|
|
#421 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Groupon.pl korzystacie?
nie ma haczyka
i tak jest np. pisze, że coś kosztuje 70 zł.. to kupując płacisz tylko te 70 zł. a wiec tylko tyle ile pisze, bez dodatkowych opłat
|
|
|
#422 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#423 |
|
Przyczajenie
|
i
Edytowane przez Anaga9 Czas edycji: 2011-02-07 o 07:18 |
|
|
|
|
#424 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny kupilam pewna oferte na Gruponie, jednak nie mam zielonego pojecia, gdzie jest ten kupon, ktory mam wydrukowac?
Zaplacilam juz przez dotpal i w moich zamowieniach dalej widnieje: Cena: 57,00 zł Liczba: 0 x (dalej kupuj) Oszczędność: 0,00 zł Razem: 0,00 zł Dodam, ze kupilam 2 takie oferty (byla taka mozliwosc) i razem wyszlo 114 zl. Czy wszystko sie uzupelni, gdy oferta bedzie juz zakonczona? Do konca jeszcze 11 godzin. No i przede wszystkim, gdzie ten kupon do wydrukowania? Prosze pomozcie, bo jestem zielona w tym temacie Edytowane przez klajdla Czas edycji: 2011-02-06 o 12:40 |
|
|
|
|
#425 |
|
Wtajemniczenie
|
dopiero jak się skończy czas kupowania oferty, to wtedy dostaniesz kupon do wydrukowania.
Cierpliwości
|
|
|
|
|
#426 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() PS Mam jeszcze jedno pytanko ![]() Czy w przypadku, gdy salon zastrzegl sobie, ze konieczna jest wczesniejsza rezerwacja telefoniczna, to rozumiem, ze kto pierwszy zadzwoni ten lepszy? Nie liczy sie wtedy, czy kupilo sie kupon jakos powiedzmy 10 osoba, czy jako 150? I gdyby bylo wiele chetnych, to kupon przepada i nie ma mozliwosci zwrotu poniesionych kosztow? Edytowane przez klajdla Czas edycji: 2011-02-06 o 17:01 |
|
|
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
nie.
rezerwacja poprostu jest potrzebna w celu umówienia wizyty a nie że przychodzisz prosto z mostu i mówisz: proszę mnie obciać teraz. (np jeśli to wizyta fryzjerska )
|
|
#428 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo to dokladnie chodzi o fitness i konkretne zajecia na ABT, ktore sa w okreslonych godzinach. Inne cwiczenia mi nie pasuja. Bo wiadomo, ze na jeden sali, jest powiedzmy 15 osob. I chodzilo mi o to, ze niewazne jako ktora kupilam kupon, tylko jako ktora z kolei zadzwonie i zapisze sie na dane zajecia na konkretna godzine, by moc sie zmiescic w limicie tych 15 osob na sali?
|
|
|
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem w sumie jak w kwestii fitnessu będzie.
może poprostu potrzebują jeden telefon rezerwacji przed pierwszymy zajęciami. a może poprostu mają właśnie zapisy na każde jedne zajęcia.
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie do Warszawianek: na stronie okazjoteka.pl jest do kupienia kupon na czekoaldowy masaz+manicure spa w Gabinecie Kosmetyki Pielegnacyjnej na ul. Pieknej. Czy moze ktos juz tam byl? jak wrazenia? nie maja strony interenetowej i nie wyszukalam zadnych info na ich temat ale oferta jest kuszaca
![]() Pytam poniewaz kilka dni temu skorzystalam z kuponu na manicure spa w innym salonie,ale wyszlam niezadowolona i napewno nie wygladalo to jak profesjonalny zabieg na dlonie. |
|
|
|
|
#431 |
|
Zadomowienie
|
Byłam niedawno na japońskim manicure w MaxStudio i niedokładność wykonania rzuca się w oczy...lakier, który miałam na paznokciach nie został zmyty do końca, w domu musiałam to sama dokończyć. I cała sprawa trwała może 20 minut...coś krótko jak na tak szumnie zwany nowoczesny zabieg
|
|
#432 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo polecam Pracownię Piękna we Wrocławiu
Byłam wczoraj na pierwszym zabiegu z tej oferty http://www.groupon.pl/oferty/wroclaw...wroclaw/185756 i jak na razie jestem bardzo zadowolona Mam nadzieję, że efekty też będą super![]() Pięknie urządzony salon kosmetyczny Wszystko profesjonalnie, w miłej atmosferze
|
|
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
Do Wroclawianek:
Czy ktoras zakupila z Was kupon do salonu Butterfly wellness na Sudeckiej? Ja NIESTETY kupilam az 3. Bylam raz na razie. Babka mi powiedziala, ze sprawdzi jaka mam skore i dopasuje zabieg. Wiec nie umawialam sie na konkretny. No coz. Salon ok, babka nieusmiechnieta, ale ok. Muzyczka relaksujaca. Ale do rzeczy - babka stwierdzila, ze zrobi mi zabieg na naczynka. Ktory wygladal tak: reczne oczyszczanie brody i nosa ok 5 minut, zabieg glowica cieplo-zimna (10 minut) i maska z 25minut. Pozniej posmarowala jeszcze czyms moja twarz. Calosc ok godzine. Do czego zmierzam - niby wszystko ok. Pytam sie ile to kosztowalo - ona mi mowi, ze to zabieg bobma witaminowa, wiec 190zl.(z wartosci kupona). Ja sprawdzam na stronie co ten zabieg obejmuje i oto: Bomba witaminowa Zabieg dla cery naczyniowej i wrażliwej, mocno reagującej na czynniki zewnętrzne i wewnętrzne, z widocznymi „pajączkami”. W skład zabiegu wchodzi między innymi kawitacja, d’arsonvalizacja, masaż ultradźwiękami z wprowadzeniem ampułki, głowica ciepło-zimno, maska algowa z Wit. C. Cena: 190 zl Przeciez ja nie mialam polowy tych rzeczy!!! Zadnej kawitacji (bo podobno lepiej nie - bo trzeba pozniej powtarzac??), zadnej d'arsonvalizacji, nie mowiac o masazu ultradzwiekami... To co zrobila moze bylo ok, ale nie powinno kosztowac 190zl. Choc nie wiem, czy ok, bo skore mialam wrazliwa i dopiero naczynka mi po tym zabiegu wyszly... |
|
|
|
|
#434 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny!
A ja mam pytanie: płaciła któraś z Was może przez BGŻ? Już druga bardzo korzystna oferta mi ucieka sprzed nosa i jestem strasznie zła. Na stronie jest napisane, ze teoretycznie jest możliwa opłatnośc przez ten bank i inne, ale przy wyborze są tylko te główne :/ mTransfer (mBank) Płacę z Inteligo (konto Inteligo) MultiTransfer (MultiBank) Płacę z iPKO Przelew24 (BZWBK) Lukas Bank Płać z Nordea Przelew z BPH Pekao24 Przelew Płacę z ING Bank Śląski (konto indywidualne) Millennium - Płatności Internetowe (konto indywidualne) Płacę z Alior Bankiem |
|
|
|
|
#435 |
|
Konto usunięte
|
a czy któraś z Wizażanek korzystała z ofert "wyjazdowych" typu 3 dni dla dwojga?
|
|
|
|
|
#436 |
|
BAN stały
|
Jest tu ktoś kto korzysta w Trójmiejskiej oferty Grupera, Goupona czy Okazika?
|
|
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej, ja korzystam
))Hipokryzja, tak my korzystamy. Kupiłam rodzicom na urodziny trzydniowy wyjazd. Jeszcze nie wyjechali, podzielę się wrażeniami jak wrócą. A jakie masz pytania? Inni blisci byli. |
|
|
|
|
#438 |
|
Przyczajenie
|
umówiłam sie do hair&body factory na strzyzenie wczoraj https://www.groupon.pl/oferty/wrocla...wroclaw/129651 , zapisy są juz na maj....niestety to minus groupona ze trzeba szybko rezerwacje robic. czy ktos moze opowie o wizycie w tym salonie??
|
|
|
|
|
#439 |
|
Rozeznanie
|
Też korzystam w Trójmieście
![]() A ja mam taką sytuację, że parę miesięcy temu kupiłam bon do restauracji i dzisiaj dowiedziałam się, że ta restauracja jest od stycznia zamknięta (kupon jest jeszcze ważny). Rozumiem, że groupon zwróci kasę? Miał ktoś taką sytuację?
|
|
#440 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Ja również korzystam z Groupona Niedawno zakupiłam strzyżenie + regenerującą kurację termiczną w salonie Feeling we Wrocławiu za 59zł zamiast 205 http://www.groupon.pl/oferty/wroclaw...wroclaw/242361 mam nadzieje że "salon" nie okaże się klitką a zabieg jawnym oszustwem może któraś z was też się pokusiła na tą ofertę, bądź korzystała z usług tego salonu?
|
|
|
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z Wrocławia, korzystałyście kiedyś z usług tego salonu http://www.groupon.pl/oferty/wroclaw...wroclaw/246673 ? Bo nie wiem czy kupić ten bon
|
|
#442 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zainteresowała mnie 3dniowy pobyt w Ustce, zastanawia mnie jak sprawa wygląda z posiłkami, bo są niby w cenie. Czy dostaję posiłek z góry ustalony czy mogę sobie wybrać co chcę zamówić? No i tak ogólnie czy warto Bliscy byli zadowoleni? Chwalili sobie?
|
|
|
|
|
|
#443 |
|
Raczkowanie
|
Pytanie do Warszawianek:
Korzystała któraś z Was może z: 99 zł zamiast 350 zł za miesięczny karnet Full Open do nowo otwartego Energy Fitness Club tylko dla kobiet na Saskiej Kępie I drugie pytanie: jak dostać dane, żeby przekazać pieniądze przez przekaz pocztowy? |
|
|
|
|
#444 |
|
Konto usunięte
|
Wczoraj kupiłam mamie Karnet na Fitness i wszystko ładnie przyszło, a od poniedziałku Ona będzie dzwonić i umawiać się na zajęcia.
Jeśli wszystko pójdzie ok to nie będą to moje ostatnie zakupy przez Grupon
|
|
|
|
|
#445 |
|
Raczkowanie
|
Dołączam do korzystających z grupona, groupera i innych zniżkowych portali
.Do tej pory skorzystałam tylko z 1 oferty (chociaż zakupiłam ich więcej ), a mianowicie z depilacji LS w Krakowskim Erisie, mam za sobą 1 zabieg pachy+bikini, czekają mnie jeszcze 2 powtórki, a wszystko w przyjaznej cenie 400 zł kupionej z groupera. Co do efektów to na razie nie mogę się wypowiadać, natomiast jeżeli chodzi o podejście do klienta to ja nie odczułam żadnego dyskomfortu z powodu skorzystania z oferty zniżkowej.Jeżeli chodzi o oferty zakupione a nie zrealizowane to przede mną jeszcze: - sushi - w tą środę (z groupona- http://www.groupon.pl/oferty/slask-e...slowice/248656) - piling kawitacyjny (z groupona) - karnet na fitness+taniec (z groupera) w Beltane w Sosnowcu (zamierzam zrealizować w marcu) Także po realizacji napisze co i jak.
http://gruper.pl/referrer.php/356572 Edytowane przez DG32 Czas edycji: 2011-02-13 o 13:06 |
|
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
A ja przed chwilą zapisałam się do groupera i znalazłam:
http://gruper.pl/x.php/1,1841/Carlo-...w-Wroclaw.html Myślicie, że warto? |
|
|
|
|
#447 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie to samo pomyślałam...
|
|
|
|
|
#449 |
|
Zadomowienie
|
Sceptycznie podchodzę do takich fryzjerskich czary-mary, co innego masaże, manicure albo takie "widoczne" zabiegi...
|
|
#450 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

może któraś z was też się pokusiła na tą ofertę, bądź korzystała z usług tego salonu?
Blog kosmetyczno-pazurkowy