|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Groupon.pl korzystacie?
Hej,
Ja właśnie skorzystałam wczoraj z kuponu na manicure hybrydowy w Prestige Spa w Katowicach. Ogólnie jestem zadowolona ale paznokcie mi dziś zmatowiały troszkę. Nie moczyłam paznokci w wodzie przed zabiegiem a wydaje mi sie,ze powinnam. A jeszcze jedna sprawa to babka sobie nie zapisala,ze ja z kuponem i mi mówi 70 zł, a na kuponie bylo 110zł. Mąż był na serwisie klimatyzacji i zapłacił dodatkowo za wypełnienie. |
|
|
|
|
#782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jakis czas temu pytalam czy to jest zgodne. napisalam do gruperu, mysiałam się pzypomnieć ze swoja sprawa po raz drugi i dostałam pozytywną odpowiedź. kupon jest nadal ważny tylko musze jak najszybciej sie skontaktować z salonem.
|
|
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#784 |
|
Raczkowanie
|
dzisiaj odwiedziłam salon fryzjerski z kuponika, Piotr Alexander w Łodzi - polecam!
|
|
|
|
|
#785 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja kupilam pakiet za 59 zl zamiast 200 zł. Wszystko bylo jak nalezy. Pakiet full serwis.PS Poza tym w 90% przypadkow ofert na klimatyzacje, wyraznie jest napisane w ofercie, ze obejmuje ona np odgrzybianie, ozonowanie, spuszczenie czynnnika chlodzacego, napelnienie nowego i 100 g czynnika gratis. Za kazde kolejne 100g doplata np 10 zł. Czyli reasumujac majac np w aucie 300 g swojego czynnika, pan w serwisie spuszcza go, "nalewa" swoje 300 g (w cenie gruponu) + 100 g (rowniez w cenie gruponu). A za reszte by uzupelnic klime na maksa, trzeba doplacac po 10 zl na kazde kolejne 100 g. Takze oferta uczciwa i wyraznie jest napisane, ze trzeba bedzie doplacac
|
|
|
|
|
|
#786 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A możesz napisać cos więcej? Też się tam wybieram w przyszłym tygodniu z tym bonem z zakuponika i trochę się boję efektu Gdzieś słyszałam że w tym salonie fryzjer strzyże według swojej wizji i nie słucha klientek, czy to prawda?
|
|
|
|
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z gruponu korzystalam nie raz i za każdym razem byłam zadowolona. Nie wypowiadam się na temat portali z których nie korzystałam
|
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez yoona Czas edycji: 2011-07-30 o 13:20 |
|
|
|
|
|
#789 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny maja rację bo moim zdaniem wiekszosc salonow sprzedajacych sie na zakupach grupowych oszukuje :-( Nie dostajemy pelnowartosciowego zabiegu :-( Sadze ze te salony licza na jednorazowy zysk bo gdyby im zalezalo na pozyskaniu stalych klientow nie oszukiwalyby. Druga rzecz ze same portale z zakupami grupowymi nei mowia wszystkiego tym co sie wystawiaja a potem jest wlasnie oszukiwane, balagan z zapisami etc. Ja mialam przygode z manicurem hybrydowym - wykonany byl tragicznie. Trzymal sie dlugo ale zeby go zdjec moczylam paluchy 40 min!!!!!!!!!!!!! w acetone i musialam spolowac bo lakierozel w ogole sie nie rozmoczyl :/ Nie wiem co to za cholerstwo bylo |
|
|
|
|
|
#790 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dużo czytałam przed pójściem do tego fryzjera, większość opinii była na +, więc usiadałam na fotelu i gdy pan Piotr zaczął pytać co i jak, powiedziałam, że chciałabym mieć nadal długie włosy, ale jeśli ma inną wizję to ok. zaproponował mi więc 2 fryzury, gdy wybrałam trochę krótszą zapytał czy na pewno i ogólnie bardzo liczył się z moim zdaniem(z tyłu mam nadal długie włosy)
|
|
|
|
|
|
#791 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#792 |
|
Raczkowanie
|
Widziałyście kupon Yves Rocher? Przecież to bardzo modna marka. Po co im ta reklama.. Strasznie dużo kasy stracą.
Ale cóż warto skorzystać! |
|
|
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki grouponowi można kupić kosmetyki taniej, sporo ludzi założy pewnie karty stałego klienta i będzie dostawało co miesiąc ulotki promocyjne, które będą ponownie prowadzić ich do sklepów.
|
|
|
#794 |
|
po prostu Em :)
|
YR nic na tym nie straci, ich ceny są tak wysoko postawione, by mogli cały czas robić promocje typu -50%.
Sama nie kupuję u nich z mniejszym rabatem niż 40%.
|
|
|
#795 |
|
Raczkowanie
|
tak, tylko że 50% taniej jak tu gdzieś czytałam to 10-20% idzie z wartości kuponu do właściciela a jeszcze dodatkowo te promocje łączą się z innymi. Więc jak jest szampon 30% taniej to jeszcze od tego masz 50% taniej.
|
|
|
|
|
#796 |
|
po prostu Em :)
|
Oo, łączy się z promocjami.
No to rzeczywiście..
|
|
|
#797 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie łączą się więc zastanawiam się ile tych kuponów kupić
|
|
|
|
|
#798 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, może mnie któraś oświecić o co chodzi z tą zniżką na wywoływanie zdjęć?
http://www.groupon.pl/oferty/warszaw...waextra/604149 Niby jest napisane, że zależnie od wybranej opcji będzie się mieć nieograniczoną możliwość wywołania zdjęć w partiach po 50lub 100zł przez 4 miesiące za 20zł lub przez 12 za 30. Ale znowóż niżej jest napisane coś o jakiejś opłacie zleceniowej: "Opłatę zleceniową – 15 zł za 50 zdjęć albo 30 zł za 100 zdjęć (lub jej wielokrotność ) – należy każdorazowo wnieść przy składaniu zamówienia – płatność gotówką lub przelewem" czyli że co, płacę te 20/30zł jednorazowo, a potem do każdego "zlecenia" kolejne 15 czy 30? |
|
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
:]
czesc
![]() -korzystałam z groupona raz kiedyś - byl to kupon na buty i rzeczywiscie kupilam około 40 zł taniej niz w sklepach (nawet internetowych) trampki nike mężowi -jakos na poczatku kwietnia czy z koncem marca kupilam bon na zabieg antycellulitowy za 69 zł w salonie Derma Bell we Wrocławiu pisze na świeżo, bo wczoraj byłam na tym zabiegu ![]() Zabieg trwał 2 godziny, 40 minut w kapsule parowej, godzinny masaz antycellulitowy i 15 minutowy masaz relaksujacy karku (wart co najmniej 150 zł myślę). Spotkałam się tam z przemiłą obsługą, ładnie, schludnie, czysto. Zabieg wykonany bardzo starannie , w pełnym wymiarze czasu, bez żadnego popędzania itp. Zaproponowano mi nawet coś do picia przed zabiegiem, dano ręczniki, bieliznę jednorazową. Jestem bardzo ale to bardzo mile zaskoczona (bo troszke sie bałam, po tych Waszych opiniach niektórych). Z czystym sumieniem mogę polecić ten salon i nie wiem czy sama tam nie wrócę
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2011-08-02 o 09:01 |
|
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: :]
Korzystałam już z kilku grouponowych kuponów.
1. Jedzonko w jakiejś lubelskiej kafejce na Starym Mieście (zapłaciłam chyba 25zł zamiast 50zł)- byłam tam ze znajomym w lutym i już nie pamiętam nazwy tej knajpki- zamówiliśmy naleśniki, sałatkę, latte i herbatę owocową- było całkiem smacznie, ale nie najedliśmy się tam za bardzo ![]() 2. Kurs wizażu I stopnia w szkole wizażu Aesthetic w Lublinie na ul Kościuszki- atmosfera na zajęciach świetna, jak dla mnie niezła zabawa, przy której można było podłapać sporo z techniki wykonywania makijażu za kurs zapłaciłam 99zł 3. Depilacja laserowa 3 zabiegi za 150zł salon Glamour w Lublinie Ul. Dragonów- polecam, kosmetyczka bardzo sympatyczna. Po 3 zabiegach są efekty, odrasta mniej włosów, robiłam bikini. Wykupiłam kolejne zabiegi,w sobotę idę na 5. 4. Restauracja Czerwony Październik w Lublinie na ul. Jasnej- zamówiłam 3 kupony (jeden 14zł zamiast 35zł), na obiad zaprosiłam rodziców. obsługa miła, jedzenie pyszne każde zjadło porządny obiad+ smaczny deser- polecam szarlotkę ![]() W kolejce czeka kupon na manicure i pedicure w salonie na Narutowicza i na zakupy w Yves Rocher w Lublinie na Kapucyńskiej.
|
|
|
#801 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2011-08
|
Przeglądam sobie dzisiaj Gruper, jest tutaj całe mnóstwo fajnych ofert!
http://gruper.pl/x.php/1,6490/Polska...-robot210.html http://gruper.pl/x.php/1,6573/Polska...ykah-Badu.html http://gruper.pl/x.php/1,6387/Polska...ollie.pl..html I najlepsza, dzięki której w końcu kupię sobie upatrzone dwa komplety seksownej bielizny o połowę taniej! http://gruper.pl/x.php/1,5759/Polska...-Inspires.html Korzystałam z fotodepilacji w Centrum Estetyki Ciała Dea i na jedzonku w restauracji Buddha. Wszystko było w porządku, nikt nie traktował mnie jak gorszą, naprawdę polecam! |
|
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak do tej pory skusiłam się na kupon zniżkowy na zakup soczewek (nie ma do czego mieć zarzutów
) i teraz na Yves Rocher i kupon do kosmetyczki,który chcę wykorzystać na pedicure.Zobaczymy jak będzie
|
|
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mialam robiony manicure hybrydowy w Prestige Spa w Katowicach i po równym tyg z 3 paznokcji żel mi zszedł.Powietrze podeszło. zerwałam żel jak plaster.
|
|
|
|
|
#804 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłam tam dzisiaj- i mialaś rację, jestem bardzo, bardzo zadowolona. Na pewno wrócę tam bez kuponu
|
|
|
|
|
|
#805 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie, zakupiłam produkt na grupponie , dostałam kupon z numerem na emalia, i wpisujacgo wyskakuje mi info , ze ten kod już wykorzystany nie czaje tego ... mam jeszcze jakis kod zabezpieczajacy z data 9.08 czy mam rozumiec ze dopiero tego dnia mam wejsc z kodem na zakup produktu??/
|
|
|
|
|
#806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#807 |
|
Raczkowanie
|
Juz wiem ,kupon ważny od 9.08 uffffff martwiłam sie ,że coś poknociłam .
|
|
|
|
|
#808 |
|
Raczkowanie
|
A jedzie ktoś z groupona, lub był już do Hiszpanii w terminie 06.09-17.09.2011?? najlepiej z Krakowa?
![]() http://www.groupon.pl/oferty/groupon...-travel/621926 Oczywiście nie nastawiam sie na luksus, bo nie tego oczekuje, ale co możecie powiedziec o takich wyjazdach grouponowo-zniżkowych?Jest się czego obawiać, kupując bon?
|
|
#809 |
|
Raczkowanie
|
Ja często korzystam z grupowych zakupów. Nie tylko z groupona, ale także gruper, mydeal itd. Wszystko zawsze przebiegało dobrze i czekam zawsze codziennie na nowe promocje o północy
uzależniłam się już od tego :P
|
|
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
byłam na dwugodzinnym relaksie w way spa we wrocławiu.
oferta z grupera, wartośc kuponu 105 złotych ja zapłaciłam 29. w ofercie: sauna finska z olejekiem miętowym lub cytrynowym peeling miodowy całego ciała jacuzi oraz relaks na leżakach przy zielonej herbacie. idąc tam szłam z przekonaniem, że ktoś mi ten peeling zrobi na miejscu okazało się, że dostałam mały pojemnik z peelingiem i sama sobie go musiałam rozprawadzić. i na przemian później kursowałam między sauną a jacuzi, które miałyśmy prkatycznie tylko dla siebie na wyłączność.oferta kosztująca 30 złotych to ok. ale ponad 100 to to napewno nie było warte
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.

Chociaż z drugiej strony SPA strzela sobie samobója, bo jak klient nie przyjdzie z kuponem, to oni nie dostaną za tę usługę pieniędzy od grupera. A pewnie nie jesteście jedynymi, które zostały odesłane z kwitkiem.
Daj znać, jak to się wyjaśniło.
Ja z gruponu korzystalam nie raz i za każdym razem byłam zadowolona. Nie wypowiadam się na temat portali z których nie korzystałam
Blog kosmetyczno-pazurkowy

No to rzeczywiście..