Groupon.pl korzystacie? - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-05-08, 15:20   #631
moniczekk
Raczkowanie

Dot.: Groupon.pl korzystacie?

A znacie może CITEAM? Interesuję się ofertami dla Krakowa i tak zaciekawił mnie kupon na strzyżenie i modelowanie wraz z maską regeneracyjną na włosy za 39 zamiast 85zł: http://citeam.pl/oferty/krakow/39-zl...utm_term=Wicej
Co o tym myślicie? Warto? Może ktoś z Krakowa zna ten salon?
moniczekk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-08, 19:05   #632
plywok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Crystal_Lublin Pokaż wiadomość
aDla mnie interes życia, robi tutaj tylko serwis, nie klient, a tym bardziej nie przedsiębiorca, przynajmniej w usługach 1 na 1, fitness, aerobic, siłownia, pizza do przemyślenia na tak, ale fryzjer, kosmetyka to porażka dla mnie na takich zasadach.
w przypadku aerobiku zbyt duża ilośc sprzedanych kuponów to też nic dobrego. jakieś 2-3 miesiące temu była korzystna oferta dwóch miesięcy aerobiku za mniej niż połowę ceny. efekt? sale przeładowane.

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-08, 19:28   #633
klajdla
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez plywok Pokaż wiadomość
w przypadku aerobiku zbyt duża ilośc sprzedanych kuponów to też nic dobrego. jakieś 2-3 miesiące temu była korzystna oferta dwóch miesięcy aerobiku za mniej niż połowę ceny. efekt? sale przeładowane.
Dokladnie My cos chyba o tym wiemy, prawda?
klajdla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-08, 20:09   #634
plywok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klajdla Pokaż wiadomość
Dokladnie My cos chyba o tym wiemy, prawda?
skończyłaś już chodzić?
ja właśnie planuję już jutro jechać i się w końcu zapisać.

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-08, 20:11   #635
klajdla
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez plywok Pokaż wiadomość
skończyłaś już chodzić?
ja właśnie planuję już jutro jechać i się w końcu zapisać.
Nie nie Wykupilam dwa kupony. Jeden juz skonczylam, teraz korzystam z drugiego, ktory jest wazny do 16 czerwca
Zapisz sie, bo zauwazylam ze dziewczyny ktore mialy tylko jeden kupon, wykorzystaly go. Takze na sali powoli robi sie co raz wiecej miejsca
klajdla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-08, 22:46   #636
Crystal_Lublin
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez SOCKI Pokaż wiadomość
No ale jak na moje to nie jest wina groupona tylko tego, że ten fryzjer nie znał w ogóle zasad portalu, że nie nałożył limitów bo "wstyd" nie sprzedać 300 (który handlowiec z głową daje się namawiać na takie brednie zamiast samemu wykalkulować ile można obsłużyć i w jakim czasie?!). A potem panika. Jakby Ci to powiedzieć...biznes to biznes. Jak ktoś się chce "nachapać" to potem mu staje w gardle. Nie można tracić rozsądku tylko dlatego, że ktoś naobiecuje gruszek na wierzbie. Oni chcą zrobić biznes, a jak Ty jesteś dobrym przedsiębiorcą (w co coraz bardziej wątpię, bo wykręcasz się dziecinnie "przedstawiciel grouponu powinien mieć taką wiedzę by realnie coś tam ocenić"- no sory to jasne jest, że oni chcą abyś tych kuponów sprzedał jak najwięcej, ale to w TWOJEJ gestii jest posiadanie takiej wiedzy by realnie ocenić ofertę Ci składaną) to odmówisz jeśli oferta jest niekorzystna dla Ciebie.
Sorry SOCKI, ale nie bardzo wiem czemu traktujesz tą dyskusję jako pretekst by mi dokopać? A bo mnie nie stać, a to oceniasz jakim jestem przedsiębiorcą, nie mając żadnych danych do takiej oceny, a to ktoś inny czy rozumiem czy nie rozumiem idei serwisu itp itd.

Co do fryzjera, to masz sporo racji akurat, może był zbyt naiwny, ale można być genialnym fryzjerem, nie będąc przy tym genialnym menadżerem.
cytat z ratykułu:
"... Pani z Groupona mówiła, że mogę narzucić limit, ale to się nie opłaca, bo takich usług sprzedaje się zazwyczaj koło setki - wspomina Budny. - Kazała mi się modlić, żeby było 300. No to się modliłem, bo jakbym nie sprzedał 300, byłby wstyd..."
dla mnie to jest wprowadzenie w błąd! Groupon podpisuje umowę z przedsiębiorcą, a nie z 1000 klientów, tytułując go w umowie "PARTNEREM" !! Czy to jest partnerstwo? Biznes is biznes, ok, ale jest też coś takiego jak etyka biznesu, a jeśli ktoś tytułuje mnie partnerem, obiecuje korzyści, reklamę i nie robi tego za darmo tylko pobiera ponad 50% od i tak już zaniżonej sprzedaży sprzedaży to mając dużó większe doświadczenie ode mnie, bo to oni wymyślili te zasady, powinien chyba uczciwie mnie poinformowac o zagrożeniach, zasadach, itp itd?
Powiedz mi, niby skąd mam czerpać taką wiedzę by ocenić składaną mi ofertę?
Ja przyznaję uczciwie, do tej pory nie korzystałem z takich kuponów jako klient, ani tym bardziej jako sprzedający. Odwiedzałem takie serwisy i wyglądalo to dość zachęcajaco, spora sprzedaż bo zaniżonej, ale do zaakceptowania jako reklama i koszt pozyskania klienta cenie.
Wchodząc na www nie dowiesz się jednak jakie są zasady współpracy, ile wynosi prowizja i z czym tak naprawdę wiąże się przyjęcie takiej oferty. Kiedyś zwróciłem się z zapytaniem i dostałem w odp nr kontaktowy, ale przedstawiciel sam mnie znalazł, umówił się i przedstawił ofertę.
I moge tylko potwierdzić, to co z tym fryzjerem - usłyszałem, że limitów raczej nie stosują bo im więcej tym lepiej dla mnie!? Cena też musi być taka a nie inna, właśnie po to, żeby zapewnić odpowiednio wysoką sprzedaż ... bo jak on nawet wpisze w umowie inne parametry, to ktoś to jeszcze weryfikuje i jak zobaczy za wysokie ceny, albo limity to taką ofertę odrzuci do wyświetlenia.
Miałem wątpliwości, dlatego wszedłem na to forum, jak zobaczyłem taki temat. Dyskusja toczy się raczej od strony klienta, ja chciałem przedstawić jak to wyglada od strony sprzedającego. Zapytać, posłuchać opinii, tych negatywnych i tych pozytywnych, jakie dla podobnych zakładów były korzyści z podobnych akcji. Nie udaję, że zjadłem wszystkie rozumy, ale pytam, może i prowokuję.
Nie mnie oceniać, czy jestem dobrym, czy złym przedsiębiorcą, ale klientki staram się traktować poważnie i profesjonalnie.
Dlatego na pewno nie zdecyduję się na podobną ofertę, sprzedaży 1000 kuponów na usługi w ciągu 6 miesięcy, bo nie będe mógł jej zrealizować, a już z całą pewnością nie zrealizuję jej z należytą starannością, jakością i poświęceniem odpowiedniej dla takiego zabiegu ilości czasu.
Dla mnie to jest szacunek dla klienta, ja tak rozumiem biznes i jakoś nie będę za to przepraszać, czy sie tłumaczyć.
Crystal_Lublin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-09, 09:24   #637
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Ja się w całej rozciągłości zgadzam z Crystal_Lublin. Długo nie miałam pojęcia, że Grupon tak zdziera z przedsiębiorców. 50% to jest zdecydowanie przegięcie. Nie zgadzam się z opinią, żeby oferta na Gruponie była też jakąś super reklamą. Nawet z tego wątku dobrze widać, że z tych ofert najczęściej korzystają łowcy okazji i to, że ktoś kupi sobie kupon i skorzysta z oferty, a nawet będzie zadowolony, wcale nie oznacza zaraz, że stanie się stałym klientem. Pewniej będzie dalej polował na okazje na Gruponie i sprawdzał inne miejsca. Niektórzy liczą na dodatkowe zabiegi, z których, jak pisała plywok, korzystała. Ostatnio rozmawiałam z koleżanką, która właśnie realizuje swoją ofertę i mówiła mi, że jak umawia klientów, to żeby zdążyć to wszystko zrealizować, tak ich upycha, że jeśli umawiając się, nie powiedzieli, że skorzystają z innej oferty dodatkowo, to nie jest w stanie im tego zapewnić, bo nie ma na to czasu. Nie ma więc w tym wypadku mowy o dodatkowym zarobku. Myślę, że odsetek wracających osób jest tak mały, że jednak się nie opłaca, przynajmniej w takich miejscach jak salon kosmetyczny, czy fryzjerski. Według mnie ten interes opłaca się głównie Gruponowi i kupującym kupony, a przedsiębiorcy służą jedynie do tego, by ich wycisnąć jak najmocniej.
Madziulkaa pisała, że wiele osób nie rozumie jeszcze portali tego typu. Poniekąd się zgadzam. Poniekąd, bo w moim rozumieniu nasze społeczeństwo wciąż jeszcze nie nadaje się do takich promocji. Zarobki większości korzystających z tego typu ofert są na tyle niewysokie, że wiele osób korzysta z oferty, bo na pełnopłatny zabieg/ofertę ich nie stać, a nawet jak stać, to nie na regularne korzystanie, więc nie jest to moim zdaniem za dobry target na tego typu akcje.

Edytowane przez Impersona
Czas edycji: 2011-05-09 o 09:25
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-09, 10:21   #638
OpiumGirl
Przyczajenie

Hej dziewczyny apropo Groupona to moze jest ktos kto kupil kupon na solarium w K1 w Lublinie?Albo moze poprostu ktoras byla i wie Zastanawiam sie co warte jest to ich solarium...
OpiumGirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-09, 21:21   #639
dobra_wróżka
BAN stały

A można zrezygnować z kupionej oferty?
dobra_wróżka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-09, 23:18   #640
Crystal_Lublin
Przyczajenie

Jeśli nie minęło 10 dni to tak, jak każdy zakup poza siedzibą firmy.
Stary 2011-05-11, 10:16   #641
gasolina84
Zakorzenienie

nie mogę dodzwonić się od kilku dni do kosmetyczki, aby umówić na zabieg, czy to może być podstawą do reklamacji ?

10 przykazań żywieniowych

"Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller

silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
gasolina84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-11, 10:53   #642
Aneyka
Zakorzenienie

dziewczyny ja korzystam z grupona i tym podobnych od kilku dobrych miesięcy. Byłam 2 razy na jakiś tam wyjazdach, robiłam kilka razy zabiegi na włosy i chodziłam na zabiegi wyszczuplające. Z własnych obserwacji, byłam w spa w krakowie, cały hotel przeładowany ludźmi z grupona, obsługa traktowała nas jakbyśmy przyjechali za darmo , wszystko z łaską, obiecywane zabiegi spa okazały się przeładowanym jacuzzi :/
byłam na zabiegu na włosy, to Pani się przyznała ze wstawiła swoje ogłoszenie tylko po to żeby "naciągnąc klientki na inne zabiegi", bo ten który jest na gruponie niewiele daje :/
a jeśli chodzi o zabiegi wyszczuplające to sprzedali za dużo i zapisywałam się w lutym na terminy w czerwcu
jedynie byłam zadowolona z kuponu na kosmetyki TOŁPY, 40 zł zamiast 80 zł.
wszystko wygląda fajnie i kolorowo do czasu aż się skorzysta, ale chyba jak wszędzie
Aneyka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-11, 11:37   #643
NATIK999
Raczkowanie

interesuje mnie oferta na jakas prenumerate za nizsza cene w którym portalu i w jakiej zakładne mam szukac czegos takiego???
NATIK999 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-11, 11:54   #644
Kasiek1987
Zakorzenienie

Musiałabyś przeglądać codziennie oferty ze wszystkich tego typu portali, bo nigdy nie wiadomo co akurat danego dnia zostanie wystawione. Szukaj w zakładce ofert na całą Polskę, a nie regionalnych.

Ja wczoraj byłam na pedicure z kuponem kupionym na Gruperze i wyszłam bardzo zadowolona, absolutnie nie czułam się jak klientka drugiej kategorii. Z tym, że zostało sprzedanych chyba 38 bonów (to taki malutki salon z dala od ścisłego centrum miasta), więc babka nie miała aż tak bardzo zwiększonego natężenia klientek. Udało mi się zapisać z dnia na dzień.

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post55596361
Kasiek1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-11, 12:09   #645
Aneyka
Zakorzenienie

Kasiek chyba wszystko zależy od ilości klientów, ale uważam ze każdego powinno się traktowac tak samo, przecież każdy płaci za usługę..
Stary 2011-05-11, 12:11   #646
makeupnotwar
Wtajemniczenie

a ja tam byłam b. zadowolona za każdym razem fryzjer - ja nie chodzę, bo zapuszczam, ale TŻ kupił kilka razy kupony na strzyżenie i był zadowolony (z 2 bardzo z jednego tak sobie), na prenumeraty, bylismy też na sushi i w pizzerii. ja byłam raz na zamykaniu naczynek i nigdzie nie czuliśmy się jak klienci 2 kategorii dlatego na przykład do salonu, chociaż nie jest tani, planujemy chodzić i bez promocji.

makeupnotwar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-11, 21:21   #647
Crystal_Lublin
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez gasolina84 Pokaż wiadomość
nie mogę dodzwonić się od kilku dni do kosmetyczki, aby umówić na zabieg, czy to może być podstawą do reklamacji ?
Masz określoną ważnośc realizacji kuponu, 3, 6, 9, miesięcy i w warunkach masz na pewno konieczność rezerwacji, więc to że kilka dni nie można się umowić na pewno nie będzie podstawą do reklamacji.
Zobacz w ofercie którą zakupiłaś ile sprzedano kupnów, jeśli kilkaset albo nie daj Boże 1000 to chyba wszystko jasne dlaczego

A to co napisała Kasiek1987 tylko potwierdza to o czym pisałem wcześniej. Jeśłi kiedys zdecyduję się na taką akcję to na pewnio nie z groupon, prędzej gruper, czy sweetdeal bodajże, tam (chyba) moge ograniczyc ilośc kuponów np do 50, czy 100 i wtedy to ma sens, bo jestem w stanie to obsłużyć bez szkody dla jakości, tak aby klientka była zadowolona i chciała wrócić.
Stary 2011-05-11, 21:29   #648
gasolina84
Zakorzenienie

Cytat:
Masz określoną ważnośc realizacji kuponu, 3, 6, 9, miesięcy i w warunkach masz na pewno konieczność rezerwacji, więc to że kilka dni nie można się umowić na pewno nie będzie podstawą do reklamacji.
Zobacz w ofercie którą zakupiłaś ile sprzedano kupnów, jeśli kilkaset albo nie daj Boże 1000 to chyba wszystko jasne dlaczego

A to co napisała Kasiek1987 tylko potwierdza to o czym pisałem wcześniej. Jeśłi kiedys zdecyduję się na taką akcję to na pewnio nie z groupon, prędzej gruper, czy sweetdeal bodajże, tam (chyba) moge ograniczyc ilośc kuponów np do 50, czy 100 i wtedy to ma sens, bo jestem w stanie to obsłużyć bez szkody dla jakości, tak aby klientka była zadowolona i chciała wrócić.
kupon sprzedano w ilości 305 sztuk- manicure i pedicure, ważność 6 miesięcy; czyli co mam zrobić? dzwonię do kosmetyczki kilkanaście razy dziennie w różnych porach i za każdym razem telefon milczy. Co byście zrobili na moim miejscu?

"Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller

Stary 2011-05-11, 21:47   #649
Crystal_Lublin
Przyczajenie

no, czyli te 300 pań teraz chca sie umówić, na teraz, na jutro, na już, więc mają dość i nie odbierają, żeby potem o nich nie pisano, że nieuprzejma obsługę mają ...
Jesteś z lbn, jeśłi oferta też z lbn to jełśi nadal nie bedzie można się dodzwonić najlepiej pójść osobiście, wtedy ktoś musi udzielić jakiejśc informacji, ale podejrzewam, ze zaproponują bardzo odległy termin.
Stary 2011-05-13, 13:32   #650
celka2000
Zakorzenienie

Moje doswiadczenia z tymi wszystkimi kuponami sa takie:
- masaz - wykorzystalam 3 szt., podobalo mi sie, zawsze zgodnie z czasem, nigdy krocej. Nie wroce wiecej, bo zrobilam to tylko dla przyjemnosci
- masaz w innym miejscu - 1 szt - bylo suuuuper! Nie wroce wiecej, bo jak wyzej
- balejaz - nawet ok. Ale juz zadnej sauny, ampulki itp nie mialam, choc bylo w umowie. Raczej nie skorzystam wiecej, bo za daleko
- kosmetyczka: zabieg na twarz - polowy rzeczy nie mialam!!! Zabieg sie skladal z kilku czesci, z czego mialam zrobione polowe!
- kosmetyczka: kwasy na twarz. Raz mialam maske algowa, innym razem juz babka nie miala czasu, wiec nie mialam. Jak juz do konca wykorzystam - nie wroce tam.
- paintball - super!!! Wroce na pewno!
- depilacja laserowa - skorzystalam. Wszystko full wypas. Wrocilam juz kilkuktronie. Juz fortune tam zostawilam!!! Wroce jeszcze nieraz!
- wycieczka do Pragi - jestem na etapie zwrotu. Przed zakupem nie byli w stanie zagwarantowac terminu, choc twierdzili, ze maja jeszcze 60 wolnych pokoi w interesujacym mnie terminie. Jak juz kupilam - to sie okazalo, ze nie maja ani jednego wolnego terminu w maju!
- wycieczka do Berlina - wszystko przede mna. Zarezerowalam dogodny mi termin.
celka2000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-13, 20:54   #651
misunderstood
Raczkowanie

GG do misunderstood

dziś jest taka oferta dla Wrocławia http://gruper.pl/x.php/1,4109/Gold-S...i-Wroclaw.html - czy któraś z Was zna ten salon? zawsze mam obawy przed henną czy wszystko będzie ok a cena kusi

misunderstood jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-14, 16:57   #652
gasolina84
Zakorzenienie

Cytat:
no, czyli te 300 pań teraz chca sie umówić, na teraz, na jutro, na już, więc mają dość i nie odbierają, żeby potem o nich nie pisano, że nieuprzejma obsługę mają ...
Jesteś z lbn, jeśłi oferta też z lbn to jełśi nadal nie bedzie można się dodzwonić najlepiej pójść osobiście, wtedy ktoś musi udzielić jakiejśc informacji, ale podejrzewam, ze zaproponują bardzo odległy termin.

Byłam pod wskazanym adresem, ale nowa osoba już ma tam swój gabinet, a czy poprzednia się gdzieś przeniosła czy całkowicie zamknęła swój interes to nikt nic nie wie. I znowu nie wiem co mam robić

Stary 2011-05-14, 17:29   #653
Crystal_Lublin
Przyczajenie

No to jakaś ściema, ale gabinet ma taką samą nazwę? Przecież taką ofertę wystawia nie konkretna kosmetyczka, tylko gabinet jako firma, z która podpisuje sie umowę.
Choć oczywiście możliwe jest, że w już sprawdzonym miejscu powtał nowy gabinet w miejsce starego.
Pozostaje napisać reklamację do groupon, że niemożliwe jest skorzystanie z oferty, podac nr oferty, otrzymany kod itp wszystkie niezbędne dane kóre posiadasz.
Nie wiem jak w innych firmach tego typu, ale jeśli to jest groupon, to oni trzymają cała kasę ze sprzedaży, a rozliczają się z gabinetem raz w miesiącu na podstawie otrzymanej listy wykorzystanych kodów. Kosmetyczka twoich pieniędzy zatem nie ma, zwrócić musi firma organizująca akcję kuponową,
Stary 2011-05-15, 11:50   #654
Aneyka
Zakorzenienie

ja wczoraj skorzystałam z kuponu na Katowicką noc kabaretową a dzisiaj idę do teatru z CityTeam, też za połowę ceny. Z tego jestem bardzo zadowolona
Stary 2011-05-15, 17:20   #655
olla1987
Raczkowanie

Witam
na grupera i groupon'a zaglądam regularnie, skorzystałam już z niejednej oferty. Z jednych jestem bardzo zadowolona, z innych mniej, ale zawsze wybieram te z naprawdę atrakcyjną ceną, która rekompensuje ewentualne minusy...
Prawda jest taka, że wszystko zależy od organizacji, której oferta jest wystawiana. W niektórych miejscach widać od razu, że im zależy na kliencie, dbają o wyjątkowo spędzony czas i uchylili by mu nieba, natomiast gdzie indziej widać tą masowość i zero jakiegokolwiek starania żeby dobrze wypaść. A szkoda, bo czasami naprawdę niewiele potrzeba żeby poczuć się wyjątkowo
Wniosek z tego taki, że jedni się ogłaszają po to, aby zarobić kaskę w jak najszybszy sposób, a drudzy przeciwnie - aby się pozytywnie zareklamować, zdobyć dobrą opinię oraz klientów.
Ryzyk fizyk. Mimo wszystko polecam kupony wszystkim
olla1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-15, 19:03   #656
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gasolina84 Pokaż wiadomość
kupon sprzedano w ilości 305 sztuk- manicure i pedicure, ważność 6 miesięcy; czyli co mam zrobić? dzwonię do kosmetyczki kilkanaście razy dziennie w różnych porach i za każdym razem telefon milczy. Co byście zrobili na moim miejscu?
reklamuj grouponowi mailem.

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-15, 21:18   #657
Apiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misunderstood Pokaż wiadomość
dziś jest taka oferta dla Wrocławia http://gruper.pl/x.php/1,4109/Gold-S...i-Wroclaw.html - czy któraś z Was zna ten salon? zawsze mam obawy przed henną czy wszystko będzie ok a cena kusi
Też mnie zaciekawiła ta oferta, przydaloby się zrobiź "porządek ze soba" przed weselem u znajomych A tymczasem kupiłam przed chwilą najnowszą ofertę na gruponie, farbowanie/baleyage ze strzyżeniem i innymi bajerami za 79zł Kupiłam, bo blisko mnie A i poprawić kolor trzeba.
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-15, 22:12   #658
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Mnie korci dzisiejszy fitness, ale obawiam się, że nie będzie mi się chciało chodzić
Stary 2011-05-15, 22:20   #659
Apiska
Zakorzenienie

Na wygodnej? też to dziś widziałam. Ja nie umiem sie zgrac choreograficznie z grupą
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-15, 22:32   #660
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość
Na wygodnej? też to dziś widziałam. Ja nie umiem sie zgrac choreograficznie z grupą

Ja myślałam o zajęciach ze stretchingu, to w sumie nie ma takiego problemu, bo zajęcia idą wolniej Kiedyś zapisałam się na takie super zaawansowane, to też nie nadążałam
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości