Groupon.pl korzystacie? - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-05-16, 09:43   #661
hejho
Raczkowanie

Dot.: Groupon.pl korzystacie?

Cytat:
Napisane przez Impersona Pokaż wiadomość
Mnie korci dzisiejszy fitness, ale obawiam się, że nie będzie mi się chciało chodzić
Ech, ja chyba kupię. Trochę mnie martwi, że to salka w szkole, bo pewnie nie ma luster, pryszniców, a ja się trochę przyzwyczaiłam do ludzkich warunków (choć w sumie w Dominikańskiej na razie jest plac budowy), ale sprawdzę, bo mnie korcą ich ceny (16 wejść za ok.100zł- wow) i do tego mam wyjątkowo blisko (już bliżej, to tylko musiałabym sobie zrobić siłkę w piwnicy, bez przesady z tym lenistwem).
hejho jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-16, 09:53   #662
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Napisane przez hejho Pokaż wiadomość
Ech, ja chyba kupię. Trochę mnie martwi, że to salka w szkole, bo pewnie nie ma luster, pryszniców, a ja się trochę przyzwyczaiłam do ludzkich warunków (choć w sumie w Dominikańskiej na razie jest plac budowy), ale sprawdzę, bo mnie korcą ich ceny (16 wejść za ok.100zł- wow) i do tego mam wyjątkowo blisko (już bliżej, to tylko musiałabym sobie zrobić siłkę w piwnicy, bez przesady z tym lenistwem).
Mnie TŻ namawia, żebym szła i chyba kupię dziś ten karnet. Na co idziesz? Lustra mają, przynajmniej tak wynika ze zdjęć.
W tej szkole kręcili serial "Tancerze", więc sale mają chyba fajne.
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-16, 10:34   #663
hejho
Raczkowanie

O, to spoko, co prawda, nie widziałam serialu, ale jak o tańcu, to raczej mają lustra
Iść, jeśli już, to na wszystko, popróbuję sobie. Teraz też tak robię- chodzę na to, co mi godzinowo odpowiada bez zastanawiania się, tylko żeby ruszyć A4 po 8 godzinach siedzenia na niej.
Do końca maja mam karnet w GD, ale w czerwcu mogłabym zacząć. Jak będziesz tam szybciej, to daj znać jak jest
Stary 2011-05-16, 10:46   #664
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Właśnie sobie wykupiłam karnet, mam nadzieję, że pójdzie akcja, bo na razie 23 sprzedane

P.S. Ty chyba nie wiesz z kim piszesz hejhulec, co? :P
Stary 2011-05-16, 11:17   #665
hejho
Raczkowanie

Cytat:
P.S. Ty chyba nie wiesz z kim piszesz hejhulec, co? :P
Nie, non, nie mam pojęcia
Stary 2011-05-16, 11:22   #666
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Napisane przez hejho Pokaż wiadomość
Nie, non, nie mam pojęcia
Ha! Za to ja nie miałam pojęcia, że się koło mnie przeprowadziliście Takie małpy jedne, no!

Kupon przyszedł, czyli minimum sprzedali. Dziś chyba jeszcze do nich się przejdę i podpytam o zajęcia
Stary 2011-05-16, 11:28   #667
hejho
Raczkowanie

Cytat:
Ha! Za to ja nie miałam pojęcia, że się koło mnie przeprowadziliście Takie małpy jedne, no!
Wydawało mi się, że chwaliłam się na lewo i prawo Zawsze teraz możemy się prędzej na jakąś kawę ustawić.

Cytat:
Kupon przyszedł, czyli minimum sprzedali. Dziś chyba jeszcze do nich się przejdę i podpytam o zajęcia
Super, czekam na njusy!
Stary 2011-05-16, 20:05   #668
elfilium
Raczkowanie

Apiska też wykupiłam tę usługę. Udało ci się dodzwonić do fryzjera? Ja próbuję i włącza się tylko skrzynka głosowa, no i cała zapchana już jest. CO robić??
elfilium jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-19, 21:40   #669
Apiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elfilium Pokaż wiadomość
Apiska też wykupiłam tę usługę. Udało ci się dodzwonić do fryzjera? Ja próbuję i włącza się tylko skrzynka głosowa, no i cała zapchana już jest. CO robić??
Wczoraj udało mi się dodzwonić, umówiłam sie na 2 czerwca, na 18
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-19, 21:47   #670
ratta
Wtajemniczenie

Byłam w Stile di Vita, po tym, co przeczytałam w internecie, spodziewałam się tragedii, a jest nawet ok. Oczywiście regularna cena (160 zł) nie do przejścia za strzyżenie z odżywką, ale z usługi jestem dość zadowolona. Właściwie włosy są tak obcięte, jak chciałam - właściwie, bo po tym co przeczytałam w necie, opisałam fryzurę trochę bardziej zachowawczo, żeby nie przeżyć szoku. Ale wykonanie z opisem w 100% zgodne, więc mogłam poszaleć

Z góry dziękuję za pomoc.

ratta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-20, 10:38   #671
Mantisa
Raczkowanie

Cytat:
Zadzwonic za 2 tugodnie Zdumiewa mnie fakt ze wiele ososb sie dziwi ze w dzien dwa po wykupieniu oferty nie mozna sie dodwonic czy znalezc terminu.... toz to oczywiste ze wtedy kazdy z tych tysiecy ososb wydzwania... Ja kupuje np. fryzjera by pojsc do neigo za 2 miesiace i nigdy ne mam problemu z terminem, tak samo kosmetyczka, pazurrki itd.... Po to te kupony sa wazne zwykle po pol roku by sobie z wyprzedzeniem zaplanowac
Stary 2011-05-20, 12:35   #672
Aerith
Organizatorka

a my mamy z TZem nieciekawa sytuacj. Zgubilismy pendrive na ktorym byl kupn:< TZ co prawda dzwonil do tej firmy do ktorej mial kupon, jeszcze przed zgubieniem tego kuponu, ale kobieta byla dosc zamotana (spisala jego dane) i mowila, ze beda oddzwaniać jak ogarną wszystkie te groupony.
TZ wkurzony, boi sie ze ktos mu podwedzi ten kupon:/

zamówienia zagraniczne

Nie wiesz, nie wiesz, nie rozumiesz nic.
Aerith jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-20, 12:38   #673
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Napisane przez Aerith Pokaż wiadomość
a my mamy z TZem nieciekawa sytuacj. Zgubilismy pendrive na ktorym byl kupn:< TZ co prawda dzwonil do tej firmy do ktorej mial kupon, jeszcze przed zgubieniem tego kuponu, ale kobieta byla dosc zamotana (spisala jego dane) i mowila, ze beda oddzwaniać jak ogarną wszystkie te groupony.
TZ wkurzony, boi sie ze ktos mu podwedzi ten kupon:/
Ale przecież macie go też w zakładce na stronie. Najlepiej pójść i przed zamówieniem powiedzieć, o co chodzi i zapytać, czy nikt go nie wykorzystał.
Stary 2011-05-20, 12:41   #674
Aerith
Organizatorka

Cytat:
Ale przecież macie go też w zakładce na stronie. Najlepiej pójść i przed zamówieniem powiedzieć, o co chodzi i zapytać, czy nikt go nie wykorzystał.
no no tak mamy go na stronie po prostu na pendrivie tez był i sie boimy, ze ktoś znalazł, tym bardziej ze dopiero po tygodniu ogarnęliśmy sie, ze pendrive'a nie ma dzis niestety ta firma ma nieczynne i pozostaje nam czekac do poniedziałku...

to nasz pierwszy groupon (wlasciwie TZa - kurs na wozki widlowe) i troche panikujemy

zamówienia zagraniczne

Nie wiesz, nie wiesz, nie rozumiesz nic.
Aerith jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-20, 14:16   #675
elfilium
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mantisa Pokaż wiadomość
Zadzwonic za 2 tugodnie Zdumiewa mnie fakt ze wiele ososb sie dziwi ze w dzien dwa po wykupieniu oferty nie mozna sie dodwonic czy znalezc terminu.... toz to oczywiste ze wtedy kazdy z tych tysiecy ososb wydzwania... Ja kupuje np. fryzjera by pojsc do neigo za 2 miesiace i nigdy ne mam problemu z terminem, tak samo kosmetyczka, pazurrki itd.... Po to te kupony sa wazne zwykle po pol roku by sobie z wyprzedzeniem zaplanowac

Ale chciałam iść jak najszybciej, dlatego! Jak bym chciała za dwa miechy to też bym nie panikowała. Zresztą już jestem umówiona. A tu nie chodziło po za tym o to że telefon był zajęty (bo niby tyle osób dzwoni), a że babka nie odbierała.
elfilium jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-21, 19:38   #676
gabiee
Przyczajenie

Witam! Dopiero zaczynam z Grouponem ale ofertę mają dość ciekawą,opinie apropo portalu sa 1/2 dobre,wiec chciałabym spróbować.
Tu sie rodzi moje pytanie:
Chciałabym skorzystać z tej oferty:
http://www.groupon.pl/oferty/bielsko...kobiala/402865
Więc jak to będzie wyglądało? Zapłacę normalnie przelewem z ING? Później dostanę jakiś kupon mailem który będę musiała wydrukować i przyjść z nim do Copacabany? Ostantnie pytanie. Za całe przedłużanie włosów zapłacę tym przelewem 219zł, dostanę kupon wydrukuję go przyjdę do salonu ( czy przy wcześniejszej rezerwacjii terminu mam mówić, ze jestem z ,,akcji groupon,, czy lepiej nie?) i zrobią to od ręki,czy będę musiała jeszcze płacić coś bądź czekać na weryfikację tego,czy kupon jest prawdziwy? Moze dla stałych użytkowniczek te pytania są głupie,ale ja jako nowicjusz nie chciałabym się przejechać

Z góry dziękuję za ( rychłą? ) odpowiedź, gdyż kończy się czas na kupowanie kuponu;p
Pozdrawiam
gabiee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-21, 20:35   #677
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Cytat:
Ale chciałam iść jak najszybciej, dlatego! Jak bym chciała za dwa miechy to też bym nie panikowała. Zresztą już jestem umówiona. A tu nie chodziło po za tym o to że telefon był zajęty (bo niby tyle osób dzwoni), a że babka nie odbierała.
Zgadzam się z Tobą! Też się we mnie krew gotuje jak ktoś w pierwszy dzien aktywnej oferty proponuje mi termin ponad miesiąc później
Stary 2011-05-23, 13:22   #678
gburiavonfuria
Zadomowienie

może i ja i moje przeżycia z gruponem i podobnymi.
1) 25zł za wejście do club 70 i 50zł na barze. Wredny barman. Nie byłam zadowolona (ale z obsługi w clubie a nie z grupona jako takiego)
2) mój hit.
39zł zamiast 160zł na strzyżenie, maskę regenerującą w "salonie" Neferati czy jakoś tak w Warszawie, koło metra Marymont. Weszłam, babeczka umyła mi włosy, walnęła coś na głowę, podcięła końcówki i po 20minutach wyszłam. Dobrze, że nie wydałam na to 160zł a i tych 39 żałuję BARDZO. Poza tym była jedna fryzjerka na dwie osoby...
3) drugi hit, najświeższy:
w poniedziałek 16.05 PRZED zakupieniem kuponu zadzwoniłam do fryzjera, czy ma wolny termin na sobotę, w godzinach raczej porannych, dla osoby z kuponem. Termin był na 9, 11,12. Wybrałam 12. Salon "vip prestige" na łuckiej 20 w Warszawie, czyli pogranicze Woli i Centrum, ja mieszkam na Gocławiu więc o 11 zbiórka i w drogę. Ważna informacja: na 16 miałam ślub i wesele. Dojechałam trochę przed 12 do tegoż salonu, widzę, jedna babeczka zostaje odprawiona z kwitkiem a do tego 5 babek siedzi na sofie, 6 na fotelu strzyżona przez fryzjera. Tak, zgadłyście. Okazało się, że z przyczyn losowych jest 1 fryzjer (nie dwóch) i nie zostanę obsłużona (tadam, godzina 12, za 4h mam być na ślubie, a jeszcze wrócić do domu, umalować się etc). Zapytałam panne z recepcji, czemu nie zadzwoniła o tej 11:30 (bo o 11 to dopiero do pracy przyszła) to bym wysiadła w połowie drogi i sobie do jakiejś sieciówki bliżej mnie poszła. Dowiedziałam się, że gdyby ona musiała wszystkich obdzwaniać...! I dowiedziałam się też, że miała pogrzeb w tygodniu i że to nie jej wina z tym fryzjerem. Wuj z tym, naprawdę to zrozumiałam, ale na Boga, mogła zadzwonić!!! A tak jak kot z pęcherzem leciałam szukać fryzjera na za trzy szmaty wpół do mopa. Nie oceniam jakości ale podejście do klienta... na minus miliard punktów. Chcąc zaoszczędzić (53zł za kupon o wartości 150zł) wydałam łącznie 140zł (bo 90 za fryzjera w sieciówce).
Obiecuję sobie, że nigdy więcej nie skorzystam z ofert na gruponie czy innych dot. fryzjerstwa.
Musiałam to z siebie wyrzucić
Stary 2011-05-23, 20:45   #679
aako
Zakorzenienie

czy ktos byl u Moniki Gawryś na przedłużaniu rzęs (Wrocław)?

aako jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-25, 15:51   #680
Olga72
Raczkowanie

A jak jest z płatnościami? Po kliknięciu trzeba zapłacić, czy np. jak jest ważny grupon na 5 miesięcy a ja ja pójde za 3 to mam zapłacić podczas wizyty czy od razu po wykupieniu?
Olga72 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-25, 17:10   #681
Kasiek1987
Zakorzenienie

Płacisz od razu po kliknięciu w celu zakupu

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post55596361
Kasiek1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-25, 17:16   #682
plywok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olga72 Pokaż wiadomość
A jak jest z płatnościami? Po kliknięciu trzeba zapłacić, czy np. jak jest ważny grupon na 5 miesięcy a ja ja pójde za 3 to mam zapłacić podczas wizyty czy od razu po wykupieniu?
klikasz i płacisz odrazu. a po północy przychodzi kupon na pocztę.

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-29, 23:10   #683
julka130
Przyczajenie

Już wcześniej pisałam że kupiłam kupon za 129zł o wartości 1700zł na Bogaty pakiet zabiegów odmładzająco-antycellulitowych, mezoterapię bezigłową na twarz, szyję, dekolt i pośladki oraz zabieg Therma RF na twarz, szyję i dekolt w Studiu Prestige.

Właśnie jestem kilka dni po wykorzystaniu.
Więc tak, czekałam 25 min ale za to kosmetyczka była przesympatczna, nie czułam sie źle potraktowana, w recepcji też.
W związku z tym że byłam pierwszy raz na takim pakiecie nie wiem czy trwał tyle co trzeba (45min) i był zrobiony takimi kosmetykami jak w standardzie bo wydawało mi się że tylko jakiś żel z tubki wyciska a nie z ampułek.
Na twarzy była dużo bardziej skupiona niż na szyi i dekoldzie, tam tylko kilka razy przejechała.
julka130 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-30, 07:36   #684
plywok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julka130 Pokaż wiadomość
Już wcześniej pisałam że kupiłam kupon za 129zł o wartości 1700zł na Bogaty pakiet zabiegów odmładzająco-antycellulitowych, mezoterapię bezigłową na twarz, szyję, dekolt i pośladki oraz zabieg Therma RF na twarz, szyję i dekolt w Studiu Prestige.

Właśnie jestem kilka dni po wykorzystaniu.
Więc tak, czekałam 25 min ale za to kosmetyczka była przesympatczna, nie czułam sie źle potraktowana, w recepcji też.
W związku z tym że byłam pierwszy raz na takim pakiecie nie wiem czy trwał tyle co trzeba (45min) i był zrobiony takimi kosmetykami jak w standardzie bo wydawało mi się że tylko jakiś żel z tubki wyciska a nie z ampułek.
Na twarzy była dużo bardziej skupiona niż na szyi i dekoldzie, tam tylko kilka razy przejechała.
myśliscie, że ten zabieg naprawdę aż tyle kosztował?
no chyba, że koleżanaka dała o jedno zero za dużo. bo innaczej to my nawet 10% całkowitej kwoty byśmy nie płaciły.

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-01, 08:40   #685
Alexandre
Zadomowienie

Dziewczyny uświadomcie mnie bo jestem w tym niekapliwa Wystarczy kupić tylko ofertę i już mamy bon? Przecież podobno znajomy musi też kupić tę ofertę żebyśmy ze zniżki skorzystali a żeby on kupił to inna osoba też musi więc to ogniwo nigdy się nie zamyka?

Alexandre jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-01, 10:10   #686
Kasiek1987
Zakorzenienie

Wystarczy, że Ty kupisz ofertę i już dostaniesz bon Nie ma żadnego łańcuszka Ewentualnie przy niektórych ofertach jest wymagane, że np. 5 osób musi kupić, żeby oferta była aktywna. Ale to się chyba nie zdarza, żeby nikt nie kupił

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post55596361
Kasiek1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-01, 11:58   #687
julka130
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez plywok Pokaż wiadomość
myśliscie, że ten zabieg naprawdę aż tyle kosztował?
no chyba, że koleżanaka dała o jedno zero za dużo. bo innaczej to my nawet 10% całkowitej kwoty byśmy nie płaciły.

Dokładnie tyle kosztował, sprawdzałam cennik na stronie salonu, było 92% rabatu na Grouponie
julka130 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-01, 13:02   #688
klajdla
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Alexandre Pokaż wiadomość
Dziewczyny uświadomcie mnie bo jestem w tym niekapliwa Wystarczy kupić tylko ofertę i już mamy bon? Przecież podobno znajomy musi też kupić tę ofertę żebyśmy ze zniżki skorzystali a żeby on kupił to inna osoba też musi więc to ogniwo nigdy się nie zamyka?
Tak, kupiszo oferte i masz bon za chwile na mailu, albo dopiero po zakonczeniu oferty wysylala Ci go na poczte Zalezy.
A znajomy (ktory nie jest jeszcze zarejstrowany w serwisie) musi kupic jaka oferte polecona przez Ciebie, bys to mogla otrzymac np znizke 5 zl, 10 zl. Ta znizka 'wplywa' na Twoje konto dopiero po kilku dniach od zakupu dokonanego przez Twojego znajomego.
klajdla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-02, 08:35   #689
Alexandre
Zadomowienie

Dziękuję wam

Alexandre jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-02, 12:02   #690
peggy7
Zadomowienie

Hej dziewczyny, poradźcie mi co robić... 5 maja kupiłam na gruponie kupon na mikrodermabrazję - to była ta oferta http://www.groupon.pl/oferty/warszaw...arszawa/361773 .
Teraz chcę się umówić na zabieg, ale pod każdym ich numerem słyszę, że skrzynka jest pełna i nie można zostawić wiadomości.
Na ich stronie jest tylko info o tym, że robią włosy i paznokcie. O zabiegach na twarz nic nie ma, ale wcześniej mnie to nie niepokoiło. Nie wiem czy mam się do nich pofatygować osobiście czy od razu pisać do grupona, żeby oddali mi kasę. Powiem jeszcze, że kupon jest ważny do 4.11, a sprzedali ich 1255 sztuk. Może teraz się ukrywają przed klientkami, bo za dużo ich mają :/
peggy7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości