|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Grecja :) watek zbiorczy
Cześć!!!
Był ktos może na Chalkidiki, Kasandrze lub na Thassos????? prosze pomozcie jak tam jest? co najlepiej wybrac? Chce troche poszalec a niewiem czy tam sa jakies dyskoteki i czy tanie jest tam jedzenie. Napiszcie prosze |
|
|
|
|
#362 |
|
Raczkowanie
|
Hej !! Wybieram się z koloni z jas-mosu do Paralii od 5 do 16 sierpnia i szukam osob które też jadą z tej koloni, bo nikogo nie znam kto tam jedzie i bardzo chetnie przed wyjazdem bym z kims popisała ;pp i z góry dzięki XD.
słonecznych wakacji ;*** |
|
|
|
|
#363 |
|
Przyczajenie
|
Hej!!
był ktos na Chalkidiki - Kasandra a dokladniej w Sivirii??? jak tam jest ?? Mam do wyboru albo to miejsce albo Leptokaria Prosze napiszcie gdzie jest ladniej. Wiem ze Paralia słynie od życia nocnego a jak jest w Leptokarii? mozna tam poimprezowac, i tam sa chyba plaże żwirowe? czy lepiej na Chalkidiki, bo tam jest chyba ładniej tylko niewiem czy tez sa tam jakieś dyskoteki ![]() Prosze napiszcie jesli ktos cos wie o tych miejscach |
|
|
|
|
#364 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
jesli chodzi o Grecje to bylam tam jak mialam jakies 13 lat na wakacjach i mi sie bardzo podobalo . Teraz wroce tam do pracy , a dokladniej wracam na Krete do hotelu Sunshine Vacation Club. Z tego co czytalam w internecie to hotel ma pozytywny opinie, ale moze ktos tutaj sie znajdzie , kto by mi mogl prau wskazowek udzielic na temat albo tego hotelu, albo samej Krety ( bardzije by mi chodzilo wlasnie o taki dluzszy pobyt niz wczasowy, i wiem ze moze moje pytania sie gupie , ale chce byc jak najlepiej przygotowana , po za tym zaczynam juz troche wariowac :P )
|
|
|
|
|
#365 |
|
Przyczajenie
|
Grecja jest cudowna
Ja w tym roku po raz drugi do Nei Pori Jedzie ktos w czerwcu?
|
|
|
|
|
#366 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
a moze ktos podzieli sie wrazeniami z Zakhyntos? Wybieram sie w tym roku i chetnie bym poczytała co warto zobaczyc a co sobie odpuscic.... w zamian chetnie napisze moje spostrzezenia z 3 pobytów na Krecie (zjechałam całą) i z Rodos
|
|
|
|
|
#368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze jeden ciekawy moim zdaniem link http://zakynthos.blog.onet.pl/ Edytowane przez side85 Czas edycji: 2009-04-11 o 18:25 |
|
|
|
|
|
#369 |
|
Raczkowanie
|
Kolonie < - kliknij
tam są wszystkie oferty. a co, wybierasz sie? ;> |
|
|
|
|
#370 |
|
Raczkowanie
|
na pewno do Grecji, ale konkretnie to nie wiem ;D i raczej na poczatku sierpnia
|
|
|
|
|
#371 |
|
Przyczajenie
|
A ja mam juz bilecik... 1 lipca bede z wtedy juz moim mezem w podrozy poslubnej na Korfu... sama wybierałam, mam nadzieje ze dobrze
|
|
|
|
|
#372 |
|
Przyczajenie
|
Cześć. Wybiera się ktoś może na obóz w Grecji z Gro Tour'a? xDD
|
|
|
|
|
#373 |
|
Raczkowanie
|
a z Buta to Grecji? ;>
|
|
|
|
|
#374 |
|
Przyczajenie
|
Hej!!!
Był ktoś z was na Chalkidiki a dokładnie w Pefkochori??? napiszcie jak tam jest bo wybieram sie z mężem w lipcu, można tam gdzies poimprezować i co warto zwiedzić??? pozdrawiam |
|
|
|
|
#375 |
|
Przyczajenie
|
Zapraszam wszystkich kochających Grecję i grecką muzykę na forum
www.grecja.o12.pl
|
|
|
|
|
#376 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
ja mam taki pytanie moze troche gupie :P jak to jest z kinami w grecji? bo teraz jade tam do pracy na 4 mioesiace a maja grac w kinach film na ktory jak nie pojde to bede zalowac : P. Bo wydaje mi sie za na krecie powinny byc jakies kina . A jesli juz puszczaja tam filmy to z dubblingiem czy sa poprstu napisy po gracku ??
|
|
|
|
|
#377 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny szukam porad, w jakich miejscowosciach sie zatrzymac w Grecji -
jedziemy na 2 tygodnie motorem z moim TZ do Grecji. Bedziemy spac albo pod namiotem (jesli sie zmiesci na motorze),a lbow kwaterach prywatnych lub pensjonatach. Moje pytanie brzmi - czy latwo jest w ogole znalezc tanie kwatery p[rywatne/noclegi. Tak max 15 euro za dobe? Bedziemy jechac od polnocnego wybrzeza w dol. Zaliczymy moze jakas wyspe. CO poleacacie? PS> Jedziemy 1 polowa czerwca.
|
|
|
#378 |
|
Przyczajenie
|
Jedziemy w tym roku do Paralii ,czy można tam dostac w knajpach poskie jedzenie (jedziemy z dziecmi,które nie jedzą orientalnego jedzenia)?Proszę o jakiekolwiek wskazówki i z góry dziękuje i pozdrawiam
|
|
|
|
|
#379 |
|
Rozeznanie
|
hej
ja w tym roku wybieram sie do Grecji z rodzcami, myslimy o Olimpic Beach albo Stavros ( Chalkidiki) , bo cenia nie jest wysoka, zna ktos moze jakies tanie biuro, zeby jechac autokarem i zmiescic sie w 1000 zl za osobe z chociaz 1 posilkiem? bo ja znalazlam wlasnie te dwa a moze ktos tez jedzie na wakacje w lipcu do Grecji? bo chetnie bym kogos poznala, bo z rodzicami caly czas to lipa ja znalazlam wycieczke za 800 zl - przejazd i hotel i oplaty, bez wyzywienia, wiec tanio pisac czy ktos tez moze jedzie bedzie weselej jak cos to mam prawie 21 lat
" kobieta zmienną jest " ![]() ciuszki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=304934 kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=274523 Edytowane przez Madziaska Czas edycji: 2009-05-06 o 23:52 |
|
|
|
|
#380 |
|
Wtajemniczenie
|
ja bylam w Olimpic Beach jakies 8 lat temu i z tego co pamietam to bardzo mi sie podobalo
cieplutko, woda tez cieplutka tylko duzo jezozwierzakow bylo . A o to ze jedziesz z rodzicami to sie nie martw , ja kiedys tez bylam z rodzicami ale w Polsce na wakacjach i na brak rozrywek i powrotow pozno w nocy do domu nie narzekalam ![]() Za to ja mam inny problem, jade do Grecjio do pracy na 4 miesiace i poradzcie mi co mam ze soba zabarac. Wiem ze to samo co na taki normalny wyjazd tylko wiecej, ale wlasnie ja nie chce tez przesadzic z ta iloscia rzeczy , bo moge max tylko 20 kilo. A tez chce miec jakas liste bo jak w domu zaczna sie u mnie rzeczy zwiazane z pakowaniem to bede miala istny armagedon w domu
|
|
|
|
|
#381 |
|
Raczkowanie
|
Hej ja rowniez zastanawialam sie, zeby jechac tam do pracy. Czy mozesz mi powiedziec jak znalazlas prace? Tzn znajomi czy przez oferty?
|
|
|
#382 |
|
Wtajemniczenie
|
ja znalazlam przez posrednika pracy. Jest to w sumie program praktyk, ale mam juz umowy z nimi i z tego co widze to nie ma zadnych niescislosci czy czegos co by mnie zniechecilo do wyjazdu
|
|
|
|
|
#383 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#384 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez sie boje
ale jeszcze jestem spokojna chociaz przed wyjazdem to zapewne nie bedzie mozna ze mna wytrzymac jade tam w pewnym celu i mam nadzieje ze mi sie go uda osiagnac
|
|
|
|
|
#385 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#386 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No mam nadzieje, ale jak ja mam tych ludzi poznac? mam sama lazic po miescie czy kogos zaczepic? ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
mam taka nadzieje, bo jade na 10 dni i nie mam zamiaru sie przez czas z rodzicami szwedac a powiedzcie mi czy tak jest duzo ludzi w lipcu? bo nie lubie tloku
|
|
|
#387 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
#388 |
|
Przyczajenie
|
Madziaska
Polecam ci wejść na strone www.apartamentywgrecji.pl Dzięki tym pośrednikom będziesz miała pewnośc udanych wakacji. Pozdrawiam. ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- |
|
|
|
|
#389 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Madziaska ja zawsze jak dzies sama jechalam to wychodzilo tak ze albo ja zagadywalam do ludzi , albo oni do mnie tak na spontanie i potem bardzo fajnie sie razem czas spedzalo
Edytowane przez maudy Czas edycji: 2009-05-07 o 19:54 |
|
|
|
|
|
#390 |
|
Raczkowanie
|
Kto był w tym roku już w Grecji a konkretnie w ok Ouranopoli. lecimy z Triadą na 7/7 hotel Akti. Jakie są ceny w roku 2009 i tak ogólnie wszystko o pobycie, fakultetach z pominięciem BP czyli miejscowe, jak z wypożyczeniem motorówki i jak jest w tawernach czyli o wszystkim. Wylatujemy 18 bm z Katowic
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.

jesli chodzi o Grecje to bylam tam jak mialam jakies 13 lat na wakacjach i mi sie bardzo podobalo 

. A o to ze jedziesz z rodzicami to sie nie martw , ja kiedys tez bylam z rodzicami ale w Polsce na wakacjach i na brak rozrywek i powrotow pozno w nocy do domu nie narzekalam