Gazy - jak znieść to razem? :D - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-03-29, 16:10   #391
jaga_2001
Zakorzenienie

Dot.: Gazy - jak znieść to razem? :D

Cytat:
Napisane przez ~Carmen~
nie rozumiem tej wypowidzi przeciez kazdy stwierdzil,ze watek jest smieszny niektore wypowiedzialy sie,ze pierdza przy swoich facetach ALE PRZECIEZ ZADNA NIE NAPISALA ZE TEGO NIE ROBI WOGLE!!!I kazda wie,ze to rzecz naturalna kazdy czlowiek chyba zna swoja fizjologie i nikt nie napisał "nie ja tego stanowczo nie robie" nie pisze to po to zeby sie z ktoras klocic ale niektore argumenty do mnie nie docieraja!!KAZDA MA INNE ZDANIE I USZANUJMY TO OK??? Pozdrawiam
te wypowiedz pisalam glownie do marsi11, z ktorej wypowiedzi wnioskowalam, ze puszczanie bakow jest jakas anomalia chcialam jej w jakis sposob udowodnic, ze to, ze kobieta pryka przy swoim mezczyznie nie musi oznaczac, ze przestaje byc dla niego bogina sexu, ze jest dla niego mniej atrakcyjna itd. Jesli facet kocha szczerze to uszanuje to, ze jego kobieta moze czasem czuc sie gorzej i, ze musi pierdnac, bo inaczej skreci sie z bolu brzucha.
Oczywiscie zgadzam sie z tym, ze kazdy jest inny i inaczej podchodzi do roznych spraw i to szanuje.
Ja niczego nie narzucalam w tym poscie, ja po prostu chcialam wyjasnic pare spraw

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-29, 16:53   #392
netiaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sheerine
Wcale sie nie wyglupilas, co to to nie.... my na poczatku z moimTZ w ogole udawalismy że takie coś jak gazy nie istnieje potem była umowa, że przy sobie nie mozna bo to obleśne a teraz jakos on sie nie powstrzymuje juz przy mnie to i ja na zlosc heh przynajmniej jest smiesznie jak trzeba uciekac z pokoju
dokładnie
Stary 2006-03-29, 23:41   #393
ASIULEK_23
Zakorzenienie

A ja tam puszczam bączki przy moim TŻ kiedy mam jakąś przypadłość żoładkową. Mój TŻ tez puszcza smierdziołki i szczerze mówiąc często nawet świetnie się przy tym bawimy, heh . Zawsze inaczej reagujemy na nasze "wybryki". Ale najczęściej uciekamy z pokoju krzycząć "Łooo, a żeś dał(a)". A kiedy mój TŻ pierdnie, zawsze mówię na niego "mój Pierdżiordżio" ) I mimo takiego podejścia do sprawy, rozmantyzmu w naszym związku nie brakuje.
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-30, 08:08   #394
Paulyna
Zakorzenienie

Ja zauważyłam ostatnio, że odkąd zaczęłam opowiadać o tym wątku mojej znajomej i jej facetowi - ona zaczęła puszczać przy nim bąki i częściej o tym mówi Ja przy niej puszczam kiedy mam potrzebe, ona też Ale teraz ona robi to przy mnie i przy nim, bo wczesniej mowila, ze wstydzi sie robic to przy swoim TŻ Czasami, jak sie bija na zarty ona uzywa tajnej broni prrrut, a on ucieka... (po maske gazowa)
Paulyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-30, 09:22   #395
kristow
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kasiula85
hi ja stwierdzam że faceci to chyba mają lepiej z pierdzioszkami
brak równouprawnienia w naszym bączkowym imperium
jak facet zasadzi różane bąbelki to jakoś przejdzie...a kobitka...no to już nie bałdzo...
Witam wszystkiem forumowiczki i chciałem wypowiedzieć się jako facet to nie jest tak, że facet ma lepiej facetów tak samo dotyka ta przypadłość i chcieliby normalnie o tym mówić nie martwiąc się o słowa krytyki o braku kultury jak czytałem większość waszych wypowiedźi to też się prawie posikałem ze śmiechu moja TZ też się zachowuje jakby pierdy nie istniały a ja mam i to czasami gigantyczne do takiego stopnia, że muszę wychodzić na dwór żeby sobie puścić takego głośnego, że niekiedy ptaki podnoszą się do lotu aż mi głupio było dobrze, że mamy dużą działke i nie ma widzów. My faceci wcale się nie gniewamy jak dziewczyny puszczają przy nas to jest przecież takie ludzkie.
kristow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-30, 09:48   #396
Shemreolin
Zakorzenienie

GG do Shemreolin Send a message via Skype™ to Shemreolin

Brawo Kristow! HA! To tylko potwierdza moja teorie, że facei wolą kobiety, które nie boją sie pierdków.

Posikałam sie ze smiechu czytając o ptakach zrywających sie do lotu. hihihiihih

Shemreolin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-30, 09:55   #397
kristow
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Shemreolin
Brawo Kristow! HA! To tylko potwierdza moja teorie, że facei wolą kobiety, które nie boją sie pierdków.

Posikałam sie ze smiechu czytając o ptakach zrywających sie do lotu. hihihiihih
Dziękuje bardzo ale tak było zam byłem zaskoczony a potem też się śmiałem do rozpuku i powiem wam jedno mój znajomy jak wyszliśmy z imprezki chciał sobie ulżyć to zrobił to do takiego stopnia, że popuścił w spodnie polewkę mieliśmy taką, że hej

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-03-30, 10:19   #398
kristow
Raczkowanie

Jeśli mogę to wysunę pewną teze mianowicie taką, że kobiety same doprowadziły do tego rodzaju sytuacji, że kobieta nie powinna puszczać pierdów bo z tego co wiem to faceci tacy nie są jeśli się znają nie mają takich zachamowań w swojej obecności i potrafia z tego żartować. Z tego co wiem to kiedyś było nietaktem odejść od stołu po wieczerzy nie pierdnąwszy wcześniej lub nie beknąć więc nie powinnyście się tym aż tak przejmować i napewno nie zabije to romantyzmu w waszych związkach chyba, że nie będziecie dbały o niego to wtedy nawet nie puszczanie pierdów waszemu związkowi nie pomoże.
Stary 2006-03-30, 10:40   #399
Shemreolin
Zakorzenienie

No właśnie, właśnie. Jak sie jest zadbaną i atrakcyjną kobietą, dba sie o swój związek i ma sie bardzo dobre relacje z partnerem, to wątpię by jakis tam pierd miał wszystko obrócić w perzynę. A przecież nawet poród jest bardziej obrzydliwy z fizjologicznego punktu widzenia, a wiele kobiet decyduje sie na poród rodzinny. Jak sie kogoś kocha to sie nie zwraca uwagi na takie rzeczy, że ktos jest przez chwilę "nietwarzowy".

kristow, daj przeczytać ten wątek swojej TŻ to może przestanie udawać, że bączki nie istnieją

Stary 2006-03-30, 11:13   #400
kristow
Raczkowanie

Chciałem jeszcze powiedzieć to, że jak czytałem wasze wypowiedzi to normalnie nie mogłem się opanować tak się śmiałem z waszych zabawnych sytuacji a koledzy w moim pokoju patrzyli się na mnie bardzo dziwnie dopiero jak pokazałem im o czym czytam zrozumieli dlaczego tak się zachowywałem i maja praktycznie takie samo podejście jak ja a pracuję z różnymi facetami chodzi mi o wykształcenie jak i pochodzenie więc chyba wypowiedzałem się za większość mężcyzn.

Naprawdę niektóre posty są przezabawnę
Stary 2006-03-30, 11:18   #401
Shemreolin
Zakorzenienie

A własnie.. tak jeszcze apropo pierdków... Zastanawia mnie jak wiele kobiet ma problem w czasie seksu (i nie tylko) z tzw. zapowietrzaniem. W niektórych pozycjach łatwo jest nabrać powietrza do pochwy i jak sie potem człowiek napnie to wychodzą piękne dźwięki. I to jeszcze w takich intymnych sytuacjach! No i ja rozumiem jeszcze, że można uciekać do klopa jak sie chce pierdnąć, ale z zapowietrzeniem nie ma żartów. I facet jeszcze gotów pomyśleć, że się jego wybranka ordynarnie spurkała. W takich sytuacjach niec nie ratuje jak tylko poczucie humoru.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-03-30, 11:51   #402
kristow
Raczkowanie

Jeśli mogę się wypowiedzieć jako facet to mi osobiście nie przeszkadzają takie pierdki bo top jest normalne, że po seksie może wystąpić takie pierdzenie i moja żonka wcale się z tym nie kryje.

A wy się ukrywacie czy nie
Stary 2006-03-31, 08:42   #403
Jadeitea
Zadomowienie

A teraz pytanie do Shem: czy na twoim avatarku Pucca siedzi w balii i puszcza bąki? Bo takie bąbelki wyskakują raz po raz...

Body Revolution: IN PROGRESS/ON HIATUS (przerwa spowodowana remontem i przeprowadzką)

Jem trawę - blog (też zaniedbany, ale kiedyś doń wrócę)
Jadeitea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-31, 08:48   #404
Shemreolin
Zakorzenienie

Jadeitko, ona bez wątpienia puszcza pierdki w balii

Kristow, ja na poczatku byłam czerwona jak burak, szczególnie, że sama nie miałam opjęcia, że cos takiego może sie zdarzyć. No i sie nerwowo tłumaczyłam, że to nie tak, że ja sobie bez pardonu puściłam bączka i wogóle (bo wtedy też sie nie przyznawałam do tego, że czasami mi sie zdarzy puścić bączka). Było mi strasznie wstyd. Teraz jednak jak juz jestem z TŻ tyle lat to sie nie krępuję, tzn. nie jest to miłe, bo troche psuje atmosferę, no ale i ja i on wiemy, że tak sie czasami zdarza. Tak samo jak można sobie pierdnąć brzuchami, jak się trochę ludzie spocą i zaczynają się przytulać to można też złapać powietrze w ten sposób. teraz to juz nie ma żadnego problemu, jest troche śmiechu i tyle.

Stary 2006-03-31, 10:25   #405
kristow
Raczkowanie

Shem rozumiem cię doskonale i twoje obawy wiesz tylko tak się zastanawiam czy nad tym czy pokazac te wszystkie posty mojej TZ bo mam odczucie takie, że moze nie zrozumieć jak to jest mozliwe mieć furkoczące poślady przy swoim TZ
Stary 2006-03-31, 10:38   #406
Shemreolin
Zakorzenienie

Wiesz kristow, to nie jest tak, że ja bez pardonu sobie przechodzę koło TŻ i puszczam bąka i wogóle nie zwracamy na to uwagi. Zazwyczaj jest tak, że jak mi się chce jednorazowo to idę do kibla albo na balkon i nawet sie nie przyznaję. Po prostu udaję że idę siku spuszczam wodę, albo włączam kran. On mi mówi, że mu sie chce i wtedy albo mu powiem "wal stary" albo oddeleguję go do klopa. Co innego jak sie ma wzdęcia i w zasadzie to się popuszcza co chwila i nie ma rady. Wtedy to trzeba to ścierpieć, otworzyc okna albo sie pochichrać. Aczkolwiek zawsze jak się przydarzy śmierdzioch to jest albo śmiech albo ucieczka. czasami łapiemy fazę pierdziochową, to fakt, ale generalnie to jest kulturka. Po prostu nie udajemy, że tego nie ma. Zreszta dzięki bogu mój TŻ jest bardzo wyrozumiały jeśli o to chodzi i kiedys jak sie jeszcze krępowałam to mi wprost powiedział, że mam sie nie powstrzymywać, bo to jest niezdrowe i że on sam pierdzi to dlaczego ja nie mogę. No i wiem, że jak mi sie przydarzy to nie będzie na mnie patrzył jak na jakąs obleśną babę.

Chociaż ostatnio... hihiihi założyłam takie beżowe reformy od babci. No bo one są bardzo delikatne a ja miałam wtedy podrażnienia i zwykła gatki mi ise wbijały i mnie bolało. No i TŻ do mnie przyszedł, ja usiadłam na kanapie a on w śmiech. Reformy mi sie okazały nad spodniami jak usiadłam. Potem mnie złapał szuja za gumkę i podciagnał majtasy do połowy pleców chichocząc. Myślałam, że go zatłukę. Smiał sie potem ze mnie przez cały wieczór. Wiem, że to nie ma nic wspólnego z gazami, ale nie mogłam się powstrzymać

Stary 2006-03-31, 11:16   #407
kristow
Raczkowanie

Niezły zgrywus z twojego TZ i gratulacje za podejście do furkoczących pośladów to określenie zostanie w moim słownictwie juz na zawsze
Stary 2006-03-31, 11:24   #408
Jadeitea
Zadomowienie

Cytat:
Chociaż ostatnio... hihiihi założyłam takie beżowe reformy od babci. No bo one są bardzo delikatne a ja miałam wtedy podrażnienia i zwykła gatki mi ise wbijały i mnie bolało. No i TŻ do mnie przyszedł, ja usiadłam na kanapie a on w śmiech. Reformy mi sie okazały nad spodniami jak usiadłam. Potem mnie złapał szuja za gumkę i podciagnał majtasy do połowy pleców chichocząc. Myślałam, że go zatłukę. Smiał sie potem ze mnie przez cały wieczór. Wiem, że to nie ma nic wspólnego z gazami, ale nie mogłam się powstrzymać
Bridget Jones anyone? Babcine gatki ściskające żołądek... W sumie się nie dziwię twojemu TŻ, Shem, bo gdybym ja założyła coś takiego, sama z siebie bym się śmiała, aż się ludzie w autobusie by za mną oglądali. W takich wypadkach trzeba siadać do TŻ przodem albo nosić spodnie z baaardzo wysokim stanem.

Body Revolution: IN PROGRESS/ON HIATUS (przerwa spowodowana remontem i przeprowadzką)

Jem trawę - blog (też zaniedbany, ale kiedyś doń wrócę)
Jadeitea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-31, 12:21   #409
jaszmurka
Zakorzenienie

Cytat:
A własnie.. tak jeszcze apropo pierdków... Zastanawia mnie jak wiele kobiet ma problem w czasie seksu (i nie tylko) z tzw. zapowietrzaniem. W niektórych pozycjach łatwo jest nabrać powietrza do pochwy i jak sie potem człowiek napnie to wychodzą piękne dźwięki. I to jeszcze w takich intymnych sytuacjach! No i ja rozumiem jeszcze, że można uciekać do klopa jak sie chce pierdnąć, ale z zapowietrzeniem nie ma żartów. I facet jeszcze gotów pomyśleć, że się jego wybranka ordynarnie spurkała. W takich sytuacjach niec nie ratuje jak tylko poczucie humoru.
My na takie sytuacje mówimy "motyle miłości"

Tak trzepocą skrzydłami

wyloguj
jaszmurka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-03-31, 12:34   #410
jaszmurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kristow
Witam wszystkiem forumowiczki i chciałem wypowiedzieć się jako facet to nie jest tak, że facet ma lepiej facetów tak samo dotyka ta przypadłość i chcieliby normalnie o tym mówić nie martwiąc się o słowa krytyki o braku kultury jak czytałem większość waszych wypowiedźi to też się prawie posikałem ze śmiechu moja TZ też się zachowuje jakby pierdy nie istniały a ja mam i to czasami gigantyczne do takiego stopnia, że muszę wychodzić na dwór żeby sobie puścić takego głośnego, że niekiedy ptaki podnoszą się do lotu aż mi głupio było dobrze, że mamy dużą działke i nie ma widzów. My faceci wcale się nie gniewamy jak dziewczyny puszczają przy nas to jest przecież takie ludzkie.
kristow, normalnie jesteś moim guru na Wizażu
Bardzo mądrze mówisz. Może faktycznie daj do przeczytania swojej lubej ten wątek...

Ja na samym początku znajomości też udawałam że takie coś jak bąki nie istnieje Ale trudno tak udawać na dłuższą metę

Pozdrawiam

wyloguj
jaszmurka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-31, 12:48   #411
kristow
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jaszmurka
kristow, normalnie jesteś moim guru na Wizażu
Bardzo mądrze mówisz. Może faktycznie daj do przeczytania swojej lubej ten wątek...

Ja na samym początku znajomości też udawałam że takie coś jak bąki nie istnieje Ale trudno tak udawać na dłuższą metę

Pozdrawiam
DziEkuje bardzo za komplement ale powiem ci jedno, że z moją TZ jestem już sześć lat po ślubie i nadal jak poczuje potrzebe to muszę gdzieś się schować bo mi głupio jak to robie w jej obecności a ona nie.
Stary 2006-03-31, 12:49   #412
natalia21
Zadomowienie

JA SIE DOLANCZAM... tez na poczatku udawalismy z moim Tż ale jak sie wymsklo to co na to poradzic... i teraz sie juz nie wstydzimy ale jak on czasem pierdnie to sie wytrzymac nie mozna fujjjjjjjj

5.01.2011 [*] Mój aniołek
natalia21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-31, 12:54   #413
Shemreolin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaszmurka
My na takie sytuacje mówimy "motyle miłości"

Tak trzepocą skrzydłami
Umarłam To ja tak powiem nastepnym razem TŻ-towi jak sie przydarzy i zobaczymy jak zareaguje. hihihihihihi

Cytat:
Napisane przez kristow
DziEkuje bardzo za komplement ale powiem ci jedno, że z moją TZ jestem już sześć lat po ślubie i nadal jak poczuje potrzebe to muszę gdzieś się schować bo mi głupio jak to robie w jej obecności a ona nie.
Kristow, to moze pora na małą zmianę w związku? Zrób tak jak TŻ którejś z wizażanek. Po prostu pierdnij i powiedz, że wprowadzasz wasz związek w nowy etap.

Stary 2006-03-31, 13:03   #414
kristow
Raczkowanie

Kristow, to moze pora na małą zmianę w związku? Zrób tak jak TŻ którejś z wizażanek. Po prostu pierdnij i powiedz, że wprowadzasz wasz związek w nowy etap. [/quote]

Może faktycznie powinienem tak zrobić bo nasz synek robi to regularnie najcześciej podczas kiedy z nim gramy w różne gry plaszowe on wtedy poprostu ma takie furkoczace posladki, że nie daje się wysiedzieć
Stary 2006-03-31, 13:14   #415
Shemreolin
Zakorzenienie

No właśnie, powiedz, że porozumiewasz się z synem tajnym językiem Siuksów.

Stary 2006-03-31, 13:24   #416
kristow
Raczkowanie

Cytat:
No właśnie, powiedz, że porozumiewasz się z synem tajnym językiem Siuksów.
Shem normalnie jesteś niemożliwa ale w pozytywnym znaczeniu i chyba tak zaczne robić
Stary 2006-03-31, 13:55   #417
Vogue
Raczkowanie

Moj pies najbardziej lubi puszczac baczki jak mamy gosci i siedzimy przy obiedzie.Przyczai sie wtedy pod stolem i dmuchnie (my wiemy ze to on bo zapach jest charakterystyczny).Przy stole robi sie glupio-nie wiadomo jak zareagowac, a zwalajac na psa bedzie bardziej podejzane -w mysl zasady "kto poczul ten wytoczyl" a pies grzecznie lezy pod stolem.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif zabity piardem.gif (16,1 KB, 567 załadowań)

Edytowane przez Vogue
Czas edycji: 2006-03-31 o 18:46
Vogue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-31, 14:08   #418
kristow
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vogue
Moj pies najbardziej lubi puszczac baczki jak mamy gosci i siedzimy przy obiedzie.Przyczai sie wtedy pod stolem i dmuchnie (my wiemy ze to on bo zapach jest charakterystyczny).Przy stole robi sie glupio-nie wiadomo jak zareagowac, a zwalajac na psa bedzie bardziej podejzane -w mysl zasady "kto poczul ten wytoczyl" a pies grzecznie lezy pod stolem.
Nie no aż poczułem tego smrodka fffffffffffuuuuuuuujjjjjj jjjjjjjjj
Stary 2006-03-31, 17:07   #419
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lovisa
To co tu jeszcze robisz? Nie warto zaglądac a zagląda

nie mam karmy wiec nie moge nic napisac ale powiem Ci jedno,nie zycze sobie zebys wysylala mi PW o takiej tresci,jestem wredna to fakt ale jako ciezarna kobieta nie bardzo wskazane jest bym mogla sie denerwowac tym bardziej ze ciaza jest zagrozona.I prosze mi nie grozić.Juz wole dostac bana od Zlosia niz takie wiadomosci na PW
jednak ten link co dostalam od Zlosia Ciebie tez powinien dotyczec.
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-31, 22:37   #420
vikuniaa
Zakorzenienie

Red face Dot.: Gazy - jak znieść to razem? :D

Ludzie! Ja tu się o mało nie zlałam!! Właśnie wypiłam 0,5litra wody a tu takie tematy i nie dość, że by mnie zaatakował syndrom furkoczących pośladów to jeszcze i skaza mokrych gaci No, ale te furkoczące poślady są the best! My z siorą jak byłysmy male, to na smierdzace i 'wilgotne' bąki mówiłyśym 'indianie'
vikuniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości