Sprzęty AGD (lodówka, kuchenka, pralka, zmywarka,okap) - porady, opinie - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Dom, mieszkanie, nieruchomości

Notka

Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-09-29, 15:56   #91
Kattie7
Wtajemniczenie

Dot.: KUCHNIA (AGD Whirlpool - macie??)

Cytat:
Napisane przez primavera Pokaż wiadomość
To się dobrze skłąda, bo właśnie kupiłam chłodziarko - zamrażarkę Aristona, kuchenkę mastercooka i zamówiłam zmywarkę Whirpoola. Czyli "wpasowałam" się w polecane przez ciebie firmy
no to super
napewno będziesz zadowolona ze swojego wyboru
ja jastem bardzo zadowolona z naszego sprzętu
choc jeszcze nie miałam okazji wypróbować piekarnika
bo nie mam czasu na jakiekolwiek pieczenie

a i zapomniałam o okapie (gdyby ktoś potrzebował)
warte polecenia są okapy firmy FABER
niestety nie każdy sklep AGD sprzedaje produkty tej firmy, ciezko jest znależć tą firmę
moja mama ma taki okap (teleskopowy) już od 8 lat i chodzi jak burza
Kattie7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-29, 20:26   #92
aniaa_aniaa
Przyczajenie

Dot.: Zmywarka ??

Cytat:
Napisane przez lucyAS Pokaż wiadomość
nie polecam candy
ja mam pralke i walcze z nia juz od kilku lat
A ja mam pralkę Candy i jestem bardzo zadowolona. Jednak jak juz pisałam wcześniej: jesli zmywarka to BOSCH, chłodziarka to Electrolux, a kuchenka to Amica. Nie zmienia to jednak faktu, że firm jest sporo i pewnie tylko nasz zdrowy rozsądek lub doświadczenie znajomych mających dany sprzęt pomagą w wyborze.
aniaa_aniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-01, 07:29   #93
asiulkaa
Zakorzenienie

Dot.: Kuchnia - sprzęty AGD

Mi pani w sklepie powiedziała że jak pralkę chce sie zabudować to należy kupić boscha lub simensa bo się najmniej "trzęsą" przy wirowaniu.
Stary 2007-10-01, 07:45   #94
Kattie7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulkaa Pokaż wiadomość
Mi pani w sklepie powiedziała że jak pralkę chce sie zabudować to należy kupić boscha lub simensa bo się najmniej "trzęsą" przy wirowaniu.
nam w sklepie mówili to samo
i kupiliśmy Siemensa

tylko trzeba dokładnie sprawdzać czy pralka zmieści się pod blatem po zdjęciu werzchniej pokrywy pralki

a swoją drogą wiecie że Bosch i Siemens to ten sam koncern, z tym że Siemens jest jego ciut lepszą marką
podobnie Ariston i Indesit - ten sam koncern - Ariston zdecydowanie lepszy
Electrolux i AEG podobnie - tu lepszy jest AEG
Kattie7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-01, 10:45   #95
one_shot
Zadomowienie

GG do one_shot

Hej w przeciągu ostatniego półtora roku wymieniłam cały sprzęt w chacie ( czytaj wyposażałam dom) zawsze kupuję w jednym sklepie - znajomy sprzedawca to i rady na poziomie a nie "wepchnę Ci to co nie idzie". Co do Wihrlpoola - mam pralkę co pisałam wyżej - cicho pierze, wodo- energooszczędna, ale jak zaczyna wirować to dosłownie jakby samolot startował po prostu głośna ( idzie wytrzymać ) ale nie jest tak źle bo sąsiedzi się nie skarżyli hehe a korzystałam z taryfy nocnej prądu i prałam po 22-giej. Teraz kupiłam chłodziarko-zamrażarkę Wihrlpoola ARC5452X i powiem to co reszta użytkowników ( poczytywałam inne fora bo juz myslałam ze trafiłam na głośny model!) - albo skrzypi jak stara szafa albo jęczy po prostu głośna przy wyrównywaniu się płynów - a to podobno przyczyna 1 agregatu - ponoć bo się nie znam powtarzam co mówią inni. Zmywarki nie mam tzn mam ale 2 ręce do zmywania to nie wypowiadam się na ten temat. Lodówek Amica nie polecają w sklepach, ale za to kuchenki są SUPER!! na 3 poprzednich wynajętych mieszkaniach były tej firmy piecyki i ja także taki kupiłam REWELACJA i juz. O takie są moje opinie, jeśli komuś pomogą to się cieszę

Zarobiona mama pracująca

Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy.

Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez
następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!!
one_shot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-01, 17:33   #96
OKRENTKA
Przyczajenie

my mamy chłodziarko-zamrażarkę Indesit i również chodzi głośno - w nocy nie raz zdarzyło mi się słyszeć jak tak jakoś wyje... poza tym sprawia się całkiem nieźle i wygląda fajnie
OKRENTKA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-07, 21:22   #97
agamich5
Raczkowanie

Witam - pooglądałam trochę i stwierdzam że podoba mi się płyta kuchenna gazowa da zobudowy Amica - ma ktoś taka?? Są jakieś skargi na nia??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PG1921.jpg (12,3 KB, 17 załadowań)
agamich5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-07, 22:52   #98
kraajanka
Rozeznanie

Dot.: Sprzet AGD

Zakupiłam ponad rok temu okap, płytę ceramiczną i piekarnik do zabudowy Amiki. Kupiliśmy przez internet (przyjechała do nas z drugiego konca Polski w 3 dni od zamówienia), zapłaciliśmy dużo taniej niż w "normalnym" sklepie i wszystko do dziś jest w najlepszym porządku. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Oto strona dzięki której nabyliśmy nasz sprzęt - to wyszukiwarka cenowa. Oprócz tego, że patrzyliśmy na cenę zwracaliśmy uwagę na opinie klientów:
http://www.ceneo.pl/
Stary 2007-10-08, 09:16   #99
asiulkaa
Zakorzenienie

Ja płytę i piekarnik kupowałam w sklepie internetowym, panowie przywieźli sprzęt i wnieśli na 2 piętro, no i zaoszczędziłam trochę pieniędzy, czekałam też jakieś 3 dni na dostawę.
Stary 2007-11-12, 09:44   #100
precious_81
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lucyAS Pokaż wiadomość
nie polecam candy
ja mam pralke i walcze z nia juz od kilku lat
Cytat:
Napisane przez aniaa_aniaa Pokaż wiadomość
A ja mam pralkę Candy i jestem bardzo zadowolona.
A jakie macie modele? Bo ja szukam pralki i wybraliśmy właśnie Candy (modele CS 105 TXT i CS 125 TXT) - znajomi mają juz od paru lat i są zadowoleni a poza tym sprzedawcy w kilku sklepach też potwierdzili że to dobry wybór więc byliśmy pewni.

Lucy a jaki konkretnie wady ma Twoja pralka?
Bo ja jedyne negatywne opinie na internecie które znalazłam to że głośno wiruje (chociaż moi znajomi twierdzą że nie więc to pewnie zależy co dla kogo jest "głośno"), natomiast nikt więcej nie miał zastrzeżeń.

A polecano nam jeszcze Ariston, ale nie podobał nam się wygląd i forma otwierana drzwiczek.
precious_81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-28, 20:30   #101
agamich5
Raczkowanie

Arrow Dot.: Kuchnia - sprzęty AGD

Czy ma ktoś piekarnik Amica EBP8452?? albo okap 90 Mastercook'a??

Podzielcie sie opiniami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4367634_3.jpg (39,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wkbs 90.jpg (39,0 KB, 5 załadowań)
agamich5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-06, 12:15   #102
iza251
Zakorzenienie

Question Pralka: INDESIT MOON WĄSKA 40 cm SISL 106 - ktoś użytkuje?

Zamierzam właśnie kupić pralkę automatyczną.Wizualnie bardzo podoba mi sie własnie ta Ale nie chodzi tu też o wygląd.
Praleczka jest typu "wąska" -idealna do mojej łazienki
http://www.indesit.pl/indesit/productsheet.do?productId =46422PL

W grę wchodzi również model:

http://www.indesit.pl/indesit/produc...ductId=39953PL

Czy któraś z Was ma sprzet INDESITA?
Jak sobie chwalicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg indesit.jpg (36,3 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg indesit wisl.jpg (33,3 KB, 6 załadowań)
Stary 2008-01-05, 16:37   #103
mk496
Przyczajenie

Dot.: Sprzęty AGD (lodówka, kuchenka, pralka, zmywarka,okap) - porady, opinie

Cytat:
Napisane przez aniesiaw Pokaż wiadomość
Kochane mam do was wielka prosbe!
Za chwilke bede urzadzac kuchnie i musze sie zaopatrzyc w sprzet AGD. Czy ktoras z was kupowala takie sprzety przez internet??? Jesli tak to z jakich serwisow, stron kozystalyscie?? Nie ukrywam ze chce znalezc cos energooszczednego!!!!! za niska cene za jak najnizsza cene Nie mam zbyt wysokich funduszowa chce zeby sprzety byly jak najbardziej ekonomiczne!
Potrzebuje lodowke wysoka (ok180) do zabudowy, plyte grzewcza elektryczna, piekarnik elektr. kuchenke mikrofalowa, okap... troche tego bedzie...

a i jeszcze jedno pytanko...
jestem laikiem w tych sprawach... czy kupujac w komplecie kuchenke z plyta moge w innej czesci kuchni dac te 2 przedmioty, gdzies kiedys czytalam tez ze sa jakies istotne sprawy odnoscie podlaczenia tych sprzetow do pradu... czy ktos sie orientuje bo nie pamietam.

tak wiec licze na wasza pomoc!!!

buziaki i wielkie dzieki za kazda odpowiedz!
Cześć,
posiadamy kuchnie w zabudowie. Plyte Ariston , zmywarka bosch. Dzialaja bez zarzutu. Moze nie sa tanie, ale tak na prawde to sa tanie. Bo nie wymagaja napraw.
Natomiast jedyna wpadka to lodówka w zabudowie marki WHIRLPOOL. Odradzam zdecydowanie. Prawie nie chlodzi w ogole w glownej komorze. Chcialbym to badziewie wyrzucic, ale jest trudno, bo zabudowa. Ale przyjdzie chwila, ze ten zlom wymonyujemy.

Odradzam jeszcze raz firme WHIRLPOOL. Podobno dobre sa BOSCHE, LIEBHER-y.
Nie zalecam kierowac sie niska cena, gdyz zabudowa jeszcze utrudnia sprawe naprawy. !!!
Po prostu trudno jest wymontowywac sprzet.

Pozdrawiam,
Mirek
mk496 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-18, 12:26   #104
meyham
Raczkowanie

Witam was!
A czy byłybyście w stanie mi polecić czy warto kupić kuchenkę mikrofalową z funkcją grill, termoobiegiem, etc zamiast kuchenki? Bo mam dwa wyjścia zamiast kuchenki kupić mikrofalę z taką funkcją (dodam że rzadko pieczemy, a jak już to w prodiżu) i mieć ładną kuchnię, albo kupić i jedno i drugie i mieć małą graciarnię tylko nie wiem czy takie mikrofale z funkcją piekarnika to co warte są... ? help.
meyham jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-18, 13:01   #105
szugarbejb
Zakorzenienie

Ja szczerze mówiąc wolałabym mieć graciarnię nie wyobrażam sobie nie miec normalnego piekarnika i upiec szarlotkę w mikrofali ( w ogóle nie wiem czy sie da ??), albo 2 kilo karkówki Ja mam mikrofale z kosmicznymi funkcjami termoobiegiem grillem itp ale nie używam tego wcale (im mniej mikrofali tym lepiej dla zdrowia).

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-18, 18:01   #106
Arribeth
Zadomowienie

GG do Arribeth Send a message via Skype™ to Arribeth

Również stawiam na graciarnię, zwłaszcza że piec lubię i piekę dużo. Nie mam za to mikrofalówki, bo wydała mi się zbędna.

Arribeth jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-18, 18:29   #107
asiulkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meyham Pokaż wiadomość
Witam was!
A czy byłybyście w stanie mi polecić czy warto kupić kuchenkę mikrofalową z funkcją grill, termoobiegiem, etc zamiast kuchenki? Bo mam dwa wyjścia zamiast kuchenki kupić mikrofalę z taką funkcją (dodam że rzadko pieczemy, a jak już to w prodiżu) i mieć ładną kuchnię, albo kupić i jedno i drugie i mieć małą graciarnię tylko nie wiem czy takie mikrofale z funkcją piekarnika to co warte są... ? help.
Mam taką mikrofalę z grillem i termoobiegiem. Termoobieg działa bez włączenia mikrofal więc pod względem zdrowotnym nie ma problemu, ale niestety ma duże ograniczenia w postaci miejsca, biszkopt czy babkę piecze sie bardzo dobrze, ale o pierniczkach, placku na dużej blasze można zapomnieć. Obecnie gdy dorobiłam się elektrycznego piekarnika to tylko z niego korzystam.
Teraz może mało pieczesz ale musisz patrzeć perspektywicznie, no bo kuchnie robi się na lata. Ja bym jednak stawiała na piekarnik, przecież kuchnia jest po to żeby w niej gotować. Zawsze też możesz zrezygnować z mikrofali, ja właśnie to zrobiłam, zresztą korzystałam z niej raz na kilka miesięcy, więc nie odczułam mocno straty.
Stary 2008-01-18, 19:31   #108
anetka_m
Zadomowienie

A masz możliwość zabudowy sprzętu kuchennego? Wtedy nie miałabyś tej graciarni. Ja mam akurat i to i to, i mikrofalówkę i kuchenkę, choć w sumie mikrofala ma więcej funkcji, ale pizza i zapiekanki najlepsze wychodzą z piekarnika

Funkcje mojej mikrofalówki Whirlpoola:

Funkcja Crisp:
Funkcja "Crisp": potrawa piecze się za sprawą mikrofal, podczas gdy grill oraz wyjątkowy talerz Crisp idealnie przyrumieniają wierzch i spód potrawy.

Gotowanie na parze:
Funkcja "Steam": szybkie i delikatne gotowanie potraw na parze, by zachować witaminy, sole mineralne i barwę produktów - idealne rozwiązanie dla osób stosujących zdrową, niskotłuszczową dietę.

Szybkie rozmrażanie:
Opatentowana przez Whirlpool, wyjątkowa funkcja "Jet Defrost" umożliwia rozmrażanie produktów siedmiokrotnie szybciej niż w normalnej kuchence.

Duża pojemność:
Pojemność 40 litrów w połączeniu z talerzem obrotowym o średnicy 40cm oraz idealne dopasowanie tej kuchenki do piekarników Whirlpool sprawia, że urządzenie to stanowi stylowe i praktyczne uzupełnienie każdej kuchni.

I fotki mikrofali i kuchenki. Przy okazji wrzucę jak to wygląda u mnie w kuchni w realu. Przypominam, że sprzęt ten jest akurat tylko do zabudowy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DG20040101.jpg (9,2 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DG20021271.jpg (11,3 KB, 5 załadowań)
Stary 2008-01-19, 09:11   #109
meyham
Raczkowanie

Tylko problem jest taki że ja nie piekę ciast, babeczki, chlebek i inne piekę w takiej maszynie do robienia chleba, kaczki, karkówki, kury i indyki jak piekę to w prodiżu - bo są dla mnie smaczniejsze. Mieszkam od 2 lat w mieszkaniu gdzie jest piekarnik to używałam go 2 razy - raz by zrobić zapiekanki (które mogę też zrobić w wybajerzonej mikrofali) i piekłam pangę jak się odchudzałam i to było na tyle. A jeśli za 3-4 lata stwierdzę że chcę piekarnik to będę i tak zmieniała kuchnię - mam zwierzęta które co jak co ale potrafią zniszczyć Dlatego bardziej obstawiałam na mikrofalę z funkcją grilla niż piekarnik.

No chyba że pomożecie mi jakoś ładnie zaprojektować kuchnię. Póki co mam taki projekt BEZ piekarnika. Wymiary kuchni to od ściany do ściany 223 cm na salon 200 +/- 20-40 cm
Zmywarka 45 cm, płyta elektryczna 60 cm, lodówka 60. http://img338.imageshack.us/my.php?i...orzata1in1.jpg
meyham jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-19, 11:39   #110
anciaahk
kosmitka

Ja też jestem za tym, że niekoniecznie cały sprzet musi być z 1 firmy. W obecnym mieszkaniu mam w zabudowie - lodówkę whirpool, piekarnik i płytę mastercook i okap teleskopowy amica. Wszystkie sprzęty sprawują się dobrze (odpukać) - od 4 lat.
Teraz przeprowadzam się częściowo i też jestem na etapie poszukiwania sprzętu do kuchni. Początkowo myślałam o jednej firmie, żeby to jakoś stylistycznie się ze sobą komponowało, zwłaszcza że chyba lodówka tym razem nie będze zabudowana, podobnie jak okap - raczej stawiam tym razem na kominowy a nie na teleskop. Zastanawiam się nad 3 firmami - mastercook, amica i bosh. Potrzebne są lodówka, piekarnik i płyta elektryczna indukcyjna, zmywarka oraz okap. Wszystko do zabudowy. Jagieś sugestie?

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-20, 08:34   #111
Arribeth
Zadomowienie

GG do Arribeth Send a message via Skype™ to Arribeth

W kuchni mam miszmasz jeśli o producentów chodzi, i jestem zadowolona. Lodówka i wyciąg Gorenje, płyta ceramiczna i piekarnik Bosch, zmywarka Siemens. Jestem na etapie kupowania pralki i na pewno będzie to Siemens. Sprzęty sprawują się bez zarzutu, wszystkie są zabudowane .

Arribeth jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-20, 16:42   #112
anetka_m
Zadomowienie

Meyham, ładnie u funkcjonalnie przemyślany projekt. Zastanów się czy tej dolnej oszklonej rogowej gablotki nie przenieść na górę, a na dole np, ładnie zaokrąglić zabudowana zwykłymi drzwiczkami szafkę. Nie chcesz zabudować lodówki?
Stary 2008-01-20, 19:38   #113
asiulkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meyham Pokaż wiadomość
No chyba że pomożecie mi jakoś ładnie zaprojektować kuchnię. Póki co mam taki projekt BEZ piekarnika. Wymiary kuchni to od ściany do ściany 223 cm na salon 200 +/- 20-40 cm
Zmywarka 45 cm, płyta elektryczna 60 cm, lodówka 60. http://img338.imageshack.us/my.php?i...orzata1in1.jpg
Faktycznie trudno tu zmieścić piekarnik nie tracąc przy okazji miejsca w szafkach którego jest mało. W zasadzie jedyna możliwości jaką widzę to przesunąć płytę w stronę zlewu, pod nią zrobić piekarnik, a szuflady zrobić węższe na prawo i zrezygnować z gablotki.
Bez względu na to czy zdecydujesz się na piekarnik tak jak anetka_m zrezygnowała bym z tej przeszklonej gablotki na dole, blat przy płycie zrobiła bym na równej wysokości, będzie łatwiej gotować czy smażyć na patelni która ma długi uchwyt, a porządek i tak trzeba w takiej kuchni trzymać.
Poza tym radziłabym jeżeli nie chcesz żeby wszystkie szafki miały drewniane fronty, użyć szkła lacomat zamiast zwykłego, to szkło jest matowe i dzięki temu nie widać za bardzo co sie znajduje w szafce, a tak będziesz musiała dbać o ładny wygląd poukładanych tam rzeczy i będziesz traciła cenne miejsce, a przy zmywarce trzeba mieć sporo talerzy i sztućców które trzeba gdzieś pochować.
I jeszcze tę szafkę nad lodówką zrobiłabym na głębokość 60 cm, optycznie kuchni to nie pomniejszy, a będziesz miała miejsce na dodatkowe sprzęty typu robot, czy maszynka do mięsa. Jeżeli nie zabudowujesz lodówki to warto kupić ze stalowym frontem, będzie świetnie pasowała do takiego nowoczesnego stylu kuchni.
Stary 2008-01-22, 15:12   #114
vanessa21
Raczkowanie

asiulkaa, a w jakim sklepie internetowym kupowalas te kuchenke??
ja teraz planuje kupno pralki i tez slyszalam, ze przez internet jest taniej, no ale to musialby byc serio super pewny sklep zebym sie zdecydowala
vanessa21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-22, 15:46   #115
panna_prosperka
Raczkowanie

witam dziewczyny, ja ostatnio robiłam mały remont i wymieniałam kuchnie pralkę i lodówkę więc zakupy robilam na agito.pl, brat kupuje tam juz ze dwa lata polecił mi i rzeczywiscie spoko sklepik. a co do pralek lodówek itd. to ja mam preferowane bosch, whirlpool oraz siemens. mozna smialo z tych 3 wybierać.
Stary 2008-01-22, 15:50   #116
asiulkaa
Zakorzenienie

Kupowałam w Mega Avansie bo też się bałam żeby mnie nie oszukali, ale można było znaleźć tę samą kuchenkę jeszcze taniej.

Ostatnio brat kupował rodzicom telewizor i sobie monitor i wybrał z przeglądarki cenowej najtańszy sklep i wysyłkę za zaliczeniem pocztowym.

W zależności którą firmą kurierską wysyłają to jest możliwość nie tylko otwarcia opakowania żeby sprawdzić czy Ci cegły nie przysłali, ale również czy towar działa, ale to chyba najlepiej przeczytać na stronie sklepu.

Musisz tylko zwracać uwagę na koszty wysyłki bo czasem kombinują i wymyślają dodatkowe koszty typu ubezpieczenie itp. i sie robi znacznie drożej. No i nie jest powiedziane że jakiś sklep jest zawsze najtańszy, zazwyczaj jeden model mają tani a inny droższy tak więc w przeglądarce musisz szukać konkretnego modelu. Telewizor i monitor który brat kupował mimo że był tej samej firmy to okazało sie że opłaca się kupić w dwóch różnych sklepach (licząc z kosztami przesyłki).
Stary 2008-01-23, 11:10   #117
panna_prosperka
Raczkowanie

dokładnie asiulkaa ja zamawiające ten sprzęt ostatnio z agito również sprawdziłam przy kurierze czy jest wszystko to co zamawiałam i czy całe, nie chodzi o sklep ale o to jak często kurierzy traktują te paczki to by ci włosy dęba stanęły jak byś zobaczyła.
jednak u mnie wszytsko pomyslnie sie odbylo, a ja osobiscie wole sklepy internetowe bo nie trzeba sterczec w kolejkach a poza tym nie ukrywajmy ze sprzet kupiłam około 22% taniej, dla mnie to duża oszczednosć. no nawet na takiej suszarce w sklepie 89zł a tam 69zł....tak czy siak sie opłaca.
Stary 2008-01-23, 15:06   #118
asiulkaa
Zakorzenienie

Faktycznie oszczędność wynosi jakieś 20% lub więcej. Ja za mój komplet zapłaciłam niecałe 2000 a w sklepie nie udało by się znaleźć poniżej 2400. Poza tym w internecie oferują więcej modeli, niż w sklepach.
Stary 2008-01-24, 15:06   #119
vanessa21
Raczkowanie

Dzieki. Skorzystalam z wyszukiwarki skapiec i rzeczywiscie na agito.pl wyszlo najtaniej. Chyba sie zdecyduje
vanessa21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-24, 15:32   #120
panna_prosperka
Raczkowanie

tanio, ale najważniejsze że szybko i sprawnie wszystko sie odbywa dotrzymują terminów dostawy, ogólnie godny polecenia sklepik

Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości