![]() |
#241 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Kosmetyki Glazel
nie musisz mnie przekonywać do tego bo sama mam kilka opakowań Cantare i nie twierdzę że nie błyszczą się. Po prostu nie dają gładkiego, metalicznego połysku, widać drobinki na skórze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Wtajemniczenie
|
Btw. Cantare Glazel i innym wizazowych szałów, kupiłam sobie dzisiaj pieeerwszy cień APC w celu porównania z MACami. I z wielką satysfakcją muszę stwierdzić że jest chyba lepszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
ahh..sama nie wiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
ja tez mam z allegro i moje białe są snieżno białe
![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
ja własnie miałam zamawiać z glazel te białe ale jak pakosta napisała ze daja bardziej rózowawe rozswitlenie to zrezygnowałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Wtajemniczenie
|
No. Coś wiem.
Faktycznie normalnie te kulki powinny być białe, jednak czasem miesza się coś przy zamówieniach i tym razem dostali z Włoch z różowym połyskiem. Nie wiem, czy nie zauważyli, czy co, w każdym razie mailowo mnie - nazwijmy to- przeprosili. Pod koniec przyszłego tygodnia mają znów mieć białe normalne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Dostałam maila od firmy Glazel, może kogoś zainteresuje:
Szukasz pomysłu na prezent, a może szukasz czegoś dla siebie? Specjalnie dla Ciebie przygotowaliśmy „Śnieżną Promocję Mikołajkową”. Zamów paletę pudrów w perełkach (12 sztuk) wraz z zestawem 10 pomadek perłowych, a za całość zapłacisz jedynie 299zł. Oszczędzasz aż 171zł! Zima może być ostra, byle na twarzach uśmiech pozostał. Istnieje możliwość zamówienia próbek. Serdeczne pozdrowienia, Glazel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
własnie dostałam wzornik kolorków tych kuleczek
![]() napewno chce: 1(białe) 5(brzoskwinia ze srebrnym połyskiem) 8(mocno błyszczaca wanilia) kusi mnie jeszcze czwórka (ciepłe złoto) czy to złoto bardzo się błyszczy??? Będzie pasować do jasnej cery o lekko brzoskwiniowym kolorycie??? Jak myślicie? taka mieszanka bedzie ok? cos dorzucic a moze cos wywalic? dodam ze chce kupić 2 opakowania (czyli 100 kulek) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Rozeznanie
|
Mam pytanie do dziewczyn, ktore zamowily te kulki w oficjalnym sklepie Glazel a nie na allegro, czy za 28zl jest w opakowaniu 50 kulek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Wtajemniczenie
|
Tak.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Ja moje kuleczka zamawiałam już z rok temu, przez allegro, ale wydaje mi się, że to sam Glazel to wystawiał przez jakąś dziewczynę. Pamiętam, że dostałam jeszcze bardzo ładny sypki cień w prezencie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Rozeznanie
|
Dzieki dziewczyny, pytam bo wystawiam część swoich kuleczek na aukcji i nie chcialabym podawc blednej informacji co do ceny w sklepie.
![]() Ja tez moje zamawialam u tej Pani na allegro ale niestety gratisu nie dostalam ![]() ![]() Dzieki jeszcze raz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Wtajemniczenie
|
Agabil - muszę sobie wymienić te cholerne różowawe kulki z Glazel, bo robią prosiaka.
Tylko jakie inne białe kulki kupić na ich miejsce?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Rozeznanie
|
W sumie to nie do mnie pytanie, ale moze pomoge.
![]() Moze sprobuj zamowic w sklepie Glazel tylko napisz, ze chodzi Ci o konkretne biale a nie zadne inne bo bedzie zwrot. Ja mam od nich (tzn z allegro) i biale matowe i biale rozswietlajace i sa napradwe super. Mam tez te biale z polyskiem rozu czy to bezu i sa nawet ok, zalezy do jakiego makijazu. U mnie ten rozowy polysk jest naprawde malo widoczny. A jak wolisz cos innego to moze zdecyduj sie na czekoladke Bourjois. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Pytanie było ogólnie, do Agi zwracałam się tylko a propos prosiaka bo niedawno o tym mówiłyśmy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wklejam zdjecie swoich kulek skoro w koncu porobilam zdjecia. ![]() Nie ma ich tu wszystkich ale chyba wiekszosc jest. Edytowane przez Ajsun Czas edycji: 2007-12-16 o 16:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny mogłybyście mi pomóc?
![]() ![]() Poniżej zamieszczam jeszcze zdjęcia (te takie jakby w zestawie, robione przez agabil1). Chciałam zapytać, czym różnią się 2 beże...czy któryś jest mniej błyszczący? Na zdjęciu właściwie nie widać różnicy... W końcu ostatnie pytanie- czy one mają jakieś numerki? Na jednej palecie są jakieś 9m,8b ![]() Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Konto usunięte
|
I jeszcze zdjęcia:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Konto usunięte
|
Nie ma żadnych posiadaczek tych kuleczek?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Moje jest pierwsze zdjecie, te co zaznaczylas, to jasne rozowe z nr 2, tak jak jest oznaczone, odpowiadaja nr 2 z palety "oficjalnej". od razu mowie, ze moje zdjecie ma przeklamany kolor i kuleczki wygladaja tak, jak na zbiorowce oficjalnej, chlodne, jasne, rozowe.
Widze, ze chcesz zamowic zestaw bezowych i zlotych kulek. pytanie teraz, gdzie bedziesz zamawiac? paleta z "okienkami", to oferta z Allegro i ta sie kieruj przy zamawianiu tam, a paleta z zestawem pudrow w pudeleczkach, to oferta z oficjalnej strony Glazel, oni maja swoje oznaczenia tych kulek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
BAN stały
|
O matko co ten wizaż robi z ludźmi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() To już troszke wiem ![]() ![]() ![]() ![]() Kulki zamawiam dopiero w styczniu (na urodziny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja chyba oddam wszystkie róże i kupie palete ![]() oczywiscie kuleczki tez doszły do wishlisty ![]()
![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Capuccino, dokladnie tak, ale przed zamowieniem skontaktuj sie jeszcze z Glazel.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Wtajemniczenie
|
A ja właściwie nie używam moich kuleczek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Konto usunięte
|
Vril- tak zrobię
![]() ![]() Pakosto, czy te kulki są tak mocno błyszczące jak Vollare czy Cantare? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Wtajemniczenie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;6128635]Vril- tak zrobię
![]() ![]() Pakosto, czy te kulki są tak mocno błyszczące jak Vollare czy Cantare?[/QUOTE] nie mam porównania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zajrzałam ![]() ![]() ![]() ![]() Szukalam pan stika tego zwyklego na allegro (chcialam uzywac jako korektor czasem) ale nie ma nic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.