Gazy - jak znieść to razem? :D - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-06-25, 17:25   #721
201804100943
Konto usunięte

Dot.: Gazy - jak znieść to razem? :D

Cytat:
Napisane przez vauka Pokaż wiadomość
Wiem, wiem, ale nasze fryty po sterylizacji mają cholerne powikłania hormonalne i nie chcemy ich znowu ciąć, jedna ma się dobrze ale drugiej tak czy tak został najwyżej jeden sezon życia, niech już mają spokój

Właśnie, koty sikają tak niesamowicie smierdzaco, że muszą nieźle truć powietrze
ee tam, ja mam kota i chyba tylko raz mu się zdarzyło puscić takiego fest smierdzącego
a siki hm da się przeżyć, gorzej jak się nie sprząta w kuwecie z 3 dni to czuć
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 22:00   #722
mikia20
Ekspert GotowaniaNaGazie

Ja się czaiłam jak jeszcze z moim TŻ spotykałam się "od swiętą". Ale jak mieszkamy razem, to czasami zdarzy się... "przepraszam" z uśmiechem... nic co ludzkie nie jest mi obce :P
mikia20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-26, 02:58   #723
Candy Supcio
Zadomowienie

Reee eeweeeelaaaacyyyyjnyyyy watek!!!!!!

Kiedys za malolata moj mlodszy o trzy lata ode mnie brat poprosil mnie o 50 groszy (wooow) na cos tam...Ja oczywiscie nie moglam darowac i stwierdzilam,ze "o.k dam ci te 50 gr,ale po jednym warunkiem.....napule ci do buzi"Wiem wiem...przesada...ale mialam moze 12 lat ( rozne glupoty przychodza w tym wieku dzieciom do glowy)i chcialam sie odegrac na bracie,a diabelek z niego ze ho ho.Oczywiscie brat jak gdyby nigdy nic polozyl sie na wersalce i szeroko otworzyl ziapke czekajac na przyjecie puli smierdziuli.Niestety jak zobaczylam jego rozdziawiona gebe ze smiechu nie moglam puscic tego nieszczesnego baka.

Mam tez brata o trzy lata starszego ode mnie i odkad pamietam zylismy ze soba jak pies z kotem.Czesto zdarzalo sie tak,ze siedzialam sobie grzecznie w fotelu i ogladalam jakis ulubiony program np.5-10-15,a TEN nadbiegal i podskoku walil mi siarczystego prosto w twarz...Nic nie moglam zrobic jedynie:"Maaaaaaaamoooooo oo".

Tej historii chyba nie zapomne do konca zycia.W podstawowce uczyl sie z nami pewien Pawelek-malutkie to to,chudziutkie to to,mega niesmiale,zero kolegow,zawsze na uboczu,ale zawsze w pierwszej lawce,bo taki maly kujonek z niego byl,ala profesorek (nosil duze okulary).Cala klasa chciala isc na waksy to Pawelka za rece i za nogi wynosislimy,bo on zawsze odstawal.No wiec pewnego razu na lekcji jezyka polskiego siedzi sobie Pawelk oczywiscie w pierwszej lawce i placze cichutko.Pani polonistka do niego "Pawelku co sie stalo?" Pawelek nic...slowa nie wydusil i dalej chlipie.Na to Pani:"Pawelku czy ty sie dziecko dobrze czujesz???"No ale Pawelek zero reakcji i dalej beczy.Pani zdezorientowana "Pawelku co sie z Toba dzieje???A Pawelek raptem wstaje i z biegu na caly glos "Sraaaaaaaac!!!!!!!!" i w dlugo z klasy...:ro tfl: A cala klasa w bek!!!!!!!! To byla akcja nad akcjami!!!!

Teoria nr 1:

Kazdy lubi wachac swoje baki,ale nikt o tym glosno nie mowi.

Edytowane przez Candy Supcio
Czas edycji: 2009-06-26 o 03:00
Candy Supcio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-16, 21:02   #724
Justa30_1990
Raczkowanie

Candy supcio piekna historia o pawelku : hahaha::h ahaha::ha haha::hah aha::haha ha::hahah a::hahaha :

Edytowane przez Justa30_1990
Czas edycji: 2009-07-16 o 21:04
Justa30_1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-16, 22:53   #725
No_cry
Raczkowanie

Mój nauczyciel matematyki mówił nam kiedyś na lekcji żebyśmy nie trzymali bąków, bo jak je trzymamy to one krążą w naszym ciele, przedostają się do mózgu i tak powstają gówniane myśli. Może to nie jest tak śmieszne, ale jak to się słyszy od własnego nauczyciela to jest ubaw po pachy .
No_cry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-19, 19:47   #726
Niuniaczek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Candy Supcio Pokaż wiadomość
Reee eeweeeelaaaacyyyyjnyyyy watek!!!!!!

Kiedys za malolata moj mlodszy o trzy lata ode mnie brat poprosil mnie o 50 groszy (wooow) na cos tam...Ja oczywiscie nie moglam darowac i stwierdzilam,ze "o.k dam ci te 50 gr,ale po jednym warunkiem.....napule ci do buzi"Wiem wiem...przesada...ale mialam moze 12 lat ( rozne glupoty przychodza w tym wieku dzieciom do glowy)i chcialam sie odegrac na bracie,a diabelek z niego ze ho ho.Oczywiscie brat jak gdyby nigdy nic polozyl sie na wersalce i szeroko otworzyl ziapke czekajac na przyjecie puli smierdziuli.Niestety jak zobaczylam jego rozdziawiona gebe ze smiechu nie moglam puscic tego nieszczesnego baka.

Mam tez brata o trzy lata starszego ode mnie i odkad pamietam zylismy ze soba jak pies z kotem.Czesto zdarzalo sie tak,ze siedzialam sobie grzecznie w fotelu i ogladalam jakis ulubiony program np.5-10-15,a TEN nadbiegal i podskoku walil mi siarczystego prosto w twarz...Nic nie moglam zrobic jedynie:"Maaaaaaaamoooooo oo".

Tej historii chyba nie zapomne do konca zycia.W podstawowce uczyl sie z nami pewien Pawelek-malutkie to to,chudziutkie to to,mega niesmiale,zero kolegow,zawsze na uboczu,ale zawsze w pierwszej lawce,bo taki maly kujonek z niego byl,ala profesorek (nosil duze okulary).Cala klasa chciala isc na waksy to Pawelka za rece i za nogi wynosislimy,bo on zawsze odstawal.No wiec pewnego razu na lekcji jezyka polskiego siedzi sobie Pawelk oczywiscie w pierwszej lawce i placze cichutko.Pani polonistka do niego "Pawelku co sie stalo?" Pawelek nic...slowa nie wydusil i dalej chlipie.Na to Pani:"Pawelku czy ty sie dziecko dobrze czujesz???"No ale Pawelek zero reakcji i dalej beczy.Pani zdezorientowana "Pawelku co sie z Toba dzieje???A Pawelek raptem wstaje i z biegu na caly glos "Sraaaaaaaac!!!!!!!!" i w dlugo z klasy...:ro tfl: A cala klasa w bek!!!!!!!! To byla akcja nad akcjami!!!!

Teoria nr 1:

Kazdy lubi wachac swoje baki,ale nikt o tym glosno nie mowi.
Nie dość że mega się uśmiałam to masz kochana dar opowiadania/opisywania historii normalnie oczyma duszy tego Pawełka widziałam
Niuniaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-19, 23:05   #727
Candy Supcio
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niuniaczek Pokaż wiadomość
Nie dość że mega się uśmiałam to masz kochana dar opowiadania/opisywania historii normalnie oczyma duszy tego Pawełka widziałam

Ha ha ha...Pawelek jest the bestDzieki
Candy Supcio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-28, 16:45   #728
madzia2306
Zakorzenienie

to ja pamiętam jak gadałam z moim Tż na temat WF-U no i było tak że na lekcji WF-U miałyśmy z siadu skrzyżnego wstać bez podparcia się rękoma podłogi, i mówię mu że nie potrafię bo mam słabe nogi a on mówi haha a ja potrafię to mówię mu no to pokarz, siadł i tak się biedak spiął że podczas wstawania takiego bąka póścił że myślałam że padnę do końca dnia miałam ubaw a ten biedak zawstydził się jak jasny gwint:hah aha::haha ha::hahah a::hahaha : : hahaha:

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-28, 17:41   #729
Wiktoria M
Raczkowanie

GG do Wiktoria M
Talking Dot.: Gazy - jak znieść to razem? :D

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
to ja pamiętam jak gadałam z moim Tż na temat WF-U no i było tak że na lekcji WF-U miałyśmy z siadu skrzyżnego wstać bez podparcia się rękoma podłogi, i mówię mu że nie potrafię bo mam słabe nogi a on mówi haha a ja potrafię to mówię mu no to pokarz, siadł i tak się biedak spiął że podczas wstawania takiego bąka póścił że myślałam że padnę do końca dnia miałam ubaw a ten biedak zawstydził się jak jasny gwint:hah aha::haha ha::hahah a::hahaha : : hahaha:
Heheh z wysiłku .
Pamiętam jak Mój zadawał pytania w stylu "Co powiedziałabym jakby puszczał przy mnie bąki?". Oczywiście powiedziałam, że mnie to nie zrazi, bo to jest ludzka rzecz . Jednak krępował się!
Niedawno się przełamał i były momenty, że trochę z tym przesadzał (a może ja byłam pod takim wrażeniem, że można coś takiego 'tworzyć'). W każdym razie ja nie mam na tyle odwagi. Jeśli chodzi o te sprawy to zawsze się krępowałam. Może jak zamieszkamy razem to się coś zmieni .

Wish You were here..

Zrzucam kilogramy

..jeszcze dwa.

Wiktoria M jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-28, 20:20   #730
Martita 88
Zakorzenienie

Oskar dla twórczyni

normalnie ze śmiechu nie moge sie podnieść
nie ma to jak porawa humoru przed wyjazdem na studia

wyobraźcie sobie że gracie w Twistera aż tu nagle cichacz

kolega ze studiów opowiadał mi że jak jedzą fasolke po bretońsku to kołdra w nocy lewituje
pamiętacie tą scene z Głupi i głupszy? tam też pierdnął i przystawił zapalniczke

mnie naszła refleksja dlaczego jednego znaszych siatkarzy nazywają Bąku
Let it stay here
2.07.2013- prawo jazdy w kieszeni

Edytowane przez Martita 88
Czas edycji: 2009-09-28 o 21:06
Martita 88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-01, 15:09   #731
dzolls
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vauka Pokaż wiadomość
Oj fretki to dopiero śmierdzą... u dzikich takie bomby pełnią funkcję obronną (jak u skunksa), więc możecie sobie wyobrazić jaki to odór. Gorzej, że nawet jak zwierzak nie ma powodu do straszenia nas zapachem, to i tak raz na jakis czas musi opróżnić zbiornik... masakra.

Jak taka turbofretka prosi o smakołyk i nie dostanie, to czasem w ramach taktycznego turbofocha zepsuje powietrze. Wtedy trzeba otwierać wszystkie okna na co najmniej 15 minut, jak miało się zwierza na kolanach to prać ubranie w trybie natychmiastowym... ten zapach u wielu osób wywołuje po prostu wymioty. No i dodajmy do tego, że jak jedna fretka się zbączy, to wszystkie które poczują idą w jej ślady - tak na zapas.

Teraz mamy tylko dwie wredne turboschizy, ale w tamtym roku odchowywaliśmy młode. 8 czy 9 małych bączycieli, które często strzelały przez sen (no co, frotki też maja koszmary). Teraz mi żaden smórd nie straszny Zgniłe jaja, zgniłe mięso, amoniak, przy frytkach wszystko jest NICZYM.

spadłam z krzesła

nie pierwszy raz przy tym wątku, zresztą

curl it, baby!
dzolls jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-01, 15:57   #732
malenka146
Zadomowienie

GG do malenka146

Jeeejku, sama do siebie się śmieję czytając ten wątek! Cudny!

malenka146 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-14, 20:06   #733
bueno
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malenka146 Pokaż wiadomość
Jeeejku, sama do siebie się śmieję czytając ten wątek! Cudny!
ja tez teraz
bueno jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-16, 23:58   #734
Pestis Cruento
Raczkowanie

Pierdzicie! I jesteśmy z tego dumni!

Jak to kiedyś koleżanka stwierdziła, mówiąc do mnie i kwitując przy tym cały rodzaj męski "PIERDZICIE!":brzydal :
Nie wiedząc jak odeprzeć, odpowiedziałem "I JESTEŚMY Z TEGO DUMNI!"
Czas na kolejny temat pod szyldem "oni są razem i nagle coś dziwnego".
Otóż drogie Panie, jesteście z TŻ, gdy nagle (niespodziewanie tudzież łoroz) któreś musi upuścić pary nie tym otworem co zwykle.
Przyjmujemy różne sytuacje:
- leżycie w łóżku i przysypiacie
- oglądacie film
- podczas stosunku
- przeglądacie foty (i nagle podmuch wichru przewraca kolejną stronę)
- siedzicie przed kompem
- itp. itd.

Jakoś nie wyobrażam sobie, abym w ciągu nocy wychodzi po pięć razy z wyrka w celu ulotnienia gazów. Podłączyć się tyłkiem do gazociągu Rosja-Niemcy, czy co?
Pytanie naszło mnie właściwie dzisiaj gdy w pokoju z niewiadomych powodów zrobił się cyklon B, firanki pożółkły i pospadały zdjęcia przodków
Pestis Cruento jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-17, 00:33   #735
Kobieta_słonecznik
Zakorzenienie

Dot.: Pierdzicie! I jesteśmy z tego dumni!

Hahaha bardzo odstresowujący wątek. Powiem tak- jakieś wyczucie trzeba mieć, ale jak się wymsknie to tragedii nie ma, jest tylko "Przepraszam" i po sprawie... przecież to ludzka rzecz, prawda?
Na pewno mi się nie zdażylo podczas kochania się z TŻtem bo to malo romantyczne
Kobieta_słonecznik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-17, 00:40   #736
pukpuk
Raczkowanie

GG do pukpuk

Coś podobnego jest tutaj
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...highlight=gazy
pukpuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-17, 00:42   #737
TheBlackCat
Raczkowanie

Powiedz, że to żart Taki niesmaczny żart
TheBlackCat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-17, 01:01   #738
cholernarejestracja
Copyraptor

Rozumiemy, że chciałeś nas zaszokować i wywołać gorącą dyskusję, ale temat przewijał się już x razy, więc skorzystaj z wyszukiwarki.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-17, 01:39   #739
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Rozumiemy, że chciałeś nas zaszokować i wywołać gorącą dyskusję, ale temat przewijał się już x razy, więc skorzystaj z wyszukiwarki.
Popieram

A w sumie 'Nic co ludzkie, nie jest mi obce'

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-17, 05:56   #740
Madia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pukpuk Pokaż wiadomość
Od razu pomyślałam o wątku Shemreolin

Zakręcona na punkcie zakręconego włosa od 22.02.2012
Madia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-17, 12:02   #741
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Łączę...Rany, zaczęłam czytać ten wątek od początku i już się śmieję
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-10, 08:58   #742
30128d4098f00e9b8565e1b01a10bd578c02c712
Konto usunięte

hahahahahaha! Dziewczyny, genialny wątek! Czas odświeżyć !
30128d4098f00e9b8565e1b01a10bd578c02c712 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-10, 09:30   #743
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608
Konto usunięte

Wątek świetny
To i ja opowiem historię
Kiedyś x lat temu na treningu Kik-boxingu, wiadomo długa rozgrzewka i nadszedł czas na brzuszki no to dawaj, w tem rozległ się dźwięg "pufff" z echem na salę gimnastyczną, co dało niezły efekt dźwiękowy i cała sala w śmiech, kolega nie dał rady wytrzymać nacisku na brzuch i poszło.... ja to się zanosiłam ze śmiechu, trener na to " spokojnie spokojnie jeszcze nie jednemu w gacie pójdzie " .

A co do pierdziszków przy TŻcie, to przez długi czas niewiedziałam, gdzie z tyłkiem uciekać jak czułam ciśnienie, najgorzej to było jak podczas snu gdzieś mi uleciało, to się budziłam i patrzałam czy TŻ śpi twardo i czy sie nie obudził czasem , teraz to już sie przyzwyczaił próbuje zatuszować to kaszlem, ale on już zna ten chwyt.
Z tym, że u nas to jest tak, że moje słychac jego czuć.
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-10, 13:48   #744
Shee'naz
Wtajemniczenie

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2427788 0]przez długi czas niewiedziałam, gdzie z tyłkiem uciekać jak czułam ciśnienie[/QUOTE]

Idealne określenie .
Cóż tak to jest, ludzka rzecz :P Bedac w zwiazku i przebywajac ze soba duzo, dla kazdego kiedys nieuchronnie nadejdzie ta chwila "zdemaskowania"- ze jednak pierdzenie to i naszej osoby dotyczy Chocbysmy sie nie wiem jak pilnowały i kombinowaly przez dluzszy czas. Dlatego lepiej wiedziec zawczasu jak zareagować.
Widze, ze niektorzy maja podejscie typu pierdzenie przy sobie bez oporow i śmianie sie jeszcze z tego. Jak dla mnie jest to duża przesada w jedna strone i dosc niedojrzałe podejście. Kojarzy mi sie z dziećmi z podstawowki chichoczacymi np. ze słowa seks. No i bedac facetem chyba nie potrafilabym potem patrzec seksualnie na tak "bezposrednia" w puszczaniu gazow kobiete :P
Grunt, jesli sie komus wymsknie raz na jakis czas by nie robilo to po prostu wrazenia. Wystarczy przepraszam i żyjemy dalej
Shee'naz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-11, 17:05   #745
A taka jedna
Zakorzenienie

Shee'naz no ale wiesz,niektórzy mają takie fetysze hehe
Mówię prawdę szczerą,
Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie,
Służę pomocą, nie na każde zawołanie,
Mam własne zdanie i szereg racji,
Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji

Reggae

BLESS!
A taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-11, 22:11   #746
Shee'naz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez A taka jedna Pokaż wiadomość
Shee'naz no ale wiesz,niektórzy mają takie fetysze hehe
A no jak fetysze to inna sprawa niech każdy dązy do zaskopojenia potrzeb na swój sposob
Shee'naz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-11, 22:27   #747
Dzikun
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shee'naz Pokaż wiadomość
Idealne określenie .
Cóż tak to jest, ludzka rzecz :P Bedac w zwiazku i przebywajac ze soba duzo, dla kazdego kiedys nieuchronnie nadejdzie ta chwila "zdemaskowania"- ze jednak pierdzenie to i naszej osoby dotyczy Chocbysmy sie nie wiem jak pilnowały i kombinowaly przez dluzszy czas. Dlatego lepiej wiedziec zawczasu jak zareagować.
Widze, ze niektorzy maja podejscie typu pierdzenie przy sobie bez oporow i śmianie sie jeszcze z tego. Jak dla mnie jest to duża przesada w jedna strone i dosc niedojrzałe podejście. Kojarzy mi sie z dziećmi z podstawowki chichoczacymi np. ze słowa seks. No i bedac facetem chyba nie potrafilabym potem patrzec seksualnie na tak "bezposrednia" w puszczaniu gazow kobiete :P
Grunt, jesli sie komus wymsknie raz na jakis czas by nie robilo to po prostu wrazenia. Wystarczy przepraszam i żyjemy dalej
Co ludzka rzecz, to ludzka rzecz, nikt nie twierdzi że nie
Jednak tym samym uważam, że nie należy tego serwować partnerowi i tego samego wymagam. No swoboda przy sobie swobodą, ale według mnie kultura osobista nie obejmuje radosnego popierdywania przy sobie i jeszcze śmiania się z tego ochoczo
Jak mi się chce, to wychodzę do łazienki, TŻ to samo. Mieszkanie ze sobą nas od tego nie zwolniło . Wiadomo, nic się nie stało jak się komuś przypadkiem wymsknęło. Po prostu są to sprawy u nas takiego kalibru, jak robienie siku czy czegoś cięższego, no a tego w swojej obecności się nie robi
Dzikun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-12, 14:35   #748
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość
ee tam, ja mam kota i chyba tylko raz mu się zdarzyło puscić takiego fest smierdzącego
a siki hm da się przeżyć, gorzej jak się nie sprząta w kuwecie z 3 dni to czuć
jak można kotu 3 dni nie sprzątać w kuwecie
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-13, 19:25   #749
ricca166
Wtajemniczenie

Niedawno jak TŻ był u mnie na noc,już sobie spaliśmy smacznie,a tu naglę mnie budzi mój własny bąk (czytaj - bardzo głośny,ale nie będę się zagłębiać w szczegóły).Ja taka przestraszona się rozglądam, zakumałam ,że to moje i tak patrzę na tego TŻ-a czy się obudził czy nie.Na szczęście nie
ricca166 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-13, 19:30   #750
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ricca166 Pokaż wiadomość
Niedawno jak TŻ był u mnie na noc,już sobie spaliśmy smacznie,a tu naglę mnie budzi mój własny bąk (czytaj - bardzo głośny,ale nie będę się zagłębiać w szczegóły).Ja taka przestraszona się rozglądam, zakumałam ,że to moje i tak patrzę na tego TŻ-a czy się obudził czy nie.Na szczęście nie
Ufff

Mój powiedział, że nie będzie przy mnie puszczać bąków, ale jakoś mu nie wierzę
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości