|
|
#661 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Groupon.pl korzystacie?
Cytat:
).
|
|
|
|
|
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tej szkole kręcili serial "Tancerze", więc sale mają chyba fajne. |
|
|
|
|
|
#663 |
|
Raczkowanie
|
O, to spoko, co prawda, nie widziałam serialu, ale jak o tańcu, to raczej mają lustra
![]() Iść, jeśli już, to na wszystko, popróbuję sobie. Teraz też tak robię- chodzę na to, co mi godzinowo odpowiada bez zastanawiania się, tylko żeby ruszyć A4 po 8 godzinach siedzenia na niej. Do końca maja mam karnet w GD, ale w czerwcu mogłabym zacząć. Jak będziesz tam szybciej, to daj znać jak jest
|
|
|
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie sobie wykupiłam karnet, mam nadzieję, że pójdzie akcja, bo na razie 23 sprzedane
![]() P.S. Ty chyba nie wiesz z kim piszesz hejhulec, co? :P |
|
|
|
|
#665 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
Ha! Za to ja nie miałam pojęcia, że się koło mnie przeprowadziliście
Takie małpy jedne, no! ![]() Kupon przyszedł, czyli minimum sprzedali. Dziś chyba jeszcze do nich się przejdę i podpytam o zajęcia
|
|
|
|
|
#667 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zawsze teraz możemy się prędzej na jakąś kawę ustawić.Super, czekam na njusy! |
|
|
|
|
|
#668 |
|
Raczkowanie
|
Apiska też wykupiłam tę usługę. Udało ci się dodzwonić do fryzjera? Ja próbuję i włącza się tylko skrzynka głosowa, no i cała zapchana już jest. CO robić??
|
|
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#670 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam w Stile di Vita, po tym, co przeczytałam w internecie, spodziewałam się tragedii, a jest nawet ok. Oczywiście regularna cena (160 zł) nie do przejścia za strzyżenie z odżywką, ale z usługi jestem dość zadowolona. Właściwie włosy są tak obcięte, jak chciałam - właściwie, bo po tym co przeczytałam w necie, opisałam fryzurę trochę bardziej zachowawczo, żeby nie przeżyć szoku. Ale wykonanie z opisem w 100% zgodne, więc mogłam poszaleć
|
|
|
#671 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zdumiewa mnie fakt ze wiele ososb sie dziwi ze w dzien dwa po wykupieniu oferty nie mozna sie dodwonic czy znalezc terminu.... toz to oczywiste ze wtedy kazdy z tych tysiecy ososb wydzwania... Ja kupuje np. fryzjera by pojsc do neigo za 2 miesiace i nigdy ne mam problemu z terminem, tak samo kosmetyczka, pazurrki itd.... Po to te kupony sa wazne zwykle po pol roku by sobie z wyprzedzeniem zaplanowac
|
|
|
|
#672 |
|
Organizatorka
|
a my mamy z TZem nieciekawa sytuacj. Zgubilismy pendrive na ktorym byl kupn:< TZ co prawda dzwonil do tej firmy do ktorej mial kupon, jeszcze przed zgubieniem tego kuponu, ale kobieta byla dosc zamotana (spisala jego dane) i mowila, ze beda oddzwaniać jak ogarną wszystkie te groupony.
TZ wkurzony, boi sie ze ktos mu podwedzi ten kupon:/
|
|
#673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#674 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
po prostu na pendrivie tez był i sie boimy, ze ktoś znalazł, tym bardziej ze dopiero po tygodniu ogarnęliśmy sie, ze pendrive'a nie mato nasz pierwszy groupon (wlasciwie TZa - kurs na wozki widlowe) i troche panikujemy
|
|
|
#675 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale chciałam iść jak najszybciej, dlatego! Jak bym chciała za dwa miechy to też bym nie panikowała. Zresztą już jestem umówiona. A tu nie chodziło po za tym o to że telefon był zajęty (bo niby tyle osób dzwoni), a że babka nie odbierała. |
|
|
|
|
|
#676 |
|
Przyczajenie
|
Witam! Dopiero zaczynam z Grouponem ale ofertę mają dość ciekawą,opinie apropo portalu sa 1/2 dobre,wiec chciałabym spróbować.
Tu sie rodzi moje pytanie: Chciałabym skorzystać z tej oferty: http://www.groupon.pl/oferty/bielsko...kobiala/402865 Więc jak to będzie wyglądało? Zapłacę normalnie przelewem z ING? Później dostanę jakiś kupon mailem który będę musiała wydrukować i przyjść z nim do Copacabany? Ostantnie pytanie. Za całe przedłużanie włosów zapłacę tym przelewem 219zł, dostanę kupon wydrukuję go przyjdę do salonu ( czy przy wcześniejszej rezerwacjii terminu mam mówić, ze jestem z ,,akcji groupon,, czy lepiej nie?) i zrobią to od ręki,czy będę musiała jeszcze płacić coś bądź czekać na weryfikację tego,czy kupon jest prawdziwy? Moze dla stałych użytkowniczek te pytania są głupie,ale ja jako nowicjusz nie chciałabym się przejechać ![]() Z góry dziękuję za ( rychłą? ) odpowiedź, gdyż kończy się czas na kupowanie kuponu;p Pozdrawiam |
|
|
|
|
#677 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#678 |
|
Zadomowienie
|
może i ja i moje przeżycia z gruponem i podobnymi.
1) 25zł za wejście do club 70 i 50zł na barze. Wredny barman. Nie byłam zadowolona (ale z obsługi w clubie a nie z grupona jako takiego) 2) mój hit. 39zł zamiast 160zł na strzyżenie, maskę regenerującą w "salonie" Neferati czy jakoś tak w Warszawie, koło metra Marymont. Weszłam, babeczka umyła mi włosy, walnęła coś na głowę, podcięła końcówki i po 20minutach wyszłam. Dobrze, że nie wydałam na to 160zł a i tych 39 żałuję BARDZO. Poza tym była jedna fryzjerka na dwie osoby... 3) drugi hit, najświeższy: w poniedziałek 16.05 PRZED zakupieniem kuponu zadzwoniłam do fryzjera, czy ma wolny termin na sobotę, w godzinach raczej porannych, dla osoby z kuponem. Termin był na 9, 11,12. Wybrałam 12. Salon "vip prestige" na łuckiej 20 w Warszawie, czyli pogranicze Woli i Centrum, ja mieszkam na Gocławiu więc o 11 zbiórka i w drogę. Ważna informacja: na 16 miałam ślub i wesele. Dojechałam trochę przed 12 do tegoż salonu, widzę, jedna babeczka zostaje odprawiona z kwitkiem a do tego 5 babek siedzi na sofie, 6 na fotelu strzyżona przez fryzjera. Tak, zgadłyście. Okazało się, że z przyczyn losowych jest 1 fryzjer (nie dwóch) i nie zostanę obsłużona (tadam, godzina 12, za 4h mam być na ślubie, a jeszcze wrócić do domu, umalować się etc). Zapytałam panne z recepcji, czemu nie zadzwoniła o tej 11:30 (bo o 11 to dopiero do pracy przyszła) to bym wysiadła w połowie drogi i sobie do jakiejś sieciówki bliżej mnie poszła. Dowiedziałam się, że gdyby ona musiała wszystkich obdzwaniać...! I dowiedziałam się też, że miała pogrzeb w tygodniu i że to nie jej wina z tym fryzjerem. Wuj z tym, naprawdę to zrozumiałam, ale na Boga, mogła zadzwonić!!! A tak jak kot z pęcherzem leciałam szukać fryzjera na za trzy szmaty wpół do mopa. Nie oceniam jakości ale podejście do klienta... na minus miliard punktów. Chcąc zaoszczędzić (53zł za kupon o wartości 150zł) wydałam łącznie 140zł (bo 90 za fryzjera w sieciówce). Obiecuję sobie, że nigdy więcej nie skorzystam z ofert na gruponie czy innych dot. fryzjerstwa. Musiałam to z siebie wyrzucić
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
czy ktos byl u Moniki Gawryś na przedłużaniu rzęs (Wrocław)?
|
|
#680 |
|
Raczkowanie
|
A jak jest z płatnościami? Po kliknięciu trzeba zapłacić, czy np. jak jest ważny grupon na 5 miesięcy a ja ja pójde za 3 to mam zapłacić podczas wizyty czy od razu po wykupieniu?
|
|
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
Płacisz od razu po kliknięciu w celu zakupu
|
|
|
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
klikasz i płacisz odrazu. a po północy przychodzi kupon na pocztę.
|
|
#683 |
|
Przyczajenie
|
Już wcześniej pisałam że kupiłam kupon za 129zł o wartości 1700zł na Bogaty pakiet zabiegów odmładzająco-antycellulitowych, mezoterapię bezigłową na twarz, szyję, dekolt i pośladki oraz zabieg Therma RF na twarz, szyję i dekolt w Studiu Prestige.
Właśnie jestem kilka dni po wykorzystaniu. Więc tak, czekałam 25 min ale za to kosmetyczka była przesympatczna, nie czułam sie źle potraktowana, w recepcji też. W związku z tym że byłam pierwszy raz na takim pakiecie nie wiem czy trwał tyle co trzeba (45min) i był zrobiony takimi kosmetykami jak w standardzie bo wydawało mi się że tylko jakiś żel z tubki wyciska a nie z ampułek. Na twarzy była dużo bardziej skupiona niż na szyi i dekoldzie, tam tylko kilka razy przejechała. |
|
|
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba, że koleżanaka dała o jedno zero za dużo. bo innaczej to my nawet 10% całkowitej kwoty byśmy nie płaciły.
|
|
|
#685 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny uświadomcie mnie bo jestem w tym niekapliwa
Wystarczy kupić tylko ofertę i już mamy bon? Przecież podobno znajomy musi też kupić tę ofertę żebyśmy ze zniżki skorzystali a żeby on kupił to inna osoba też musi więc to ogniwo nigdy się nie zamyka?
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
Wystarczy, że Ty kupisz ofertę i już dostaniesz bon
Nie ma żadnego łańcuszka Ewentualnie przy niektórych ofertach jest wymagane, że np. 5 osób musi kupić, żeby oferta była aktywna. Ale to się chyba nie zdarza, żeby nikt nie kupił
|
|
|
|
|
#687 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#688 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zalezy.A znajomy (ktory nie jest jeszcze zarejstrowany w serwisie) musi kupic jaka oferte polecona przez Ciebie, bys to mogla otrzymac np znizke 5 zl, 10 zl. Ta znizka 'wplywa' na Twoje konto dopiero po kilku dniach od zakupu dokonanego przez Twojego znajomego. |
|
|
|
|
|
#689 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję wam
|
|
#690 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, poradźcie mi co robić... 5 maja kupiłam na gruponie kupon na mikrodermabrazję - to była ta oferta http://www.groupon.pl/oferty/warszaw...arszawa/361773 .
Teraz chcę się umówić na zabieg, ale pod każdym ich numerem słyszę, że skrzynka jest pełna i nie można zostawić wiadomości. Na ich stronie jest tylko info o tym, że robią włosy i paznokcie. O zabiegach na twarz nic nie ma, ale wcześniej mnie to nie niepokoiło. Nie wiem czy mam się do nich pofatygować osobiście czy od razu pisać do grupona, żeby oddali mi kasę. Powiem jeszcze, że kupon jest ważny do 4.11, a sprzedali ich 1255 sztuk. Może teraz się ukrywają przed klientkami, bo za dużo ich mają :/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.

).

Takie małpy jedne, no!