![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Guerlain Meteoryty Mythic, Amarige, Glow after Dark na perfumy
odlewki- do ustalenia|
![]() ![]()
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie za meteoryty albo Amarige Mariage?
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
interesuja ciie jestzcze moje produkty gosiu?
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Własciwie tak - głownie Sensi i ta odżywka,ale baaaardzo nie lubię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Interesowało Cię parę zapaszków u mnie. Ponieważ inni milczą, może raz jeszcze zajrzysz. Oh, twoja dokładka jest super - w szczególności Amirage Mariage i miniaturka Diamonds. Zapraszamhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=279776 blu ![]() Pa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Organza Indecence, edp. , 7ml Tu uwaga!!! -Zielona30 zwróciła uwagę, że miniaturka OI występuje w poj. 5 ml.(za co dziękuję). Kupiłam ją jako 7ml, niestety kartonik już wyrzuciłam, ale myślę, że gdyby było coś nie tak, to bym ją reklamowała (być może nie była podana pojemność), albo zostałam oszukana. W każdym razie buteleczka jest spora, ale nie chcę nikogo wprowadzać w błąd (a na buteleczce nie jest podana pojemność) być może pierwotna pojemność była 5 ml. Wówczas pozostało ok. 4,5 ml.
- Kenzo Amour, edt, 5ml - Burberry London(okrągła buteleczka żółte perfumki), 5ml - Calvin Klein Euphoria, 5 ml - Viktor&Rolf Flowerbomb, edp., 7 ml Czy one są wszystkie aktualne? Co do OI,to ja mam tez taka miniature, na bank ma 5ml bo taki jest napis na pudełeczku.Ale może też są po7 ml??? Moja buteleczka 5 ml ma 7 cm wysokości z zakrętką.Sprawdz czy Twoja jest taka sama.Jak wyższa,to może ma jednak 7 ml...? Masz może poza wątkiem jakieś większe pojemności perfum? Z Twoich miniaturek interesują mnie OI,Euphoria i Flowerbomb Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja miniaturka ma z zakrętką 7,5 cm. Z innych zapachów mam próbeczki z wątku, plus nowa próbka Amor Amor, Kenzo Zen (raz psiknięta) i Kenzo Indian Holi (2 próbeczki, jedna w połowie, druga pełna). Z nieużywanych zapachów mam jeszcze odlewkę ok.10 ml Lalique Le Parfum (wszystko miałam dorzucić do wątku, ale skoro pytasz już, to informuję). Pozdrawiam serdecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem,że interesuja Cię Armani DI i Amarige Mariage,tak?
Wpadł mi jeszcze w oko maczek Clinique i zastanawiam się nad tuszem Laudera,ale on nie pogrubia,prawda? ![]() Pewnie jakoś byśmy się dogadały,ale ja już dziś nie mam siły myśleć... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Maczek jest do wzięcia, tusz nie pogrubia (choć to zależy od rzęs), moje podkręcił delikatnie i mocno wydłużył . Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Kenzo Amour, edt, 5ml
- Calvin Klein Euphoria, 5 ml - Viktor&Rolf Flowerbomb, edp., 7 ml -OI tusz do rzęs Estee Lauder Lash XL, brązowy, 6,5ml, Miniaturka - 1,8 g. rozświetlacza Clinique - Fresh bloom, kolor 01 peony Te rzeczy bardzo by mi pasowały ![]() ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2008-10-18 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.