Sprzęty AGD (lodówka, kuchenka, pralka, zmywarka,okap) - porady, opinie - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Dom, mieszkanie, nieruchomości

Notka

Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-04-23, 21:40   #241
niezwykla22
Zakorzenienie

Dot.: Sprzęty AGD (lodówka, kuchenka, pralka, zmywarka,okap) - porady, opinie

Cytat:
Napisane przez flybird Pokaż wiadomość
a jak mam takie pytanie: czy ma ktoś problem z pralką indesit i zostawianiem białych smug na ubraniach po praniu?
zbyt duza ilosc proszku albo za duzo ubran wlozonych do pralki - nie daje rady wyplukac...
Stary 2008-04-26, 10:14   #242
paulaaa24
Raczkowanie

JA także noszę się z zamiarem kupna kuchenki i wiem napewno ze bedzie to firma AMICA, bo osobicie firma ta zdała egamin w sprzetach które są w moim domu. Teraz wybieram nowy piekarnik prosze doradżcie jaki?????

http://www.feni.pl/291,Kuchnie,8456,..._AMICA_EBG7522

czy

http://www.feni.pl/291,Kuchnie,8465,..._AMICA_EBP7422

Ja także polecam firme AMICA- od wielu lat sprzety z tej firmy sprawdzaja sie w moim domu teraz wymienienia piekarnik doradzcie który???

http://www.feni.pl/291,Kuchnie,8465,..._AMICA_EBP7422

czy

http://www.feni.pl/291,Kuchnie,8456,..._AMICA_EBG7522

Witam serdecznie. Robię remont w kuchni i mam problem z wyborem lodówki. Znalazłam brdzo fajna oferte, ale jak myślicie zy fimrma MASTERCOOK jest godna polecenia??? A to mój wybór, ma ktos moze cos takiego i moze sie wypowiedziec??

http://www.feni.pl/261,Lodowko_zamra...COOK_LCL618AZX

Edytowane przez szugarbejb
Czas edycji: 2008-04-26 o 13:08 Powód: PROSZE KORZYSTAć Z FUNKCJI "EDYTUJ POST" I NIE SPAMOWAć FORUM!
paulaaa24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-30, 17:23   #243
flybird
BAN stały

Cytat:
Napisane przez niezwykla22 Pokaż wiadomość
zbyt duza ilosc proszku albo za duzo ubran wlozonych do pralki - nie daje rady wyplukac...
właśnie nieee. probowałam już mniej proszku, nawet sam płyn, połowa pralki. i tak muszę drugi raz płukać i rzeczy wychodzą ze smugami
flybird jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-30, 22:04   #244
aniolek-tasmanski
Administrator

Cytat:
Napisane przez flybird Pokaż wiadomość
właśnie nieee. probowałam już mniej proszku, nawet sam płyn, połowa pralki. i tak muszę drugi raz płukać i rzeczy wychodzą ze smugami
Mam Indesit Moon kosmiczny wynalazek i ten sam problem.
Ja przed praniem czarnych ubran, wyjmuje szufladke od proszku i myje ja dokladnie z resztek proszku, potem uzywam tylko plynu do prania czarnych ubran ( mala ilosc). Mozna tez od razu po praniu wlaczyc dodatkowo "szybkie pranie 30 minut", czujniki w pralce wykryja srodki piorace i zamiast prania wlaczy sie samo plukanie.

Nie zmienia to jednak faktu, ze pomysl umieszczenia szufladek do srodkow pioracych w drzwiczkach pralki nie byl najlepszym pomyslem, jesli proszek nie dokladnie sie wyplukuje, a potem "zastyga" na sciankach pojemnika, ktory aby umyc trzeba wyjac calkowicie.
Pralka ma jedna wielka zalete - strasznie prosta w obsludze cos w sam raz dla mnie

aniolek
aniolek-tasmanski jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-01, 13:18   #245
flybird
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aniolek-tasmanski Pokaż wiadomość
Mam Indesit Moon kosmiczny wynalazek i ten sam problem.
Ja przed praniem czarnych ubran, wyjmuje szufladke od proszku i myje ja dokladnie z resztek proszku, potem uzywam tylko plynu do prania czarnych ubran ( mala ilosc). Mozna tez od razu po praniu wlaczyc dodatkowo "szybkie pranie 30 minut", czujniki w pralce wykryja srodki piorace i zamiast prania wlaczy sie samo plukanie.
spróbuję z tym plynem. z szufladką jest problem, bo jej się nie da wyjąć i juz widzę, że tam się chyba nawet grzybek jakiś lęgnie... a miałam starego, dobrego bosha i nigdy takich problemów nie miałam w każdym razie, dziekuję za pomoc
flybird jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-06, 13:49   #246
ashaa
Raczkowanie

Jeśli chodzi o sklep internetowy to moim zdaniem takie zakupy są opłacalne, ja kupiłam w agito.pl kilka sprzętów AGD i zaoszczedziłam na tym około tysiąca zł. Z poczatku wiadomo bałam się jak każdy, ale opłaciło się
ashaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-07, 14:47   #247
MonikaPanek
Raczkowanie

Ja także na agito kupowałam i potwierdzam, że wszystko ok Mogę się pochwalić nowym nabytkiem: pralka mastercook . nie wiem, czy dobey wybór, bo taka firma, mam wrażenie, że bardziej kuchniowa, piekarniki etc, ale liczę na to, że się sprawdzi! Wczoraj ją przywieźli, wiec jeszcze nie wypróbowałam. ale powiem, ze po ładnej promocji zakupiłam
MonikaPanek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-09, 09:57   #248
tangerynka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sylwia-zuza Pokaż wiadomość
a ja prosze o pomoc w wyborze kuchenki
1. szeroka na 50cm (koniecznie)
2. biala (niestety)
3. Zimne drzwi(mam male dziecko, ktore niedlugo rozpocznie samodzielne wedrowki po mieszkaniu, i nie chce by przytulil sie do goracego piekarnika )
4. gora gazowa, dol elektryczny
Mam podobny problem. Muszę szybko wybrać wolnostojącą kuchenkę gazowo-elektryczną, tylko nie białą a srebrną. Poza tym jak u wizażanki którą cytuję - nie padły wtedy żadne propozycje. Może mnie się bardziej poszczęści? Proszę o pomoc.
Jakie są funkcję bardzo przydatne, a bez których można się obejś?
Myślałam o Amice. Jakie są wasze opinie na temat nowszych modeli produkowanych przez Amicę? bo że kuchenki produkowane przed kilkoma laty były dobre to wiem.
Co do różnych "bajerów" - Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć o co chodzi z katalizą? Czy tylko w piekarnikach z emalią katalityczną nie nagrzewają się drzwiczki, czy chodzi o to że na boki też nie oddaje ciepła. Mi najbardziej zależy na drzwiczkach. Boki mi nie robią że tak powiem, bo i tak trzymam tam garnki. Czy ze względu na drzwiczki powinnam zwrócić uwagę na te emalię katalityczną czy mogę sobie darować. Jakie drzwiczki nie nagrzewają się bardzo?
Jaka powierzchnia jest najłatwiejsza w utrzymaniu w czystości inox czy szkło? Mam na myśli głównie płytę na której umieszczone są palniki.
Z góry dziękuję za wszystkie opinie.
tangerynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-15, 11:08   #249
ewelina*
Rozeznanie

sylwia-zuza
http://www.amica.com.pl/pl,produkty,...0110-0901.html

tangerynka
http://www.amica.com.pl/pl,produkty,...2642,0110-0901

Podana cena jest firmową nie przestraszcie się w sklepach czy w internecie mżna kupić dużo taniej.

ewelina* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-15, 13:02   #250
psycha
Zakorzenienie

GG do psycha

Dziewczyny, co sądzicie o pralko-suszarkach?
Szukam takiej ladowanej od gory... warto? Macie jakies propozycje? Co warto kupic?
Totalnie sie na tym nie znam...
psycha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-15, 19:56   #251
asiulkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez psycha Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co sądzicie o pralko-suszarkach?
Szukam takiej ladowanej od gory... warto? Macie jakies propozycje? Co warto kupic?
Totalnie sie na tym nie znam...
Ja osobiście mam bardzo negatywne podejście do suszarek. Rodzice posiadali pralko- suszarkę i po dwóch razach przestaliśmy suszyć ubrania, z jednej strony zużywa sporo prądu no ale to by się dało jeszcze przeżyć, najgorsze było to że ubrania były pogniecione i trzeba było wszystko prasować- czego bardzo nie lubię, a w dodatku po tym suszeniu w wysokiej temperaturze zagnioty trudno rozprasować.
Dobrze by było żeby wypowiedział się ktoś jeszcze bo może tylko ta moja suszarka tak gniotła.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-15, 20:16   #252
psycha
Zakorzenienie

GG do psycha

Cytat:
Napisane przez asiulkaa Pokaż wiadomość
Ja osobiście mam bardzo negatywne podejście do suszarek. Rodzice posiadali pralko- suszarkę i po dwóch razach przestaliśmy suszyć ubrania, z jednej strony zużywa sporo prądu no ale to by się dało jeszcze przeżyć, najgorsze było to że ubrania były pogniecione i trzeba było wszystko prasować- czego bardzo nie lubię, a w dodatku po tym suszeniu w wysokiej temperaturze zagnioty trudno rozprasować.
Dobrze by było żeby wypowiedział się ktoś jeszcze bo może tylko ta moja suszarka tak gniotła.
Mam suszarke w domu, uzywam i widze same plusy. Ze pralko-suszarki istnieją dopiero dzis sie dowiedzialam Wyprowadzam sie za miesiac i musze kupic nowa pralke, pomyslalabym ze fajnie by bylo od razu z suszarka wlasnie...
Tylko ktora...
psycha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-16, 07:22   #253
asiulkaa
Zakorzenienie

Niestety nie polecę Ci żadnej. Miałam indesita i po trzech latach się rozwalił programator, znajomi mieli dokładnie ten sam model i też im się rozwalił.
Stary 2008-06-17, 09:09   #254
tangerynka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewelina* Pokaż wiadomość
tangerynka
http://www.amica.com.pl/pl,produkty,...2642,0110-0901

Podana cena jest firmową nie przestraszcie się w sklepach czy w internecie mżna kupić dużo taniej.
Dziękuję Ci, chociaż liczyłam raczej na opinie z użytkowania
Już kupiłam tę kuchenkę: http://www.amica.com.pl/pl,produkty,...2985,0110-0901
Zdecydowało że nie nagrzewa się z zewnątrz.
Cena faktycznie jest zabójcza Szczególnie że tydzień temu była na tej stronie 300 zł niższa
Ja za moją zapłaciłam około 1400 z transportem.

Teraz poszukuję opinii o prostych (tanich) okapach
tangerynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-29, 12:22   #255
Niuniaczek
BAN stały

A ja mam taki problem ze zmywarką....

mam zmywarkę BEKO od ok 4 mies,
na początku byłam zachwycona szklanki na połysk i wogóle rewelacja
ale ostatnio jedynie co myje to naczynia ze szkła kolorowego, kubki
a na szkle widać naloty i to takie konkretne jakbym umyła szklankę
bez płynu - pod światło jest cała w takich matowych plamach i tak ze
wszystkim - talerzami etc.. Myślałam , że filtr się zabrudził więc
go umyłam ale nadal jest tak samo. Umyłam wszystko co się dało tak
jak piszą w instrukcji- czyli ten koszyk , zmywarkę w środku i dysze
(ale i tak były wcześniej czyste) i nic cały czas to samo...
Dodam że cały czas uzywam tego samego programu i tych samych kostek
3w1 Somat. Kupiłam Nawet kostki 10 w 1 Calgonit bo są podobno o
niebo lepsze ale jest tak samo....

Zmywarka jest marki BEKO i jest na gwarancji ale nie wiem czy z czymś takim mam się zgłaszaćmoże ida się samemu rozwiązać sprawę, jakoś nie chce mi się wierzyć że tak szybko by się posuła
Niuniaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-29, 20:24   #256
asiulkaa
Zakorzenienie

Niuniaczek może zadzwoń do serwisu, no bo jak na początku dobrze zmywała to nie jest w takim razie wina tabletek tylko zmywarki, a w serwisie może będą wiedzieli co może być przyczyną robienia się takich plam.
Stary 2008-06-30, 07:58   #257
Niuniaczek
BAN stały

TŻ ma jeszcze pogrzebać przy rurach bo moze coś się zapchało...? a jak to nie pomoże to dzwonię do serwisu
Niuniaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-08, 11:03   #258
magdziaS
Podróżniczka

Macie jakies doswiadczenie z firmami Ardo i Gorenje ? Szukam malych, wymiarowych sprzetow do kuchni i lazienki i znalazlam lodowke Ardo i kuchenke Gorenje. Sa dosc tanie i wymiarami pasuja, ale nie wiem czy warto kupic ? I jeszcze jedno pytanie Jakie pralki ladowane od gory polecacie, ktos takich jeszcze uzywa ?

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-08, 11:51   #259
szugarbejb
Zakorzenienie

A nad jaką lodówką Ardo się zastanawiasz ? Bo pamiętam, że kiedy kupowałam swoją wybierałam wólaśnie między Ardo a Liebherr, i wyszło mi że Liebherr ma mniejsze zużycie energii, i kupiłam taką właśnie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-08, 12:05   #260
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość
A nad jaką lodówką Ardo się zastanawiasz ? Bo pamiętam, że kiedy kupowałam swoją wybierałam wólaśnie między Ardo a Liebherr, i wyszło mi że Liebherr ma mniejsze zużycie energii, i kupiłam taką właśnie
Waham sie pomiedzy ta: http://www.euro.com.pl/lodowki/opis-...ve-wh-14.bhtml i ta : http://www.euro.com.pl/lodowki/opis-...og1804sa.bhtml Lodowki Vintage sa chyba jednak bardziej "bajeranckie", dzieki duzemu wyborowi kolorw, a mniej funkcionalne.
Troche buszowalam w internecie i na agito znalazlam jeszcze bardzo tania Beko http://www.agito.pl/lodowki/beko_csa...87.324068.html .
Moj budzet na lodowke to 1700 zl. wiec szalec nie moge
A jaki model Liebherr masz ?

Stary 2008-07-08, 12:16   #261
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Waham sie pomiedzy ta: http://www.euro.com.pl/lodowki/opis-...ve-wh-14.bhtml i ta : http://www.euro.com.pl/lodowki/opis-...og1804sa.bhtml Lodowki Vintage sa chyba jednak bardziej "bajeranckie", dzieki duzemu wyborowi kolorw, niz funkcionalne.
Troche buszowalam w internecie i na agito znalazlam jeszcze bardzo tania Beko http://www.agito.pl/lodowki/beko_csa...87.324068.html .
Moj budzet na lodowke to 1700 zl. wiec szalec nie moge
A jaki model Liebherr masz ?

Aaa widzisz, ja mam Liebherr bez zamrażarki, bo zamrażarkę kupowałam osobno (robię zawsze duże zakupy), a Ty widzę szukasz z zamrażarką. Dziewczyny wcześniej pisały o Beko w wątku i miały jakieś zastrzeżenia, więc może nad tą formą się jeszcze zastanów.

Liebherr jest drogi niestety, właśnie przez te tajemnicze systemy oszczędności energii,

Tutaj masz zestawienie: KLIK !

Cytat:
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
Stary 2008-07-08, 12:22   #262
magdziaS
Podróżniczka

Niestety, potrzebuje chlodziarko-zamrazalki ze wzgledu na ograniczona powierzchnie kuchni Najwieksze problemy mam wlasnie z wyborem lodowki. Zdecydowalam sie juz na pralke i kuchenke zostala nieszczesna lodowka. Z tej Beko chyba jednak zrezygnuje, ale nie wiem jaka inna wybrac. Zostaja jeszcze Electrolux, Bosh i Indesit
Znalazlam taka Liebherr do 1700 zl - http://www.euro.com.pl/lodowki/opis-...-comfort.bhtml tylko obawiam sie, ze bedzie za gleboka. Musze zmiescic sie w glebokosci do 60 cm I zamrazalnik koniecznie musze miec na dole No coz latwo nie jest...

Stary 2008-07-08, 12:37   #263
asiulkaa
Zakorzenienie

W tej lodówce Ardo Classic nie podoba mi się że ma jedne drzwi do lodówki i zamrażarki, to raczej nie jest oszczędne co chwilę otwierać przestrzeń zamrażarki i wygrzewać ją powietrzem z zewnątrz, a już nie ma co mówić o tym że szron też będzie się szybciej osadzał, wiec trzeba częściej rozmrażać.

Raczej nie uda Ci się znaleźć lodówki z zamrażarką na dole o głębokości do 60cm, bo szuflady na dole mają jedynie duże lodówki.

A dlaczego nie możesz mieć większej lodówki, jak nie jest pod zabudowę to raczej nie powinno razić, że wystaje przed linię szafek (ja tak mam, bo a lodówką jest kaloryfer).
Stary 2008-07-08, 12:48   #264
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711
Konto usunięte

madziaS, ja tez mam lodówke Liebherra i jestem z niej baaardzo zadowolona, ale to inny model niz ty poszukujesz (ja mam 3 szuflady zamrażalnika i jest pod zabudowę).
Moja mama teraz tez jest na etapie kupna lodówki i prosiła mnie o sprawdzenie opinii w internecie.
Jesli chodzi o firmy (o gabarytach sie nie wypowiem) to o BEKO opinie są raczej niepochlebne - niby tanie, ale awaryjne, mało estetyczne wykonanie. LIEBHERR - super, ale za drogi dla mojej mamy, więc wybór padł na ELEKTROLUX. Nie spotkałam się chyba ze złą opinią o Elektroluksie.
głębokośc 60.4 - http://www.maximedia.pl/?c=lodowki&p...x_erd_24304_w8
głębokość 60 - http://www.maximedia.pl/?c=lodowki&p...x_erb_19000_w8
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-08, 12:51   #265
asiulkaa
Zakorzenienie

magdziaS widzę że przeglądasz oferty w euro, z tego co pamiętam to maja tam stosunkowo wysokie ceny, może lepiej zdecyduj się na sklep internetowy, będziesz mogła wybrać w tych samych granicach cenowych lepszy model.
Stary 2008-07-08, 12:55   #266
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulkaa Pokaż wiadomość
W tej lodówce Ardo Classic nie podoba mi się że ma jedne drzwi do lodówki i zamrażarki, to raczej nie jest oszczędne co chwilę otwierać przestrzeń zamrażarki i wygrzewać ją powietrzem z zewnątrz, a już nie ma co mówić o tym że szron też będzie się szybciej osadzał, wiec trzeba częściej rozmrażać.
Celne spostrzeżenie

Edit: przejrzyj sklepy internetowe, bo naprawdę jest taniej, a w sklepach stacjonarnych taniej można kupić te same modele lae z wystawy - często nic im nie jest technicznie, tylko wizualnie są np. brudne od paluchów, a tańsze są często o 400 - 500 zł (w Media Markt można negocjować rabat).

Cytat:
(...)
Stary 2008-07-08, 12:57   #267
magdziaS
Podróżniczka

Lodowka bedzie stala w roku kolo drzwi wejsciowych do jadalni. To jedyne miejsce w kuchni, gdzie moze stanac, jesli nie chce sobie ograniczac przestrzeni roboczej na drugiej scianie, gdzie bedzie ciag szafek i kuchenka. Od sciany do drzwi jest 56 cm. Wiec wszytsko wieksze niz 60 cm. bedzie dosc sporo wystawac. Wklejam rysunek [ nie jest za bardzo wymiarowy ] chcialam, zeby bylo widac, gdzie bedzie stala lodowka.
Wszytskie lodowki o wysokosci 180 cm i wyzsze maja glebokosc 63.5 cm. Szukam wiec czegos mniejszego. Ostatecznie zostanie mi kupienie glebszej lodowki i pal licho niech wystaje, albo zabranie miejsca z "ciagu" blatow na lodowke.
Co do lodowki Ardo Classic masz bardzo duzo racji, nie jest funkcjonalna, nie mniej jednak podoba mi sie

Szugarbejb, Ela, Asiulkaa bardzo dziekuje za porady. Zdecydowanie chce zrobic zakupy przez internet. Kuchenke i pralke kupie z agito.pl. I chetnie wybiore sie do Media, poszukam lodowki

EDIT : Chyba jednak zdecyduje sie na wiekszego Electroluxa i niestety bedzie mi wystawal. Cenowo sa atrakcyjne i jak pisze Ela nie ma raczej o Electroluxie zlych opinii.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kuchnia.jpg (16,0 KB, 7 załadowań)

Stary 2008-07-08, 13:11   #268
magdziaS
Podróżniczka

[1=1d36bece409c03b7a589597 7e3eaa07c69f6d3f6_6423717 1b1711;8146105]
głębokośc 60.4 - http://www.maximedia.pl/?c=lodowki&p...x_erd_24304_w8
głębokość 60 - http://www.maximedia.pl/?c=lodowki&p...x_erb_19000_w8[/QUOTE]
Elu, bardzo dziekuje za te dwa linki Czyli jest szansa na 60 cm i to tani Electrolux Jest nadzieja dla mojego blatu roboczego Ta druga lodowka ma nawet zamrazalnik na dole.

EDIT: przepraszam za posta pod postem

Stary 2008-07-10, 11:34   #269
mojito
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Zdecydowanie chce zrobic zakupy przez internet. Kuchenke i pralke kupie z agito.pl. I chetnie wybiore sie do Media, poszukam lodowki
daj potem proszę znać jak poszły zakupy, bo ja też planuję zrobić większe zakupy w tym sklepie i jestem ciekawa ja będę we wrześniu się przeprowadzała do większego mieszkania i z tej okazji - nowa pralka i sprzęty do kuchni bo zamawiamy zupełnie nowe szafki i chyba weźmiemy agd do zabudowy.
ale jeszcze szczerze mówiąc sie nie orientowałam dokładnie co i jak
mojito jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-11, 16:51   #270
hania811
Zakorzenienie

Chciałam zdac relację z zakupów na agito.
Jestem mega zadowolona
Zaoszczędziłam sporo kaski. Byłam bardzo zdziwiona roznicami w cenie pomiędzy media a agito. Na samej lodowce zaoszczczędzilam 600 zl. Można powiedzieć że okurzacz i zelazko dostałam w gratisie
Wszystkie sprzęty dotarly do mnie po tygodniu. Oczywiscie zostałam uprzedzona meilowo o terminie a w dzien dostarczenia przesyłki zadzwonił do mnie kurier z potwierdzeniem przyjazdu. Pomógł TZ wniesć wszystko do domu.
Sprzęty byly nienaruszone.

Wszyscy zachwycaja sie moją lodowką elektroluxa a jak im mowię ile za nią zapłaciłam są w szoku.

Zelazko tefala ktore zakupiłam, w media kosztuje 260 zł, a na agito 160 zł .
Dla mnie to są porażające różnice.

Kupiłam pralkę amici. Sprawuje sie super. Jest cicha co mnie bardzo cieszy więc moge robić wieczorne pranie bez obawy najazdu sąsiadow.

Ja już wiem ze wszelkie sprzety RTV i AGD bedę zawsze kupowała na agito
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości