Groupon.pl korzystacie? - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-07-28, 23:28   #781
Darianna25
Zakorzenienie

Dot.: Groupon.pl korzystacie?

Hej,
Ja właśnie skorzystałam wczoraj z kuponu na manicure hybrydowy w Prestige Spa w Katowicach.
Ogólnie jestem zadowolona ale paznokcie mi dziś zmatowiały troszkę.
Nie moczyłam paznokci w wodzie przed zabiegiem a wydaje mi sie,ze powinnam.
A jeszcze jedna sprawa to babka sobie nie zapisala,ze ja z kuponem i mi mówi 70 zł, a na kuponie bylo 110zł.

Mąż był na serwisie klimatyzacji i zapłacił dodatkowo za wypełnienie.

Darianna25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-29, 08:43   #782
plywok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez plywok Pokaż wiadomość
dziewczyny jakiś czas temu (1 czerwca) mama kupiła kupon na gruperze na saunę fińską z innymi duperelami do wykorzystania w ciągu trzech miesięcy.

jednak zastrzegli sobie, że rezerwacji miejsce trzeba dokoncać w pierwszym miesiącu, do końca czerwca (czego niestety w czerwcu nie doczytałyśmy).

efekt jest taki, ze jak wczoraj zadzwoniłyśmy to pani powiedziała, że karnet jest przeterminowany.

czy to jest zgodne z prawem? w końcu czas na wykorzystanie kuponu jeszcze jest. można sobie tak zastrzeć, że na rezerwacje tylko miesiąc a później klapa?
Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
W sumie zastrzegli sobie takie coś w kuponie, więc są usprawiedliwieni - "a że klient nie doczytał, to nie nasz problem". Napisz maila do grupera z reklamacją, że kupon nie będzie wykorzystany i niech Ci oddadzą pieniądze. Chociaż z drugiej strony SPA strzela sobie samobója, bo jak klient nie przyjdzie z kuponem, to oni nie dostaną za tę usługę pieniędzy od grupera. A pewnie nie jesteście jedynymi, które zostały odesłane z kwitkiem. Daj znać, jak to się wyjaśniło.

jakis czas temu pytalam czy to jest zgodne.
napisalam do gruperu, mysiałam się pzypomnieć ze swoja sprawa po raz drugi i dostałam pozytywną odpowiedź.
kupon jest nadal ważny tylko musze jak najszybciej sie skontaktować z salonem.

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-29, 17:36   #783
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darianna25 Pokaż wiadomość
Hej,
Ja właśnie skorzystałam wczoraj z kuponu na manicure hybrydowy w Prestige Spa w Katowicach.
Ogólnie jestem zadowolona ale paznokcie mi dziś zmatowiały troszkę.
Nie moczyłam paznokci w wodzie przed zabiegiem a wydaje mi sie,ze powinnam.
A jeszcze jedna sprawa to babka sobie nie zapisala,ze ja z kuponem i mi mówi 70 zł, a na kuponie bylo 110zł.

Mąż był na serwisie klimatyzacji i zapłacił dodatkowo za wypełnienie.
ja pisalam jakis czas temu o mojej przygodzie z klima. generalnie nie oplaca sie, nie oszczedza sie nic, trzeba doplacac.

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-29, 17:55   #784
Un_Girl
Raczkowanie

dzisiaj odwiedziłam salon fryzjerski z kuponika, Piotr Alexander w Łodzi - polecam!
Un_Girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-29, 22:43   #785
klajdla
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
ja pisalam jakis czas temu o mojej przygodzie z klima. generalnie nie oplaca sie, nie oszczedza sie nic, trzeba doplacac.
Niekoczniecznie Ja kupilam pakiet za 59 zl zamiast 200 zł. Wszystko bylo jak nalezy. Pakiet full serwis.
PS Poza tym w 90% przypadkow ofert na klimatyzacje, wyraznie jest napisane w ofercie, ze obejmuje ona np odgrzybianie, ozonowanie, spuszczenie czynnnika chlodzacego, napelnienie nowego i 100 g czynnika gratis. Za kazde kolejne 100g doplata np 10 zł.
Czyli reasumujac majac np w aucie 300 g swojego czynnika, pan w serwisie spuszcza go, "nalewa" swoje 300 g (w cenie gruponu) + 100 g (rowniez w cenie gruponu). A za reszte by uzupelnic klime na maksa, trzeba doplacac po 10 zl na kazde kolejne 100 g. Takze oferta uczciwa i wyraznie jest napisane, ze trzeba bedzie doplacac
klajdla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 07:28   #786
madziunia2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Un_Girl Pokaż wiadomość
dzisiaj odwiedziłam salon fryzjerski z kuponika, Piotr Alexander w Łodzi - polecam!

A możesz napisać cos więcej? Też się tam wybieram w przyszłym tygodniu z tym bonem z zakuponika i trochę się boję efektu Gdzieś słyszałam że w tym salonie fryzjer strzyże według swojej wizji i nie słucha klientek, czy to prawda?
madziunia2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 10:32   #787
nieznajoma19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula3128 Pokaż wiadomość
Do NIEZNAJOMA19 i REME
jak zauwazylybyscie, napisalam ze kupowalam tylko podkreslam TYLKO jeden raz na jednym portalu i teraz kupialm 2 wycieczke na tym samym, wiec co moge pisac, ze "CZESC TAK KUPUJCIE NA Grouponie" skoro tam nic nie zakupilam i skoro slyszalam duzo negatywnych opinii??

Nikomu reklamy nie robie, bo jaka korzysc mialabym miec z tego??

A znam regulaminy i umowy, bo jestem glowna ksiegowa i mam w zboczeniu czytac wszystko co kaza mi akcpetowac, w przeciwnienstwie do 90% innych ludzi.

Stad nie mam konta na nk czy facebook, bo wiem co tam jest w regulaminach - a mialam.

I dziewczyny prosze nie zarzucajcie mi spamowania.

Kazdy sie tu wypowiada o swoich doswiadczeniach, moje ze zniżkoteka są mega pozytywne i bede ten portal chwalic pod niebiosa. BASTA!!!
Nie wiem czemu się tak unosisz? Ja z gruponu korzystalam nie raz i za każdym razem byłam zadowolona. Nie wypowiadam się na temat portali z których nie korzystałam
- Zoeva Bamboo

wymianka
nieznajoma19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 13:17   #788
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klajdla Pokaż wiadomość
Niekoczniecznie Ja kupilam pakiet za 59 zl zamiast 200 zł. Wszystko bylo jak nalezy. Pakiet full serwis.
PS Poza tym w 90% przypadkow ofert na klimatyzacje, wyraznie jest napisane w ofercie, ze obejmuje ona np odgrzybianie, ozonowanie, spuszczenie czynnnika chlodzacego, napelnienie nowego i 100 g czynnika gratis. Za kazde kolejne 100g doplata np 10 zł.
Czyli reasumujac majac np w aucie 300 g swojego czynnika, pan w serwisie spuszcza go, "nalewa" swoje 300 g (w cenie gruponu) + 100 g (rowniez w cenie gruponu). A za reszte by uzupelnic klime na maksa, trzeba doplacac po 10 zl na kazde kolejne 100 g. Takze oferta uczciwa i wyraznie jest napisane, ze trzeba bedzie doplacac
tak, ale zazwyczaj to co podkreslilam nie jest warte 200zl, jak probowal wmowic mi pan. kupilam kupon warty 200zl, a doplacic musialabym 140zł ( bo w cenie kuponu byulo to co podkreslone plus 100g czynnika a moja klima miesci 800, a za kazde 100g liczyli sobie 20zł). wiec niby cala usluga warta by byla 340, a w cenniku mieli jak byk, ze do mojego auta 240zł, wiec gdzie tu logika i moja oszczednosc?

Blogowy świat

Edytowane przez yoona
Czas edycji: 2011-07-30 o 13:20
yoona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 13:27   #789
betty8080
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez koziolek87 Pokaż wiadomość
Troche dziwią mnie argumenty innych dziewczyn, które piszą ze zabiegi kupowane na gruponie trwają krótko. Standardowo piling kawitacyjny trwa ok. pół godziny z maską i jakimis jeszcze masazami - pierdółkami. Podobnie, troche dłużej mikrodermabrazja, więc te wypowiedzi są niekompetentne.
Nie masz racji - chodze na pilingi kawitacyjne wykupione na gruponie i zawsze z maska trwal ok godzinę. Samą maskę na twarzy mam 20 min.

Dziewczyny maja rację bo moim zdaniem wiekszosc salonow sprzedajacych sie na zakupach grupowych oszukuje :-( Nie dostajemy pelnowartosciowego zabiegu :-( Sadze ze te salony licza na jednorazowy zysk bo gdyby im zalezalo na pozyskaniu stalych klientow nie oszukiwalyby. Druga rzecz ze same portale z zakupami grupowymi nei mowia wszystkiego tym co sie wystawiaja a potem jest wlasnie oszukiwane, balagan z zapisami etc.

Ja mialam przygode z manicurem hybrydowym - wykonany byl tragicznie. Trzymal sie dlugo ale zeby go zdjec moczylam paluchy 40 min!!!!!!!!!!!!! w acetone i musialam spolowac bo lakierozel w ogole sie nie rozmoczyl :/ Nie wiem co to za cholerstwo bylo
betty8080 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-31, 19:19   #790
Un_Girl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziunia2 Pokaż wiadomość
A możesz napisać cos więcej? Też się tam wybieram w przyszłym tygodniu z tym bonem z zakuponika i trochę się boję efektu Gdzieś słyszałam że w tym salonie fryzjer strzyże według swojej wizji i nie słucha klientek, czy to prawda?
moim zdaniem było fantastycznie!
dużo czytałam przed pójściem do tego fryzjera, większość opinii była na +, więc usiadałam na fotelu i gdy pan Piotr zaczął pytać co i jak, powiedziałam, że chciałabym mieć nadal długie włosy, ale jeśli ma inną wizję to ok. zaproponował mi więc 2 fryzury, gdy wybrałam trochę krótszą zapytał czy na pewno i ogólnie bardzo liczył się z moim zdaniem(z tyłu mam nadal długie włosy) nie czułam się jak klientka drugiej kategorii, a rezultat był pozytywny, więc na pewno tam wrócę i myślę, że Tobie też się spodoba, bo przynajmniej mnie wypytał dokładnie co i jak
Un_Girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-01, 00:39   #791
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki

Cytat:
Napisane przez ania_trojaczki Pokaż wiadomość
popieram sama tak robie jesli tylko firma ma swoja strone

Wroclawianki ostrzegam przed Interconti na Tęczowej

Zakupiłam

Kompleksowy zestaw zabiegów pielęgnacyjnych dostosowany do potrzeb skóry kobiet i mężczyzn:
  • oczyszczanie
  • peeling dostosowany do potrzeb Twojej skóry
  • maska nawilżająca + maskę regenerującą z "bombą witaminową"
  • pokrycie powierzchni skóry płynną witaminą C
  • 10 minut na Solarium Egroline o najwyższym współczynniku opalania.
Twoja skóra zostanie oczyszczona i odżywiona. To idealne przygotowanie na letnie słońce.

jak się okazało trafiłam na przedstawicielkę Herbalife a zabieg musiałam wykonac sobie sama :/
uważam ze oferta nie miała nic wspólnego z zaoferowaną mi usługa
po złożeniu reklamacji pieniążki wróciły na kartę kred.

Przekaż swój 1%
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy 1%: 1/Y Miłosz Yeromenko
ania_trojaczki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-01, 09:56   #792
Marynia19
Raczkowanie

Widziałyście kupon Yves Rocher? Przecież to bardzo modna marka. Po co im ta reklama.. Strasznie dużo kasy stracą.
Ale cóż warto skorzystać!
Marynia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-01, 10:09   #793
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marynia19 Pokaż wiadomość
Widziałyście kupon Yves Rocher? Przecież to bardzo modna marka. Po co im ta reklama.. Strasznie dużo kasy stracą.
Ale cóż warto skorzystać!
Hm, mnie się wydaje, że właśnie pozyskają klientów. YR to marka znana, ale dość droga, więc to trochę odstrasza. Dużo osób kupuje tam kosmetyki właśnie dzięki zniżkom, promocjom i ulotkom, a takie YR robi często i często można kupić kosmetyki taniej o 30-40%. Więc czy sprzedanie ich teraz o 50% taniej będzie dla nich taką wielką stratą? Dzięki grouponowi można kupić kosmetyki taniej, sporo ludzi założy pewnie karty stałego klienta i będzie dostawało co miesiąc ulotki promocyjne, które będą ponownie prowadzić ich do sklepów.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-01, 10:44   #794
emememsik
po prostu Em :)

YR nic na tym nie straci, ich ceny są tak wysoko postawione, by mogli cały czas robić promocje typu -50%. Sama nie kupuję u nich z mniejszym rabatem niż 40%.
Stary 2011-08-01, 12:33   #795
Marynia19
Raczkowanie

tak, tylko że 50% taniej jak tu gdzieś czytałam to 10-20% idzie z wartości kuponu do właściciela a jeszcze dodatkowo te promocje łączą się z innymi. Więc jak jest szampon 30% taniej to jeszcze od tego masz 50% taniej.
Stary 2011-08-01, 12:43   #796
emememsik
po prostu Em :)

Oo, łączy się z promocjami. No to rzeczywiście..
Stary 2011-08-01, 13:41   #797
Marynia19
Raczkowanie

no właśnie łączą się więc zastanawiam się ile tych kuponów kupić
Stary 2011-08-01, 15:37   #798
Kasiarzynek
Zadomowienie

Dziewczyny, może mnie któraś oświecić o co chodzi z tą zniżką na wywoływanie zdjęć?
http://www.groupon.pl/oferty/warszaw...waextra/604149

Niby jest napisane, że zależnie od wybranej opcji będzie się mieć nieograniczoną możliwość wywołania zdjęć w partiach po 50lub 100zł przez 4 miesiące za 20zł lub przez 12 za 30.
Ale znowóż niżej jest napisane coś o jakiejś opłacie zleceniowej: "Opłatę zleceniową – 15 zł za 50 zdjęć albo 30 zł za 100 zdjęć (lub jej wielokrotność ) – należy każdorazowo wnieść przy składaniu zamówienia – płatność gotówką lub przelewem"
czyli że co, płacę te 20/30zł jednorazowo, a potem do każdego "zlecenia" kolejne 15 czy 30?
Kasiarzynek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-02, 08:59   #799
kasienka1985
Zakorzenienie

:]

czesc

-korzystałam z groupona raz kiedyś - byl to kupon na buty i rzeczywiscie kupilam około 40 zł taniej niz w sklepach (nawet internetowych) trampki nike mężowi

-jakos na poczatku kwietnia czy z koncem marca kupilam bon na zabieg antycellulitowy za 69 zł w salonie Derma Bell we Wrocławiu

pisze na świeżo, bo wczoraj byłam na tym zabiegu
Zabieg trwał 2 godziny, 40 minut w kapsule parowej, godzinny masaz antycellulitowy i 15 minutowy masaz relaksujacy karku (wart co najmniej 150 zł myślę).
Spotkałam się tam z przemiłą obsługą, ładnie, schludnie, czysto.
Zabieg wykonany bardzo starannie , w pełnym wymiarze czasu, bez żadnego popędzania itp.
Zaproponowano mi nawet coś do picia przed zabiegiem, dano ręczniki, bieliznę jednorazową.
Jestem bardzo ale to bardzo mile zaskoczona (bo troszke sie bałam, po tych Waszych opiniach niektórych).
Z czystym sumieniem mogę polecić ten salon i nie wiem czy sama tam nie wrócę

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Edytowane przez kasienka1985
Czas edycji: 2011-08-02 o 09:01
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-02, 11:57   #800
sugar_kitty
Zakorzenienie

GG do sugar_kitty
Dot.: :]

Korzystałam już z kilku grouponowych kuponów.

1. Jedzonko w jakiejś lubelskiej kafejce na Starym Mieście (zapłaciłam chyba 25zł zamiast 50zł)- byłam tam ze znajomym w lutym i już nie pamiętam nazwy tej knajpki- zamówiliśmy naleśniki, sałatkę, latte i herbatę owocową- było całkiem smacznie, ale nie najedliśmy się tam za bardzo

2. Kurs wizażu I stopnia w szkole wizażu Aesthetic w Lublinie na ul Kościuszki- atmosfera na zajęciach świetna, jak dla mnie niezła zabawa, przy której można było podłapać sporo z techniki wykonywania makijażu za kurs zapłaciłam 99zł

3. Depilacja laserowa 3 zabiegi za 150zł salon Glamour w Lublinie Ul. Dragonów- polecam, kosmetyczka bardzo sympatyczna. Po 3 zabiegach są efekty, odrasta mniej włosów, robiłam bikini. Wykupiłam kolejne zabiegi,w sobotę idę na 5.

4. Restauracja Czerwony Październik w Lublinie na ul. Jasnej- zamówiłam 3 kupony (jeden 14zł zamiast 35zł), na obiad zaprosiłam rodziców. obsługa miła, jedzenie pyszne każde zjadło porządny obiad+ smaczny deser- polecam szarlotkę

W kolejce czeka kupon na manicure i pedicure w salonie na Narutowicza i na zakupy w Yves Rocher w Lublinie na Kapucyńskiej.
Stary 2011-08-02, 12:50   #801
soczystalimetka
SPAMER
Nieopłacona reklama

Przeglądam sobie dzisiaj Gruper, jest tutaj całe mnóstwo fajnych ofert!
http://gruper.pl/x.php/1,6490/Polska...-robot210.html
http://gruper.pl/x.php/1,6573/Polska...ykah-Badu.html
http://gruper.pl/x.php/1,6387/Polska...ollie.pl..html

I najlepsza, dzięki której w końcu kupię sobie upatrzone dwa komplety seksownej bielizny o połowę taniej!
http://gruper.pl/x.php/1,5759/Polska...-Inspires.html

Korzystałam z fotodepilacji w Centrum Estetyki Ciała Dea i na jedzonku w restauracji Buddha. Wszystko było w porządku, nikt nie traktował mnie jak gorszą, naprawdę polecam!
soczystalimetka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-02, 23:15   #802
witch_18
Zakorzenienie

Ja jak do tej pory skusiłam się na kupon zniżkowy na zakup soczewek (nie ma do czego mieć zarzutów ) i teraz na Yves Rocher i kupon do kosmetyczki,który chcę wykorzystać na pedicure.Zobaczymy jak będzie
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-03, 22:31   #803
Darianna25
Zakorzenienie

Ja mialam robiony manicure hybrydowy w Prestige Spa w Katowicach i po równym tyg z 3 paznokcji żel mi zszedł.Powietrze podeszło. zerwałam żel jak plaster.

Darianna25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-05, 22:00   #804
madziunia2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Un_Girl Pokaż wiadomość
moim zdaniem było fantastycznie!
dużo czytałam przed pójściem do tego fryzjera, większość opinii była na +, więc usiadałam na fotelu i gdy pan Piotr zaczął pytać co i jak, powiedziałam, że chciałabym mieć nadal długie włosy, ale jeśli ma inną wizję to ok. zaproponował mi więc 2 fryzury, gdy wybrałam trochę krótszą zapytał czy na pewno i ogólnie bardzo liczył się z moim zdaniem(z tyłu mam nadal długie włosy) nie czułam się jak klientka drugiej kategorii, a rezultat był pozytywny, więc na pewno tam wrócę i myślę, że Tobie też się spodoba, bo przynajmniej mnie wypytał dokładnie co i jak

Byłam tam dzisiaj- i mialaś rację, jestem bardzo, bardzo zadowolona. Na pewno wrócę tam bez kuponu
madziunia2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-07, 09:05   #805
kej_si
Raczkowanie

Mam pytanie, zakupiłam produkt na grupponie , dostałam kupon z numerem na emalia, i wpisujacgo wyskakuje mi info , ze ten kod już wykorzystany nie czaje tego ... mam jeszcze jakis kod zabezpieczajacy z data 9.08 czy mam rozumiec ze dopiero tego dnia mam wejsc z kodem na zakup produktu??/
kej_si jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-07, 09:14   #806
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kej_si Pokaż wiadomość
Mam pytanie, zakupiłam produkt na grupponie , dostałam kupon z numerem na emalia, i wpisujacgo wyskakuje mi info , ze ten kod już wykorzystany nie czaje tego ... mam jeszcze jakis kod zabezpieczajacy z data 9.08 czy mam rozumiec ze dopiero tego dnia mam wejsc z kodem na zakup produktu??/
Skoro jest data 9.08, to pewnie od wtedy ważny jest kupon (zresztą na kuponie jest napisane dokładnie do kiedy do kiedy jest ważny). Jest więc za wcześnie, żeby go wykorzystać.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-07, 09:21   #807
kej_si
Raczkowanie

Juz wiem ,kupon ważny od 9.08 uffffff martwiłam sie ,że coś poknociłam .
kej_si jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-07, 13:29   #808
manka1982
Raczkowanie

A jedzie ktoś z groupona, lub był już do Hiszpanii w terminie 06.09-17.09.2011?? najlepiej z Krakowa?

http://www.groupon.pl/oferty/groupon...-travel/621926
Oczywiście nie nastawiam sie na luksus, bo nie tego oczekuje, ale co możecie powiedziec o takich wyjazdach grouponowo-zniżkowych?Jest się czego obawiać, kupując bon?

manka1982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-07, 14:03   #809
Milik
Raczkowanie

Ja często korzystam z grupowych zakupów. Nie tylko z groupona, ale także gruper, mydeal itd. Wszystko zawsze przebiegało dobrze i czekam zawsze codziennie na nowe promocje o północy uzależniłam się już od tego :P
Milik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-07, 21:51   #810
plywok
Zakorzenienie

byłam na dwugodzinnym relaksie w way spa we wrocławiu.
oferta z grupera, wartośc kuponu 105 złotych ja zapłaciłam 29.
w ofercie:
sauna finska z olejekiem miętowym lub cytrynowym
peeling miodowy całego ciała
jacuzi
oraz relaks na leżakach przy zielonej herbacie.

idąc tam szłam z przekonaniem, że ktoś mi ten peeling zrobi na miejscu okazało się, że dostałam mały pojemnik z peelingiem i sama sobie go musiałam rozprawadzić. i na przemian później kursowałam między sauną a jacuzi, które miałyśmy prkatycznie tylko dla siebie na wyłączność.

oferta kosztująca 30 złotych to ok. ale ponad 100 to to napewno nie było warte

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości