|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: nowości kosmetyczne
Cytat:
Na pewno ta seria będzie u nas.
|
|
#3272 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
Freeman - po około 18-20zł (do kupienia w SuperPharm i Galerii Centrum).
Scrub do twarzy w żelu z ekstraktem z malin i aloesu. (150 ml) Zmiękczająca mieszanka ekstraktów z malin delikatnie oczyszcza i wygładza skórę twarzy, łagodnie usuwa obumarły naskórek. Dzięki zawartości aloesu preparat jest wyjątkowo łagodny i delikatny, a równocześnie bardzo skuteczny. Scrub pozostawia skórę jedwabiście gładką i rozświetloną. Enzymatyczna maseczka do twarzy z ekstraktem z ananasa i kwasów owocowych. (150ml) Dzięki specjalnie dobranym naturalnym składnikom maseczka jest bardzo dobrze tolerowana przez skórę. Ma doskonałe właściwości oczyszczające i odświeżające. Łagodzi podrażnienia skóry oraz eliminuje uczucie wysuszenia wywołane chlorowaną wodą. Pozostawia skórę jedwabiście gładką o ładnym i zdrowym kolorycie. Nawilżający krem pod prysznic z oliwką z mandarynki. (150ml) Odżywcza formuła kremu z ekstraktem z mandarynki i witaminy C delikatnie oczyszcza, odżywia i odświeża skórę ciała. Preparat jest wyjątkowo łagodny i delikatny dla skóry, pięknie pachnie, wpływa relaksująco i kojąco na umysł osoby stosującej go. Tonizujący balsam do ciała z wit. C i ekstraktem z białych winogron. (150ml) Odżywcza formuła preparatu powstała na bazie białych winogron i witaminy C w delikatny sposób nawilża i wygładza skórę. Po zastosowaniu balsamu skóra odzyskuje sprężystość i jest pełna blasku. Odżywczy scrub pod prysznic z kryształkami soli i ekstraktem z guawy. (150ml) Ten luksusowy scrub z kryształkami soli usunie szorstki, wysuszony naskórek, podczas gdy ekstrakt z guawy zapewni niezbędne nawilżenie. Twoja skóra będzie odmłodzona i wygładzona. Pilingujacy krem pod prysznic z ekstraktem z jeżyny. (150ml) Dzięki specjalnie dobranym naturalnym składnikom krem jest bardzo dobrze tolerowany przez skórę. Ma doskonałe właściwości złuszczające i odświeżające. Łagodzi podrażnienia skóry oraz eliminuje uczucie wysuszenia wywołane chlorowana wodą. Pozostawia skórę jedwabiście gładką o ładnym i zdrowym kolorycie.
|
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
Nawilżający balsam do ciała z ekstraktem z masła z drzewa SHEA i trawy cytrynowej (400ml)
Odżywcza formuła powstała na bazie ekstraktów z masła z drzewa SHEA i trawy cytrynowej. Natychmiast nawilża i wygładza wszelkie niedoskonałości suchej skóry. Nietłusta konsystencja balsamu, głęboko wnika w skórę i sprawia, że staje się ona gładka i nawilżona. Wygładzający balsam do ciała z ekstraktem z ogórka i aloesu (400ml) Rozświetlająca mieszanka ekstraktów z ogórka i aloesu intensywnie nawilża i wygładza skórę ciała. Balsam jest wyjątkowo łagodny i delikatny, a równocześnie bardzo skuteczny. Relaksujący zapach lotionu wpływa kojąco zarówno na ciało jak i umysł osoby stosującej go. Po użyciu preparatu skóra staje się nawilżona i jedwabiście gładka. Tonizujący balsam do ciała z ekstraktem z orzecha kokosu i guawy. (400ml) Odżywcza mieszanka ekstraktów z kokosu i guawy nawilża i udoskonala sprężystość skóry. Wpływa kojąco i upiększająco na skórę ciała. Intensywny zapach kokosu działa relaksująco na zmysły osoby stosującej preparat. Po zastosowaniu skóra staje się miękka i gładka. Nie wiem czy są dostępne w Polsce - w Stanach na pewno. - Peeling do ciała z granatem - Masło do ciała z oliwką - Maska do twarzy z awokado i płatkami owsianymi - Peeling do twarzy z morelą
|
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
Mam ochotę na enzymatyczną maseczkę z ananasem, krem pod prysznic z mandarynką i peeling z guawą - ceny nie są super niskie, ale pojemności są bardzo duże.
|
|
#3276 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Fajne. Te kolorowe tubki bardzo przykuwają wzrok, chętnie bym się bliżej zapoznała z peelingiem z guawą.
|
|
#3277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
Pilingujacy krem pod prysznic z ekstraktem z jeżyny --> to mi się spodobało
![]() Ciekawe jak pachnie.
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazlam w Galerii Centrum tylko peeling malinowy - dosc mocno, slodko pachnial. Pewnie zawitam w najblizszym czasie do SP to moze dorwe cos wiecej.
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
ale super wygldaja, opakowaniA BARDZO CIEKAWE, MAM OCHOTĘ NA TE PILINGI BO POMARAŃCZOWY ERIS ZNUDZIŁ MI SIĘ A NIE MOGE TRAFIĆ NA PODOBNEGO ZASTĘPCĘ
|
|
#3282 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się zraziłam do Freemana- szampon ananas i cośtam do tłustych włosów, totalna porażka- rzadki i na dodatek przyspieszałm przetłuszczanie, nie mam pojęcia jak zużyłam te 400ml do końca
![]() Było już o nowej serii Fruttini Granat i Imbir? Nowa Mascara Lancome: http://www.sephora.com/browse/produc...604550:3391150
|
#3283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3284 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Choc w Polsce jej nie ma
|
|
#3285 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale wtopa
![]() O Goshu na pewno nie było ![]() Cytat:
|
|
#3286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: Voglia wypuściła serię saszetek "z ekstraktem z pereł" http://www.e-styl.pl/products_new.php/page/1 . Nie mam przekonania do tej firmy, zapachy balsamów z tej firmy których używa moja siostra regularnie mnie doprowadzają do mdłości
Edytowane przez agnieska Czas edycji: 2007-08-13 o 13:48 |
|
|
|
|
#3287 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sklep Gler lubię za duzy wybór Deborah(nie to co Douglas jeden mini stojaczek;/) i przedtem Lumene (choć ostatnio trafiłam na wyprzedaż wszystko za 6,90 )Fanką kwasów również jestem...witam w klubie :d Acne derm, Atrederm, effaclar k I własnie w związku z tym mam raczej stała pielęgnację -> sensibio h20 (dziś zamówiłam kolejne 4 buteleczki, bo taka promocja nie mogła mnie ominąć ) i micell Pharmaceris. Od czasu do zcasu używa czegoś delikatnego do mycia twarzy i wsio Z tej nowej serii skusiłabym się na coś do mycia wtarzy ...właśnie te opakowania mnie kuszą
|
|
#3288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
O, Sensibio jest w promocji? Podeslij linka proszę
|
|
|
|
#3290 |
|
Wtajemniczenie
|
w aptece w sieci po 16,90
|
#3291 |
|
Zakorzenienie
|
Hm a jakiej aptece, jeśli można spytać ?
![]() Ach już wiem w aptece w sieci.. Nie zrozumiałam najpierw ![]() Hm, ja widzę tam po 27 zł ten płyn Czyżby koniec promocji?
Edytowane przez snowqueen Czas edycji: 2007-08-13 o 16:06 Powód: eureka :P |
|
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
www.aptekawsieci.pl - apteka po której nawigacja doprowadza mnie zawsze do furii
nie mogę niestety znaleźć tej promocji, widzę tylko micele po jakieś 27zł
|
|
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
Też się tam gubię, poza tym te kolory
chyba Kaisandra wykupiła wszystkie promocyjne opakowania
|
|
|
|
#3294 |
|
Wtajemniczenie
|
zamawiałm gdzieś koło 14
i jeszcze były heh więc chyba nie ja wykupiłam reszte tylko pewnie inna Wizażankaa tam ponoć często mają takie krótkie promocje...więc trzeba co raz zajrzeć. Sama natknełam się przez przypadek, zamawiałam filtr klorane i szukałam co tu dobrać. I się trafiło :d
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
Macałam dziś puder mineralny Isa dory i powiem tylko...
Dlaczego taki drogi jest?
|
#3296 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale... miałam niedużą próbeczke (w takim malutkim okrągłym pudełeczku do próbek) i wystarczyło mi to na tydzień. Więc ten Artdeco wg mnie jest wydajny ![]() Isa666 wyczytałam na wątku Avonowym, że tam też ma być i to w o wiele niższej cenei 33 zl ale czy on taki prawdziwy mineralny to nie wiem
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona pierwsza go chciała z katalogu z USA, ale u nas też bedzie.W katalogu napisali, że nie zawiera talku, więc powninien być dobry(podobno ten z L`Oreala ma talk). Ja z Isadory dorwałam dziś w Krakowie w Galerii Centrum
|
|
#3298 |
|
Zadomowienie
|
Chyba o tym jeszcze nie bylo:
nowy podklad Bourjois 10 hour Sleep Effect: pomaga ukryc oznaki niewyspania, zawiera rozswietlajace mineraly, ktore sprawiaja ze zmeczona cera wyglada swiezo i na wypoczeta. Cena- 50 zl Jak znajde jakies zdjecie to wkleje
|
#3299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, chyba że masz na myśli wejście do PL to wybaczam
|
|
#3300 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale OK, wtopa z mojej strony tym razem ![]() szukalam w wyszukiwrace po nazwie podkladu, a tu zrecznie link sie ukryl ![]()
I'm not livin' to be a Mrs. Edytowane przez Ptaszysko Czas edycji: 2007-08-13 o 22:19 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.

MIŁEGO DNIA 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
chodziło mi raczej o ogólne wrażenia, czy jest wart tych 50zł

Czyżby koniec promocji?