![]() |
#721 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Gazy - jak znieść to razem? :D
Cytat:
![]() a siki hm da się przeżyć, gorzej jak się nie sprząta w kuwecie z 3 dni to czuć |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Ja się czaiłam jak jeszcze z moim TŻ spotykałam się "od swiętą". Ale jak mieszkamy razem, to czasami zdarzy się... "przepraszam" z uśmiechem... nic co ludzkie nie jest mi obce :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Kiedys za malolata moj mlodszy o trzy lata ode mnie brat poprosil mnie o 50 groszy (wooow) na cos tam...Ja oczywiscie nie moglam darowac i stwierdzilam,ze "o.k dam ci te 50 gr,ale po jednym warunkiem.....napule ci do buzi" ![]() ![]() Mam tez brata o trzy lata starszego ode mnie i odkad pamietam zylismy ze soba jak pies z kotem.Czesto zdarzalo sie tak,ze siedzialam sobie grzecznie w fotelu i ogladalam jakis ulubiony program np.5-10-15,a TEN nadbiegal i podskoku walil mi siarczystego prosto w twarz... ![]() Tej historii chyba nie zapomne do konca zycia.W podstawowce uczyl sie z nami pewien Pawelek-malutkie to to,chudziutkie to to,mega niesmiale,zero kolegow,zawsze na uboczu,ale zawsze w pierwszej lawce,bo taki maly kujonek z niego byl,ala profesorek (nosil duze okulary).Cala klasa chciala isc na waksy to Pawelka za rece i za nogi wynosislimy,bo on zawsze odstawal.No wiec pewnego razu na lekcji jezyka polskiego siedzi sobie Pawelk oczywiscie w pierwszej lawce i placze cichutko.Pani polonistka do niego "Pawelku co sie stalo?" Pawelek nic...slowa nie wydusil i dalej chlipie.Na to Pani:"Pawelku czy ty sie dziecko dobrze czujesz???"No ale Pawelek zero reakcji i dalej beczy.Pani zdezorientowana "Pawelku co sie z Toba dzieje???A Pawelek raptem wstaje i z biegu na caly glos "Sraaaaaaaac!!!!!!!!" i w dlugo z klasy... ![]() ![]() ![]() ![]() Teoria nr 1: Kazdy lubi wachac swoje baki,ale nikt o tym glosno nie mowi. Edytowane przez Candy Supcio Czas edycji: 2009-06-26 o 03:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Raczkowanie
|
Candy supcio piekna historia o pawelku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"co by nie napisać zawsze to będą tylko słowa" ![]() Edytowane przez Justa30_1990 Czas edycji: 2009-07-16 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Raczkowanie
|
Mój nauczyciel matematyki mówił nam kiedyś na lekcji żebyśmy nie trzymali bąków, bo jak je trzymamy to one krążą w naszym ciele, przedostają się do mózgu i tak powstają gówniane myśli. Może to nie jest tak śmieszne, ale jak to się słyszy od własnego nauczyciela to jest ubaw po pachy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
to ja pamiętam jak gadałam z moim Tż na temat WF-U no i było tak że na lekcji WF-U miałyśmy z siadu skrzyżnego wstać bez podparcia się rękoma podłogi, i mówię mu że nie potrafię bo mam słabe nogi a on mówi haha a ja potrafię to mówię mu no to pokarz, siadł i tak się biedak spiął że podczas wstawania takiego bąka póścił że myślałam że padnę do końca dnia miałam ubaw a ten biedak zawstydził się jak jasny gwint
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#729 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Pamiętam jak Mój zadawał pytania w stylu "Co powiedziałabym jakby puszczał przy mnie bąki?". Oczywiście powiedziałam, że mnie to nie zrazi, bo to jest ludzka rzecz ![]() Niedawno się przełamał i były momenty, że trochę z tym przesadzał (a może ja byłam pod takim wrażeniem, że można coś takiego 'tworzyć' ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
Oskar dla twórczyni
![]() normalnie ze śmiechu nie moge sie podnieść nie ma to jak porawa humoru przed wyjazdem na studia wyobraźcie sobie że gracie w Twistera aż tu nagle cichacz kolega ze studiów opowiadał mi że jak jedzą fasolke po bretońsku to kołdra w nocy lewituje ![]() pamiętacie tą scene z Głupi i głupszy? tam też pierdnął i przystawił zapalniczke mnie naszła refleksja dlaczego jednego znaszych siatkarzy nazywają Bąku ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Martita 88 Czas edycji: 2009-09-28 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() spadłam z krzesła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie pierwszy raz przy tym wątku, zresztą ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Zadomowienie
|
Jeeejku, sama do siebie się śmieję czytając ten wątek! Cudny!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#733 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Raczkowanie
|
Pierdzicie! I jesteśmy z tego dumni!
Jak to kiedyś koleżanka stwierdziła, mówiąc do mnie i kwitując przy tym cały rodzaj męski "PIERDZICIE!":brzydal :
Nie wiedząc jak odeprzeć, odpowiedziałem "I JESTEŚMY Z TEGO DUMNI!" ![]() Czas na kolejny temat pod szyldem "oni są razem i nagle coś dziwnego". Otóż drogie Panie, jesteście z TŻ, gdy nagle (niespodziewanie tudzież łoroz) któreś musi upuścić pary nie tym otworem co zwykle. Przyjmujemy różne sytuacje: - leżycie w łóżku i przysypiacie - oglądacie film - podczas stosunku ![]() - przeglądacie foty (i nagle podmuch wichru przewraca kolejną stronę) - siedzicie przed kompem - itp. itd. Jakoś nie wyobrażam sobie, abym w ciągu nocy wychodzi po pięć razy z wyrka w celu ulotnienia gazów. Podłączyć się tyłkiem do gazociągu Rosja-Niemcy, czy co? Pytanie naszło mnie właściwie dzisiaj gdy w pokoju z niewiadomych powodów zrobił się cyklon B, firanki pożółkły i pospadały zdjęcia przodków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierdzicie! I jesteśmy z tego dumni!
![]() ![]() Na pewno mi się nie zdażylo podczas kochania się z TŻtem bo to malo romantyczne ![]()
![]() |
![]() |
#736 |
Raczkowanie
|
Coś podobnego jest tutaj
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...highlight=gazy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Raczkowanie
|
Powiedz, że to żart
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Copyraptor
|
Rozumiemy, że chciałeś nas zaszokować i wywołać gorącą dyskusję, ale temat przewijał się już x razy, więc skorzystaj z wyszukiwarki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w sumie 'Nic co ludzkie, nie jest mi obce' ![]()
![]() |
![]() |
#740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Łączę...Rany, zaczęłam czytać ten wątek od początku i już się śmieję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Konto usunięte
|
hahahahahaha! Dziewczyny, genialny wątek! Czas odświeżyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Konto usunięte
|
Wątek świetny
![]() To i ja opowiem historię ![]() Kiedyś x lat temu na treningu Kik-boxingu, wiadomo długa rozgrzewka i nadszedł czas na brzuszki no to dawaj, w tem rozległ się dźwięg "pufff" z echem na salę gimnastyczną, co dało niezły efekt dźwiękowy i cała sala w śmiech, kolega nie dał rady wytrzymać nacisku na brzuch i poszło.... ja to się zanosiłam ze śmiechu, trener na to " spokojnie spokojnie jeszcze nie jednemu w gacie pójdzie " . ![]() A co do pierdziszków przy TŻcie, to przez długi czas niewiedziałam, gdzie z tyłkiem uciekać jak czułam ciśnienie, najgorzej to było jak podczas snu gdzieś mi uleciało, to się budziłam i patrzałam czy TŻ śpi twardo i czy sie nie obudził czasem ![]() Z tym, że u nas to jest tak, że moje słychac jego czuć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Wtajemniczenie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2427788 0]przez długi czas niewiedziałam, gdzie z tyłkiem uciekać jak czułam ciśnienie[/QUOTE]
Idealne określenie ![]() Cóż tak to jest, ludzka rzecz :P Bedac w zwiazku i przebywajac ze soba duzo, dla kazdego kiedys nieuchronnie nadejdzie ta chwila "zdemaskowania"- ze jednak pierdzenie to i naszej osoby dotyczy ![]() Widze, ze niektorzy maja podejscie typu pierdzenie przy sobie bez oporow i śmianie sie jeszcze z tego. Jak dla mnie jest to duża przesada w jedna strone i dosc niedojrzałe podejście. Kojarzy mi sie z dziećmi z podstawowki chichoczacymi np. ze słowa seks. No i bedac facetem chyba nie potrafilabym potem patrzec seksualnie na tak "bezposrednia" w puszczaniu gazow kobiete :P Grunt, jesli sie komus wymsknie raz na jakis czas by nie robilo to po prostu wrazenia. Wystarczy przepraszam i żyjemy dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 | ||
Zakorzenienie
|
Shee'naz no ale wiesz,niektórzy mają takie fetysze
![]()
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji ![]()
BLESS! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Wtajemniczenie
|
A no jak fetysze to inna sprawa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jednak tym samym uważam, że nie należy tego serwować partnerowi ![]() ![]() Jak mi się chce, to wychodzę do łazienki, TŻ to samo. Mieszkanie ze sobą nas od tego nie zwolniło ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Wtajemniczenie
|
Niedawno jak TŻ był u mnie na noc,już sobie spaliśmy smacznie,a tu naglę mnie budzi mój własny bąk (czytaj - bardzo głośny,ale nie będę się zagłębiać w szczegóły
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój powiedział, że nie będzie przy mnie puszczać bąków, ale jakoś mu nie wierzę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.