|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Grecja :) watek zbiorczy
Dziewczyny pytanie do Was. W tym roku mam już wakacje zaplanowane, ale w przyszłym chodzi mi po głowie wyspa Korfu. Czy była tam któraś z Was i może podzielić się jakimiś ciekawostkami???
|
|
|
|
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, nie ma z tym problemów... kaske wydaje sie łatwo bo ceny do najniższych nie należa ...zalezy jakie macie plany, czy np. wyzywienie hotelowe czy na miescie, czy wycieczki zorganizowane, czy planujecie Santorini (to chyba najdroższa wycieczka) itp, itd...
|
|
|
|
|
|
#1083 |
|
Zadomowienie
|
Hej pozdrawiam z Rodos
Polecam serdecznie, cieplutko, wiaterek leki chłodzi i jednym słowem bajka |
|
|
|
|
#1084 |
|
Raczkowanie
|
Pozdrawiamy i zazdrościmy , Nanusia z jakiego biura leciałas?
|
|
|
#1085 |
|
Zadomowienie
|
Byłam z Grecosem i polecam to biuro podróży
Jak już wypocznę po urlopie to skrobnę coś więcej.
|
|
|
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1088 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
hehe dziekuje, juz ja sama polece, jakos przezyje.. mam nadzieje
![]() ja po akcjach w tureckim samolocie jakos znielubiłam latanie ... a 2 lata temu kiblowalismy dobe na lotnisku bo samolot sie zepsuł i nie umieli naprawic... ciagle cos nie tak z tymi samolotami.... A OLT co chwile ma jakies awaryjne i znajac moj niefart jak z nimi polece to pewnie sie przytrafi
|
|
|
|
|
#1090 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() chciałabym się Was zapytać o pogodę w Grecji na przełomie sierpnia i września, ponieważ wcześniej nie będę miała urlopu, a marzą mi się wczasy w Grecji Za odpowiedz będę wdzięczna. |
|
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
Baaardzo ciepło
Greckie wysepki są bardzo urokliwe, więc gdzie nie pojedziesz tam będziesz miała piękne widoki, świetnych ludzi i wrócisz zastanawiając się kiedy znów będziesz mogła tam wrócić to ci gwarantuję ![]() Ja polecę Cypr, dużo różnorodnych atrakcji, super water park, góry, wykopaliska archeologiczne, mnóstwo imprez - jeśli to cię interesuje, ale wiem, że inne wyspy są cudne - Zante, Rodos, Kreta itd
|
|
|
|
|
#1092 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli jedziesz początkiem września to uważam, że jeśli nawet trafi się deszcz to będzie trwał może z 5 min ... pogoda w ostatnich latach jest dość nieprzewidywalna i ja np doświadczyłam deszczu w Tunezji w czerwcu
ale tylko 10 min i było super. Ja opalałam się na Cyprze do ostatniego dnia października...
|
|
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś w sumie nieoczekiwanie zapadła decyzja-jedziemy na Kretę, wycieczka kupiona w ciągu 15 minut
Muszę trochę poczytać co tu popisałayście i pewnie nasuną mi się jakieś pytania, więc mam nadzieję ze mogę pytać
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
Oasis, hotel Apollo - może niezbyt rewelacyjny, ale jedyny z tych w miarę tańszych w tym terminie, który nam pasował
|
|
#1097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.holidaycheck.pl/ |
|
|
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny hmm mam mozliwosc wyrwania sie na wakacje, ale termin od 18 do konca miesiaca, glownie jestem zainteresowana Grecja. Czy w tym terminie, glownie chodzi mi, ze jest sezon, znajde jakas w miare sensowna wycieczke do 1600 zl? Przegladam oferty bp i niestety albo termin mi nie pasuje albo jednak wysoka cena.
|
|
|
|
|
#1099 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie przypuszczam, ze chodzi o terminy. Po prostu w ostatniej chwili pojawila sie szansa, normalnie mialam urlop na wrzesien zaplanowany, ale hehe ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- A jeszcze jedno mam pytanie, warto zaryzykowac z grupona? Znalazlysmy z kolezanka fajna wycieczke obiazdowa, ale nie chcemy sie w nic wkopac. |
|
|
|
|
|
#1102 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem na etapie wybierania wycieczki fakultatywnej, ale nasunęło się mi pytanie. Czy korzystała któraś z was z wypożyczonego samochodu lub skutera i zwiedzała sama jakieś nie bardzo odległe miejsca, jest tam w ogóle co zwiedzać tak na własną rękę? Jadę do Gouves.
|
|
#1104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My mieliśmy taki zamiar ale dwójka dzieci + upał było niezbyt wykonalne
|
|
|
|
|
|
#1105 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1107 |
|
Zadomowienie
|
Wynajmowanie samochodu to najlepsza opcja na zwiedzanie. Ja akurat nie po Rodos, a po Thassos jeździłam, tam nie było zbyt wielu rzeczy do zwiedzania za to można było odkryć cudowne plaże. Przypuszczam, że na Rodos jest podobnie. Ja na 2 tyg. wypożyczałam najpierw na 3 dni, potem jeszcze na 2. Cudownie było odnajdywać plaże do pobycia tylko we dwoje. Czasem jeździliśmy i co 2-3 h kąpaliśmy się na innej plaży. Przydają się butelki z woda, bo wiadomo na takich odludziach rzadko bywają prysznice. Za to ta różnorodność jaką można było odkryć - coś cudownego.
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja jestem w szoku ile biur podróży bankrutuje w ost dniach.
Ja za rok bardzo będę się bać coś wykupić cieszę się że mam wyjazd z głowy
|
|
|
|
|
#1109 |
|
Zadomowienie
|
Hej. Ja i mój TZ planujemy ślub na którejś z wysp greckich ale nie wiemy jeszcze na której... I tu moja prośbą... Która z wysp greckich moglybyscie polecić? Chodzi mi o to żeby była stosunkowo duza bo chcemy też pozwiedzać, oprócz tego zależy mi na piaszczystych plażach no i żeby wyspa tętniła życiem, moze wiecie gdzie są jakieś dobre imprezy itd. Z góry dzieki
|
|
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
CYPR - Ayia Napa tętni życiem! zwłaszcza w nocy
jest gdzie pojeździć i co pozwiedzać, polcema gorąco!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.

Mam nadzieję, że nie będzie tam problemu z bankomatami albo płatnością kartą w razie gdyby zabrakło gotówki...
, nie ma z tym problemów... kaske wydaje sie łatwo bo ceny do najniższych nie należa
...zalezy jakie macie plany, czy np. wyzywienie hotelowe czy na miescie, czy wycieczki zorganizowane, czy planujecie Santorini (to chyba najdroższa wycieczka) itp, itd...