![]() |
#181 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zawalcz z futrem!
Ja bym pewnie nawet nie odróżniła prawdziwego futra od dobrego sztucznego, chyba, że po cenie ;P Lubię za to prawdziwą skórę, jakby mnie było stać pewnie miałabym więcej produktów z niej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Dbajmy o poziom dyskusji |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Widzisz - nie do odróżnienia i tańsze. Więc po co to cierpienie? No po prostu nie zrozumiem jak można się przebrać za jaskiniowca w dzisiejszych czasach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kiedy ktoś pisze do mnie konkretnymi argumantami, to ja tez potrafie na nie konkternie odpowiadać, przytoczyć przykłądy ktore zaliczją mnie do fanatyków, ale kiedy ktoś do którego na tym forum nie zdążylam sie jeszcze odezwać, od początku "wali" złośliwe teksty,to ja na nie odpowiadam równie złośliwie. nie na opini mi zależy.
![]() |
![]() |
#185 |
Zadomowienie
|
Ja nie bronię futer jako takich, ale nie podobają mi się agresywne ataki na osoby, które je noszą, tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym można być złośliwym, ironicznym i mówić rzeczy niemiłe, ale przy tym zachować kulturę wypowiedzi- sztuka, której opanowanie by Ci się przydało. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
to, zmywam się na jakąś marchewkę okraszoną soją. Daje wam wolne pole do popisu, alby odbyć kulturalną dyskusje.
macie racje, lepiej nie mówic tego co sie mysli tylko podlizywać sie sobie wzajemnie, subtelnie dobierać słownictwo, bo to przecież mogłoby negatywnie wpłynąć na waszą opinie ojojojojojojojoj.
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
Czy nie potrafisz też zrozumieć, że forum internetowe ma swoje zasady funkcjonowania, których nie ułożono z nudów, tylko kryje się za nimi jakiś cel?
Polecam poczytać regulamin i przespać się z tym zagadnieniem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Podlizywanie się?
![]() Kochanie - tutaj nie chodzi o to, by martwić się o zdanie innych na swój temat. Chodzi o to, że kultura to jest coś, co jest w życiu bardzo ważne i świadczy o wychowaniu i inteligencji. Nie, nie uważam, że jesteś głupia albo nie wychowana - uważam tylko tyle, że dwie ostatnie wypowiedzi były nie na miejscu. Nie odbieraj tego jako atak na Twoją osobę. ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
Prezent Dla wszystkich, którzy noszą lub mają zamiar nosic te piękne futerka. (Ostrzegam osoby o słabszych nerwach jednak posiadacze futer powinni chyba miec pojecie o ich pozyskiwaniu)
Prosze bardzo Tak wygląda najzwyklejsza ferma (tu w USA) http://www.petatv.com/tvpopup/video.asp?video=stella-McCartney-fur-psa&Player=wm&speed=_med a może mięciutkie futerko z szopa? http://www.petatv.com/tvpopup/videodirect.asp?video=fur _farm Szynszyle... http://www.petatv.com/tvpopup/video.asp?video=chinchill a_mov_final&Player=wm&spe ed=_med |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
lomatko
![]() ![]() Chcialabym powiedziec ze: 1. gdyby wyjsc az od biblii to nie byloby na swiecie naszych domowych pupili kotkow i pieskow "I rzekł Bóg: "Oto wam daję wszelką roślinę przynoszącą ziarno po całej ziemi i wszelkie drzewo, którego owoc ma w sobie nasienie: dla was będą one pokarmem. A dla wszelkiego zwierzęcia polnego i dla wszelkiego ptactwa w powietrzu, i dla wszystkiego, co się porusza po ziemi i ma w sobie pierwiastek życia, będzie pokarmem wszelka trawa zielona";. I stało się tak." (Ks Rodz 1, 29-30) Tygrys - chlopak tez by się na takiej diecie przekręcil ![]() Nie mowiac juz o tym że w nowym testamencie apostołami byli głównie rybacy i nie znalazlam okreslenia "killerzy" a Jezus sam dokonal rozmnożenia chleba i (uwaga!) ryb ![]() ![]() 2. przechodząc do rzeczywistosci ![]() a po trzecie, laski, mnie uczono że agresja jest objawem slabosci ![]() dobranoc
![]() |
#192 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O boże ....znów licytacja kto komu potworniej łapki poobżynał.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | ||
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Coraz częściej widzę, że pojawiasz się w "gorących" wątkach nie po to, aby dyskutować, ale po prostu dosrać komuś boleśnie. Coraz częściej zastanawiam się, co mam z tym zrobić - tolerować dalej, czy też zareagować. Teraz już wiem - będę reagować. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
nie dośc ze sie poplakałam to teraz w nocy nie usne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Rozeznanie
|
furta - szok -
http://www.futro.o7.pl/
Jestem w szoku po obejrzeniu tego linku. ![]() Sama bym nigdy nie kupiła, nie jarają mnie futra z norek itp biednych zwierzątek. Ci ludzie ze zdjęć powinni ponieść jakąś karę !!!! aha, link znalazłam na gazecie.
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
Dot.: furta - szok -
nie moge..Nie moge na to patrzec to jest okropne przeciez jak oni je zabiaja!!
A ludzie pozniej w tym chodza najchetniej sama bym tak zrobila z tymi bestiami jak oni z biednymi nie winnymi zwierzaczkami. To jest okropene co "ludzie" potrafia zrobic dla pieniedzy ![]() Az zal serce sciska |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zadomowienie
|
nie myslalem ze to sie w taki sposob odbywa, ale sadze ze to nie jest norma zeby tak traktowac te zwierzaczki, wydaje mi sie ze zazwyczaj sa zabijane szybko i skutecznie a nie jak na tym filmie kilka razy o ziemie bo jeszcze sie rusza
![]() kochanie moje zapomnij ze kupie Ci furo ![]()
![]() |
#201 |
Moderator
|
ten link miala nasza wizazanka z emigrantek(juz wczesniej)
![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
BAN stały
|
znam ten filmik!!!! za mi sie slabo robi jak go znowu widze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zadomowienie
|
nie dałam rady do końca obejrzec ;( po prostu.... ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Temat byl poruszany kilka razy
![]()
![]() |
![]() |
#205 | |
Mrs Mrau
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zadomowienie
|
Wiele razy był ten link.
![]()
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
Boshe przeciez te zwierzęta cały czas żyją.. czują, jak pokazali zbliżenie oczu tego zwierzaczka , te jego spojrzenie to po poprostu niewytrzymałam
![]() Trzymają je przy życiu nawet przy obrywaniu skóry.. to jest straszne ![]()
![]() |
#208 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#209 |
BAN stały
|
boshe.....to straszne nie obejrzalam tego do konca bo nie moglam placze jak dziecko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.