|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Groupon.pl korzystacie?
|
|
|
|
|
#1022 |
|
Konto usunięte
|
ja też
szkoda że wyskakują z takimi ofertami, kiedy za tydzień święta. Po świętach bym ją kupiła... zobaczymy może wstawią ponownie.Co do grupowych zakupów to ja kupiłam już: badania lekarskie pełny pakiet- ob, morfologia, mocz itd za 60 (wartość 120), 2 kupony do pizzerii za 20zł o wartości 40zł i jutro będę kupować kupon na biustonosz + brafitting za 39 o wartości 80 w Katowicach. W końcu kupię sobie idealnie dobrany stanik
|
|
|
|
|
#1023 |
|
Raczkowanie
|
Kusiła mnie ta duża czarna torebka, ale:
- mam sporo pięknych i nie bardzo mam gdzie z nimi chodzić - więc tą konkretną kupiłabym w zasadzie po to, aby "przyszpanować" Batyckim - ale co to za szpan, gdy już sprzedali ich koło 800 (a większość sprzedaży to zapewne ta czarna, bo najbardziej się opłaca), wszystkie są identyczne - kolor "czarny groszek" niedostępny w normalnej, "niegruponowej" sprzedaży dla tego modelu - i gdy tylko się taką zobaczy na kimś, od razu będzie można założyć: "aaa, Grouponik" ? ![]() - więc sobie podaruję |
|
|
|
|
#1024 | |
|
PIP.
|
Cytat:
http://www.sklep.batycki.pl/shop.html/detale/1/487.html
|
|
|
|
#1025 |
|
Raczkowanie
|
O Ty, faktycznie. A ja nie znalazłam
Co nie zmienia faktu, ze każdą włascicielkę takiej torebki będę już postrzegać przez pryzmat Groupona Efekt "nastąpił".
|
|
|
|
|
#1026 |
|
PIP.
|
pewnie tak, niemniej ta torebka calkiem calkiem jest kilkaset polecialo w Polske cala, wiec i tak lepiej niz z sieciowkami i mniej jej bedzie niz np shopperow z zary i podrob tych shopperow
|
|
|
#1027 |
|
Raczkowanie
|
![]() Kiedyś (jeszcze rok temu) istniał fantastyczny polski producent - WuKaDor, u którego w cenie nie przekraczającej 300zł można było nabyć torebki i torby - cuda, kilkadziesiąt wzorów ze skóry pierwszorzędnej jakości. Mało tego - jako że była to mała, rodzinna firma produkująca u siebie (zwiedzałam warsztat ) można było podsunąć własne sugestie co do wyglądu swojego egzemplarza. Mam 5 torebek od nich (to stąd te zapasy ). Niestety, już nie istnieją jako producenci teraz tylko dystrybuują wyroby innych marek (też tanio, ale jakoś mnie nie przekonują.. miło było mieć świadomość poza tym, że wspiera się Polaków)... W każdym razie - zmierzam do tego, że w tej cenie można mieć troszkę większy wybór No, ale - Batycki to Batycki To, że ja będę mieć "skojarzenia" gdy zobaczę taką torebkę, nie znaczy, że inni też będą mieli
Edytowane przez dociekliwy wredniak Czas edycji: 2011-12-19 o 10:30 Powód: dodana informacja |
|
|
|
|
#1028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Wam, że te wszystkie shoppery takie się niby popularne i aż pospolite zrobiły, ale na żywo nie widziałam jeszcze nikogo z taką torbą a mieszkam w dużym mieście ;p ale tak w zasadzie jest z większoscią wizażowych hitów, wizaż od nich pęka, a na ulicy w ogole ich nie widze
|
|
|
|
|
|
#1029 | ||
|
PIP.
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#1030 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
|
|
|
#1031 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zobacz na mój pierwszy wpis - przyznaję się w nim bez bicia, że w moim przypadku jedynym celem tego zakupu byłoby "przyszpanowanie". Tymczasem, żeby obiekt pozwalał "przyszpanować", musi być ekskluzywny (w moim rozumieniu - trudno dostępny, rzadki, drogi)- na tym polega sens szpanowania Dla mnie więc po prostu tą swoją funkcję ta konkretna torebka już utraciła - ale cały czas piszę "ja", "dla mnie" itp więc nie suponuję że ten efekt dotyczy wszystkich
Edytowane przez dociekliwy wredniak Czas edycji: 2011-12-19 o 10:44 Powód: literówki |
|
|
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
a ja poluję na jakąś ofertę sylwestrową i nic
![]() nie mogę przeboleć Paryża, który był za 600 zł na 2os na 4 dni
|
|
|
#1033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeden karnet kupiłam: 29zł/4 wejścia i jestem bardzo zadowolona, ale chcę więcej A ten Paryż to z przelotem?
|
|
|
|
|
|
#1034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jakis wiekszy wyjazd byl? czy weekend? nie bylo problemu z terminami?
|
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
hej,a co myslicie o tej ofercie http://www.groupon.pl/lp/T5R/index.p...ategory=travel ?
Wydaje mi sie,ze sie oplaca gorzej,ze bez wyzywienia |
|
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1037 |
|
Konto usunięte
|
Myślicie że ta oferta z Batyckim nie ma gdzieś "kruczka", tzn. czy faktycznie te torebki są takiej samej jakości jak te na stronie internetowej Batycki?
I kolor "rudy" prezentowany na stronce jakoś tak nie wydaje mi się rudy... a bardziej brązowy. Co myślicie? Żeby nie było zaskoczenia jak przyjdzie torebka. Czerwona
|
|
|
|
|
#1039 |
|
Raczkowanie
|
Hej, ja kupiłam groupon na rejs promem do Szwecji dla dwóch osób dla chłopaka na Gwiazdkę, wybrałam tą pierwszą opcję , czyli bez noclegu w Conradzie i tylko nie mogę nigdzie doczytać jak wygląda ten plan wycieczki. Czy dopływam do Szwecji, jestem sobie w Karlskronie i wracam wieczorem na promem tego samego dnia do Gdyni?
I jak jest z rezerwacją terminu, w ciągu jakiego czasu muszę to zrobić? Edytowane przez anatomy Czas edycji: 2011-12-25 o 12:08 |
|
|
|
|
#1040 |
|
Wtajemniczenie
|
A czy ktoś skusił się może na konsultację żywieniową w Warszawie za 39zł? Zastanawiam się nad nią, ale nie jestem przekonana.
|
|
|
|
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wieczorem np. w piatek jest wypłynięcie, płyniesz całą noc, następny dzień w karlskronie i wieczorem płyniesz do gdyni ![]() też płynę ale z noclegiem w hotelu a rezerwować to jak najszybciej żeby móc wybrać dogodny dla siebie termin
|
|
|
|
|
|
#1042 |
|
Zadomowienie
|
a co myślicie o tym kursie?
http://www.groupon.pl/oferty/premium...remium/2311925
" Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami." P. Coelho 01.07.10. -4 miesiące bez nałogowego picia kawy 01.10.10. - oszczędzam 01.11.10. - słodyczom mówimy stanowcze NIE! |
|
|
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
Czy skusiła się któraś z Was na prenumeratę miesięcznika Focus?
|
|
|
#1044 |
|
po prostu Em :)
|
Jest jeszcze dostępna ta prenumerata?
|
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
Już nie, nawet nie działa mi strona z kuponem; dlatego napisałam, bo coś podejrzane mi to.
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
czy ktoras z was kupowala jazdy doszkalajace? od dluzszego czasu w Warszawie sa chyba ciagle z tej samej szkoly nauki jazdy http://www.deallx.pl/warszawa/deal/1...orii-w-mobilku
akurat by mi sie przydaly a sa po taniosci, tylko obawiam sie ze terminy jazd moga byc odlegle
|
|
#1047 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
no i wykupiłam grupon. niestety teraz mam problem, bo oferta nie moze byc zrealizowana. po pierwsze brak miejsc we wspomnianym w kuponie terminie, po drugie mimo ze wyraznie w kuponie mowa, moj penjsonacik nie oferuje w tej cenie zadnego wyzywienia. zla jestem niesamowicie, napisalam reklamacje do grupona,ale maja 14 dni na jej rozpatrzenie. na zwrot pieniedzy nie wiem, kiedy moge liczyc... jest mi przykro bo mial byc super wypadzik w gory,a tym czasem fundusze zamrozone u grupona i nic innego nie mozemy sobie wykupic. jedno jest pewne, juz nie skorzystam z serwisu i ich ofert...
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
Bo zanim się kupi ofertę to trzeba zadzwonić w dane miejsce.
I unikniemy w prosty sposób wielu rozczarowań ![]() Ja jak kupowałam wyjazd w góry to NAJPIERW zadzwoniłam z pytaniem o termin, czy taki, jak nam odpowiada jest wolny, zapytałam o pokoje, o śniadania, o warunki oferty. I dopiero później kupiłam kupon. |
|
|
|
|
#1050 |
|
summer vibes;)
|
A ja mam problem, bo kupiłam 12 grudnia elastynę czyszczącą dla brata i do tej pory nie dostałam,a mieli na to 14 dni...I co gorsza nie mogę się dodzwonić do tej firmy, oba nr nie odpowiadają... Jeden wciąż jest zajęty, a jeśli chodzi o drugi to nie odbierają. Dzwoniłam do groupona dwa razy, mieli mi wysłac taki nr kontaktowy do tej firmy, abym mogła sie z nimi skontaktowac, ale nie uzyskałam numeru, pewnie sami nie mają z nimi kontaktu.
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2011-12-29 o 12:55 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:32.

szkoda że wyskakują z takimi ofertami, kiedy za tydzień święta. Po świętach bym ją kupiła... zobaczymy może wstawią ponownie.
Co nie zmienia faktu, ze każdą włascicielkę takiej torebki będę już postrzegać przez pryzmat Groupona
teraz tylko dystrybuują wyroby innych marek (też tanio, ale jakoś mnie nie przekonują.. miło było mieć świadomość poza tym, że wspiera się Polaków)...
To, że ja będę mieć "skojarzenia" gdy zobaczę taką torebkę, nie znaczy, że inni też będą mieli