|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Groupon.pl korzystacie?
Groupon zamiast zmienić tytuł oferty kazał tej firmie zdjąć aukcje. I według nich wszystko jest ok!
|
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio na gruperze pojawila sie oferta kursu angielskiego ( e-learning) , z mozliwoscia uzyskania certyfikatu. Czy ktoras z Was korzystala kiedys za takiej oferty ?warto?
|
|
#933 |
|
Przyczajenie
|
Na gruponie jest oferta na light sheer duet cztery zabiegi na cztery partie ciała za 999 w Beauty4Everw Warszawie i zastanawiam się nad zakupem.
Czy któraś z Was zna ten salon i mogłaby by napisać coś o depilacji w tym salonie? |
|
|
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i jak już było wspominane firmy na tym nie zarabiają, liczą bardziej ze kupując kupon o wartości 150 złotych do jakiejsc restauracji i tak trzeba będzie zakupić napoje, bo za te trzeba płacić oddzielnie. Często jest tez tak, ze np nie starczy danej kwoty na dwa Dania i trzeba będzie dopłacić. Jak płacimy 60,- to groupon bierze z tego 30,- a firma drugie 30,- A wiadomo, ze nikt nie chce dopłacać do biznesu, wiec np. W restauracji dostajesz mniejsza porcje, w sklepie tak jak tym wymienionym oszukują. Ja widziałam chyba wczoraj jakaś ofertę z salonu kosmetycznego na jakiś zabieg -nie pamietam, zwracalam uwagę na cenę, bo cena regularna to 7.500,-! A z oferta 899,-!!! Jak to możliwe?
|
|
|
#935 |
|
Raczkowanie
|
Z groupona i podobnych stron korzystałam dwa razy
![]() 1- pakiet rzęsy 1:1, masaz, banka chinska, henna i manicure. Zależało mi tylko na rzęsach, w sumie się nie zawiodłam, wszystko profesjonalnie i bez "oszczedzania rzęs bo to Pani z grupona" .2- Fryzjer farbowanie + obcięcie+ masaz głowy+ maska - tu już było gorzej . Coraz częściej słyszę właśnie, że jakoś usług spada poprzez zakupy grupowe:/. Ceny zawyżone, usługa jakby gorsza ( ozywiście to nie reguła). Ostatnio czytałam gdzieś na forum o dziewczynie, która w jakiś salonie wykupiła na gruponie rzęsy 1:1. Poszła, zrobiła jednak nie 1:1 a 1:4 . Pani albo zabrakło umiejętności, być może cierpliwości i chciała zaoszczędzić rzęsy i czas? ( bo kleju nie załowała)
|
|
#936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Groupon powinien jasno pisać, że promocja jest 30 zł zamiast 69, a nie zamiast 99. Ale oczywiście 99 ładniej wygląda. grrrr
|
|
|
|
#937 |
|
Raczkowanie
|
ak tak tak, zgadzam sie z poprzedniczką
grupon i firma dzielą się fifty fifty ![]() Głównie to reklama, jak również fakt, żeby przekonać klienta do siebie. Ja np nie słyszałam nigdy o salonie gdzie robiłam rzęsy z grupona, a potem wróciłam tam na uzupełnianie. Także jako reklama sens to ma .Jednak niektóre firmy "porywają się na grupona" a być może nie powinny
|
|
#938 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wierze w promocje tak jak już pisałam z 7.500 zł na 1000,- pewne rzeczy musza mieć swoją cenę. A skoro taka zniżka to albo chcą Cię zrobić w balona dając gorsza jakość -cokolwiek to jest. Przecież nikt nie będzie robił nic za darmo. Cytat:
|
|
|
#939 |
|
Raczkowanie
|
witam
![]() wczoraj dokonałam pierwszego zakupu na gruper.pl w związku z tym nie jestem w ogóle doświadczona w tego typu zakupach, dlatego chciałam was zapytać o płatność przelewem. Zaznaczyłam, że kupuję i jako formę płatności przelew bankowy, bo nei mogłam zaznaczyć,żadnego z wymienionych banków, gdyż konto posiadam w zupełnie innym W związku z tym chciałam zapytać czy mogę normalnie przelać dziś pieniądze (oczywiście skoro oferta jest nadal aktualna) na ich konto robiąc normalnie przelew w banku? |
|
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Kupowała któraś z Was ten kupon na depilację?
http://citeam.pl/oferty/wroclaw/zami...law-2011-11-04
|
|
#941 |
|
Raczkowanie
|
jest oferta na wybielanie zębów we Wroclawiu WSS Dental - Profesjonalne wybielanie zębów. Chcialam ją kupic, ale poczytałam opinie o tym na innych stronach i zmienilam zdanie. Kilka osób napisało, że absolutnie nie poleca.
A co do IPL FR to pozytaj sobie o doświadczeniach dziewczyn po depilacji. Większość pisze że po IPL FR wszystko odrasta więc szkoda kasy i wielkiego bólu, ja polecam laser diodowy, ale na niego nie ma promocji bo laser działa i jest dużo klientek więc sie nikt nie reklamuje. |
|
|
|
|
#942 |
|
Raczkowanie
|
Korzystałam z kuponów wielokrotnie.
Zauważyłam, że klienci kuponowi są przez niektóre podmioty traktowani gorzej niż klienci bezkuponowi. Dotyczyło to w moim przypadku kilku restauracji, fryzjera i paru jeszcze rzeczy - teraz nie pamiętam. Najgorszym przeżyciem był pobyt u fryzjerki w Warszawie (salon prestige) - czasem nie warto jednak kusić się na niższą cenę! Znalazłam stronę, na której skumulowane są oferty ze wszystkich portali. Polecam, bo nie trzeba skakać po wielu stronach. GODEALLA.PL |
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.groupon.pl/deals/wroclaw/..._0_0_309&a=408 kupiła któraś z Was kupon na taniec? to będą zajęcia solo prawda?
i zna któraś z Was może tą szkołę?
|
|
#944 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
widzę teraz, że ją przedłużyli i chyba dopisali, że jest to salsa w parach. Ciekawe czy można tam iść bez swojej pary
|
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to lipa. chętnego faceta do tańca to ja sobie nie wyczaruję
|
|
|
#946 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny!
Jakiś czas temu kupiłam kupon na wybielanie, niestety pech chciał że nie będę w stanie z niego skorzystać i niestety muszę go sprzedać Kupon dotyczy Wrocławia:129 zł zamiast 800 zł: wybielanie zębów w godzinę, skaling, przegląd stomatologiczny oraz plan leczenia w gabinecie stomatologicznym WSS Dental Ważny do połowy grudnia. Jeśli ktoś jest zainteresowany to z chęcią go odsprzedam, jak coś to proszę o wiadomość na priv
|
|
|
|
|
#947 |
|
Zadomowienie
|
nie wiecie czy na citeam'ie można wydrukować kupon na prezent? Z obsługi klienta mi nie odpisali od wczoraj, a oferta konczy się o północy.
Chciałam kolezance prezent zrobić (ale nie chcę, żeby cena była widoczna) |
|
|
|
|
#948 |
|
Zadomowienie
|
Nie da się. Na kuponie jest cena ze zniżką (w innych serwisach jest pełna cena)
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio z chłopakiem pierwszy raz skorzystałam z grupona
![]() w ten piątek będziemy go wykorzystywać 2 godziny kręgli za niższą cenę już nie mogę się doczekać
|
|
|
|
|
#950 |
|
po prostu Em :)
|
Ja dziś kupiłam półroczną prenumeratę ELLE.
|
|
|
#951 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko właśnie nie wszystkie i nie wiedziałam czy citeam też |
|
|
|
|
|
#952 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#953 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#954 |
|
Raczkowanie
|
od jakiegoś czasu na grouponie pojawiają się top deale 2011 - wiecie na jakiej podstawie tak oznaczją te oferty? podobno klienci tak zdecydowali. Czy te oferty już kiedyś się pojawiały? We wrocławiu jest teraz kupon do HairCoif - czy ktoś może korzystał z usług tego salonu fryzj. w Koronie? jak wrażenia
|
|
#955 |
|
Przyczajenie
|
Słuchajcie !!!!!jeżeli chcą pieniądze przed pobraniem kuponu to zarabia najbardziej portal który to wystawia.Wiem bo sama chciałam wystawić swoją usługę .pobierają taką kasę że w głowie się nie mieści
|
|
|
|
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Owszem, był artykuły w prasie o tym, ale widocznie niektórym się to opłaca. Tym bardziej, jak zawyżą cenę usługi przed "promocją".
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
Taki biznes. Mieli pomysł i im sie udało go sprzedać.to korzystają. Ja tez jestem zła o koszt jaki sobie liczą, ale takie są ich warunki i ludzie/firmy na to idą.
|
|
#958 |
|
Raczkowanie
|
Taak? a jakie są kulisy tego całego grouponowania?
Może "przedsiębiorcy" powinni założyć własną stronkę z kuponami i pobierać od siebie mniejsze prowizje? i tak coraz więcej osób korzysta ze stronki godealla.pl więc nawet nie rozreklamowane portale mogą dzięki temu zostać przez nas zauważone, a często najlepsze kupony wcale nie są na grouponie! |
|
|
|
|
#959 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja nie bardzo rozumiem w czym rzecz. jak dla mnie portal sobie może zarabiać ile sobie chce, póki oferty faktycznie są nizsze niż w rzeczywistości. a przecież tak często jest.
można dostać za fajne pieniądze jakieś kursy językowe, wizyty w restauracji(kupiłam za 40, najadłam się za 80), kursy tańca więc mi się to opłaca i to bardzo
|
|
#960 |
|
Zadomowienie
|
Ja wczoraj byłam na operze 45 zł zamiast 120zł z grupera
Co prawda kupony można było zamieniać na bilety dopiero w dniu przedstawienia (więc ci co płacili normalnie mieli wybór miejsc a reszta jak się trafiło) ale byłam bardzo zadowolona.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.

jednak nie 1:1 a 1:4

Kupon dotyczy Wrocławia: