|
|
#331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Groupon.pl korzystacie?
Cytat:
jest zwykły przelew. wybierz "kup ofertę" i tam będziesz miała do wybrania formy płatności. chyba, że groupon nie obsługuje twojego banku, no to niestety....
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
|
#332 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba, że w ogóle nie ma się konta internetowego i chce się puścić przelew na blankiecie w banku/na poczcie-tak nie można.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
|
#334 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, czy może któraś z Was jest zainteresowana ofertą "139 zł zamiast 310 zł za kompleksową stylizację fryzury wraz z koloryzacją i regeneracją w Centrum Zdrowia i Urody La Grace" w Warszawie? Kupiłam w listopadzie i okazało się, że nie będę mogła wykorzystać
![]() Ważny jest do 16.05.11. |
|
|
|
|
#335 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zabieg fotodepilacji w siecowkach kosztuje 99 i mniej wiec troszke sciemniaja, albo ci tacy drodzy ze az musza w promocji sprzedawc
|
|
|
|
#336 |
|
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny!
Mam pytanie, czy któraś z Was nie korzystała już z metamorfozy z Centrum kstzałcenia Praktycznego z Wrocławia, ich oferta była na Grouponie. Piszcie proszę jak poszło! Mam ten kupon i jestem strasznie ciekawa! Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
edit
Edytowane przez mourie Czas edycji: 2012-05-14 o 17:49 |
|
|
|
|
#338 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#339 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
Mam pytanko, czy któraś z Was nie skorzystała już z metamorfozy we Wrocławiu, w Centrum Kształcenia Praktycznego, oferta ta była na Grouponie. Piszcie proszę jakie wrażenia i czy warto?
|
|
|
|
|
#340 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja jeszcze nawet sie nie zapisalam koniecznie napisz po wizycie jak bylo!
|
|
|
#341 |
|
Raczkowanie
|
Na początku tygodnia wybrałam się na depilację do Centrum Urody w Lublinie. Niestety nie mam porównania, bo to moja pierwsza depilacja laserowa. Trochę bolało, ale do wytrzymania. Ogólnie jestem zadowolona i z niecierpliwością czekam na efekty.
|
|
#342 |
|
Przyczajenie
|
Byłam u fryzjera na Popowickiej 28 we Wrocławiu, studio Lidia czy coś takiego. Wrażenia takie sobie. Nie było źle, ale fajerwerków też brak. Sauna fajna sprawa, ale salon jest raczej osiedlowym zakładem fryzjerskim niż właśnie salonem. Mogę tam wrócić na saunę, strzyżenie i modelowanie za 45 zł, ale raczej się nie zdecyduję.
|
|
|
|
|
#343 |
|
Zadomowienie
|
Ostatnio coś nie kupuję za bardzo kuponów, próbuję wykorzystać te co mam i...pojawia się problem z terminami. W jednym przypadku jest on wręcz nie do przeskoczenia
, nie mogę wykorzystać kuponu w ciągu najbliższego miesiąca bo..nie ma terminów i tłumaczą mi że ludzie zapisują się na marzec albo maj...to jest jakaś farsa chyba!!! Jestem zła, że w ogóle to kupiłam, kto robi plany na półtora miesiąca do przodu? Zwłaszcza odnośnie pojedynczego zabiegu kosmetycznego...oczywiści e jestem świadoma, że działa tu strategia - pierwszeństwo klientki standardowe a potem gruponowe ![]() Jedna z Was pisała tu, że gruper jest partnerem Payback - jak to znaleźć? Bo na stronie grupera nic nie ma o tym ani payback też nic nie mówi... akurat mam paybacka to bym skorzystała
|
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
|
#345 |
|
Zadomowienie
|
Gorzej jak spytają czy mam
Zwłaszcza, że jest adnotacja w dealu, żeby umawiać się na hasło "groupon". Ale kusi mnie skorzystać z Twojego pomysłu, taka jestem zła
|
|
#346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi by szkoda kasy było. Ja bym nic nie mówiła. Ja tam nic w tym złego nie widzę, w końcu zgarnęli kasę. Albo zadzwoń/napisz do grupona. Niech Ci kasę oddadzą, albo coś z tym zrobią. W końcu są pośrednikiem.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2011-01-15 o 23:44 |
|
|
|
|
|
#347 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#348 |
|
Przyczajenie
|
Rzeczywiście groupon jest kapitalny. Korzystam i to nałogowogo :P (uzależnienie?). Promocje i okazje są naprawdę duże a nie to co na niby sale'ach teraz w sklepach (10% zniżki to niby promocja? eeeetam)
A to znacie www.godealla.pl ? Z tego co widzę, to jest wiecej tych gruponów |
|
|
|
|
#349 |
|
Rozeznanie
|
widze że mój temat się rozrósł
![]() dziewczyny, Krakowianki głównie, świeta oferta na fastdealu się pojawiła. http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠pl/fd/14595 polecam wszystkim kochającym taniec. 50% zniżka na kurs w szkole PADE. Sama tam uczęszczam na salse kubańską i gorąco polecam
|
|
|
#350 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczymy, czy był ktoś na zabiegu peelingów kwasowych?
http://www.groupon.pl/deals/krakow-e...ampaign=Varies Oni tam zalecają stosować wcześniej tonik i krem z kwasami, możecie coś polecić?
|
|
|
|
|
#351 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Lista partnerow jest na stronie www Payback. Przejrzalam ja i sama jestem zdziwiona bo rzeczywiscie nie widzę tam Groupona - btw czy tobie chodzi o groupona czy grupera?? Bo ten topic jest o grouperze a Ty pytasz o grupona .... a to dwie rózne rzeczy sa ![]() Albo cos pokrecilam albo Groupon przestal byc partnerem paybacka ... dowiem sie ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
Czemu sie zatem dziwisz, ze nie ma wolnych miejsc i ludzie sie zapisuja na marzec i dalej.... nie rozumiem
|
|
|
|
#352 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja również nie widzę na stronie Payback Grupera, o którym była mowa, w partnerach.
|
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chętnie skorzystala z tych promocji na Gruponie ale niestety w moim miescie nie ma zadnych ciekawych ofert
a jesli juz cos sie znajdzie to niestety nie w Toruniu tylko w Bydgoszczy do ktorej bym musiala dojechac
|
|
|
#354 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i to nie ludzie sami takie terminy wybierają tylko gabinet takie dyktuje, bo zarabiają połowę sumy którą klient zapłacił za grupona i chyba im się to nie kalkuluje Ani gruper ani groupon nie jest obecny na stronie paybacka niestety ![]() BTW, skoro wątek jest o gruponie, a my komentujemy tu oferty z innych zakupów zbiorowych to chyba nie grzech wspomnieć coś o gruperze?
|
|
|
#355 |
|
Raczkowanie
|
jeśli chodzi o Groupona Grupera Cuppona i inne cuda - korzystałam z nich i wciąż korzystam. Jest to dobry sposób na przetestowanie kilku rzeczy po niższej cenie xD Mam już za sobą fryzjera, teraz mam wykupiony kupon do pralni
na zabiegi laserowe ( to już droższa zabawa, ale o 90% tańsza niż normalnie) i do kosmetyczki. Także tacy pośrednicy są wiarygodni - przynajmniej powyższe 3 strony. Myślę, że z innymi jest podobnie. Dlatego polecam.
|
|
|
|
|
#356 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zakład fryzjerski typowo osiedlowy, cięzko było mi znaleźć No i okropny minus - czułam wyrywanie włosów podczas suszenia na szczotce. Nie raz krzyknełam "ała!"
|
|
|
|
#357 |
|
Wtajemniczenie
|
Przepraszam że tak wcinam się w wątek,ale jakie znacie jeszcze portale typu groupon? może zróbmy jakąś liste? Ja jeszcze patrze co jest na mydeal, fastdeal, gruper, cuppon, snuper i okazik ale nigdy nie doszla do skutku żadna moja transakcja. Chciałam ostatnio na tym ostatnim kupić zajęcia taneczne ale było za mało chętnych :/
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
www.snuper.pl
Tutaj zebrane okazje z tych wszystkich gruopunow gruperow itp ;p Ostatnio jakos przypadkiem trafiłam na tą stronę takze polecam
|
|
#359 |
|
Raczkowanie
|
wartorazem.pl i hunterzy.pl również oferują zbiorowe wyświetlanie ofert z różnych miast.
|
|
#360 |
|
Rozeznanie
|
Kupiłam masaż gorącymi kamieniami w prezencie dla TŻ-ta w studio Vellp w Katowicach. Czy ktos juz korzystał z usług tego salonu? To moja pierwsza transakcja na Gruperze.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

51-50-49-48-47-46-45-...

34-33-32-32-30..
27-25-23-21...

akurat mam paybacka to bym skorzystała