Gazy - jak znieść to razem? :D - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-03-08, 12:53   #271
pink69
Zakorzenienie

Dot.: Gazy - jak znieść to razem? :D

Cytat:
Napisane przez Yoolia
W niedzielę byliśmy z TŻ na lodowisku. Jego od rana męczyły gazy
Jezdził na łyżwach i pierdział
Tak sie złożyło, że akurat dużo dzieci było na lodowisku i one co chwila padały (przewracały sie)
W pewnym momencie zaczełam sie zastanawiać czy aby tylko nie przewracają sie dlatego że wjechały akurat w chmure jaką pozostawił mój TŻ. :
padnę zaraz

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-08, 13:47   #272
ank@
Rozeznanie

Kobitki, rewelacyjne jsteście! Ja się pspłąkałam i posmarkałam ze smiechu, Szef się dziwnie patrzył na mnie trochę
Ja i mój TŻ nie krępujemy się zupełnie, tzn on się nie krępował od dawna a ja się niedawno przełamałam, bo stwierdziłam, że jak on - to i ja. Co mi tam. Ostatnio udało mi się (dzięki rosołkowi ) wygrać konkurs na najdłuższego pierda. Mój TŻ stwierdził, że puszczam " zarąbiste mechagodzille". Wkurza mnie tylko jak on się zawinie w kołdrę, cichutko ogląda TV i nagle krzyczy "uwagaaaa, maaaaski włóż!!!!!" po czym podnosi kołdrę i smród makabryczny się rozchodzi... Wtedy to bym go czasem udusiła normalnie...
ank@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-08, 14:12   #273
zayontz
Raczkowanie

GG do zayontz

to jest straszne. Przedtem bym tego nie zauwazyl, ale teraz gdzie sie nie rusze slysze pierdy.
I nie zebym mial zwidy tak naprawde jest.
o na przyklad, w kinie bylem niedawno, no i po seansie biegiem do toalety oczywiscie, litr Coli robi swoje.
Za mna wpada zgraja facetow, wszyscy do pisuarow, zaczynaja sikac...i jak na zawolanie wszyscy po kolei
-pruk
-PRUK
-pruuuuuk
-pierd
-pruk pruk pruk
-SRU!

...a ja w spazmy smiechu

To jest straszne...wiecie jak trudno jest w takiej sytuacji trafic? Ze juz o zapieciu portek bezbolesnie nie wspomne.
The unjust hath the just's umbrella.
zayontz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-08, 14:23   #274
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Mówisz, że po Coli??? Mój TŻ ostatnio zganiał, że to po Lifcie, a wypił sam prawie 2 litry i nie chciałam w to wierzyć. Może mu jednak uwierze
Pierdy po coli hehehe
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-08, 16:38   #275
Shemreolin
Zakorzenienie

GG do Shemreolin Send a message via Skype™ to Shemreolin

No co? Cola każda rurę odetka, nie?

Shemreolin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-08, 16:53   #276
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Wczoraj wieczorkiem nazarlam sie kurczaka z orzechami w sosie bursztynowym i potem na 20 mialam abdo-strech Tak mnie bolal brzuch, ze kiedy byly cwiczenia na miesnie posladkow, to zamiast cwiczyc caly czas napinalam, bo w takiej malej salce, to bym chyba po czyms takim nigdy wiecej sie nie zjawila :P
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-08, 18:44   #277
Kasiula85
Wtajemniczenie

GG do Kasiula85
Cool Dot.: Gazy - jak znieść to razem? :D

łooo.. jesu
normalnie siedzę i od paru godzin czytam...
cudowny wątek

a teraz moja historia:

dziś mama kazała mi pojechać do szkoły po brata(ma 10lat czyli podstawówka) Spotkałam jego wychowawczynie a ona do mnie z textem, że "Tomek piękne życzenia nam złożył z okazjii dnia kobiet"i w śmiech. Ja zdziwiona..nie wiem o co chosi.No ale nic myśle sobie i idę szukać młodego dalej. Po dziesięciu min. Bogu dzięki spotykam jego kolegę..i dowiaduję się, że mój braciszek siedzi w szatni i rozpacza...a dlaczego?? Otóż jako przewodnik klasy składał na środku życzenia pani i dziewczynką...i zaraz po słowach "z okazji dnia kobiet.." puścił taką torpedę, że wszyscy najpierw się o mało co nie posikali ze śmiechu a potem nikt przez najbliższe 30 min nie chciał wrócić do klasy...
mój brat spalił buraka i uciekł

jak to mamie powiedziałam to myślałam, że pęknie

a i brat od dziś ma ksywkę "dmuchawiec"
Kasiula85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-03-08, 19:03   #278
Kacha30
Raczkowanie

dobre jestescie Babki!
Kacha30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-08, 19:04   #279
Kasiula85
Wtajemniczenie

GG do Kasiula85
Talking Dot.: Gazy - jak znieść to razem? :D

a co do TŻ i pierdzioszków...
no to nie odważyłabym się przy nim...narazie samowolnie mi się przy nim nie zdażyło a jesteśmy ze sobą ok 10miesięcy
hmm...ale o nim nie można tego powiedzieć..
najlepsza jazda jest jak jesteśmy u niego.Ma pokoik na górze jego domku obok ma pokój jego brat(niezłe ciacho )
a najlepsza jest łazienka na górze .....bo nie ma drzwi....serio..
chodzę tam siku jak tylko poważnie musze a o czymś poważniejszym to nie ma mowy
normalnie mam stres jak tylko myślę o jego kibelku
najśmieszniej było jak brat TŻ kiedyś poszedł do kibelka a nie wiedział że jestem(do tego poprzedniego dnia miał impeze i zabalował poważnie )
jej....co tam się działo
normalnie jego piękne pośladki magocznie falując wydobywały z siebie cudowny dźwięk układający się w coś co mi przypominało grę na perkusji
TŻ tak się przestraszył o moje życie że zakazał mi wychodzenia z pokoju
Jak jego braciszek skończył(ok15min tam napewno siedział)ja już nie mogłam wyrobić ze śmiechu... TŻ wyjrzał z pokoju i uświadomił brata że bardzo mi się podobała ta symfonia
Stary 2006-03-08, 19:13   #280
Bridget
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiula85
najśmieszniej było jak brat TŻ kiedyś poszedł do kibelka a nie wiedział że jestem(do tego poprzedniego dnia miał impeze i zabalował poważnie )
jej....co tam się działo
normalnie jego piękne pośladki magocznie falując wydobywały z siebie cudowny dźwięk układający się w coś co mi przypominało grę na perkusji
TŻ tak się przestraszył o moje życie że zakazał mi wychodzenia z pokoju
Jak jego braciszek skończył(ok15min tam napewno siedział)ja już nie mogłam wyrobić ze śmiechu... TŻ wyjrzał z pokoju i uświadomił brata że bardzo mi się podobała ta symfonia
"piękne pośladki magicznie falując" -

dobre

Bridget jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-08, 19:40   #281
gosiek82
Raczkowanie

Niezły wątek uśmiałam się do łez

Mimo że jesteśmy długo razem to pierdki są tematem przemilczanym, czuć smrodek i nikt się nie odzywa jakby nigdy nic się nie działo, zieleń na twarzy, oczy na wierzchu ale twarz pokerzysty

Niestety ja nie umiem się przemuc i pozwolić sobie zaszaleć przy tż, musze trzymać, brzuch jak balon, skóry brakuje z wydęcia, ból okropny ale nie umiem wypuścić, tak jakoś głupio

Najgorsze są noce po pizzy, jestem uwędzona przez tż, aż się boje ruszać kołdrą żeby nie zasnąć na wieki (niestety dziś mnie to czeka-tż dał znać, że mam już zamawiać ) ale kocham go nawet jak mnie trochę podwędzi

Miłość to ból - powiedział zając jeża ściskając

gosiek82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-08, 19:50   #282
Lovisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiek82
Niezły wątek uśmiałam się do łez

Mimo że jesteśmy długo razem to pierdki są tematem przemilczanym, czuć smrodek i nikt się nie odzywa jakby nigdy nic się nie działo, zieleń na twarzy, oczy na wierzchu ale twarz pokerzysty

Niestety ja nie umiem się przemuc i pozwolić sobie zaszaleć przy tż, musze trzymać, brzuch jak balon, skóry brakuje z wydęcia, ból okropny ale nie umiem wypuścić, tak jakoś głupio

Najgorsze są noce po pizzy, jestem uwędzona przez tż, aż się boje ruszać kołdrą żeby nie zasnąć na wieki (niestety dziś mnie to czeka-tż dał znać, że mam już zamawiać ) ale kocham go nawet jak mnie trochę podwędzi
Mój TŻ często przy mnie puszczał bąki, bo wiedział, że tego nie znoszę [kiedyś zapytał, czy może, a ja głupia pozwolilam i potem juz mnie tak męczyl caly czas ]. Ale to było też zabawne, więc złosciłam się i śmiałam jednocześnie Ja przy nim nigdy się nie przemogłam, jakoś tak nieswojo by mi było
Stary 2006-03-08, 19:58   #283
Syringa
Zakorzenienie

GG do Syringa

Ten wątek jest wspaniały! Zwalczy każdy zły humor No, nie mogę zaraz padnę ze śmiechu

------------------------------------------------------------------------------------------
Zapraszam do galerii zdjęć

Syringa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-08, 21:10   #284
natuska17
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shemreolin
W Japonii jest cos takiego, że w publicznych toaletach gra zawsze radio, bo kobiety sie wstydzą odgłosów. Generalnie japońscy mężczyźni są zazwyczaj zszokowani, że kobieta może wydawać dźwieki...
Hehe, no u nas w Polsce też spotkałam kibel damski z radiem w środku. Nie było lustra, ale był klozet i umywalka, no i to radio. Teraz rozumiem po co

natuska17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-08, 21:30   #285
śliweńka
Zakorzenienie

normalnie pękam ze śmiechu czytając ten wątek

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-08, 21:31   #286
śliweńka
Zakorzenienie

kiedyś znalazłam takie ciekawe historie na jednym forum

mój mąż
1. Pierdzi cały czas, najbardziej wieczorem i w nocy pod kołdrą, fuuuuujjjj i ja musze spać w tym smrodzie
2. w nosie dłubie też i potem te gile wyrzuca za łóżko (jak mu o tym mówię to się wypiera, aż raz mnie tak w****ił że mu pokazałam jego suszki i kazałam je zamiatać, mimo, ze zaraz i tak miałam zamiar odkurzać)
3.brudne skarpetki zostawia gdzie popadnie

mój facet też
udaje,że wyciera o mnie palec, którym wcześniej wydłubał sobie spiochy z oczu, a poza tym pierdzi non stop, no chyba,że wali smierdzące to wtedy wychodzi z pokoju

jak sie irytuję i krzyczę na niego, że jest śmierdzielem to jeszcze bardziej go cieszy moija reakcja i wachluje np. poduszą tak żeby do mnie doleciało

i standardowo beka, ale to akurat nie jest obrzydliwe
mój mąż
właśnie mi się przypomniało!!!! jak obetnie paznokcie u nóg to nigdy równo i zawsze po nocy mam nogi do kolan obdrapane.....fuj

demi-vierge
Gdy mój już piernie, a ja zwrócę uwagę, że sprzedał zgnilca, to przeprasza i robi strapioną minkę, ale nie może ukryć, że się cieszy.

Jest jeszcze jedno. Stopy mu nie śmierdzą, więc ogólnie nie ma z tym problemu, ale...
Czasami wieczorem, gdy zdejmie skarpety, zaczyna grzebać między palcami stóp. Nie wyobrażacie sobie jaki się wtedy odór unosi! Czegoś takiego nigdy wcześniej nie miałam "przyjemności" czuć.
Nie wiem dlaczego tak jest, ale tak jest. W sumie to nie jego wina. Ale grzebać nie musi i gdy go o to wyraźnie poproszę nie robi tego.

Od czasu do czasu odkraja sobie hubę z pięt, bo pumeksu mu sie nie chce używać. Bywa też, że tymi hubami mnie drapie w nocy po nogach.
pasiasta
A mój myje dupę gąbka po każdej zrobionej kupie to chyba dobrze,
ale za to jak wyciska sobie jakiegoś pryszcza to wącha potem palce .
Czasem też wierci sobie w nosie a jak mu zwracam uwagę, to mówi że nie ma tam typowych gili tylko takie zaschnięte i chusteczką ich nie wyciągnie
W ogole to super topik, dawno sie tak nie usmialam, a jestem w pracy, siedze sama przy biurku i smieje sie w głos

......................... .....
Moj facet jest zabawnym luzakiem . Kiedy jestesmy na zakupach w duzym supermakecie.....zdarza mu się takie zachowanie....nagle zrywa się z wózkiem i szepce do mnie "zwiewamy stad..pierdnąlłeM'

matko
co Wy z tymi bakami??? Kurcze, ludzie, przeciez kazdy ma czasem gazy! I co ma niby zrobic taki ktos? Wessac do srodka sie tego nie da .
Moj maz zawsze zwala na kota .
cichacz salonowiec
jak juz poruszamy tematy baków, swego czasu była ich nawet spora klasyfikacja. Zostały mi w pamieci trzy - do dziś mnie śmieszą :

- cichacz salonowiec
- podkołdernik jadowity
- dwubulgotan kąpielowy

powyzsze określenia mówią same za siebie

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-09, 12:31   #287
zayontz
Raczkowanie

GG do zayontz

To tak cos w temacie, tekst z mIRC'a

<kazio> prooooook
<kazio> osz w morde przegiolem
<tadek> -poszet klex we majty ?
<kazio> nie to byl bonk kontrolowany;]

I na dodatek proponuje nominacje, Shemreolin na "Wodza Furkoczące Poślady"
Stary 2006-03-09, 13:23   #288
Shemreolin
Zakorzenienie

GG do Shemreolin Send a message via Skype™ to Shemreolin

ja ci dam wodza, ty nędzarzu ty!!!!

śliweńka, te teksty są z kafeterii, prawda? Kiedys na to trafiłam i myślałąm, ż eapdne .ten wątek zrobił furorę w necie. To było cos o tym "jakie najobrzydliwsze rzeczy robia wasi mężowie?" czy coś w tym stylu.

Ale to co tam dziewczyny pisały to było hardcorowe

Shemreolin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-09, 14:20   #289
zayontz
Raczkowanie

GG do zayontz

Cytat:
Napisane przez Shemreolin
ja ci dam wodza, ty nędzarzu ty!!!!

śliweńka, te teksty są z kafeterii, prawda? Kiedys na to trafiłam i myślałąm, ż eapdne .ten wątek zrobił furorę w necie. To było cos o tym "jakie najobrzydliwsze rzeczy robia wasi mężowie?" czy coś w tym stylu.

Ale to co tam dziewczyny pisały to było hardcorowe
Wódz przemowił, howgh!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-03-09, 14:31   #290
babeczka1985
Raczkowanie

Babki, siedze na uczelni w sali komputerowej i sie trzese cala ze smiechu.... Juz nie moge wytrzymac!!! Ludzie sie na mnie dziwnie patrza... zaraz wybuchne Tez cos napisze a propos puszczania baczkow Moj Misiaczek na poczatku naszej znajomosci bardzo sie wtydzil puscic baka przy mnie i jak sie pozniej dowiedzialam, nie raz trzymal... i mowil, ze to byly katorgi!!! Teraz juz bez hamulcow, kiedy tylko przyjdzie mu ochota. Czasem jak nadchodzi pierd to krzyczy: DO SCHRONU!!! Kurcze ja z kolei puszczam baczki baaaardzo rzadko, no jakos nie potrafie chyba :/ Zawsze cichacze (bez efektow) i bezwonne... ehhh... musze cwiczyc, ale mojego Misiaczka i tak nie pobije
ps. oskar za watek!!!!
babeczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-10, 14:19   #291
Kasiula85
Wtajemniczenie

GG do Kasiula85
Cool Dot.: Gazy - jak znieść to razem? :D

przypomniała mi się jeszcze jedna sytuacja... z podstawówki
był tam taki koleś który umiał prukać na zawołanie serio

przez około miesiąc cała szkoła była zafascynowana jego talentem "wokalnym"

tworzył duet z kolegą który bekał

byli jak backstreet boys

pamietam ze nawet nagrali na kasete swoje serenady i sprzedawali

niestety jej nie posiadam bo wtedy nie doceniłam ich cudnego duetu

to były czasy...
Stary 2006-03-10, 14:34   #292
coc9
Wtajemniczenie

GG do coc9

Na Poprawe Humoru Zawsze Ten Watek Jest Najlepszy:d
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście
Bogini Sportu

coc9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-11, 21:50   #293
anakonda
Zadomowienie

Shem - wyglebisty wątek Usmiałam się za wszystkie czasy.

A więc tak: w moim domu mistrzem w puszczaniu bąków jest brat - śmierdzące, bezwonne, długie, któtkie a nawet, uwaga - potrafi "cieniować" czyli dźwieki wysokie i niskie, bardzo ciekawie to wygląda Najczęściej robi to, gdy chce aby wyszła z pokoju.
Na drugim miejscu jest mój pies, co prawda jest bardzo malutk, ale jak puści bąka to śmierdzi niemiłosniernie, w dodatku wącha "strefę smrodu" i po chwili ucieka. Puszczanie bąków najczęściej następuje w jego przypadku w nocy(dobrze że mnie nie budzi )
Moi rodzice nie krępują się puszczać bąków przy nikim. Znacznie częściej robi to mama niż tata(moze sie powstrzymuje ) .
Nigdy nie zapomnę słów mamy:"a co, miało mi bok wyrwać???"

anakonda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-03-11, 22:09   #294
Paulyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anakonda
Shem - wyglebisty wątek Usmiałam się za wszystkie czasy.

A więc tak: w moim domu mistrzem w puszczaniu bąków jest brat - śmierdzące, bezwonne, długie, któtkie a nawet, uwaga - potrafi "cieniować" czyli dźwieki wysokie i niskie, bardzo ciekawie to wygląda Najczęściej robi to, gdy chce aby wyszła z pokoju.
Na drugim miejscu jest mój pies, co prawda jest bardzo malutk, ale jak puści bąka to śmierdzi niemiłosniernie, w dodatku wącha "strefę smrodu" i po chwili ucieka. Puszczanie bąków najczęściej następuje w jego przypadku w nocy(dobrze że mnie nie budzi )
Moi rodzice nie krępują się puszczać bąków przy nikim. Znacznie częściej robi to mama niż tata(moze sie powstrzymuje ) .
Nigdy nie zapomnę słów mamy:"a co, miało mi bok wyrwać???"
Anakonda - z tym cieniowaniem bąków to się uśmiałam nieźle na pewno nieźle to musi wygladac... Ciekawe czy smrodek tez jest wycieniowany
A z moją mamą jest tak samo, mowi dokladnie te same słowa Chyba jej to zaraz pokaże nie jest sama
Paulyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-12, 10:01   #295
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

ja tu wlasnie siedze i sie smieje z tych *furgoczących posladów a moj piesio spi sobie na podlodze i bąkale wypuszcza - i nawet sie kurna nie przejmie - ooo wlasnie zas wylecial piekny bączal - normalnie spadam z tąd - ooooo zainteresował się swoim tyłkiem i z niezadowolenia zamruczał. Hmmm
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-12, 10:38   #296
anakonda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anakonda
Moi rodzice nie krępują się puszczać bąków przy nikim.
Bosh, co ja napisałam...
Oczywiście chodziło mi tu o domowników.
Czyli, że żaden domownik przy żadnym domowniku nie krępuje sie wędzić(ze mną włącznie, ale ja to tak sporadycznie...) (co za wyznanie... )

Paulyna, nasze mamy chyba załozyły jakąś sekte, czy mafie.

Stary 2006-03-12, 10:44   #297
Paulyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anakonda
Paulyna, nasze mamy chyba załozyły jakąś sekte, czy mafie.
calkiem mozliwe U mnie w domu tez panuje samowola w kwesti puszczania bakow, ja tam tez przy rodzicach i braciach czasem puszcze
Paulyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-12, 10:55   #298
pink69
Zakorzenienie

Najlepiej jak mamy rodzinny wyjazd i ja lub tata puścimy gaza w samochodzie.Noo bo ja i tata mamy najbardziej śmierdzące Samochód mały,zima,okna sie nie otworzy..Nic tylko podziwiać wydźwięk i zapach..

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-12, 10:57   #299
Atram
xxyy

laseczki jestescie boskie
wlansie mam ten sam problem,, narazie mieszkam sama.. ale kiedys... :P
a moze jakos mozna zarazdzic tym wdzeciom?:P
zawsze spotykam sie z moim TŻ wieczorkiem.. i zawsze wieczorkiem cierpie na wzdęcia :/ chyby gdybym nic nie jadla caly dzien byloby ok ;P

a jak bedziemy mieszkac raze to ja juz nie wiem
Stary 2006-03-12, 11:05   #300
anakonda
Zadomowienie

Rozbrajający tekst mojego brata:"Zaraz puszcze baka i skończy się impreza"(albo dzień dziecka )

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości