nowości kosmetyczne - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-23, 19:48   #4051
Ptaszysko
Zadomowienie

Dot.: nowości kosmetyczne

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
inglot ma podkłady w musie- bardzo fajna konsystencja, niestety kolory (8) tylko na lato i nawet jest jeden dla prawdziwych murzynek (tak, tak, nie polskich solarek tylko własnie czarnoskórych)

serii Joanny do włosów jeszcze nei widziałam w Kraku.

A w gazetce Sephorowej pisze o 6 odcieniach kompaktu MF a wystawione sa 4 oczywiście jasne kolory sa chłodne
bylam dzis w sklepie Inglota, ale nie rzucily mi sie w oczy podklady w musie a ekspedientka zajeta byla starsza pania, ktora zostawila w kasie dwie stowyi nawet nie odpowiedziala na moje pytanie

a co do MF to tez szukalam,ale w Rzeszowie jeszcze nie ma, ale bede juz jutro w Krakowie wiec ogladne, sa w Sephorze wystawione tak ?

A tak w ogole to znalazlam ten podklad MF na allegro za 29 zlotych kolor Natural dlatego chce go jutro omacac i moze kupie ten na all

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Ja widziałam dziś serię Joanny - kąpiel do włosów za 11zł, a reszta za 19,50zł.
ta seria tyle ebdzie kosztowac, na stronie Joanny sa takie wlasnie ceny
niskopolkowe firmy jak tylko choc troche staja sie popularne od razu podnosza ceny

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 20:45   #4052
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
A w gazetce Sephorowej pisze o 6 odcieniach kompaktu MF a wystawione sa 4 oczywiście jasne kolory sa chłodne
O to to, też miałam się właśnie oburzyć na te 6 odcieni w gazetce i 4 w sklepie. Ja jeszcze nie oglądałam, ale coś czuję, że sobie nic nie wybiorę. Jakoś takie złe przeczucie mnie dopadło.

Z nowości w gazetce jeszcze seria przeciwzmarszczkowa Sephora, bliżniacza do tej, którą wkleiła Estella, ciemnofioletowe słoiczki.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 20:58   #4053
Estella
Zakorzenienie

Ice pisałam o niej myślałą, że ma czarne słoikczi. Ale nigdzie fotek nie mogę znaleźć:/
Apropos Joanny -miałam kupić szampon, ale zrezygnowałam. Myślała, że ta seria będzie tańsza, w podobnych cenach do innych kosmetyków tej firmy.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 21:08   #4054
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ups. To przepraszam, nie doczytałam.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 15:13   #4055
Hosenka*
Zakorzenienie

Nie wiem czy to do nowości się nadaje, czy nie ... ale co tam

Byłam dziś pierwszy raz w pewmej drogerii. Patrze po półkach a tam ... pełno kosmetyków Dermacol toniki, kremy, serum, balsamy do ciała, żele do mycia twarzy, rózne rodzaje fluidów/podkładów (nie tylko ten "słynny") w zależności od rodzaju skóry.

Ceny nienajnizsze - pielęgnacja od 17 zł w zwyż Zainteresował mnie w szczególności krem do twarzy który jednocześnie jest bazą pod makijaż, tonik z drzewem herbacianym i żel goomage.
Czy któraś z was miała może okazje wypróbować coś Dermacolu??

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 15:18   #4056
isa666
Zakorzenienie

Chyba o tym nie było jeszcze: Paletka YSL -->http://www.zeberka.pl/art.php?id=67

Fajny gadżet, ale cena już nie
Stary 2007-10-24, 17:18   #4057
cosma
Zakorzenienie

Ja dzisiaj zakupiłam nowy podkład w kompakcie Maxa Factora ( 58zł) - Miracle Touch Liquid Illusion Foundation.
Na jakieś wiążące oceny w KWC trochę za wcześnie, ale po wysmarowaniu się nim tylko raz wydaje mi się, że jest bardzo fajny.Niby jest to kompakt (a więc konsystencję powinien mieć kremową),ale po rozsmarowaniu na skórze staje się płynny.Wygładza, kryje, nie robi maski i twarz ładnie wygląda.Trudno jeszcze powiedzieć jak z jego trwałością.
Opakowanie bardzo estetyczn, przyjemne dla oka-podobne do opakowania pudru Loreala True Match-też ma podwójne dno-na gąbeczkę.
A kolor mam 75-Golden. O ile dobrze zapamiętałam były do wyboru chyba 4 odcienie.
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-10-24, 17:40   #4058
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Byłam dziś pierwszy raz w pewmej drogerii. Patrze po półkach a tam ... pełno kosmetyków Dermacol toniki, kremy, serum, balsamy do ciała, żele do mycia twarzy, rózne rodzaje fluidów/podkładów (nie tylko ten "słynny") w zależności od rodzaju skóry.

Ceny nienajnizsze - pielęgnacja od 17 zł w zwyż Zainteresował mnie w szczególności krem do twarzy który jednocześnie jest bazą pod makijaż, tonik z drzewem herbacianym i żel goomage.

w krakowie?

co do tego kompakta MF to... zmacalam go dzis w SP. cztery odcienie, konsystencja kremowa ale najjasniejszy odcien oczywiscie za ciemny dla mnie
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 18:12   #4059
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
w krakowie?
W Nowym Sączu.
Stary 2007-10-24, 18:46   #4060
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Było już o pryzmatycznych błyszczykach Bell ?
EFFECT 3D

Zaawansowany technologicznie błyszczyk do ust z efektem 3D oraz multikolorowymi drobinkami, tworzy na ustach efekt szklistego połysku, a różnobarwne diamenciki nadają im niezwykle elegancki charakter.

Aksamitno żelowa konsystencja sprawia, że błyszczyk idealnie pokrywa usta mokrą lśniącą warstwą przez co stają się one pełniejsze i niezwykle kuszące.

Specjalnie zaprojektowany pędzelek zapewnia komfortową i równomierną aplikację błyszczyka.

Kolekcja zawiera 5 najczęściej wybieranych przez kobiety kolorów, dzięki którym usta są powabnie zabarwione i pełne wdzięku.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg z8.jpg (7,5 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg prismatic_multicolor.k.jpg (7,9 KB, 13 załadowań)
Stary 2007-10-24, 18:49   #4061
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Było już o pryzmatycznych błyszczykach Bell ?
EFFECT 3D

Zaawansowany technologicznie błyszczyk do ust z efektem 3D oraz multikolorowymi drobinkami, tworzy na ustach efekt szklistego połysku, a różnobarwne diamenciki nadają im niezwykle elegancki charakter.

Aksamitno żelowa konsystencja sprawia, że błyszczyk idealnie pokrywa usta mokrą lśniącą warstwą przez co stają się one pełniejsze i niezwykle kuszące.

Specjalnie zaprojektowany pędzelek zapewnia komfortową i równomierną aplikację błyszczyka.

Kolekcja zawiera 5 najczęściej wybieranych przez kobiety kolorów, dzięki którym usta są powabnie zabarwione i pełne wdzięku.
Bylo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-24, 19:00   #4062
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
W Nowym Sączu.

Instagram

Stary 2007-10-24, 19:33   #4063
agiii
Zadomowienie

ooooo... Hosenko jestes moderatorem od niedawna czy to ja taka niespostrzegawcza gratuluje
agiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 19:39   #4064
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Ptaszysko Tak sie mnie zdawało
Hosenka zieleniała
Stary 2007-10-24, 19:39   #4065
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agiii Pokaż wiadomość
ooooo... Hosenko jestes moderatorem od niedawna czy to ja taka niespostrzegawcza gratuluje
od paru godzin

Instagram

Stary 2007-10-24, 19:59   #4066
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
W Nowym Sączu.
buuuuu sacz to mi nie po drodze kompletnie

Hosenko gratuluje awansu czego pilnujesz?
Stary 2007-10-24, 20:41   #4067
agiii
Zadomowienie

hosenka pilnuje avonowego czytalam na innym wątku
agiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 21:38   #4068
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
buuuuu sacz to mi nie po drodze kompletnie
eee tam - autobusem 2,5 godzinki a samochodem ok 2 Znasz może coś z oferty Dermacolu (z wyjątkiem słynnego podkładu w tubce)?

