|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Groupon.pl korzystacie?
Są różne wyjścia:
- albo mają przerwę międzyświąteczną i nie odbierają - albo wysłali przedmiot, a poczta nawaliła (częste przed Świętami) - albo firma to jakiś przekręt. Firma miała 14 dni, ale na co? Na wysłanie przedmiotu? Jeśli tak, to wysłać mogli nawet 26.12 (nie mogli - święto), więc jeżeli by wysłali 27.12 to nic dziwnego, że jeszcze nie dotarło. |
|
|
|
|
#1052 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2011-12-29 o 13:31 |
|
|
|
|
|
#1053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydawalo mi sie ze jak sprzedali 30 kuponow i dali termin do wykorzystania do konca maja ! , to zdaze zrealizowac, ale jak widac... nawet do konca maja 30 osobom nie moga dac zakwaterowania bo z grupona... (pewnie)
|
|
|
|
#1054 |
|
summer vibes;)
|
A mi w końcu odpisali, że zamówienie zostało zrealizowane i że to prawdopodobnie to wina poczty.
|
|
|
|
|
#1055 |
|
BAN stały
|
Nie korzystam i nie sądzę żebym w najbliższym czasie miała skorzystać.
|
|
|
|
|
#1056 |
|
Konto usunięte
|
Ja tak miałam (kurs językowy - nie było miejsc w grupach na moim poziomie). Napisałam do grupona, odpisali chyba po 12 dniach, żeby podać nr konta, po kilku następnych miałam kasę na koncie. Tak że ja jestem zadowolona, bo zachowali się uczciwie.
|
|
|
|
|
#1057 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1058 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2012-01-02 o 16:31 |
|
|
|
|
|
#1059 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam karnet open na fitness, wszystko było ok, jedyny minus to, że było dużo ludzi i czasem było ciężko się zapisać na dane zajęcia bo grupy były pełne.
Teraz się zastanawiam nad kupnem tego http://www.groupon.pl/oferty/groupon...dowice/2488349 na urodziny TŻ, co myślicie ?
|
|
#1060 |
|
Zadomowienie
|
ja i tż kupiliśmy na grouponie kilka ofert, przeważnie to wypady na jedzenie:
Sushi Pizza Naleśnikarnia i jeśli chodzi o te oferty było jak najbardziej OK, czyli nie odczuliśmy nieuprzejmości czy jakichś negatywnych emocji "bo z Grouponu" natomiast przy ofercie z naleśnikami było napisane "25zł na naleśniki za groupon wart 50zł plus 2 lampki wina gratis" - odebraliśmy to tak, że 25zł płacimy za naleśniki, które możemy z karty wziąć za 50zł i 2 lampki wina do tego gratis... a tu się okazało, że w tych 50zł są już 2 lampki wina i nie można ich zamienić na nic innego, lampka wina kosztowała 7zł czyli 2*7=14zł. Więc 50zł-14zł=36zł zostaje na naleśniki. Także dużo osób dało się nabrać na to, nawet na drzwiach restauracji wywiesili kartkę "uwaga osoby z Grouponem" i napisali informacje o tym, że wino się wlicza w koszt 50zł... A tak to korzystałam jeszcze z zakupu biżuterii - też mieli 14 dni na realizację, ale ponieważ to dni robocze to tak na prawdę 3tygodnie mogli to wysyłać.. Wszystko było ok w tym przypadku. No i jeszcze badania diagnostyczne w laboratorium medycznym - jeszcze nie byłam uważajcie na groupony typu "30zł zamiast 60zł zniżki na ...." bo wtedy to nie oznacza przeważnie, że przedmiot kosztuje 60zł tylko dużo więcej, a my za te 30zł mamy po prostu 60zł taniej. Czyli np koszula męska (ostatnio tak było) przykładowo (bo nie pamiętam dokładnie kwot) 50zł za zniżkę 100zł => my płacimy 50zł, zniżka 100zł, ale koszula kosztuje 200zł, więc i tak musimy dopłacić 100zł do naszej zniżki czyli w rezultacie kupujemy koszulę za 150zł. Edytowane przez kwiatek101 Czas edycji: 2012-01-03 o 16:07 |
|
|
|
|
#1061 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1062 |
|
Zadomowienie
|
dlatego właśnie mówię, że każdy tak to zrozumiał, aż na drzwiach restauracji zawisła kartka "uwaga... wino jest wliczone w 50zł, więc na naleśniki jest 36..." (ładniej, ale o to chodziło)
Ja już nie chciałam nic pisać, zanim by to rozsądzili to pewnie rok by minął... tym bardziej, że dowiedziałam się na miejscu. |
|
|
|
|
#1063 |
|
Wtajemniczenie
|
także wniosek jest taki, że już więcej nie odwiedzisz tego miejsca
i zapewne znajomym też nie będziesz polecała tego lokalu i mam nadzieje, że następnym razem nic takiego Cie nie spotka
|
|
#1064 |
|
po prostu Em :)
|
Ja bym i tak się kłóciła, dla zasady.
To bezczelne wprowadzanie w błąd.
|
|
|
#1065 |
|
summer vibes;)
|
Z tym grouponem to są różne przygody, już wiele razy słyszałam różne opowieści.
Co mnie najbardziej zabolało to to, że nie odpisują na maile. Pisałam w tamtej sprawie do nich dwa razy i nikt nie odpisał i już z pewnością nie zamierza odpisać. Jedynie można się do nich dodzwonić. chociaż tyle
|
|
|
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
Kobietki uważajcie na "super" oferte na Gruperze.
http://gruper.pl/x.php/1,13386/Cala-...&grid=10235710 Płatki kolagenowe PUREDERM- 29zł zamiast 59zł.-skąd ta pierwotna cena????? To dopiero ŚCIEMA A wystarczy luknąć na All ... Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2012-01-03 o 22:50 |
|
|
|
|
#1067 |
|
Wtajemniczenie
|
Oszaleli .... oferta co prawda jest już na wypatrzone, ale głupoty ludzkiej nic nie cofnie. Zresztą co to za problem wpisać na all płatki kolagenowe... ech czasami nie rozumiem osób kupujących :P
|
|
#1068 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1069 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
.
|
|
|
|
#1070 |
|
BAN stały
|
my w swieta (bodajze 25 przyszedł mi ten groupon na maila) z Tz kupilismy
" Relaksacyjny masaż dla dwojga z lampką wina za 89 zł w Świecie Masaży (zamiast 200 zł)" kupon jeszcze nie przyszedl, mam nadzieje ze wszystko bedzie z tym ok.. ---------- Dopisano o 01:29 ---------- Poprzedni post napisano o 01:26 ---------- a dzisiaj z fajnych dostałam http://www.groupon.pl/deals/poznan/a..._1_0_0_4&a=409 ale to wydaje mi sie juz podejrzane, 80 zl zamiast 500.. |
|
|
|
|
#1071 |
|
Zadomowienie
|
Kupon powinien przyjść na maila od razu po zapłacie i być dostępny na koncie w groouponie. Dostałaś maila z potwierdzeniem złożenia oferty i wpłaty? Może jednak go nie zamówiłaś?
|
|
#1072 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zawsze drukuję ze strony grouponu, z mojego konta, nie czekam aż przyjdzie na maila.
|
|
|
|
|
|
#1073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama wykupiłam coś podobnego we wrocławiu. tylko, że płaciłam dużo więcej bo ja dałam 199 zamiast 600 złotych za dwudniowy kurs (konkretniej 12 godzin)
|
|
|
#1074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz jeszcze MyDeal oferuje jeszcze gorszą ścieme http://www.mydeal.pl/caly_kraj/deal/5312/ Krew mnie zalewa jak widze taką ścieme ,skąd oni wzięli na stronie sklepu cene 79zl za te płatki.Szkoda że na stronie wiekszości portalów oferujących zakupy grupowe nie ma możliwości umieszczania komentarzy... |
|
|
|
|
|
#1075 |
|
Rozeznanie
|
Hej ja korzystalam z groupona 3 razy
1. manicure i pedicure hybrydowy - komplet wyszedl mnie za 99zl wiec b tanio, salon sredni ale efekt na paznokciach ladny 2. depilacja woskiem - tez jakos tanio chyba 50zl, ogolnie bylam zadowolona, profesjonalny salon 3. kupiłąm sprzątanie mieszkania jakos w zeszlym roku i zgubiam tego maila
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie musisz mieć na mailu,wystarczy jak wejdziesz w zakladke "moje konto" oraz "moje zamówienia"i spokojnie możesz sobie wydrukować kupon... |
|
|
|
|
|
#1077 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, korzystałyście może z oferty w Rzeszowie
http://www.groupon.pl/oferty/rzeszow...zeszow/2525650 Może któraś z Was byłą już na takim kursie?? Bardzo proszę o odpowiedź....
|
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1079 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny korzystałyście z tej oferty na grouponie http://www.groupon.pl/oferty/cala-po...opping/2509381 ? Kupiłam kupon i mam problem z zamówieniem przez sklep internetowy. Nie dość, że kwota nie pomniejsza się o wartość grouponu, to jeszcze mi ciągle jakieś errory wyskakują...
|
|
|
|
|
#1080 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.