![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gazy - jak znieść to razem? :D
no dziewczyny to najlepszy watek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja to juz mezatka jestem, wiec sie wypowiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Wtajemniczenie
|
nie no jestescie boskie
![]()
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Wtajemniczenie
|
Ale sie ubawiłam dziewczyny, a pomyślałabym, że nic nowego nikt nie wymyśli. Shem myślałaś, że sie wygłupisz, a proszę jakie powodzenie wątku - podzielmy sobie teraz ilośc wyświetleń przez wizażanki które są on-line..
![]() Już sobie wyobrażam za jakis czas jak któraś zahuczy na drugą - pierdzenie ? marsz do wyszukiwarki!! ![]() A temat zawsze aktualny ![]() Ja mam taką małą obsesję i przed ważną imprezą, każdym weekendem itp nie ruszę fasolki, grochówki, czy kapuśniaku - choćbym miała z głodu umierać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
Audacieux, ten wiersz jest boski. Fredro rulez
![]() Ja też weszłam rano tutaj żeby sobie poprawic nastrój. ![]() ![]() AaniaA, kupolandia??!! OMG! ![]() Nie wytrzymam ![]() ![]()
![]() |
#155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() będę sobie śpiewać to teraz przez cały dzień ![]()
![]() |
![]() |
#156 |
Rozeznanie
|
Ale super wątek!
Muszę przyznać, ze ja z TZ takiego problemu nie mamy. Jak ktoś musi, to po prostu pryka, chociaż przyznam , że on robi to o wiele częściej, głośniej, mocniej, bardziej, intensywniej...itd. Jesteśmy ze sobą już 5 lat, dlatego stało sie to dla nas w pewnym sensie naturalne, przecież nie bedziemy za każdym razem uciekać do toalety! Pamiętam doskonale pierwszego bączka mojego ukochanego, wygłupialiśmy się u mnie w domu i jakoś tak jemu się pryknęło. Zrobił wielkie oczy i przeprosił . Później nie wiem kiedy ale stało sie to po prostu normalne, ze sobie czasem poprykujemy. A jaki mamy ubaw przy tym!!!! chiociaż idzie też się wkurzyć, kiedy wchodzisz do pokoju a tam zielono i nawet kwiatki usychają z braku tlenu a mój misiu siedzi na kanapie i się cieszy! P.S. mój psiak też nieźle potrafi dać czadu, oj potrafi!
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
Shemreolin, twoj TŻ przez to swoje nieustanne pierdzenie dostal ode mnie nowa ksywe...Fiedel Gastro.
Jakos przyjal ja bez entuzjazmu, ale naprawde do niego pasuje ![]()
![]() |
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
Temat roku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
W czasach kawalerskich, moj Tatus kochany szedl ze swoim kumplem ulica - w Warszawie, rzecz sie dziala
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
no swietny watek
![]() ja jestem z moim TZ ponad rok i tak jak sie normalnie spotykalismy tzn. nie spedzajac ze soba 24 h na dobe to jakos tego problemu nie bylo. Ale zaczal sie jak wyjechalismy na pare tygodni ![]() ![]() ![]() ![]() ale wiecie ze to nas zblizylo jeszcze bardziej ![]() ![]()
![]() |
#161 |
Wtajemniczenie
|
Nie mogę dziewczyny, sikaaam ze śmiechu normalnie!!!
![]() |
![]() |
#162 |
Wtajemniczenie
|
![]() ja sie przyznam ze teraz to juz ze mną wszystko w porzadku, odkad zmienilam nawyki zywieniowe, i pije tylko czerwona herbate, ale nie tak dawno temu, to normalnie latalam na wlasnych gazach ![]() My z TZ jak dwie świnie niczego sie nie krepujemy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ta jest jeszcze inna jego ksywa która też ładnie pasuje, może Agatka Ci opowie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
Zaczyna mi by żal mojego biednego TŻ
![]() ![]()
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
wesoły wątek, nie ma co
![]() a co do samego problemu to sobie myśle, że może pomogłyby produkty z błonnikiem, przydatna strona: http://blonnikpokarmowy.fm.interia.pl/ i tutaj wiele podobnych wątków http://www.sfd.pl/Search.asp?wczym=t...arch=wzd%EAcia p.s. radze się przywiązac do łóżka żeby rano nie obudzić się pod sufitem ![]()
![]() |
#166 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mozna glupawki dostac!!!!Ze smiechu oplulam monitor ![]() Ah...uff...dobrze ze sama jestem w domciu. Okrutnice Wy Moje!!! ![]() Ja tez zawsze sie zastanawialam jak to tak przy grugim czlowieku ![]() ![]() Ja tez dosc czesto mam pierdzioszki.Wszystko zalezy co jadlam ![]() Jak jade busem to sciskam posladki z calej sily...zeby przypadkiem nic sie nie wydostalo ![]() Lzy cisna sie do oczu ![]()
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
zdecydowanie wątek roku i oskar dla Shem
![]() muszę go pokazać pewnemu pierdzącemu bawołowi ![]()
![]() |
#170 |
Wtajemniczenie
|
Pamietam jak moja kolezanka (jest ze swoim TŻ okolo 3 lata) chwalila sie, ze ona to pierdzi i beka przy swoim
![]() ![]() ![]()
![]() |
#171 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale przynajmniej rozwiazalem tajemnice czemu on tak na wyjazdach dlugo spi. Przeciez wylot ze spiwora ma tylko z jednej strony :P
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
Moj TZ dal mi wierszyk o podobnej tematyce
![]() Poemat o sikaniu w pociągu Poranek wczesny Jadę pospiesznym Wprost do Warszawy Załatwiać sprawy. Pociąg o czasie Ja w drugiej klasie Wagon sie kiwa Pije trzy piwa. Łódź Niciarniana, W pęcherzu zmiana. Pęcherz nie sługa, A podróż długa. Ruszam z tej stacji Do ubikacji. Kto zna koleje Wie, jak sie leje. To co się trzęsie W Los Angelesie Formę osiąga W polskich pociągach. Wyciągam łapę, Podnoszę klapę, Biada mi biada, Klapa opada. Rzednie mi mina Trza klapę trzymać. Łokieć, kolano Trzymam skubaną. Celuje w szparkę, Puszczam Niagarkę, Tryska kaskada, Klapa opada. Fatum złowieszcze wszak wciąż szcze jeszcze. Organizm płynną Spełnia powinność. Najgorsze to, że Przestać nie może. Toczę z nim boje Jak Priam o Troję, Chce się powstrzymać Ratunku ni ma. Pociąg się giba, A piwo spływa. Lecę na ścianę Z mokrym organem, Lecąc na drugą Zraszam ją strugą, Wagonem szarpie Leję do skarpet, Tańcząc Czardasza Nogawki zraszam. O straszna męka, Kozak, Flamenco, Tańcze, cholera Wzorem Astair'a. Miota mną, ciska, Ja organ ściskam. Wagon się chwieje, Na lustro leję, Skład sie zatacza, Ja sufit zmaczam. Wszędzie Łabędzie Jezioro będzie. Odtańczam z płaczem La Kukaraczę, Zwrotnica, podskok Spryskuje okno, Nierówne złącza buty nasączam, Pociąg hamuje Drzwi obsikuje I pasażera Co drzwi otwiera Plus dawka spora Na konduktora. Resztka mi kapie Na skrót PKP. Wreszcie pomału Brne do przedziału. Pasażerowie Patrzą spod powiek. Pytania skąpe "Gdzie pan wziął kąpiel?" Warszawa, Boże! Nareszcie dworzec! Chwila szczęśliwa Na peron spływam, Walizkę trzymam, Odzież wyżymam. Ach urlop błogi Lepszy od fizjologii. Ulga bezbrzeżna. Pociąg odjeżdża, Rusza maszyna Hen w dal Po szczy... Po szynach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
OMG...
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#174 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak glosi stare polskie przyslowie "Prawdziwy facet jak sika, to pierdzi" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Podróżniczka
|
Niesamowity wątek :d
Przypomniało mi się takie poczciwe porzekadło z moich czasów licealnych - "Na dworze każdy może ![]() Pamietam jak kiedyś staliśmy ze znajomymi pod klatka i jeden z kolegów puścił bączka. Widać bylo, że się powstrzymywał i pewnie chciał podstępem bezgłośnie puścić, ale mu nie wyszło i przeraźliwy dźwięk poniósł się po osiedlu, ale mielimy radochę ![]() Ja tam przy TŻcie nie puszczam, jakoś nie mogę ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zdradz mi, plose ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale zresztą... wszystko i tak jest chyba gdzieś w spotkaniowym watku... Karkówka ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesteś OKRUTNY!! Biedny TŻ Shem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na szczescie sie powstrzymalam ![]()
![]() |
![]() |
#180 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez barbi20 Czas edycji: 2007-10-26 o 01:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.