Cytat:
Hosenko gratuluje awansu czego pilnujesz?

Cytat:
Napisane przez agiii Pokaż wiadomość
hosenka pilnuje avonowego czytalam na innym wątku

Instagram

Stary 2007-10-24, 21:42   #4069
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:

Chyba Dermacol wchodzi do nas z szerszą ofertą http://esentia.pl/Dermacol_b135.htm W końcu
Od dawna korci mnie ichni korektor w pędzelku, więc może teraz będzie szansa obadać go na żywo.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-24, 21:51   #4070
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Chyba Dermacol wchodzi do nas z szerszą ofertą http://esentia.pl/Dermacol_b135.htm W końcu
Od dawna korci mnie ichni korektor w pędzelku, więc może teraz będzie szansa obadać go na żywo.
Pani w sklepie mi powiedziała, że te kosmetyki cięzko sie sprzedają bo nikt ich nie zna Poza tym ceny wysokie - jak już pisałam pielęgnacja od 17 zł wzwyż -> nie pamietam juz co dokładnie, żel czy tonik były za 27 zł

więc: czeskie kosmetyki + wysoka cena + nieznajomość firmy pzrez klienta = słaba sprzedaż

MagJa - widziałam te kosmetyki

Instagram

Stary 2007-10-24, 22:25   #4071
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Pani w sklepie mi powiedziała, że te kosmetyki cięzko sie sprzedają bo nikt ich nie zna Poza tym ceny wysokie - jak już pisałam pielęgnacja od 17 zł wzwyż -> nie pamietam juz co dokładnie, żel czy tonik były za 27 zł

więc: czeskie kosmetyki + wysoka cena + nieznajomość firmy pzrez klienta = słaba sprzedaż

MagJa - widziałam te kosmetyki
Ale ja bym chciała je sama zobaczyć

Trochę nowości (podaję za www.knc.com.pl)

got2b
Nowe kosmetyki do stylizacji włosów got2b zapewnią doskonałą trwałość twojej fryzurze i pomogą nadać włosom idealną fakturę.

Lakier got2b glued pozwala osiągnąć kosmiczną trwałość fryzury. Dzięki ekstremalnej mocy utrwalającej lakieru i kleju got2b glued stworzysz maksymalnie mocny styl, który zmienisz dopiero po umyciu włosów. Opakowanie z dyfuzorem ułatwi precyzyjną aplikację kosmetyku.
poj. 300 ml - ok. 18 zł

Wosk do stylizacji włosów got2b rough denim pozwoli idealnie wykończyć twoją fryzurę. Dzięki drobinkom piasku wulkanicznego, wosk nada włosom kultową szorstkość i pozornie niedbały, matowy wygląd.
poj. 75 ml - ok. 18 zł

Delia
Firma Delia Cosmetics wprowadziła na rynek innowacyjny produkt – korektor do brwi z serii Delia Glamour Fashion. Nowy kosmetyk do pielęgnacji brwi jest wielofunkcyjny; zapewnia jednocześnie przyciemnienie, nabłyszczenie, odżywienie i optyczną regulację brwi. Żelowa konsystencja oraz specjalna opatentowana trójkątna szczoteczka sprawia, że korektor jest wyjątkowo wygodny, szybki i łatwy w użyciu.

Brwi są istotnym detalem naszej twarzy. Pięknie wyprofilowana linia brwi w znaczący sposób decyduje o rysunku twarzy, nadaje jej indywidualny charakter, podkreśla oczy. Modelując brwi możemy skorygować cały owal twarzy, złagodzić bądź wyostrzyć rysy, a także skorygować kształt oka. Idealne brwi mają postać łagodnie wygiętego łuku – jeśli natura nie obdarzyła nas takimi możemy dzisiaj sięgnąć po nowoczesne kosmetyki w postaci korektorów do brwi.

Lekka i jedwabista konsystencja żelu sprawia, ze korektor wygodnie się aplikuje, kosmetyk nie osadza się na włoskach, nadaje im połysk i elastyczność. Delikatny, naturalny wygląd brwi to zasługa unikalnej formuły koloryzującej – transparentnego, przydymionego żelu, który sprawdzi się także jako utrwalacz do niesfornych, pojedynczych włosków.

Korektor jest dostępny w estetycznym opakowaniu: przeźroczystym, podłużnym sztyfcie z żelem w środku. Kosmetyk ma srebrną obrączkę i litery w tym samym kolorze, a nakrętka ma metaliczno-bordowy kolor. Korektor 3w1 jest kosmetykiem nowoczesnym, praktycznym i eleganckim.

poj. 4,5 ml - ok. 8,25 zł

Taft
Nowy mini lakier Taft Reflex-Shine z drobinkami brokatu zapewni Ci doskonały wygląd na karnawałowych imprezach.
Lakier nabłyszcza włosy, wplatając we fryzurę drobinki brokatu. Jednocześnie pozwala nadać fryzurze zamierzony kształt, utrwalając ją na wiele godzin. Poręczne opakowanie idealnie zmieści się w każdej damskiej torebce, dzięki czemu z łatwością dodasz włosom blasku nawet w trakcie zabawy.

poj. 100 ml - ok. 12 zł

Eveline

Pierwszy błyszczyk łączący efekt chłodzenia i powiększenia ust z połyskiem lodowych kryształków!

Ostudź emocje!
W upalnej atmosferze kompleks LIP EXTREME zawarty w błyszczyku daje wrażenie ust skąpanych w chłodnej, mineralnej wodzie.
Zapewnia niesamowite uczucie świeżości!!!

Obudź zmysły!
Zarówno kolor jak i konsystencja pozwalają na uzyskanie wielu efektów, poczynając od nawilżenia i powiększenia
ust po nadanie im odpowiedniego kształtu.
Błyszczyk posiada ultralekką formułę, nie klei się.

Natychmiastowe efekty:
- Nawilżone i gładkie usta;
- Uczucie chłodu;
- Zmysłowy, pełniejszy wygląd ust;
- Poprawiony kontur;
- Świeży wygląd i blask.

Dostępny w 6 kolorach.

poj. 6 ml - ok. 13zł

Fa
Morele w jogurcie, czyli prawdziwe rozkosze kąpieli zagwarantują ci nowe kosmetyki z proteinami jogurtu Fa Yoghurt Apricot Almond.

W formule tych kosmetyków wykorzystano pielęgnacyjne właściwości protein jogurtu. Jogurt zawiera enzymy i kwas mlekowy, które działają oczyszczająco, łagodząco i odświeżająco na skórę. Od wieków wykorzystywano tę jego właściwość przy leczeniu poparzeń i drobnych ran skórnych. Jogurt nałożony bezpośrednio na skórę koi ją, uspokaja i zapewnia przyjemne uczucie chłodu. Kwasy mlekowe zmiękczają górne warstwy skóry i pomagają w usunięciu suchych, obumarłych fragmentów naskórka. W efekcie, skóra staje się gładsza, delikatniejsza i czysta. Naturalny tłuszcz jogurtowy świetnie nawilża i zmiękcza naskórek, pozostawiając na ciele uczucie świeżości i odprężenia.

Ekstrakty z moreli i migdałów sprawiają, że kremowy żel pod prysznic i płyn do kąpieli Fa Yoghurt Apricot Almond są wyjątkowo łagodne dla skóry i wspaniale pachną. Lekka formuła kremu pozwala utrzymać naturalne nawilżenie skóry i chroni ją przed przesuszeniem. Dlatego kosmetyki te idealnie nadają się dla osób o suchej skórze.

Kremowy żel pod prysznic, poj. 250 ml - ok. 7,50 zł

Płyn do kąpieli, poj. 500 ml - ok. 11 zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg woskstylizacjiwlosowen0.jpg (14,3 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zeldobrwizeszczoteczkebo2.jpg (16,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg taftreflexshinetafttw4.jpg (10,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg iceglowevelinecosmeticswd1.jpg (14,9 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zelpodprysznicplynfm4.jpg (10,2 KB, 8 załadowań)
Stary 2007-10-24, 22:32   #4072
Ptaszysko
Zadomowienie

Sprobowalabym korektora do brwi
Ale Delia....hmmm nie mam pojecia gdzie mozna dostac ich kosmetyki
Tym razem nawet Wispol mi nie pomoze

A Eveline pomylily sie chyba pory roku

Stary 2007-10-24, 22:36   #4073
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Sprobowalabym korektora do brwi
Ale Delia....hmmm nie mam pojecia gdzie mozna dostac ich kosmetyki
Tym razem nawet Wispol mi nie pomoze

A Eveline pomylily sie chyba pory roku
Korektor ciekawy, ale jakoś szata graficzna mnie odstrasza. Delia jest w drogerii na Królewskiej, naprzeciwko Biprostalu.
A te błyszczyki Eveline to w sumie widziałam z miesiąc temu jak byłam u rodziców. Ale nie przyglądałam się im nawet.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-10-24, 22:40   #4074
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
eee tam - autobusem 2,5 godzinki a samochodem ok 2 Znasz może coś z oferty Dermacolu (z wyjątkiem słynnego podkładu w tubce)?
raczej wyprawa na pol dnia [albo i dluzej] wiec nie dla mnie

mama mojego chlopa kocha kosmetyki dermacol - ma tego caly arsenal i uzywa ich od bardzo dawna... cos w nich jest bo miloscia zarazila corke

a deliowego korektora do brwi to tez chetnie sprobowalabym biprostal to moje stare okolice, znam te drogerie wiec wpade oblukac
Stary 2007-10-24, 22:42   #4075
rzyrafka
Zakorzenienie

oo, a jakie kolory ma to cos do brwi?
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 23:29   #4076
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
oo, a jakie kolory ma to cos do brwi?
A bo ja wiem
Stary 2007-10-25, 09:11   #4077
Estella
Zakorzenienie

Też kiedyś olowałam na korektor z pędzelkiem Dermacolu, ale nigdzie nie było:/
Morelkowy żel pod prysznic, mniaam

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-25, 16:24   #4078
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Też kiedyś olowałam na korektor z pędzelkiem Dermacolu, ale nigdzie nie było:/
Morelkowy żel pod prysznic, mniaam
a ja chce morelkowy żel z Oriflame był 2 razy, a ja postanowiłam sie powstrzymac przed robieniem zapasów kolejnych i widać jak na tym wyszłam
Stary 2007-10-27, 15:27   #4079
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Czy ten tusz z ID to nowość?
Bo opis brzmi bardzo obiecująco i chyba jak wykończę mój Volume Glamour Bourjoisa to kupie ten

Tusz do rzęs IsaDora Boost Up Mascara pogrubia, wydłuża, podkręca i rozdziela rzęsy. Elastyczna szczoteczka efektywnie przeczesuje rzęsy, rozdzielając je, podkręcając i pogrubiając - bez pozostawiania grudek! Specjalna kombinacja wosków sprawia, że tusz ma kremową formułę i doskonale się rozprowadza - bez rozmazywania! Boost up Mascara jest odporna na wilgoć.
* Może być stosowana warstwowo w zależności od pożądanego efektu: za jednym pociągnięciem rzęsy są rozdzielone i podkreślone od nasady aż po same końce.
* Dostępna w kolorze czarnym.
* Produkt nieperfumowany, testowany klinicznie.
Cena - 54 zł

Jest też nowy podkład z Pupy No Transfer:

* Minimalizuje niedoskonałości cery oraz perfekcyjnie ją matuje.
* Idealnie wyrównuje koloryt skóry, nie powodując efektu maski.
* Zawiera filtr ochronny SPF 15.
* Delikatna, lekka konsystencja ułatwia precyzyjną aplikację.
* Podkład po nałożeniu na skórę utrwala się już po upływie 1 min.
* Hypoalergiczny, testowany dermatologicznie.
* Dla wszystkich rodzajów cery.

94 zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg z4616220X.jpg (19,1 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z4604990X.jpg (20,2 KB, 4 załadowań)
Stary 2007-10-27, 22:51   #4080
rzyrafka
Zakorzenienie

ooo kolejna gumka do rzęs
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości