Pollena-Malwa, Studio Gloria, maska do wlosow suchych, zniszczonych i farbowanych - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-19, 16:41   #631
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Dot.: Pollena-Malwa, Studio Gloria, maska do wlosow suchych, zniszczonych i farbowany

Cytat:
Napisane przez kati81 Pokaż wiadomość
Nabyłam bezpośrednio w hurtowni, na którą dostałam namiar od przedstawiciela Polleny-Malwy, powołując się na jego nazwisko, więc nie mogę podać namiarów na forum wszem i wobec, bo nie mam na to pozwolenia tej osoby, nie wiem czy wyraża zgodę na to, aby każdy się na niego powoływał i nie wiem poza tym, czy w hurtowni byliby zadowoleni, jakby zaraz zleciał im się tłum Wizażanek i chciał kupować coś detalicznie

Na stronie Global Cosmed Group są maile i numery kontaktowe do przedstawicieli na terenie całej Polski - wystarczy napisać lub zadzwonić do odpowiedniego i zapytać, gdzie to można w danym rejonie dostać. Nie chce mi się jakoś wierzyć, że nikt tego nie uczynił przede mną... inaczej w hurtowni raczej mieliby więcej niż 2 szt. skoro nie ma tego w sklepach detalicznych
ja kontaktowałam się z dystrybutorem, polecam
poza tym mówił że postara się wprowadzić tę maskę do jakiegoś sklepu w najbliższym mi mieście
dziewczyny, męczcie dystrybutorów, a co tam, w końcu może sprowadzą do Waszych miast

Edytowane przez Smerfetkaa
Czas edycji: 2009-08-19 o 16:42
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-19, 17:05   #632
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Dot.: Pollena-Malwa, Studio Gloria, maska do wlosow suchych, zniszczonych i farbowany

Cytat:
Coś kiepsko szukałaś Mnie udało się jednak znaleźć w Lublinie i zajęło mi to raptem jeden dzień, a dokładnie jeden mail Ale nie powiem gdzie kupiłam, bo i tak były tylko 2 szt., które już wykupiłam
Nie musiałam szukać , mam zapas tej maski w domu, zamówienie na nią zrobiłam już dawno, dawno temu razem z inymi wizażankami z miasta

Poza tym pisanie "nie powiem gdzie. itd..." jest bardzo egoistyczne, tym bardziej, że wcześniej sama prosiłaś o pomoc

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-19, 20:38   #633
kati81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Nie musiałam szukać , mam zapas tej maski w domu, zamówienie na nią zrobiłam już dawno, dawno temu razem z inymi wizażankami z miasta

Poza tym pisanie "nie powiem gdzie. itd..." jest bardzo egoistyczne, tym bardziej, że wcześniej sama prosiłaś o pomoc
To po co odpowiadałaś na moje pytanie cyt. "czy ktoś OSTATNIO widział..." skoro OSTATNIO nie szukałaś, bo nie miałaś po co?
Nie Ty jedyna jesteś na tym forum z Lublina.
To Twoje "NIE i kropka", które nazywasz pomocą, było egoistyczne, a nie moja odpowiedź.
Z resztą w kolejnym swoim poście wyjaśniłam, dlaczego nie tyle nie chcę, co nie mogę zdradzić gdzie tą maskę kupiłam. Jak ktoś będzie chciał, to i tak ma podane na tacy wystarczająco dużo wskazówek, aby uzyskać odpowiedź.

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
ja kontaktowałam się z dystrybutorem, polecam
poza tym mówił że postara się wprowadzić tę maskę do jakiegoś sklepu w najbliższym mi mieście
dziewczyny, męczcie dystrybutorów, a co tam, w końcu może sprowadzą do Waszych miast
No właśnie, jak jak zobaczą, że jest na tą maskę popyt, to może będzie łatwiej dostępna w sklepach

Edytowane przez kati81
Czas edycji: 2009-08-19 o 20:52
kati81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-19, 20:56   #634
Gonia
Zakorzenienie

ja jestem średnio zadwolona z Glorii, bo ona z moimi włosami prawie nic nie robi.... poza tym, że się po myciu lepiej rozczesują i są minimalnie bardziej sypkie Dodam, że uzywam już 2 opakowanie.... zależało mi na nawilżeniu włosów - tego nie ma

Gonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-19, 20:57   #635
Magdzia94
Zakorzenienie

Moze oleje??!

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-19, 21:53   #636
'Estelle'

Cytat:
To po co odpowiadałaś na moje pytanie cyt. "czy ktoś OSTATNIO widział..." skoro OSTATNIO nie szukałaś, bo nie miałaś po co?
Nie Ty jedyna jesteś na tym forum z Lublina.
To Twoje "NIE i kropka", które nazywasz pomocą, było egoistyczne, a nie moja odpowiedź.
Tiaaaa
Ja się tylko podzieliłam swoją wiedzą [a na bieżąco rozglądam się również po różnych drogeriach]- więc gdzie tu egoizm?
Nikt nie mówił o podawaniu personaliów - ale hurtownia w tym przypadku to już miejsce niejako publiczne i o takich lokalizacjach rozmawia się na forum, a nie robi dziecinne podjazdy.
Poza tym widzę, że korzystanie z wyszukiwarki nie jest twoją mocną stroną a przed zadaniem pytania należałoby przeszukać wątek pod tym kątem

Edytowane przez 'Estelle'
Czas edycji: 2009-08-19 o 22:06
Stary 2009-08-20, 11:17   #637
kati81
Raczkowanie

Cytat:
Ja się tylko podzieliłam swoją wiedzą [a na bieżąco rozglądam się również po różnych drogeriach]- więc gdzie tu egoizm?
No to napisałam, że źle szukałaś, bo trzeba było szukać u źródeł, ale na to widać nie wpadłaś, a teraz plujesz sobie w brodę i stąd te uszczypliwe komentarze.
Cytat:
Nikt nie mówił o podawaniu personaliów - ale hurtownia w tym przypadku to już miejsce niejako publiczne i o takich lokalizacjach rozmawia się na forum, a nie robi dziecinne podjazdy.
Personalia przedstawicieli można znaleźć na stronie do której linka podałam, są jak najbardziej podawane do publicznej wiadomości, natomiast w przypadku maili prywatnych istnieje coś takiego jak tajemnica korespondencji (jakbyś nie wiedziała). Chyba każdego stać na minimum wysiłku, żeby napisać jeden mail, skoro wszystkie dane są przeze mnie podane. Podam nazwę hurtowni i co? Każdy zaraz tam poleci nie wiadomo po co, skoro i tak tego towaru już tam nie ma i nie wiadomo kiedy będzie - sami kazali kontaktować się z dystrybutorem. Ponadto jak już mówiłam jest to hurtownia, a nie "miejsce niejako publiczne" dostępne dla każdego, kto będzie chciał kupić 1 szt.
Przedstawiciel będzie dysponował najlepszymi informacjami, gdzie dany towar aktualnie jest dostępny - może znajdzie się jeszcze inne miejsce.

Równie dobrze mogłam nic nie mówić, jak pewnie niejedna osoba przede mną, bo inaczej kto wykupiłby cały zapas tej maski z hurtowni, skoro nie ma jej w sklepach detalicznych - może Ty i teraz nią handlujesz, skoro tak Cię oburza to, że ktoś w Lublinie jednak tą maskę znalazł i powiedział o tym na forum?
Cytat:
Poza tym widzę, że korzystanie z wyszukiwarki nie jest twoją mocną stroną a przed zadaniem pytania należałoby przeszukać wątek pod tym kątem
To źle widzisz, zresztą maski w Lublinie też nie potrafiłaś znaleźć
Co jest moją mocną stroną to moja sprawa, nie Tobie mnie oceniać, nie znasz mnie. Skończ tą bezsensowną dyskusję nie na temat. Nie możesz znieść, że ktoś wpadł na coś, na co Ty sama nie wpadłaś? [pytanie retoryczne] Jako moderator, powinnaś chyba świecić przykładem, a nie off topować i schodzić na potyczki personalne. Przypominam, temat brzmi "Pollena-Malwa, Studio Gloria, maska do wlosow suchych, zniszczonych i farbowanych", a nie "Czy korzystanie z wyszukiwarki jest mocną stroną kati81" albo "Czy kati81 jest dziecinną egoistką?" A może Ciebie regulamin nie dotyczy?

Edytowane przez kati81
Czas edycji: 2009-08-20 o 11:19
kati81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-20, 12:38   #638
'Estelle'

Cytat:
No to napisałam, że źle szukałaś, bo trzeba było szukać u źródeł, ale na to widać nie wpadłaś, a teraz plujesz sobie w brodę i stąd te uszczypliwe komentarze.
[...]
A to się uśmiałam
Tym bardziej, że w tym wątku o takim sposobie była mowa wiele razy, niczego nowego nie wniosłaś i Ameryki nie odkryłaś [szkoda, że tego nie zauważyłaś ]...
Ale cóż... jak widać nie każdy czyta/rozumie temat itd...
I ta cała dopisana ideologia

Stary 2009-08-20, 12:52   #639
aanika
Zakorzenienie

Znacie może jakiś sklep internetowy, który ma Glorię w asortymencie? Wspominany wcześniej sklep Kosmetyki Dla Ciebie wycofał niestety Glorię, a na allegro nie mam konta...
aanika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 20:09   #640
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Znacie może jakiś sklep internetowy, który ma Glorię w asortymencie? Wspominany wcześniej sklep Kosmetyki Dla Ciebie wycofał niestety Glorię, a na allegro nie mam konta...
powiem Ci że ciężko o Glorię w innym miejscu niż allegro, jeśli chodzi o internet, annika, 'Estelle' a próbowałyście kontaktować się z dystrybutorem??
ja dowiedziałam się że w moim mieście tej maski nie ma....
ale dystrybutor przywiózł mi tyle sztuk ile chcialam
i powiedział że postara się wprowadzić na rynektzn do jednego sklepu do którego nie mam po drodze ale co tam, nawet jakbym miała całe miasto przejść wiedząc że maska będzie to spoko
Stary 2009-08-20, 20:09   #641
Magdzia94
Zakorzenienie

uradka o ile sie nie mylę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-20, 21:07   #642
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
powiem Ci że ciężko o Glorię w innym miejscu niż allegro, jeśli chodzi o internet, annika, 'Estelle' a próbowałyście kontaktować się z dystrybutorem??
ja dowiedziałam się że w moim mieście tej maski nie ma....
ale dystrybutor przywiózł mi tyle sztuk ile chcialam
i powiedział że postara się wprowadzić na rynektzn do jednego sklepu do którego nie mam po drodze ale co tam, nawet jakbym miała całe miasto przejść wiedząc że maska będzie to spoko
Próbowałam, ale wolałabym uniknąć kontaktowania się z jakimiś dystrybutorami . Chyba będę musiała założyć sobie konto na allegro.
Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
uradka o ile sie nie mylę
U Radka jest Kallos, głupolku

Edytowane przez aanika
Czas edycji: 2009-08-20 o 21:08
aanika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 21:22   #643
Magdzia94
Zakorzenienie

Hmmm to cos mi sie pochrzaniło.

Stary 2009-08-20, 21:28   #644
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Próbowałam, ale wolałabym uniknąć kontaktowania się z jakimiś dystrybutorami . Chyba będę musiała założyć sobie konto na allegro.

U Radka jest Kallos, głupolku
ale to nic strasznego choć na poczatku też wolałam szukać u mnie w mieście, ale przynajmniej dowiedziałam się od niego że nie ma tych masek w pobliżu następnym razem też wezmę od niego i wezme wiecej i pojade po to samochodem bo sie obdzwigałam ostatnio. Poza tym nie mam już zniżek na autobusy
a jesteś pewna że u Ciebie w okolicy nie ma tych masek?
Stary 2009-08-24, 00:01   #645
anibiaa
Rozeznanie

Witam Wizażanki!
Maskę Gloria kupiłam jeszcze zimą w Auchan i użyłam jej raz. Jakoś mi ten zapach nie podpasował i efektów nie widziałam (zachciało się po jednym użyciu:P heh, mądrze). Porządkując kosmetyki , nie dalej jak tydzień temu, chciałam ją wyrzucić, skoro nie używałam jej od zimy, zachwycona np. Dove Hair Fall Control (choć to naprawdę nie w moim stylu marnować rzecz i pieniądz! zatem nie wyrzuciłam).
Dziś wieczorem czytając temat o farbach... przypadkiem natknęłam się na nazwę Gloria w czyjejś wypowiedzi...luźno wtrąconą
Hmm, skojarzyłam, wyszukałam ten temat i już widzę, że mam coś dobrego a jeszcze nieodkrytego przeze mnie jutro koniecznie zrobię drugie podejście do maski, mam nadzieję, że podpiszę się pod większością pozytywnych opinii o tym produkcie

p. s. dość rzadko zaglądam na wizaż, ale postanawiam poprawę, tu jest ciekawie!
pozdrawiam Was!
perfect

anibiaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-25, 09:21   #646
stokrotka_dorotka
BAN stały

Lokalizacja: Wysyłam zaproszenia do *******.com - genialne nagrody.Pisać pw ze swoim mailem

dostyałam taką odpowiedź od przedstawiciela może kogoś zainteresuje
jest dostęp do produktów Gloria w sklepach Torimpex Trade w Toruniu. jeżeli państwo sobie życzą to mogę przesłać pocztą wskazany produkt na wskazany
adres
stokrotka_dorotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-25, 12:01   #647
szpilka666
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez stokrotka_dorotka Pokaż wiadomość
dostyałam taką odpowiedź od przedstawiciela może kogoś zainteresuje
jest dostęp do produktów Gloria w sklepach Torimpex Trade w Toruniu. jeżeli państwo sobie życzą to mogę przesłać pocztą wskazany produkt na wskazany
adres
Mogłabyś podać adres mailowy tego przedstawiciela?? Bo ja już pisałam na różne i odpowiedzi ani jednej nie dostałam ;(
Stary 2009-08-25, 12:50   #648
stokrotka_dorotka
BAN stały

Lokalizacja: Wysyłam zaproszenia do *******.com - genialne nagrody.Pisać pw ze swoim mailem

Cytat:
Napisane przez szpilka666 Pokaż wiadomość
Mogłabyś podać adres mailowy tego przedstawiciela?? Bo ja już pisałam na różne i odpowiedzi ani jednej nie dostałam ;(
odpowiem ale na prv bo niewiem czy mogę dane osobowe tu podać
stokrotka_dorotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-25, 13:03   #649
szpilka666
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez stokrotka_dorotka Pokaż wiadomość
odpowiem ale na prv bo niewiem czy mogę dane osobowe tu podać
Stary 2009-08-25, 15:20   #650
zoyap
Raczkowanie

Dziewczyny!! Spróbowałam maski gloria i jestem po prostu wniebowzięta!!! To jest istny cud świata!! Od kilkunastu lat nie miałam takich włosów- przeciążyłam je pantene i innymi drogeryjnymi odżywkami. Po glorii moje włosy lśnią niesamowicie, są miękkie jak nigdy, przez co lepiej się układają. Włosy mam z natury proste, a teraz po prostu gładziutkie, tak, ze definitywnie mogę się pożegnać z prostownicą- co sobie od dawna obiecywałam. Są sypkie, lekkie- po prostu jak z reklamy!! Nie wierzyłam że jedna odżywka może przeprowadzić taką rewolucję w moim wyglądzie i samopoczuciu Kupiłąm maskę na allegro ale koszt przesyłki wyniósł więcej niż cena samej maski, więc wybrałam się do poznańskiego Auchan (ściślej w Komornikach) i zaopatrzyłam w kolejne 5 Już zarażam tą maską moją mamę i siostrę- ciekawe czy one podzielą mój zachwyt
zoyap jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-25, 21:09   #651
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

hej
tak zachwalacie ta maske ze i ja sie skusilam, wpadla mi dizisja w rece na miescie przez przypadek
jutro bede testowac
Stary 2009-08-25, 21:23   #652
I Sleeping Sun I
Raczkowanie

a w Krakowie gdzie moge dostać tą maskę ?
I Sleeping Sun I jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-26, 15:17   #653
absurdalna89
Zadomowienie

Ja zużyłam całe opakowanie, ale nie zrobiło na mnie żadnego wrażenia Być może za szybko na efekty przy tak zniszczonych włosach jak moje, ale przyznam szczerze, że po Wax Rainforest lub kompresie z Apteczki Babuni mam dużo ładniejsze włosy... Szkoda, bo to niedrogi produkt, a zakupić go w Rybniku mogę bez żadnego problemu.
absurdalna89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-26, 21:00   #654
IwOOOnek
Raczkowanie

W Krakowie można ją dostać w Sklepie Zielarskim na ul. Szwedzkiej.
IwOOOnek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-26, 21:19   #655
kamakrk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez IwOOOnek Pokaż wiadomość
W Krakowie można ją dostać w Sklepie Zielarskim na ul. Szwedzkiej.
Chyba na Szewskiej. Na Szwedzkiej to chyba nie ma zielarskiego żadnego.
kamakrk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-26, 23:25   #656
I Sleeping Sun I
Raczkowanie

dziękuję ślicznie,tam będę jej szukać

na szewskiej nie kojarzę aby był zielarski,ale może przeoczyłam
Stary 2009-08-27, 10:33   #657
kamakrk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez I Sleeping Sun I Pokaż wiadomość
dziękuję ślicznie,tam będę jej szukać
na szewskiej nie kojarzę aby był zielarski,ale może przeoczyłam
To jest sklep patronacki Herbapolu.
kamakrk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 20:37   #658
IwOOOnek
Raczkowanie

Przepraszam bardzo za literówkę. tak to jest na Szewskiej w Sklepie Zielarskim
IwOOOnek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-28, 17:16   #659
platyna1
Raczkowanie

a ja w końcu wypróbowałam to cudo i powiem szczerze jestem zaskoczona oczywiście pozytywnie!!!! super kosmetyk za niewielkie pieniądze. Udało mi sie kupić w auchan w Częstochowie i oczywiście kupiłam więcej na zapas
platyna1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-28, 18:56   #660
I Sleeping Sun I
Raczkowanie

dziękuję drogie panie ,właśnie nabyłam dwie takie maski <jupi>.Troszkę małe te opakowania,ale cena też niska.

Oczywiście musiałam coś poknocić w nazwie.Zamiast po prostu spytać o Glorię to zaczęłam coś kombinować z nazwą firmy,pytałam o jakąś pollenę ewę ,ale pani i tak od razu zakojarzyła,pewnie szybko jej te maski schodzą.A ile tam było różniastych specyfików ...szkoda,że dopiero teraz nadziałam się na ten sklep...
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości