|
|
#361 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Groupon.pl korzystacie?
Cytat:
acz ja np kupuje oferty na fryzjera na za kwartal, knajpe bo mi sie podoba - ostatnio poszlam do takiej gdzie kupony kupilam w listopadzie, jeszcze mi sushi z lisopada tez wisi ![]() Co do PAyback to dostalam od nich odpowiedz ze rzeczywiscie Groupon byl partnerem przez pewien czas ale juz nie jest. Osobiscie zaluje bo mozna bylo sporo punktów nazbierac ;-)
|
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
Czy gruper.pl też ma swój wątek na Wizażu?
|
|
|
#363 |
|
Raczkowanie
|
hejj mam pytanko...
dostałam maila o takiej treści... Drodzy Grouponowcy! Mamy dla Was dobrą wiadomość. W listopadzie ubiegłego roku zakupiliście bony do zrealizowania w Centrum Urody & Spa Cristal. Termin ich ważności upływa 4.02.2011 roku. Na prośbę naszego partnera postanowiliśmy jednak przedłużyć ten okres do 6.05.2011 roku. Z pozdrowieniami Zespół Groupon.pl no i mój kupon był do lutego.. i teraz bez problemu rozumiem mogę się umówić na później mimo, że na kuponie jest data tak ? bo skoro na ich prośbę to oni teoretycznie wiedzą.. jejciu wiem, że głupie pytanko ale nie wiem czy mam dzwonic do nich i sie upewniać.. nie chce zeby przepadło
|
|
|
#364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
|
#365 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#366 |
|
Raczkowanie
|
dzięki ;p
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie mam karty kredytowej i tych wszystkich wynalazków płatniczych. Nie jestem nawet pełnoletnia. Jak mogę uregulować należność za zamówioną usługę w Grouponie?
|
|
#368 |
|
Przyczajenie
|
Ja jeszcze nie korzystałam ale na pewno skorzystam
ale mam do was pytanie:czy któraś z was pracowała w gruponie zna kogoś stamtąd ?? |
|
|
|
|
#369 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a czy któras z Was wykupiła Pakiet Pielegnacyjny na Włosy - Strzyżenie, Kuracja Odbudowująca n Włosach Kemon + Modelowanie w Klubie Włosów Fogler ? OFerta z Wrocławia, wystawiona jakoś tydzień temu za 35 zł. Czy któraś z Was już była? Jak wrażenia?
|
|
|
|
|
#370 |
|
Raczkowanie
|
witam,
byłam na peelingu kawitacyjnym z groupon w hair fashion trendy w Lublinie na Głębokiej. Peeling trwał 30 minut, obsługa sympatyczna, przy uzgadnianiu terminu nie było żadnego problemu. Umówiłam się też na depilację laserową do centrum urody w Lublinie, również z grouponu. Problemu z wolnym terminem i w tym przypadku nie było. |
|
|
|
|
#371 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny, kurcze zależy mi bardzo na jednej ofercie z grouponu, ale nie mam teraz kasy, będę miała za pare dni. Myślicie, że trzeba zapłacić od razu czy można po paru dniach? Niestety nie mogę się tam dodzwonić a oferta się za niedługo kończy.
Jak myslicie? |
|
|
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
trzeba odrazu zapłacić.
|
|
#373 |
|
Wtajemniczenie
|
słyszałam o grouponie wczesniej,ale jakos nazwa tej strony nic mi nie mówiła,teraz mimo wszystko będę polowała na jakąś ofertę fryzjerską, o ile nie uda mi się wybrać do salonu,gdzie trenują na modelach
|
|
#374 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
24.01 idę na metamorfozę (GROUPON) z Centrum kstzałcenia Praktycznego z Wrocławia. Proszę o info, czy któraś z Was uczestniczyła już w tej "imprezie". Czy możecie podzielić się na forum Waszymi odczuciami? Pozdrawiam |
|
|
|
|
#375 |
|
Wtajemniczenie
|
może nie tyle ja co moi rodzice korzystają - i chodzimy sobie całą rodziną do restauracji różnych co jakiś czas. fajna sprawa.
|
|
#376 |
|
Przyczajenie
|
A ja mam takie pytanie, jest do jutra taka oferta, że depilacja laserowa we wrocławiu kosztuje 320zł zamiast 1600, za 5 serii. Jest tam podany adres gabinetu i zwyczajnie nie mogę nic takiego znaleźć w internecie... Tzn znalazłam jakiś mały salonik, ale nie ma nawet strony internetowej, co jest dziwne, bo zazwyczaj jak w jakimś salonie jest możliwe przeprowadzenie tej depilacji to ma swoją strone, cennik i opis tego zabiegu... A tu nic.
Chciałabym w razie czego sprawdzić opinie o gabinecie, w końcu taki zabieg źle przeprowadzony może zrobić krzywdę mojej skórze... Czy jest jakaś możliwość dowiedzenia się o jakim oni naprawdę mówią gabinecie? Nazwa tego, któy tam podają po prostu nie istnieje, jest hurtownia o tej nazwie i nic poza tym. |
|
|
|
|
#377 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciekawe jakim laserem w ogóle tam robią... Wolę nie kupować w ciemno a na stronie hurtownia i nic na temat zabiegów. |
|
|
|
|
|
#378 |
|
Zadomowienie
|
Już było o tym, ja tam dzwoniłam i dowiedziałam się ze to IPL.
|
|
#379 |
|
Przyczajenie
|
IPL? To przecież nie kosztowałoby 1600zł... Jeden taki zabieg kosztuje 99zł, tylko niestety na 1 łydkę np, zależy jeszcze co chcemy depilować. Myślałam, że chodzi im o laser diodowy.
Też wchodziłam na tą stronę, myślałam, ze może współpracują z jakimś gabinetem, ale nic na tej stronie nie jest napisane... W ciemno raczej nie pójdę, a zabiegi IPL koleżanka polecała mi w Nomasvello. A jak to jest z tym grouponem, czy oni nie sprawdzają tego co sprzedają? Bo ta oferta na prawde dziwnie wygląda, nigdzie nie ma tego salonu. |
|
|
|
|
#380 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wydrukuj kupon jak bedziesz szla trzeba go miec
|
|
|
|
#381 |
|
Zadomowienie
|
Dzewczyny, jesli mam konto w Mbanku, to moge placic Dotpay ( czyli mtransferem)
![]() nie myle sie? Bo nie mam karty kredytowej tylko najzwyklejsze e konto
|
|
#382 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#383 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
Do dziewczyn ktore byly w Studio Max we Wrocku..
jak tam trafic? jak dojechac na Powstancow Slaskich wiem-ale czy to jest blizej Arkad i Hotelu Wroclaw czy blizej Wielkiej i Urzedu Pracy?Po ktorej stronie? Umowiona jestem na piatek (odlegle terminy maja.. dluugo sie juz czeka)
|
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
wysiądz na przystanku hotel wrocław. i jak hotel masz na prawo to to jest po lewej. prawie, że na przeciwko.
|
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogole u nich tez kupilam kupon(do wyboru byl pedicure SPA/kawitacja i cos jeszcze i termin wolny dopiero na koniec lutego byl i to z samego rana..terminy po poludniu/piatek itd to juz maj.
|
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.groupon.pl/deals/lodz?nlp...ampaign=Varies
była moze ktoras z was w tym salonie??
|
|
#388 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda,że podkarpacie ubogie w te obniżki
A powiedzcie mi ktoś się skusił na te zdjęcia? http://www.groupon.pl/deals/premium/...ampaign=Varies
|
|
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
Bodajże Była mowa już o photobox. przeczytaj kilka wcześniejszych stron.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.

i to nie ludzie sami takie terminy wybierają tylko gabinet takie dyktuje, bo zarabiają połowę sumy którą klient zapłacił za grupona i chyba im się to nie kalkuluje 

acz ja np kupuje oferty na fryzjera na za kwartal, knajpe bo mi sie podoba - ostatnio poszlam do takiej gdzie kupony kupilam w listopadzie, jeszcze mi sushi z lisopada tez wisi 

wiem, że głupie pytanko ale nie wiem czy mam dzwonic do nich i sie upewniać.. nie chce zeby przepadło
uwielbiam to uczucie, kiedy mówiąc głupek, myślę "Boże jak ja GO kocham"