|
|
#841 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Groupon.pl korzystacie?
Z Groupona jeszcze nie, ale z Grupera mi sie zdarzalo, to podobny zamysl, ale polska firma i wole ja wspierac. No ale poza tym oferty sa fajne - nie tylko kosmetyczne czy gastronomiczne, ale tez bardziej nietpowe - muzea, wakacje, szkolenia
|
|
|
|
|
#842 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie zostałam oszukana przez groupon i wpędziłam się w koszta. Napiszę szczegóły jak ustosunkują się do reklamacji.
|
|
|
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktos zamawiał ta pufę https://www.groupon.pl/oferty/cala-p...-online/583248 ? Miała byc realizacja w ciagu 14 dni, a tu mija miesiąc i nic
|
|
|
|
|
#844 |
|
Przyczajenie
|
Ja raz źle trafiłam kupując na My Deal ale profesionalnie do tego podeszli i nie było problemów z reklamacja odraz oddali mi pieniądze. Na gruper i Groupon jeszcze nigdy nic takiego mi sie nie zdażyło, choć kupiłam sobie na Groupon zabiegi wyszczuplacjące 6 dokładnie poszłam na 2 a potem okazało sie że firma się zamkneła ;/ Groupon oddał mi kase za niewykorzystane zabiegi
za tą kase kupiłam obie inny zabieg więc byłam zadowolona
|
|
|
|
|
#845 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#846 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
Póki co korzystałam dwa razy i wszystko było okej. Fryzjer i koncert, małe kwoty.
|
|
#848 |
|
Zadomowienie
|
jeszcze nie, jak w następnym tygodniu nie przyjdą to będę interweniować
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
A ja czekam na jelly watches.
Kupiłam 2 kolory i czekam już tydzien. |
|
|
|
|
#851 |
|
Konto usunięte
|
wiecie może, czy można wykorzystać np. 2 kupony przy jednej transakcji na Truskawie? bo napisali jedynie, że ''1 groupon można wykorzystać na maks. 1 zamówienie''.
https://www.groupon.pl/oferty/cala-p...-online/731703 |
|
|
|
|
#852 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#853 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#854 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#855 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, czy któraś z Was kupiła kupon na wybielanie zębów we Wrocławiu? A może ktoś wie czy ta lampa beyond coś daje? Jest dużo promocja, ale 350zł to też nie jest tak mało.
|
|
|
|
|
#856 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy ktoras z Was kupila grupon za 15 zl o wartosci 30 zł na dermokosmetyki firmy Siquens?
A probowalyscie odebrac w jeden z tych sieci Euro Apteka 30 sierpnia (zgodnie z data waznosci gruponu)? Ja przejechalam caly Wroclaw (doslownie) do tej apteki, by odebrac zamowienie (akurat tego dnia mialam cos do zalatwienia w tej czesci miasta, wiec dla mnie to bylo super ulatwienie). Bylo to 30 sierpnia (i od tego dnia rowniez mozna bylo realizowac kupon - bez wczesniejsze rezerwacji ani niczego podobnego). Dojechalam na miejsce, poczekalam 20 min w kolejce po czym dowiedzialam sie, ze moge je odebrac jutro, bo dzis ta promocja jeszcze nie jest 'czynna'! Pytam sie jakim cudem skoro na gruponie jest data 30 sierpnia. Otrzymalam od Pana odp, ze Grupon nie wprowadzil im tego w systemie (co ma Grupon do ich wewnetrznego systemu kasowego ja sie pytam?). Tym bardziej, ze gdy stalam w kolejce, przy jednym nieczynnym okienku lezal formularz dla apteki, jak dokladnie wydawac produkty klientom Gruponu. W punktach bylo opisane, ze farmaceuta sprawdza kupon, doradza przy wyobrze odp kosmetyku i wydaje produkt bez zadnej operacji kasowej (!).Pan wielce oburzony stwierdzil, ze kupon jest wazny tak dlugo, ze moge kiedy indziej przyjechac. Niestety poki nie bede tam w poblizu w innym celu, cala "znizka" przestaje mi sie oplacac, bo wiecej wydam na paliwo na dojazd do tej apteki, niz wynosila znizka. Oczywiscie nie uslyszalam "ani be, ani me, ani... kukuryku..." Takze niestety to pierwszy Grupon z ktorego jestem baaaaaaaaaaaaaaaaardzo niezadowolona......... |
|
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zamówiłam poduszki ortopedyczne...i czekam na nie już ponad 3 tygodnie
a w zakładce "moje konto" groupon oczywiście zaznaczony jak wykorzystany
|
|
#858 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ogólnie to było pierwsze nie do końca przyjemne doświadczenie z zakupami grupowymi, a korzystam z różnych portali (głównie knajpy, raz tez u fryzjera byłam - wszystko spoko) i będę dalej polować na fajne okazje
|
|
|
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
ja teraz jednak zrezygnowalam z oferty fryzjera. przedłużyli opcję rezygnacji ze względu na zbyt dużą ilość wykupionych kuponów a za krótki czas na wykorzystanie (ktory defacto i tak przedłużyli). właśnie dostałam dyspozycje przlewu i w ramach przeprosin dostałam nawet 10 złotych gratis na swoje konto.
więc mimo strarty z rezygnacji jestem zadowolona z obsługi gruponu.
|
|
#860 |
|
Rozeznanie
|
ja też zamówiłam te poduszki i czekam ale pisało na tym gruponie że termin realizacji to miesiąc więc jestem jeszcze cierpliwa
|
|
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio korzystałam z kuponów na zdjęcia. Tyle,że nie na Grouponie a na innym portalu z zakupami grupowymi
Jeden już zrealizowany,ale dokupiłam drugi gdzie indziej. I póki co super!!!Nie zazdraszczam Wam tych przeboi Kurka człowiek płaci i jeszcze musi się martwic Nic tylko...
|
|
|
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
no niby tak, ale u mnie we wtorek już będzie 28 dni czekania, a wg umowy to ma być max
Edytowane przez Annabel89 Czas edycji: 2011-09-02 o 07:07 |
|
|
|
|
#863 |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie, ja te poduszki kupiłam 8 sierpnia;/ Wysłałam im już 2 maile w tej sprawie ale jak narazie nie doczekałam się odpowiedzi. Przyznam ,że jestem już mocno zirytowana.
|
|
#864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
Wykorzystałam ostatnio kupon za 49zł o wartości 165zł na peeling kawitacyjny, ampułkę, sonoforezę, maskę i masaż relaksacyjny w salonie Zakątek Urody w Olsztynie. Salon bardzo skromny,a pani kosmetyczka bardzo sympatyczna i otwarta.Nie odczułam w żaden sposób gorszego traktowania ze względu na grupon.Cały zabieg trwa godzinę i nie mam do niego większych zastrzeżeń.Dodatkowo zrobiłam sobie regulację brwi z henną za oszałamiające 10zł
Bardzo mile zaskoczyła mnie również propozycja kolejnego kupony za ten sam zabieg też za 49zł.Na pewno go wykorzystam |
|
|
|
|
#866 |
|
Raczkowanie
|
Odmładzanie IPL, Lublin. Ja się chyba jeszcze skuszę, bo cena bardzo zachęcająca
Edytowane przez 1tygrysek Czas edycji: 2011-09-04 o 18:57 |
|
|
|
|
#867 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
pomaga!
|
|
|
#868 |
|
Raczkowanie
|
Cześć! Mam do was szybkie pytanie. Jeszcze nigdy nic nie kupowałam na Grouponie, ale właśnie zainteresowała mnie oferta kursu językowego http://www.groupon.pl/oferty/warszaw...arszawa/782741 . Oferta jest ciągle aktywna, napisane, że sprzedano na razie 66 (a w ofercie jest napisane, że ma być 104 kupony na ang i 24 na hiszp.) ale jak chce ja kupić to wyskakuje, że oferta wyprzedana. Jak to możliwe? Z góry dzięki za odp.
|
|
|
|
|
#869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz do nich. Co prawda jest niedziela, ale teoretycznie jutro powinni umożliwić Ci zakup, skoro z ich winy nie mogłaś tego zrobić dzisiaj.
|
|
|
#870 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie się zorientowałam, że nie można zakupić na Warszawa Extra, ale na podstronach Warszawa Południe, Zachód itd. oferta ciągle dostępna. Dziwne, ale nie będę wnikać jaki jest tego cel.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

Pytam sie jakim cudem skoro na gruponie jest data 30 sierpnia. Otrzymalam od Pana odp, ze Grupon nie wprowadzil im tego w systemie (co ma Grupon do ich wewnetrznego systemu kasowego ja sie pytam?). Tym bardziej, ze gdy stalam w kolejce, przy jednym nieczynnym okienku lezal formularz dla apteki, jak dokladnie wydawac produkty klientom Gruponu. W punktach bylo opisane, ze farmaceuta sprawdza kupon, doradza przy wyobrze odp kosmetyku i wydaje produkt bez zadnej operacji kasowej (!).
Kurka człowiek płaci i jeszcze musi się martwic