![]() |
#271 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gazy - jak znieść to razem? :D
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#272 |
Rozeznanie
|
Kobitki, rewelacyjne jsteście! Ja się pspłąkałam i posmarkałam ze smiechu, Szef się dziwnie patrzył na mnie trochę
![]() Ja i mój TŻ nie krępujemy się zupełnie, tzn on się nie krępował od dawna a ja się niedawno przełamałam, bo stwierdziłam, że jak on - to i ja. Co mi tam. Ostatnio udało mi się (dzięki rosołkowi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Raczkowanie
|
to jest straszne. Przedtem bym tego nie zauwazyl, ale teraz gdzie sie nie rusze slysze pierdy.
I nie zebym mial zwidy tak naprawde jest. o na przyklad, w kinie bylem niedawno, no i po seansie biegiem do toalety oczywiscie, litr Coli robi swoje. Za mna wpada zgraja facetow, wszyscy do pisuarow, zaczynaja sikac...i jak na zawolanie wszyscy po kolei -pruk -PRUK -pruuuuuk -pierd -pruk pruk pruk -SRU! ...a ja w spazmy smiechu To jest straszne...wiecie jak trudno jest w takiej sytuacji trafic? Ze juz o zapieciu portek bezbolesnie nie wspomne. ![]()
![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
Mówisz, że po Coli??? Mój TŻ ostatnio zganiał, że to po Lifcie, a wypił sam prawie 2 litry i nie chciałam w to wierzyć. Może mu jednak uwierze
![]() Pierdy po coli hehehe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
No co? Cola każda rurę odetka, nie?
![]()
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj wieczorkiem nazarlam sie kurczaka z orzechami w sosie bursztynowym i potem na 20 mialam abdo-strech
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Wtajemniczenie
|
![]()
łooo.. jesu
![]() normalnie siedzę i od paru godzin czytam... cudowny wątek ![]() a teraz moja historia: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mój brat spalił buraka i uciekł jak to mamie powiedziałam to myślałam, że pęknie a i brat od dziś ma ksywkę "dmuchawiec" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Raczkowanie
|
![]() dobre jestescie Babki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Wtajemniczenie
|
![]()
a co do TŻ i pierdzioszków...
![]() no to nie odważyłabym się przy nim...narazie samowolnie mi się przy nim nie zdażyło a jesteśmy ze sobą ok 10miesięcy ![]() hmm...ale o nim nie można tego powiedzieć.. najlepsza jazda jest jak jesteśmy u niego.Ma pokoik na górze jego domku obok ma pokój jego brat(niezłe ciacho ![]() a najlepsza jest łazienka na górze .....bo nie ma drzwi....serio.. chodzę tam siku jak tylko poważnie musze ![]() ![]() normalnie mam stres jak tylko myślę o jego kibelku najśmieszniej było jak brat TŻ kiedyś poszedł do kibelka a nie wiedział że jestem(do tego poprzedniego dnia miał impeze i zabalował poważnie ![]() jej....co tam się działo ![]() normalnie jego piękne pośladki magocznie falując wydobywały z siebie cudowny dźwięk układający się w coś co mi przypominało grę na perkusji ![]() TŻ tak się przestraszył o moje życie że zakazał mi wychodzenia z pokoju ![]() ![]() Jak jego braciszek skończył(ok15min tam napewno siedział)ja już nie mogłam wyrobić ze śmiechu... TŻ wyjrzał z pokoju i uświadomił brata że bardzo mi się podobała ta symfonia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dobre ![]()
![]() |
![]() |
#281 |
Raczkowanie
|
Niezły wątek uśmiałam się do łez
![]() Mimo że jesteśmy długo razem to pierdki są tematem przemilczanym, czuć smrodek i nikt się nie odzywa jakby nigdy nic się nie działo, zieleń na twarzy, oczy na wierzchu ale twarz pokerzysty ![]() Niestety ja nie umiem się przemuc i pozwolić sobie zaszaleć przy tż, musze trzymać, brzuch jak balon, skóry brakuje z wydęcia, ból okropny ale nie umiem wypuścić, tak jakoś głupio ![]() Najgorsze są noce po pizzy, jestem uwędzona przez tż, aż się boje ruszać kołdrą żeby nie zasnąć na wieki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Ten wątek jest wspaniały! Zwalczy każdy zły humor
![]() ![]() ![]()
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
normalnie pękam ze śmiechu czytając ten wątek
![]()
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
kiedyś znalazłam takie ciekawe historie na jednym forum
mój mąż 1. Pierdzi cały czas, najbardziej wieczorem i w nocy pod kołdrą, fuuuuujjjj i ja musze spać w tym smrodzie 2. w nosie dłubie też i potem te gile wyrzuca za łóżko (jak mu o tym mówię to się wypiera, aż raz mnie tak w****ił że mu pokazałam jego suszki i kazałam je zamiatać, mimo, ze zaraz i tak miałam zamiar odkurzać) 3.brudne skarpetki zostawia gdzie popadnie mój facet też udaje,że wyciera o mnie palec, którym wcześniej wydłubał sobie spiochy z oczu, a poza tym pierdzi non stop, no chyba,że wali smierdzące to wtedy wychodzi z pokoju jak sie irytuję i krzyczę na niego, że jest śmierdzielem to jeszcze bardziej go cieszy moija reakcja i wachluje np. poduszą tak żeby do mnie doleciało i standardowo beka, ale to akurat nie jest obrzydliwe mój mąż właśnie mi się przypomniało!!!! jak obetnie paznokcie u nóg to nigdy równo i zawsze po nocy mam nogi do kolan obdrapane.....fuj demi-vierge Gdy mój już piernie, a ja zwrócę uwagę, że sprzedał zgnilca, to przeprasza i robi strapioną minkę, ale nie może ukryć, że się cieszy. Jest jeszcze jedno. Stopy mu nie śmierdzą, więc ogólnie nie ma z tym problemu, ale... Czasami wieczorem, gdy zdejmie skarpety, zaczyna grzebać między palcami stóp. Nie wyobrażacie sobie jaki się wtedy odór unosi! Czegoś takiego nigdy wcześniej nie miałam "przyjemności" czuć. Nie wiem dlaczego tak jest, ale tak jest. W sumie to nie jego wina. Ale grzebać nie musi i gdy go o to wyraźnie poproszę nie robi tego. Od czasu do czasu odkraja sobie hubę z pięt, bo pumeksu mu sie nie chce używać. Bywa też, że tymi hubami mnie drapie w nocy po nogach. pasiasta A mój myje dupę gąbka po każdej zrobionej kupie to chyba dobrze, ale za to jak wyciska sobie jakiegoś pryszcza to wącha potem palce . Czasem też wierci sobie w nosie a jak mu zwracam uwagę, to mówi że nie ma tam typowych gili tylko takie zaschnięte i chusteczką ich nie wyciągnie W ogole to super topik, dawno sie tak nie usmialam, a jestem w pracy, siedze sama przy biurku i smieje sie w głos ......................... ..... Moj facet jest zabawnym luzakiem . Kiedy jestesmy na zakupach w duzym supermakecie.....zdarza mu się takie zachowanie....nagle zrywa się z wózkiem i szepce do mnie "zwiewamy stad..pierdnąlłeM' matko co Wy z tymi bakami??? Kurcze, ludzie, przeciez kazdy ma czasem gazy! I co ma niby zrobic taki ktos? Wessac do srodka sie tego nie da . Moj maz zawsze zwala na kota . cichacz salonowiec jak juz poruszamy tematy baków, swego czasu była ich nawet spora klasyfikacja. Zostały mi w pamieci trzy - do dziś mnie śmieszą : - cichacz salonowiec - podkołdernik jadowity - dwubulgotan kąpielowy powyzsze określenia mówią same za siebie
![]() |
#287 |
Raczkowanie
|
To tak cos w temacie, tekst z mIRC'a
<kazio> prooooook <kazio> osz w morde przegiolem <tadek> -poszet klex we majty ? <kazio> nie to byl bonk kontrolowany;] I na dodatek proponuje nominacje, Shemreolin na "Wodza Furkoczące Poślady"
![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
ja ci dam wodza, ty nędzarzu ty!!!!
![]() śliweńka, te teksty są z kafeterii, prawda? Kiedys na to trafiłam i myślałąm, ż eapdne .ten wątek zrobił furorę w necie. To było cos o tym "jakie najobrzydliwsze rzeczy robia wasi mężowie?" czy coś w tym stylu. ![]() Ale to co tam dziewczyny pisały to było hardcorowe ![]()
![]() |
#289 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Raczkowanie
|
Babki, siedze na uczelni w sali komputerowej i sie trzese cala ze smiechu....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps. oskar za watek!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Wtajemniczenie
|
![]()
przypomniała mi się jeszcze jedna sytuacja...
![]() był tam taki koleś który umiał prukać na zawołanie ![]() przez około miesiąc cała szkoła była zafascynowana jego talentem "wokalnym" ![]() tworzył duet z kolegą który bekał ![]() byli jak backstreet boys ![]() pamietam ze nawet nagrali na kasete swoje serenady i sprzedawali ![]() niestety jej nie posiadam bo wtedy nie doceniłam ich cudnego duetu ![]() ![]() to były czasy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Wtajemniczenie
|
Na Poprawe Humoru Zawsze Ten Watek Jest Najlepszy:d
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zadomowienie
|
Shem - wyglebisty wątek
![]() A więc tak: w moim domu mistrzem w puszczaniu bąków jest brat - śmierdzące, bezwonne, długie, któtkie a nawet, uwaga - potrafi "cieniować" czyli dźwieki wysokie i niskie, bardzo ciekawie to wygląda ![]() ![]() Na drugim miejscu jest mój pies, co prawda jest bardzo malutk, ale jak puści bąka to śmierdzi niemiłosniernie, w dodatku wącha "strefę smrodu" i po chwili ucieka. Puszczanie bąków najczęściej następuje w jego przypadku w nocy(dobrze że mnie nie budzi ![]() Moi rodzice nie krępują się puszczać bąków przy nikim. Znacznie częściej robi to mama niż tata(moze sie powstrzymuje ![]() Nigdy nie zapomnę słów mamy:"a co, miało mi bok wyrwać???" ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A z moją mamą jest tak samo, mowi dokladnie te same słowa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
ja tu wlasnie siedze i sie smieje z tych *furgoczących posladów a moj piesio spi sobie na podlodze i bąkale wypuszcza - i nawet sie kurna nie przejmie - ooo wlasnie zas wylecial piekny bączal - normalnie spadam z tąd - ooooo zainteresował się swoim tyłkiem i z niezadowolenia zamruczał. Hmmm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oczywiście chodziło mi tu o domowników. Czyli, że żaden domownik przy żadnym domowniku nie krępuje sie wędzić(ze mną włącznie, ale ja to tak sporadycznie...) ![]() ![]() Paulyna, nasze mamy chyba załozyły jakąś sekte, czy mafie. ![]()
![]() |
![]() |
#297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
Najlepiej jak mamy rodzinny wyjazd i ja lub tata puścimy gaza w samochodzie.Noo bo ja i tata mamy najbardziej śmierdzące
![]()
![]() |
#299 |
xxyy
|
laseczki jestescie boskie
![]() wlansie mam ten sam problem,, narazie mieszkam sama.. ale kiedys... :P a moze jakos mozna zarazdzic tym wdzeciom?:P zawsze spotykam sie z moim TŻ wieczorkiem.. i zawsze wieczorkiem cierpie na wzdęcia :/ chyby gdybym nic nie jadla caly dzien byloby ok ;P a jak bedziemy mieszkac raze to ja juz nie wiem ![]()
![]() |
#300 |
Zadomowienie
|
Rozbrajający tekst mojego brata:"Zaraz puszcze baka i skończy się impreza"(albo dzień dziecka
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:21.