|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Groupon.pl korzystacie?
Cytat:
A moze zarejestruj sie na sweetdeal.pl ? Tam jest duzo ofert dotyczacych Rzeszowa. Niestety nie wiem czy ta stronka jest godna zaufania bo jeszcze z niej nie korzystalam.
Napełnij pustą miskę!klik Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach! Edytowane przez hanusia505 Czas edycji: 2011-01-26 o 14:58 |
|
|
|
|
|
#392 |
|
Przyczajenie
|
Mam do sprzedania kupioną na grouponie ofertę: http://www.groupon.pl/oferty/cala-po...-online/152149
(Mozliwa jest rezerwacja jedynie terminów w tygodniu od niedzieli do piątku). Nie będe mogła skorzystać z przyczyn osobistych i sprzedam po cenie zakupu. Informacje: 11lipca@wp.pl |
|
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
Też korzystam z Groupon, przeglądam też inne podobne portale
![]() Dotychczas kupiłam bon na kolację, który dałam tacie i jego żonie do prezentu gwiazdkowego, oraz 2 oferty z mikrodermabrazją. Jeden kupon już wykorzystałam, a teraz jestem w trakcie drugiej serii zabiegów. Przydałoby się więcej ofert restauracyjnych, bo jak już są, to zwykle z Katowic :-/ |
|
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
W Białymstoku to w ogóle nic sensownego nigdy nie widziałam :/
Orientujecie się, może na innych podobnych serwisach jest więcej ofert z B-stoku? |
|
|
|
|
#395 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Odpuscilam sobie, bo 320 zl piechota nie chodzi. Poza tym nie wiem dokladnie gdzie to jest, czym jest wykonywany zabieg... w ogole czarna magia
|
|
|
|
|
|
#396 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#397 |
|
Raczkowanie
|
jestem tam zapisana i na kilku innych podobnych ale jeszcze nic nie zamówiłam.Wczoraj w Bydgoszczy była oferta-prawo jazdy kat B za 650 złotych. Gdybym tylko miała teraz kasę na to
|
|
|
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam na zwyklym-malowanie..Jestem zadowolona aczkolwiek ciezko tam mi bylo trafic
|
|
|
#400 |
|
Raczkowanie
|
hej Dziewczyny, teraz jest oferta we Wrocławiu na mydeal Depilacja diodowym laserem Elos na 1 zabieg za 120zl.
Ale nie wiem czy to dobry laser. diodowy tak ale czy ten Elos?? I o gabinecie też opinii nie mogę znaleźć za bardzo. |
|
|
|
|
#401 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdyby nie ograniczenie czasowe to bym wzięła ten kupon, ale to za wcześnie trzeba go wykorzystać i byłaby u mnie za krótka przerwa. Byłam już w kilku gab. laserowych i ten najbardziej mi się podoba I efekty również są odpowiednie
|
|
|
#402 |
|
Wtajemniczenie
|
A co myślicie o tym:
http://www.groupon.pl/oferty/bydgosz...dgoszcz/231816 była któraś może w tym gabinecie? |
|
|
|
|
#403 |
|
Rozeznanie
|
saandy - nie kupiłam, aczkolwiek się zastanawiałam. Ja kupiłam jakiś czas temu do Studio Figura (gdzieś w bok od Inowrocławskiej) na roll-shape i masaż z maską z algami na uda, pośladki i brzuch. Próbuję się do nich dodzwonić i ciągle nikt nie odbiera, a dzwonię o różnych porach dnia
|
|
|
#404 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, kupilam przed chwilą bon na 5 zabiegów mikrodermabrazji za 249 zł. ale 5 zabiegów to dla mnie za dużo, nie zdążę ich wszystkich zrobić przed latem. Chciałabym podzielić się z mamą w ten sposób, że ja pójdę na 3 a ona na 2. Myślicie, że salon kosmetyczny będzie robił jakieś problemy w związku z tym?
|
|
|
|
|
#405 |
|
Raczkowanie
|
Byłam na depilacji laserem diodowym epi leda 808. Kosmetyczka poinformowała mnie, że może wystąpić obrzęk, zaczerwienienie, ból. U mnie nic takiego nie ma, a włosy trzymają się dobrze. Po jakim czasie widać wypadanie? Czy możliwe, że laser w ogóle nie podziałał? Ma ktoś doświadczenie z laserem diodowym?
|
|
|
|
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć ja np mam kupon na dwa ścięcia. (ja mam jeden kupon, drugi ma mama). i dzwoniłam nawet przedwczoraj się umówić i pani zapisała nas obydwie na jeden kupon bez problemu. nawet nie wspominała nic o drugim kuponie.
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaczęłam niedawno korzystać z groupona
Póki co na moim koncie mam bon na 40 zł do indyjskiej knajpy w Toruniu (Masala) kupiony za 10 zł i dwie noce hotelowe ze śniadaniami dla dwóch osób i innymi fajnymi zniżkami w hotelu Artus w Gdańsku (ważny przez 10 miesięcy) za 299 zł![]() ![]() Ogólnie uważam, że to świetna sprawa i żałuję, że dopiero niedawno to "odkryłam"
|
|
#408 |
|
Rozeznanie
|
A ja kupiłam ofertę z Grupera na masaż kamieniami w Centrum Kosmetycznym Vellp w Katowicach jako prezent dla TŻ-ta i trochę jestem rozczarowana. Tzn masaż sam w sobie podobno był bardzo przyjemny ale cała otoczka jak dla mnie do kitu. "Centrum" to trzy małe pokoiki w czteropiętrowym bloku na parterze. Weszliśmy, trzeba było poczekac jakieś 10 min i jakbym sie nie zapytała w końcu gdzie możemy usiąść żeby poczekać to stalibyśmy na środku korytarza
Nie zaproponowano nic do picia, nie zabrano naszych kurtek na wieszak, siedzieliśmy przy stanowiskach do manicure (prowadza tam chyba też jakieś szkolenia), masaż miał trwać 1,5 h a TŻ został załatwiony równo w godzinę bo juz następna osoba czekała. Gdybym wiedziała, że to tak ma wyglądać to nie kupowałabym oferty. Zwłaszcza, że ten szumny masaż normalnie podobno kosztuje 200 zl w tym miejscu. Ja zapłaciłam 50 zł ale nigdzie nic nie było napisane o obniżaniu standardów. Chyba, że mam trochę zawyżone pojęcie o tym jak powinno wyglądać takie miejsce i obsługa bo pracuję w dosyc luksusowym Spa i mam na codzień obraz zabiegów.
|
|
#409 |
|
Raczkowanie
|
naruszenie regulaminu
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2011-02-03 o 10:30 |
|
|
|
|
#410 |
|
Zadomowienie
|
Groupon jest super
![]() Oczywiście nei wsyztskie oferty sa rewelacyjne, ale zdarzają się naprawde ciekawe. Ja nie szaleję, jak dotad kupiłam 3 oferty na groupon.pl i jedna na gruper.pl Wizytę u fryzjera za 29zł w centrum K-c, cchiaąłm tylk opodciąć końcówki, więc ryzyko znikome. W moim salonie wydałabym 70zł, tak duzo mniej (salon w pasażu Monopol). Milo, ale czy polecać salon nie wiem bo jak pisze nic szczególnego tam nei robiłam ;p Wczoraj kupiłam prenumeratę "czas na wnętrze", dzisiaj też jeszcze dostępna. Za kilka miesięcy będe urządzać mieszkanie, wiec zainwestuję najpierw w gazetki ![]() Lubie lubię lubię, i polecam ![]() Dziewczyny tylko uważajcie, żeby nie wpaśc w nałóg - wiem, że potem łatwo rzucać się na wsyztsko po kolei, a to chyab sensu nie ma.. Wybierajcie starannie, jesli szanujecie swoje pieniądze ![]() Niestety jestem na diecie i jak dotad z żadnych restauracyjnych ofert nei skorzystałam... a też są super. No i uważajcie z tymi salonami kosmetycznymi.. lepiej sprawdzac co to..
11.06.2011 - Żonka ![]() 23.07.2012 - zostałam mamą małej Milenki ![]() nakarm Psiaka: http://www.pmiska.pl Edytowane przez amandi84 Czas edycji: 2011-02-03 o 13:06 |
|
|
|
|
#411 |
|
Zadomowienie
|
Co sądzicie o tej ofercie:
http://www.groupon.pl/oferty/wroclaw...wroclaw/235129 w sumie niedrogo i trochę mnie kusi
|
|
#412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo bym musiala wplate pocztowa albo cos bo nie mam chwilowo co przelac..
|
|
|
|
#414 |
|
Zadomowienie
|
Chyba i ja odpuszczę sobie ten kupon :P Mam jeszcze japoński do wykorzystania
|
|
#415 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy sądzicie że to dobry prezent dla faceta na urodzinki ?
http://gruper.pl/x.php/1,1950/Ekstre...-Warszawa.html myślę i myślę i nie mogę się zdecydować
|
|
|
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama bym się cieszyła z takiego ![]() ale ja bym chciała aby np pojechali ze mną koledzy na quadach obok. albo chociaż mógła się pościgać ze swoim facetem\kobietą. w każdym razie nie sama.
|
|
|
#417 |
|
Raczkowanie
|
Wlaśnie to jest jeden minus. Nie zakupie 2 kuponów bo to przerasta moje możliwości finansowe.
Jednak mam nadzieję ze będzie się cieszył szaleństwem w błotku i do tego nikt nie jest mu potrzebny
|
|
|
|
|
#418 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Takze mysle, ze warto ![]() Gdy pokazalam mu rowniez podobna oferte na Gruperze, jednak chodzilo o 2,5 godzinna jazde np Subaru albo Mazda po torze wyscigowym, to powiedzial: "WOW ALE ODJAZD!" Faceci lubia takie rzeczy Oczywiscie jesli choc troche interesuja sie motoryzacja i przede wszyskim maja prawo jazdy i lubia jezdzic
Edytowane przez klajdla Czas edycji: 2011-02-04 o 13:51 |
|
|
|
|
|
#419 |
|
Raczkowanie
|
2 miesiące temu kupiłam na Grouponie kupony na manicure SPA, regulację brwi i hennę brwi i rzęs (jeden kupon obejmuje wszystkie ww. usługi) i zostały mi 3. Jeśli jest ktoś zainteresowany, proszę o prywatną wiadomość w celu uzgodnienia szczegółów. Lokalizacja salonu- Kraków, ok. Rynku.
|
|
|
|
|
#420 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny !
mam nadzieje, ze zaspokoicie moja ciekawosc, podejrzliwosc czy jak to tam nazwac mozna ![]() otóz ja nie rozumiem jaki interes ma taka strona, ja myslalam, ze najpierw trzeba u nich wykupic jakis talon, konto....po prostu zaplacic dla np groupon zeby moc korzystac z ich "firmy" -ktora sepcjalizuje sie wlasnie jakimis znizkami, nie rozumiem gdzie jest korzysc dla nich, czyzby to te salony i restauracje dla nich placili za niby reklame? nigdy nie korzystalam z tego, bo myslalam ze na pewno jakis haczyk jest ale widze ze chyba nic zlego sie nie dzieje skoro Wy korzystacie z tych usług, rozumiem, ze naprawde klikam tylko "kupuje" przy no 70 zl i tylko tyle place??? prosze odp i zaspokujcie moja ciekawosc ![]() pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.

Odpuscilam sobie, bo 320 zl piechota nie chodzi. Poza tym nie wiem dokladnie gdzie to jest, czym jest wykonywany zabieg... w ogole czarna magia 
Ciepły promień słońca budzi mnie i czuję już ... to będzie dobry dzień!

(odlegle terminy maja.. dluugo sie juz czeka)