![]() |
#901 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jak wydepilowac cala strefe intymna?
Wyprobowalam kilka dni temu pasty, szczerze- dla mnie bol okropny, a do tego rany w miejscach gdzie nie chciala sie oderwac
![]() Nogi spoko- ale bikini i pachy odpadaja, wolalabym pojsc juz do kosmetyczki(pomimo wstydu), chociaz nie wiedzialabym kiedy nastapi oderwanie i nie bylo by to az tak straszne, jak odliczanie w moim przypadku ![]() Dodam, ze uporalam sie z tym jak pasty uzywac itd ale to jednak nie dla mnie ![]()
![]() |
#902 |
Raczkowanie
|
właśnie zerknęłam na allegro i tam LASERY do osuwania owłosienia chodzą od 400- 700- i wiele droższe..
może warto zainwestować raz na zawsze i samemu spokojnie wydepilować się kiedy się chce i w spokoju? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#903 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wystarczy kupic laser na allegro. Przed cyklem zabiegow konieczna jest konsultacja lekarska przedewszystkim! Poza tym trzeba dobrac parametry lasera do koloru i typu usuwanych wloskow! Nie radze wiec brac sie za to samodzielnie..
![]() ![]() Daj każdemu dniu szanse stania się najpięknieszym w całym twoim życiu ![]() Z zawodu kosmetyczka, masażystka. Doradca Forever Living Products, Bandi. Edytowane przez Gringoo Czas edycji: 2010-03-30 o 20:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#904 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Z tego co się orientowałam- zabiegi laserowe może wykonywać osoba mająca wykształcenie medyczne. Jak zależy Ci na laserowej depilacji to lepiej wyłożyć kase i zrobić to w porządnym salonie, albo wogóle się za to nie brać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
u mnie problemem nie jest wstyd, a strach przed bólem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Przyczajenie
|
Nie ma co ukrywać- boli
![]() Dziś zaczęłam się poważnie zastanawiać nad laserem...Rozmawiałam z siostrą, która 3 lata temu zrobiła sobie bikini i bardzo sobie chwali.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#907 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#908 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Generalnie to dla mnie bikini tylko pastą cukrową i tylko u kosmetyczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
Wtajemniczenie
|
W Gdańsku polecam panią Miłkę, ma gabinet na Żabiance niedaleko deptaka, jest ona znana jako wręcz specjalistka od depilacji intymnej, do depilacji używa pasty cukrowej. Usuwa wszelkie włoski, zarówno z warg (całych) jak i wkoło odbytu. Mogę podać tel na PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Przyczajenie
|
To tylko pozazdrościć dziewczyą z Gdańska kosmetyczki
![]() A może ktoś ma namiary na taką kosmetyczkę w okolicach tarchomina? Ja byłam wczoraj na depilacji woskiem. Już 2 raz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Wczoraj rozmawiałam z kosmetyczką o laserze.. oznajmiła, że teraz mi tego nie zrobi bo to nie jest ta pora roku... tzn miesiac przed depilacją nie wolno się opalać i po depilacji też nie, a że zabiegów jest kilka co 4-6 tygodni, a tu zaraz lato i nie wierzy, że będę się przed słońcem chować (ja też nie) to kazała mi przyjść wrzesień-październik.. ![]() A ja już tak chciałam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#911 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mi nie zależy za bardzo na wakacjach bo i tak mam zaplanowane już z góry, że będę siedziała z małą a wątpię żebyśmy się gdzieś wybrali z niemowlakiem na wakacje ![]() No a jak już to poradzę sobie jak co roku maszynką ![]()
![]() |
![]() |
#912 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich,
mam pytanko. Czy ktoś z Was był może w Poznaniu w Queen Of Waxing - Studio Depilacji Brazylijskiej Poznań?? Jeśli tak, to czy można spokojnie się udać tam? Dzięki z góry za wszelkie opinie ![]() Pozdr. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Wtajemniczenie
|
ja jakiś tydzień temu użyłam plastrów - ból był do przeżycia /wzięłam pigułe ketanolu jakąś godzinę przed /
teraz mam armagedon - krosty, wrastające włoski, swędzenie, pieczenie myślałam, że peelingi bądź ostra gąbka usuną problem wrastanie ale gdzie tam :/ teraz smaruje to wszelkimi specyfikami, żeby chociaż nieco złagodzić ten stan, niestety jak narazie pozytywnych efektów brak |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#914 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny, powielam pytanie poprzedniczek - kogo polecacie w Warszawie? ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Rozeznanie
|
x
Edytowane przez cherr Czas edycji: 2011-04-11 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#916 |
Zakorzenienie
|
ja używam maszynki i czasem jest o.k., ale czasem niestety skóra jest podrażniona i muszę używać jakiś maści ochronnych, podobno depilacja cukrowa jest dobra na bikini ale ja się boje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez miiisiek Czas edycji: 2010-09-23 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
Przyczajenie
|
Warszawa beauty secret na ulicy zwyciezców. Pani Alicja niezastąpiona! Zero skrepowania, ploty damskie, i duzo smiechu polecam!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#920 |
Rozeznanie
|
x
Edytowane przez cherr Czas edycji: 2011-04-11 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
a jakie macie zdanie na temat pianek do usuwania zbednych wloskow? tych, ktore sie naklada i wloski same opuszczaja swoje miejsce (hahaha, nie wiedzialam jak to napisac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
Raczkowanie
|
A ja używam kremu do depilacji. Zero stresu o podrażnienia i uczulenie, oczywiście warto najpierw sprawdzić np na ramieniu czy nie ma się uczulenia na krem, ale jeśli wybierze się taki do miejsc wrażliwych to nie powinno być z tym problemu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
Rozeznanie
|
x
Edytowane przez cherr Czas edycji: 2011-04-11 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez miiisiek Czas edycji: 2010-09-23 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
Raczkowanie
|
ja polecam dobrą pęsętę
![]() ![]() ![]() oczywiście najlepszą opcją jest laser, ale okres wakacji nie sprzyja, bo się opalać nie wolno itd... u mnie też dodatkową przeszkodą są tabletki anty ;/ czy któraś wie ile po odstawieniu można zrobić zabieg?? Edytowane przez lost_in_minds Czas edycji: 2010-07-31 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#926 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#928 |
Przyczajenie
|
![]()
A mi doradził i pomógł mój chłopak tak:
Wziął swoją piankę do golenia Gilette (zapach nie jest damski-rzecz jasna) Bardzo dokładnie wmasował ją we mnie. Omijając miejsca gdzie mogłoby wystąpić podrażnienie. On widział to lepiej, niż ja z mojej perspektywy, więc na serio nie szczypało! Kazał mi się zrelaksować. Podobno jak napięte są mięśnie itd to nie sprzyja to depilacji. Powoli wygolił- czyli wydepilował mnie swoją maszynką do golenia. Nie mam pojęcia czy pod włos, czy z włosem. Maszynka też Gilette - 4 ostrza z wymiennymi końcówkami taka. nie elektryczna! Miał w umywalce napuszczoną bardzo ciepłą wodę. i w niej DEZYNFEKOWAŁ ostrza bardzo często. "dopieniał" miejsca już nie pokryte pianką itd. spłukał bardzo dokładnie i posmarował kremem po depilacji (już damskim). Po włosach nie było śladu. Po zapachu męskim też nie było śladu. oraz po całym zabiegu także. po pół godzinki umyłam się i byłam "gotowa na wszystko" ![]() Następnego dnia użyłam rano maści Clotrimazolum (nie polecam jej jakoś wyjątkowo- lepszej nie posiadałam) i pierwszy raz po ZABIEGU nie byłam jak po ospie cała w kropkach - podrażnieniach. Jeśli posiadacie przemiłych Panów chłopaków, to na serio pozwólcie im zająć się tymi sprawami. To buduje zaufanie, ukazuje docenienie faceta, jego zdolności, a przy okazji on zrobi to być może całkiem dobrze. Mojemu facetowi sprawia to przyjemność także. Ma możliwość przygotować sobie mnie tak, jak chce. A później nie słyszę textów typu: "a tutaj niedokładnie" "aa... tutaj razi, a tutaj drapie" ; ) "a czemu na zero" "a lepiej byłoby z paseczkiem" Ja już kilka razy skorzystałam z Jego usług kosmetycznych na sporej powierzchni ciała. Cała sfera intymna, pasek od pępka do brzucha, nogi -uda, łydki i pachy. TO MÓJ SPOSÓB. może komuś także pomoże ? ![]() nasturcjaja@wp.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Raczkowanie
|
Czy ktoś moze polecić naprawdę dobre i godne polecenia miejsce we Wrocławiu gdzie mogłabym się poddac depilacji okolic bikinii (wosk lub pasta cukrowa)? Z gory dzieki
![]()
![]() |
#930 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mój mnie tez kiedyś tak pięknie ogolił że hej! (oni to mają wprawę ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.