![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
salonowa pielęgnacja, Givenchy, Stagecolor, Aquolina, Tigi, Sephora
NIEAKTUALNE
Witam was, to jest mój debiut na targowisku, mam nadzieje, ze przebiegnie sprawnie do tej pory głównie czytałam wizaz a obecnie postanowiłam zostac aktywna wizazanką i recenzentką. Aktualnie mam do wymiany: 1. Givenchy Phenomen’eyes tusz, wraz z dołem kartoniku, na którym jest nazwa i kolor tuszu, Jest nowy, dwa razy stestowany, kupiony w wakacje 2. Shiseido Senscience c.p.r Rekonstruktor do włosów, Cuticle and porosity recontructive treatment for severely damaged hair Nowe, nie otwierane, może być na present 3. Aquolina, Latte Corpo, mleczko do ciała poziomkowe 250 ml, ubytek minimalny ok.1/5 4. Stagecolor Sparkle Eye Powder Ubytek ok.1/4 Kolor: http://www.stagecolor.net/00121K.jpg O cieniach: http://www.stagecolor.net/00105.html 5. Sephora pyłek glittering shrimmer, numer 04N, 1g Może być stosowany do powiek I do ciała Zużycie ok. 40-50% 6. Art Deco cień kasetka, kolor 503 czarny, matowy, do nakładania na mokro I na sucho Jeden raz dotknięty pędzelkiem 7. Oriflame cień duo, 3379 moonscape, kolor lila i ciemny szary raz dotknięte pędzelkiem, mam nawet papierowe opakowanie 5. Lumene Duo Eyeshadow, 12 Rosy wings 4,9g Matowe, kolor śliwka I jasny w tej samej tonacji. Kolor jasny raz dotkniety pędzelkiem, ciemny zużycie Ok 20% Muszę dodać, że właśnie odkryłam, że są po terminie (04.2008) 7. Rimmel Specialeyes duo, kolor 514 Metallic Pearls, 6g do użytku na mokro lub na sucho, kolor to dwa odcienie szarości, lekko metaliczne na obu cieniach widać fakturę, zużycie do 10% 8. Douglas Pretty Girl, podwójny cień do powiek, kolor żółty i brązowy, rozświetlające Zużycie 10-15%, większe w przypadku kol. Żółtego 9. Miss Sporty cień, zgniła zieleń, nr 15 Raz dotknięty pędzelkiem 10. Sephora puder brązujący w kulkach (a właściwie różnej wielkości grudkach) Tanning Iluminator Powder, 18g nowy, nigdy nie używany 11. Bourjois, Rouge Hyperfix supertrwała pomadka Naprawdę SUPERTRWAŁA, dwustronna, z jednej str. kolor, z drugiej nabłyszczasz Kolor jak na foto, najjaśniejszy spośród kolorówki Została 1/3 12. Bourjois Secret d’initiees pomadka w kredce – z jednej strony kredka konturówka a z drugiej kredka szminka w ty samym kolorze Super do kosmetyczki, do torebki Trudno mi ocenić ubytek ale nie jest duży ok. 0,5cm ze strony kredki szminki 13. Lancome Juicy Wear błyszczyk mieniące, mokre usta Pełnowymiarowy, nowy nie używany 14. Rival de Loop tusz dwustronny wydłużający Czarny Oddam za darmo, najchętniej dorzucę do jakiejś wymianki 15. Glycofruit Renova, Belnatur Profesjonalny, salonowy krem na dzień z kwasami i filtrami 50ml tego kremu kosztuje ok. 180 pln Krem o silnych właściwościach regenerujących odżywczych i nawilżających na bazie AHA, BHA i PHA oraz kompleksu złuszczającego Exfolactive (w kuracji domowej na dzień) Mogę zrobić „odlewkę” z tego kremu 15. Glycofruit Seractif, Belnatur Odmładzające, profesjonalne serum salonowe, o wyższym od kremu stężeniu kwasów, używane po zabiegu (mikrodermabrazja, kwasy) 30ml tego serum kosztuje ok. 180 pln http://www.hurtowniakosmetykow.com/S...idCategory=239 Mogę zrobić „odlewkę” z tego serum 16. Dermika Salon, gommage Roślinny peeling enzymatyczny do każdego typu cery, również wrażliwej Produkt dostępny wyłącznie dla profesjonalnych salonów kosmetycznych Mogę zrobić „odlewkę” 17. TIGI Bed Head Brunetce Goddess szampon Mogę zrobić odlewkę 18. TIGI Bed Head Brunette Goddess odżywka Mogę zrobić odlewkę 19. Yves Rocher, szampon przeciwłupieżowy Bio-Cure Antipellicullaire 200ml zostało 40% 20. Garnier Skin Naturals, balsam nadający koloryt skórze Nawilża, nadaje skórze promienny wygląd, z aktywnym składnikiem rumianku Do skóry śniadej (ja mam skórę jasną i stosowałam go, bo chciałam, żeby efekt koloryzacji był bardziej intensywny. Zostało 60% z 400ml 21. Dove Silk Glow, balsam nawilżający, rozświetlający Zostało ok. 65% z 250 ml 22. AA Expresso Slim, ujędrniające serum do biustu Do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii Właściwie nowe, użyte 1 raz-nie odpowiada mi zapach 23. Wella, Wellaflex, żel do stylizacji w kremie, mocno utrwalający Nowy, nigdy nie używany, chociaż pod światło wygląda jakby go nie było ¼ ale tak było już w momencie zakupu 150 ml 24. Wella Wellaflex pianka do układania włosów nabłyszczająca z dodatkiem lakieru, maksymalnie utrwalająca 200 ml, zużycie ok. 25% 25. Gilette Satin Care żel do golenia do skóry wrażliwej 200 ml, nowy nigdy nie używany 26. Bath Room zestaw do kąpieli o zapachu zielonej limonki -sół do kąpieli 110g -kawior do kąpieli 80g -proszek musujący 80g -płatki mydlane konfetti w kształcie serduszek 15g Nowy, zapakowany, idealny na prezent Poza tym perfumeryjne testery perfum, które dodam niebawem Dodaję: 27. Max Mara Kashmina EDP 90ml nowa, w folii idealne na prezent 28. 5th Avenue EDP 125ml nowe, w folii idealne na prezent 29.Yves Rocher Naturelle zestaw woda toaletowa 75ml, nowa w folii żel pod prysznic 200ml mleczko do ciała 200ml zestaw nowy 30. Peeling do stóp złuszczający no 36 100ml, raz użyty 31. Krem do stóp głęboko nawilżający Ziaja super produkt 2007 80ml nowy PRÓBKI PERFUM: wszystkie oryginalne, sklepowe, w kartonikach 32. Valentino Rock&Rose Couture parfum, 2ml z atomizerem 33. Kenzo pour elle, Time For Peace edt, 1,2ml bez atomizera 34. Issey Miyake, Le Feu d'Issey Light edt, 1,2ml piękny pojemniczek z atomizerem 35. Ralph Lauren, Romance edp, 1ml fiolka bez atomizera 36. Dior, Escale a Portofino edt, 1ml z atomizerem 37. Cartier, So Pretty edt, 2ml z atomizerem 38. Cafe Cafe Paris miniaturka perfum, buteleczka w kształcie ziarnka kawy zostało ciut mniej niż połowa z 5ml Nuty głowy: brzoskwinia, gruszka, bergamota, cytryna. Nuty serca: rozmaryn, tuberoza, irys, jaśmin, róża. Baza: paczula, piżmo, wanilia. 39. Yves Rocher, Vie Privee miniaturka perfum, już NIEDOSTĘPNYCH edt 7,5ml, użyte może raz - generalnie ładnie się prezentują na półce (kocham miniaturki!!! ![]() 40. Suszarka Babyliss z końcówką skupiającą i rozpraszającą (nigdy nie użytą) ma 3 stopnie regulacji temperatury + przycisk nawiewu zimnego powietrza ma 2 stopnie regulacji mocy nawiewu. Użyta ok 5 razy. W tym samym tygodniu kupiłam tą suszarkę, starannie ją wybierając i dostałam drugą, mniejszą, którą właściwie wszędzie mam ze sobą a często jestem w rozjazdach. Nie chcę mnożyć bytów. Jak się postaram to powinnam i pudełko kartonowe znaleźć ![]() poza tym dodaję link do zdjęć, bo niestety nie chcą się dodać: http://www.aukcjoner.pl/gallery-demo/1383002.html http://www.aukcjoner.pl/gallery-demo/1383041.html http://www.aukcjoner.pl/gallery-demo/1384680.html Edytowane przez hanyseq Czas edycji: 2012-06-22 o 10:25 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: salonowa pielęgnacja, Givenchy, Stagecolor, Aquolina, Tigi, Sephora
witaj
![]() znajdziesz cos u mnie w obu watkach w zamian za: szczegolnie zalezy mi na: 2. Shiseido Senscience c.p.r Rekonstruktor do włosów, Cuticle and porosity recontructive treatment for severely damaged hair Nowe, nie otwierane, może być na present ale podoba mi sie takze: 1. Givenchy Phenomen’eyes tusz, wraz z dołem kartoniku, na którym jest nazwa i kolor tuszu, Jest nowy, dwa razy stestowany, kupiony w wakacje 3. Aquolina, Latte Corpo, mleczko do ciała poziomkowe 250 ml, ubytek minimalny ok.1/5 Lancome Juicy Wear błyszczyk mieniące, mokre usta Pełnowymiarowy, nowy nie używany Gilette Satin Care żel do golenia do skóry wrażliwej 200 ml, nowy nigdy nie używany Bath Room zestaw do kąpieli o zapachu zielonej limonki -sół do kąpieli 110g -kawior do kąpieli 80g -proszek musujący 80g -płatki mydlane konfetti w kształcie serduszek 15g Nowy, zapakowany, idealny na prezent Odpisz prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Shiseido Senscience c.p.r Rekonstruktor do włosów, Cuticle and porosity recontructive treatment for severely damaged hair Nowe, nie otwierane, może być na present |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() za tusz z kuleczką coś znajdziesz?
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
cos u mnie za: 3. Aquolina, Latte Corpo, mleczko do ciała poziomkowe 250 ml, ubytek minimalny ok.1/5 zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś za Aquolina, Latte Corpo, mleczko do ciała poziomkowe i może zestaw do kąpieli?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Givenchy Phenomen’eyes tusz
Aquolina, Latte Corpo, TIGI Bed Head Brunetce Goddess szampon Mogę zrobić odlewkę 18. TIGI Bed Head Brunette Goddess odżywka cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
10. Sephora puder brązujący w kulkach (a właściwie różnej wielkości grudkach)
Tanning Iluminator Powder, 18g nowy, nigdy nie używany cos u mnie ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364129&page=3 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364188&page=3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Kochane można, wszystko można ale ja się męczę z tymi fotkami i nie potrafię ich wrzucić
![]() Mogę wysłać na pw ale jakby mi któraś pomogła to od razu wszystkie wrzucę...
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Najbardziej interesuje mnie to:
10. Sephora puder brązujący w kulkach Ale niestety nie za Kanebo. Nie widzisz nic u mnie oprócz podkładu? A może masz jakiś podkład do wymiany np. Lancome? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
znajdziesz cos u mnie za:
1. Givenchy Phenomen’eyes tusz, wraz z dołem kartoniku, na którym jest nazwa i kolor tuszu, Jest nowy, dwa razy stestowany, kupiony w wakacje 2. Shiseido Senscience c.p.r Rekonstruktor do włosów, Cuticle and porosity recontructive treatment for severely damaged hair Nowe, nie otwierane, może być na present |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie? U Ciebie interesuje mnie:
3. Aquolina, Latte Corpo, mleczko do ciała poziomkowe 250 ml, ubytek minimalny ok.1/5 7. Oriflame cień duo, 3379 moonscape, kolor lila i ciemny szary raz dotknięte pędzelkiem, mam nawet papierowe opakowanie 10. Sephora puder brązujący w kulkach (a właściwie różnej wielkości grudkach) Tanning Iluminator Powder, 18g nowy, nigdy nie używany 13. Lancome Juicy Wear błyszczyk mieniące, mokre usta Pełnowymiarowy, nowy nie używany
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-09-11 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
witaj, moze cos u mnie znajdziesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za :
10. Sephora puder brązujący w kulkach (a właściwie różnej wielkości grudkach) Tanning Iluminator Powder, 18g nowy, nigdy nie używany lub 13. Lancome Juicy Wear błyszczyk mieniące, mokre usta Pełnowymiarowy, nowy nie używan
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
25. Gilette Satin Care żel do golenia do skóry wrażliwej
200 ml, nowy nigdy nie używany znajdziesz coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Mam z Twojej wish listy mydełko Yves Rocher ale niestety używane.Gdybyś takim też była zainteresowana to zostało go myślę około połowy z pierwotnej pojemnosci.Dla pewnosci zrobię fotkę,kartonik jeszcze mam ale w fatalnym stanie bo mokre mydełko na nim leżało.Jest super i ślicznie pachnie.Z innych może chciałbyś tonik apteczny do cery tłustej ,mieszanej SVR Lysanel,około odrobinę mniejszej połowy ze 100 ml.Może jeszcze coś z wątku Cię zainteresuje?A mi się u Ciebie podoba rekonstruktor do włosów Shiseido.Mogłabym prosić o jakiś link z jego opisem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Chętnie oddam wszystkie wymienione odlewki i próbkę kremu za ten rekonstruktor.Próbki perfum niszowych wolałabym wymienić jednak za coś super do twarzy,chyba że chciałabyś je za błyszczyk bezbarwny Lancome to oddam?
Polskiego napisu nie przepisuj bo znalazłam . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
witaj, coś u mnie za kashminę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Ponawiam pytanie o tusz Givenchy
![]() Znajdzieszcoś ? Poza watkiem mam sporo miniaturek z pielęgnacji "wysokopółkowej" ![]()
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
widziałam w twojej wish angela i miss dior cherie.
mogę zrobić malutkie odlewki (do 4ml) za jakieś inne odlewki/próbki czy cuś. jesteś chętna? i chodzi ci o miss dior cherie edp? bo między nimi jest ogromna różnica. odpisz u mnie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
kochana zagladnij do mnie prosze
![]()
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
to czekam aż sprawdzisz czy to ma byc edp
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.