierpnia. Została ona wysłana podobno 4 sierpnia w czwartek. Niestety nie otrzymałam maila z nr listu przewozowego więc w piątek napisałam wiadomość do sklepu. Odpowiedź przyszła po weekendzie, w poniedziałek rano. Sklep przepraszał, z ich winy został źle wypełniony list przewozowy i lodówka do nich wróciła. Mieli wysłać ponownie. We wtorek kolejny mail-tym razem okazało się że w transporcie lodówka została uszkodzona a ponieważ nie mają na stanie drugiej są zmuszeni anulować zamówienie i proszą o nr konta na który przeleją gotówkę. Mieli to zrobić we wtorek. W środę otrzymałam dwa maile, w porannym pisali że przelew zrobią dzisiaj, w popołudniowym-że został już wykonany. I od tego czasu milczą. A pieniędzy nie ma.
Nie odpisują na maile, sklep nie ma podanego telefonu wiec droga mailowa to jedyna droga komunikacji z nimi. Wczoraj napisałam ostrzejszą w tonie wiadomość w której informowałam, że jeśli pieniądze nie znajdą się na koncie do końca tego tygodnia, zgłaszam sprawę na policję. Brak odzewu choć wiem że mail został przeczytany. Pieniędzy brak.
Po kontakcie z UOKiK zamierzam sprawę zgłosić na policję.
Agabil1, oni nie mają podanego numer telefonu na stronie? Sorry, ale jestem w lekkim szoku, że zaufałaś takiemu sklepowi. Współczuję sytuacji, bardzo. Szkoda, że zaufałaś akurat temu sklepowi, a nie jakiemuś większemu, bardziej wiarygodnemu. To nie jest żaden sprawdzony sklep - ma tylko 92 opinie na Ceneo, w dodatku mieszane. Czemu akurat ten sklep wybrałaś, a nie jakiś z kilkuset, czy kilkoma tysięcy opinii? Zgłoś również sprawę na Ceneo, jak najszybciej. Spróbuj również zadzwonić do informacji telefonicznej - może pod podanym na stronie sklepu adresem (są tam, jak widzę dwa adresy - siedziba firmy i sklepu) jest zarejestrowany numer telefonu stacjonarnego.

Niech ta historia będzie przestrogą.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2011-08-12 o 13:45
Stary 2011-08-12, 14:04   #1154
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Agabil1, oni nie mają podanego numer telefonu na stronie? Sorry, ale jestem w lekkim szoku, że zaufałaś takiemu sklepowi. Współczuję sytuacji, bardzo. Szkoda, że zaufałaś akurat temu sklepowi, a nie jakiemuś większemu, bardziej wiarygodnemu. To nie jest żaden sprawdzony sklep - ma tylko 92 opinie na Ceneo, w dodatku mieszane. Czemu akurat ten sklep wybrałaś, a nie jakiś z kilkuset, czy kilkoma tysięcy opinii? Zgłoś również sprawę na Ceneo, jak najszybciej. Spróbuj również zadzwonić do informacji telefonicznej - może pod podanym na stronie sklepu adresem (są tam, jak widzę dwa adresy - siedziba firmy i sklepu) jest zarejestrowany numer telefonu stacjonarnego.

Niech ta historia będzie przestrogą.
Doris, to nie moje pierwsze zakupy w necie. Lodówka którą mi poradziłaś jest ogólnie ciężko dostępna, pojawia się w sieci i znika. Dlatego nie wybrałam sklepu z kilkoma tysiącami opinii, po prostu w takich sklepach jej nie było.

W cenie dla mnie do przełknięcia bywała rzadko w 2-3 sklepach. Sklep sprawdziłam na ceneo, ma dobre opinie, owszem, są niezadowoleni ale z czasu dostarczenia a nie z powodu tego że sklep ich oszukał więc nie miałam przyczyn by się martwić.
Sprawa jest zgłoszona Ceneo.

Jesteś w szoku? Czyli w/g Ciebie to moja wina, zasłużyłam sobie? Taki wydźwięk mają Twoje słowa.
To jest sklep, nie osoba prywatna. Ma REGON, ma wpis do ewidencji...miałam prawo sądzić, że będzie w porządku.

Fajnie że moja historia ma być przestrogą. Widzę że w takich tylko kategoriach jest postrzegana. Nie szkodzi że straciłam ciężko zarobione pieniądze. Zresztą nie tylko-straciłam wiarę w jakąś...empatię? Współczucie?

Nieważne. Głupia Agnieszka nie pomyślała i teraz ma za swoje.

Dla mnie EOT

Stary 2011-08-12, 14:11   #1155
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
Doris, to nie moje pierwsze zakupy w necie. Lodówka którą mi poradziłaś jest ogólnie ciężko dostępna, pojawia się w sieci i znika. Dlatego nie wybrałam sklepu z kilkoma tysiącami opinii, po prostu w takich sklepach jej nie było.

W cenie dla mnie do przełknięcia bywała rzadko w 2-3 sklepach. Sklep sprawdziłam na ceneo, ma dobre opinie, owszem, są niezadowoleni ale z czasu dostarczenia a nie z powodu tego że sklep ich oszukał więc nie miałam przyczyn by się martwić.
Sprawa jest zgłoszona Ceneo.

Jesteś w szoku? Czyli w/g Ciebie to moja wina, zasłużyłam sobie? Taki wydźwięk mają Twoje słowa.
To jest sklep, nie osoba prywatna. Ma REGON, ma wpis do ewidencji...miałam prawo sądzić, że będzie w porządku.

Fajnie że moja historia ma być przestrogą. Widzę że w takich tylko kategoriach jest postrzegana. Nie szkodzi że straciłam ciężko zarobione pieniądze. Zresztą nie tylko-straciłam wiarę w jakąś...empatię? Współczucie?

Nieważne. Głupia Agnieszka nie pomyślała i teraz ma za swoje.

Dla mnie EOT

mnie też wkurza, jak mnie oszukują
akurat sprzęt kuchenny kupowałam wraz z meblami pod zabudowę, więc wszystko było na raz, ale np na kartę gwarancyjna do pralki długo czekałam i musiałam się dopominać

mam takie odczucie, że coraz więcej jest oszustów w sieci - nie wiem, czy to wina kryzysu, czy rozzuchwalenia nieskutecznym prawem

współczuję Ci serdecznie, bo wiem, że takie sytuacje są dobijające

oolong jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-12, 15:02   #1156
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
(...)
(...)
Jasne, że sobie nie zasłużyłaś. Ale tak, jak już napisałam: to jest sklep nie mający nawet 100 opinii, nie wszyscy, którzy wystawili opinię go polecają i nawet nie mają do siebie kontaktu w postaci telefonu. Te 3 rzeczy na raz to przestroga na przyszłość dla innych kupujących, bo dla Ciebie już po ptokach - trudno, stało się. Może postraszenie policją coś da? Może po prostu sobie długi weekend zrobili i olali zamówienia? Tak, jak napisałam - współczuję i oby sprawa się jak najszybciej wyjaśniła. Myślę, że warto się skontaktować również z Ceneo - w końcu niejako uwiarygodniają ten sklep tym, że jest u nich na liście (analogicznie do Allegro).

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Cytat:
Napisane przez oolong Pokaż wiadomość
(...)
mam takie odczucie, że coraz więcej jest oszustów w sieci - nie wiem, czy to wina kryzysu, czy rozzuchwalenia nieskutecznym prawem
(...)
Pocieszeniem niech będzie to, że sklepy czasami naprawdę działają mega wolno - leniwa obsługa lub braki kadrowe, więc może to nie oszuści, a po prostu niezbyt sprawni sprzedawcy. Moja siostra już kiedyś spisała na straty prawie 1000 zł za buty, a ostatecznie przesyłka doszła z mega opóźnieniem. Zbliża się długi weekend - pewnie sporo osób zakombinowało jakby mieć tu jeszcze dłuższe wolne, tak mogło być i w tym przypadku - może wszyscy zrobili sobie urlop i sprawy stoją. Na razie jeszcze jest spora nadzieja, że to jednak niedopatrzenie i obsuwa w dostawie. Ja trzymam kciuki za to, aby tak było .

A jak już lodówka dojdzie, to zmasakrowałabym ich złą opinią za brak kontaktu, profesjonalizmu i niedotrzymanie terminu. Pocieszające jest to, że na dłuższą metę takie sklepy po prostu wypadają z rynku. Szkoda tylko, że ileś tam osób musi się na nich przejechać, aby tak się stało.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2011-08-12 o 15:04
Stary 2011-08-16, 21:37   #1157
ta_iwona
Rozeznanie

agabil jestem w szoku naprawdę trzeba uważać z tymi sklepami dobrze, że mam już swoje zaufane miejsca w sieci

Najgorsze, że to nie jakaś tania rzecz, tylko lodówka za sporą kasę... Współczuję nerwów zwłaszcza.

Daj koniecznie znać, jak wyjaśniła się ta sprawa! Trzymam kciuki
ta_iwona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-17, 06:47   #1158
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ta_iwona Pokaż wiadomość

(...)
Daj koniecznie znać, jak wyjaśniła się ta sprawa! Trzymam kciuki
Ja również. Oby było tak, jak z butami mojej siostry.
Stary 2011-08-23, 18:08   #1159
masija
Zakorzenienie

Dziewczyny proszę o pomoc.
Wybrałam LG. Co myślicie? Opinie ma w miarę dobre..
http://www.mediamarkt.pl/rzeszow/pro...u/gr-b399ptqa#

masija jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-25, 20:23   #1160
aniolek_22
Raczkowanie

Znajomi taką maja i są bardzo zadowoleni, zwłaszcza z jakości. Wiem, że praktycznie zawsze maja załadowaną lodówkę po brzegi, ale wszystko działa bez zarzutu. Kolor tylko mają inny.
aniolek_22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-26, 06:00   #1161
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Dziewczyny proszę o pomoc.
Wybrałam LG. Co myślicie? Opinie ma w miarę dobre..
http://www.mediamarkt.pl/rzeszow/pro...u/gr-b399ptqa#
Mam model z tej samej serii i jestem bardzo zadowolona.
Stary 2011-08-26, 06:37   #1162
szonja
BAN stały

Nie wiedziałam, ze lodówka może posiadać "tryb wakacyjny" jakaś ciekawa opcja w tym modelu LG
szonja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-26, 07:03   #1163
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez szonja Pokaż wiadomość
Nie wiedziałam, ze lodówka może posiadać "tryb wakacyjny" jakaś ciekawa opcja w tym modelu LG
Ani razu z tego nie korzystałam - szczerze mówiąc nie wczytałam się co to jest dokładnie. Pewnie jakiś tryb oszczędności energii (bo lodówka nie jest wtedy otwierana, jeżeli nikogo nie ma w domu).
Stary 2011-08-26, 07:13   #1164
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Mam model z tej samej serii i jestem bardzo zadowolona.
Dziękuję za odp

Stary 2011-08-26, 07:27   #1165
szonja
BAN stały

Na stronie, którą podała massija wyczytałam, że tryb wakacyjny to jest funkcja, która zmniejsza moc pracy chłodziarki podczas dłuższej nieobecności użytkownika w domu, utrzymując temperaturę wewnętrznej komory na poziomie ok. 12 st. C, co zapobiega gromadzeniu się pleśni i nieprzyjemnych zapachów i nie dopuszcza do nadmiernego zużycia energii.
szonja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-26, 08:09   #1166
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Dziękuję za odp
Zauważyłam jednak nowy trend w lodówkach (więc może pooglądaj sobie gdzieś na żywo nowsze modele - sporo zawsze tego mają w RTV Euro AGD, Media Markt), który mi się podoba - to, że półeczki nie są aż tak mocno obramowane, ale mają z przodu i z tyłu tylko lekką ramkę. Niestety, jak mi się raz coś ostatnio wylało w mojej lodówce i nie od razu zauważyłam, to się okazało, że to cholerstwo tak podlazło pod ramkę, że tego teraz nie jestem w stanie domyć. Obejrzę, czy nie da się tej ramki jakoś zdjąć z szyby, ale generalnie fajnie by było, gdyby znaleźli jakieś inne rozwiązania.
Stary 2011-08-26, 15:53   #1167
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Zauważyłam jednak nowy trend w lodówkach (więc może pooglądaj sobie gdzieś na żywo nowsze modele - sporo zawsze tego mają w RTV Euro AGD, Media Markt), który mi się podoba - to, że półeczki nie są aż tak mocno obramowane, ale mają z przodu i z tyłu tylko lekką ramkę. Niestety, jak mi się raz coś ostatnio wylało w mojej lodówce i nie od razu zauważyłam, to się okazało, że to cholerstwo tak podlazło pod ramkę, że tego teraz nie jestem w stanie domyć. Obejrzę, czy nie da się tej ramki jakoś zdjąć z szyby, ale generalnie fajnie by było, gdyby znaleźli jakieś inne rozwiązania.
Dziękuję ale ja już mam dość tych lodówek i w końcu chcę kupić. Naprawdę, nie jestem aż taka drobiazgowa żeby się wnikliwie przyglądać czemuś.. wiem, czasami przez to płacę ale .. chcę już lodówkę! i muszę ją kupić w ciągu tygodnia!

Co nie zmienia faktu że dziękuję Ci za rady

Stary 2011-08-26, 16:00   #1168
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Dziękuję ale ja już mam dość tych lodówek i w końcu chcę kupić. Naprawdę, nie jestem aż taka drobiazgowa żeby się wnikliwie przyglądać czemuś.. wiem, czasami przez to płacę ale .. chcę już lodówkę! i muszę ją kupić w ciągu tygodnia!

W sumie masz rację - wiele rzeczy się może stać. I pancerną lodówkę da się uszkodzić lub coś tam. Myślę, że z LG będziesz zadowolona.
Stary 2011-08-28, 15:15   #1169
aniolek_22
Raczkowanie

Z pewnością będziesz zadowolona, ale jak już kupisz to daj znać jak wrażenia, to polecę znajomym, bo też się nad nią zastanawiają.
aniolek_22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-29, 09:02   #1170
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:

też się nad nią zastanawiałam, ale NA SZCZĘŚCIE kupiłam tę
http://www.ceneo.pl/;01510803877-10.htm

porównaj sobie parametry, wnętrze i wyglad ogólny, bez porównania jak ostatnio zobaczyłam LG w sklepie to aż zamarłam na myśl ze mogłam ją kupić kupiłam ja przez internet za 2300 już z dostawą

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości