|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Groupon.pl korzystacie?
Cytat:
![]() przeszukaj watek.
|
|
|
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam problemik.
Wykupiłam jakiś czas temu 2 groupony do Zakopanego na 3 dni dla dwóch osób. Chcieliśmy teraz zarezerwować termin (groupon ważny jest do 31 maja br.) no i dzwonimy tam, i albo jest wyłączony telefon albo odbiera jakaś kobieta i mówi, że jest to zły numer. Ludzie już wydzwaniają do niej jakieś 2 lata, a właściciel nic z tego sobie nie robi. Na stronie tego hotelu jest podany ten sam nr telefonu co w grouponie i wpisując w google to samo. Dzisiaj zadzwoniliśmy na Obsługę klienta Groupon, powiedzieliśmy o co chodzi, i napiszą nam maila jeśli coś będą wiedzieć. Miała któraś z Was podobną sytuację? Albo czy groupon może coś zdziałać? pozdrawiam
|
|
|
|
|
#1173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to oni nie sprawdzają takich rzeczy, hmm
|
|
|
|
|
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz na grouponie jest oferta na noże ceramiczne, ktore rzekomo kosztują 499 zł. Na allegro jest wiele ofert na te same noze za 99/109 zł. Oszustwo, że brak słów!
|
|
|
#1176 |
|
Raczkowanie
|
czy ktoś zastanawia się nad ofertą http://www.groupon.pl/deals/lublin/s...1_0_0_73&a=413 z lublina?
|
|
|
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, mam pytanie.
Razem z chłopakiem wykupiliśmy 4dniowy pobyt w Krakowie. Oferta ważna od 1.11.2011 do 15.04.2012. Zakup nastąpił pod koniec października. Tak się złożyło, że nie mogliśmy wcześniej wykorzystać kuponu a teraz od ponad miesiąca jest brak wolnych miejsc. Czy jest szansa, że odzyskam pieniądze za niewykorzystany kupon? Co ewentualnie napisać/powiedzieć by przyznali zwrot?
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
A co myślicie o obecnej ofercie na gruperze (warszawa)? Depilacja laserowa - 5 zabiegów na 4 części ciała za 999 złotych? Jak dla mnie jedyny minus to to, że to właśnie w warszawie jest. Korzystała kiedyś któraś z was z usług tego salonu - Merritum Medical SPA?
|
|
|
|
|
#1180 |
|
Raczkowanie
|
Zakupowiczki z Warszawy!
Ostrzegam przed zakupem kuponu, który jest dziś na Gruponie (strzyżenie w salonie Prestige przy ul. Zegadłowicza na Woli). Z pół roku temu sama kupiłam do nich kupon i zamieściłam rozległy opis mojej okropnej wizyty w wątku "Fryzjerzy których nie polecamy Czarna Lista". Bardzo gorąco odradzam ![]() http://www.groupon.pl/oferty/warszaw...estige/4310465 |
|
|
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
myślicie, że warto zakupić grupon/gruper/itd np do Krakowa na okres wakacyjny lipiec / sierpień z noclegiem na kilka dni?
bo jak słucham tych wiadomości i tego jak koszty mają pójść w górę w miastach euro to ja dziękuję.
|
|
|
#1182 |
|
Przyczajenie
|
No i czemu nie ma mojego posta?
Chciałam zapytać czy moze któraś dziewczyna z okolic Wrocławia bedzie zainteresowana odkupieniem groupona na usługi stomatologiczne o wartości 600zl (za 159zł) ?? 600zł obejmuje uslugi z zakresu stomatologii zachowawczej: leczenie próchnicy, odbudowa ubytków materiałami światłoutwardzalnymi, odbudowa złamanych zębów, leczenie kanałowe.. 1 wizytę należy odbyć do 10 kwietnia.. Ja niestety nie dam rady skorzystać a przydaloby się ząbkom ![]() Jezeli ktoś będzie zainteresowany prosze o info.. Edytowane przez mgreyy Czas edycji: 2012-03-28 o 19:56 |
|
|
|
|
#1183 |
|
Raczkowanie
|
Ponoć jedynym takim serwisem z którego warto korzystać jest citeam. Dokładnie sprawdzają swoich kontrahentów. Korzystałam już kilka razy i nigdy nie było problemów. Natomiast jesli chodzi o grupona to nie mogę się wypowiedzieć bo nie miałam okazji wypróbowac
|
|
|
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj na manicure hybrydowym w salonie Golden Nails we Wrocławiu i nie polecam
|
|
#1185 |
|
Zadomowienie
|
Ktoras z Was zamawiala moze bransoletkę z Onlycharms! ? i dostala juz przesyłkę np.?
|
|
|
|
|
#1186 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, korzystalam z grupona głównie w ofercie travel, a teraz chce sie zdecydowac na makijaz permanentny ust i znalazlam
http://www.groupon.pl/oferty/torun/s...-talia/4410712 Co sądzicie? Mogą zrobić to dobrze za taką cenę? |
|
|
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio rozmawiałam z parą, która wykupiła weekend - bodajże w Krakowie - za okazyjną cenę.
W sumie nie mieli tego w planach, ale przeglądało któreś z nich groupon, kupili i pojechali. Pozostał niesmak i rozczarowanie. Pensjonat okazał się zwykłą kamienicą, a raczej kilkoma mieszkaniami w niej przerobiony na ten cel. Okolica - stwierdzili, że po 20 wyjść tam na spacer to strach było. Pokój był daleki od tego co na zdjęciach. Cały dzień, do nocy ktoś wiercił, stukał, pukał. Ja osobiście wolę citeam, groupon mam wrażenie, że nie weryfikuje wystarczająco ofert i pozwala na wprowadzanie klientów w błąd. Nie raz widziałam super okazje, gdzie po wczytaniu się w regulamin zakupu okazywało się lipą. |
|
|
|
|
#1188 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, orientujecie się jak jest ze zwrotem zakupionych produktów? zamówilam bransoletkę na prezent, zapłaciłam 50 zł jednak w ogóle nie jest warta swojej ceny...jest jakaś szansa że można ją zwrócić? (tak jak normlanie przy zakupach na odległość?
|
|
|
|
|
#1189 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
miałam wykupiony grupon na zabiegi spa (za 149 zł zamiast 380zł)w hotelu Swing w Krakowie. Oferta była ważna do 27.04.2012. Na zabiegi umawiałam się na początku marca, już wtedy był problem z terminem. Wrażenia po wizycie - totalny brak profesjonalizmu, skrócony czas trwania zabiegów, zabiegi przeprowadzały praktykantki (jedyny pozytyw taki, że Pani praktykantka była bardzo miła). Pomiędzy zabiegami przerwa 45 min bo inna osoba była na zabiegu czyli hotel Swing w ogóle nie przygotowany do większej liczby klientów. 1. Zabieg ujędrniający miał trwać 90 min a trwał 40 min, 2. Wyszczuplanie ultradźwiękami - miały być do wyboru na: 1. łydki (tył), uda (tył), pośladki, 2. łydki (przód), uda (przód), pośladki - miało trwać 30 min, skrócone do 25 min i do wyboru były tylko uda i brzuch ,3. Cynamonowo-pomarańczowy zabieg na dłonie (kąpiel w mleku kozim o zapachu cynamonowo-pomarańczowym, peeling, parafina, masaż – 45 min) - cały zabieg trwał ok. 20 min. Podsumowując sprzedali mnóstwo gruponów i nie są teraz w stanie profesjonalnie wywiązać się z oferty, totalna prowizorka, szkoda moich pieniędzy. NIE POLECAM !!! |
|
|
|
|
#1190 |
|
Przyczajenie
|
RZESTRZEGAM przed Centrum Urody na Chodźki 31 w Lublinie!!!
Kupiłam tam oczyszczanie manualne z peelingiem kawitacyjnym, sonoforezą, maską itd z Grupona. Gabinet i początkowe wrażenie ogólne OK ale... 'kosmetyczka' o ile w ogóle nią jest p. Agnieszka (młoda blondynka z długimi włosami) kompletnie nie zna się na tym co robi. PRZETRZEGAM WSZYSTKIM przed korzystaniem z zabiegów tym gabinecie!!! Pokaleczyła mi twarz! po zabiegu oczyszczania manualnego mam strupy, sączące się rany po zdartym naskórku (tak cisneła mi twarz że żywcem zdarła skórę, chociaz skończyłam już 30 lat i nie mam krost itp.) wyszłam z gabinetu z twarzą przypominającą świeżego tatara!! Potem było już tylko gorzej - po prostu porobiły mi się w miejscach ran -strupyyyy po nieumiejętnym oczyszczaniu. Nigdy w życiu nikt mi tak nie zniszczył skóry, goiło się to ponad 10 dni. PRZESTRZEM!!! |
|
|
|
|
#1191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam kiedyś chodziłam na solarium z platforma wibracyjną. I tak w połowie ważności kuponu zdemontowali platforme i zostało samo solarium I jeszcze remontowali "salon" z miesiąc był zamknięty.
|
|
|
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, kupiłam groupon SPA z masażem, wazny do 06.05.12 dzisiaj TŻ dzoni rezerwować, a Pani mowi, ze spa ok aktualne, ale na masaże wszystkie terminy zajęte. Wkurzyłam się, bo na kuponie nie jest napisane, że liczy się kolejnośc rezerwacji, czy coś w tym rodzaju. Zaznaczę, że cena (patrzałam do cennika hotelu) spa w tym hotelu to 40 zł, a masaż ten z oferty to 70 zł, więc tą droższą częśc kuponu chcą mi odwołać. Czy w takim wypadku można odwołać to ze względu na niewywiązanie sie usługodawcy z kuponu?
Na niektórych kuponach jest napisane, żeby przed zakupem zadzwonić i zapytać o terminy lub coś w tym rodzaju. Na tym nie było wzmianki o ochornie usługodawcy, ze wzgledu na brak wolnych terminów. (kupon kupiłam jakoś w listopadzie zeszłego roku.)
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 Edytowane przez beatiska Czas edycji: 2012-04-22 o 20:30 |
|
|
|
|
#1193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dopilnowaliście, to chyba normalne, że takie rzeczy rezerwuje się wcześniej ZWŁASZCZA jeśli wymarzyło się sobie atrakcyjny termin.
|
|
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
Na kuponach nie jest napisane, że nalezy pilnowac terminów, ze usługodawca to może mieć gdzies. W warunkach jest napisane, oferta obejmuje SPA i masaż, jedna osoba jeden kupon, dokonaj rezerwacji, a jezlei checsz odwołac to min 24 godziny przed, by kupon nie przepadł. Innych warunków nie ma. Skoro mogli napisać, ze grupon przepada, po odwałaniu terminu mniej niż 24h przed wizytą, to mogli również napiac, ze kupon traci ważność, jeżeli brak wolnych terminów.
Poza tym, skoro nas to nie chroni, to teraz kazdy usługodawca, może powiedzieć, że nie ma terminów wolnych i tym samym kupon sprzedany, a nieważne, czy terminy są, czy byly kiedykowliek wolne. Grupon nie sprawdza kontrahentów, wiec kazdy może wystawic ofertę, gdzie nalezy sie umowić, a jak beda klienci do nich dzwonić, to powiedzą, że nie ma wolnych terminów... kasa jednak zgarnięta. ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- I nie wymarzyłam sobie terminu. Kupon był w ramach prezentu, który jednak przez obdarowanego nie mógl być wykorzystany, stąd obdarowny go zwrócił (dzisiaj!), a ja moge teraz go dopiero zrealizowac.
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 Edytowane przez beatiska Czas edycji: 2012-04-22 o 20:51 |
|
|
|
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1197 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze ja do tej pory korzystałam tylko kilka razy ale wszystko było ok.
Myślę że powinni oddac pieniądze skoro nie mają już terminów |
|
|
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
nie dzwonie, zeby powiedzieć, że wpadne w czwartek i tylko w czwartek, tylko własnie chce sie umówić. Będę próbowac, bo moim zdaniem to troche niezgodne z prawem, bo zostało zapłacone za usługe, której nie mogę zrealizowac i nie z mojej winy. Rozumiem, gdyby osoba, której wreczylam kupon zarezrwowałaby termin i go nie wykorzystała, a ja bym sie domagała zrealizowania tego kuponu (w koncu ten warunek został opisany, ze kuponw takim wypadku przepada).
I próbowac bedę, jutro jeszcze zadzwonię do samego serwisu.
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
#1199 |
|
Wtajemniczenie
|
Wg mnie masz rację, ale z drugiej strony pewnie wszyscy posiadacze kuponu przypomnieli sobie o nim na ostatnią chwilę i większość ludzi wykorzystuje go teraz i dlatego nie mają terminów. Trudno żeby firma przedłużyła wartość kuponu skoro może na początku kiedy można było go wykorzystać przyszło tylko parę osób, a teraz wszyscy się rzucili na ostatnie dni.
Nie mówię że tak było na 100%, ale tak MOGŁO być. Dlatego rozumiem i Ciebie i tą firmę. Aczkolwiek spróbować odzyskać pieniądze też warto Daj znać jak to się skończy
|
|
|
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
No ja ich tez rozumiem, tak samo przecież teraz dostałam dopiero ten kupon, bo osoba, której go wręczyłam czkała na ostatni moment, jednak okazalo sie, że nie będzie mogła, go wykorzystać. Na brak wolnych terminów pewnie jeszcze majówka sie złożyła.
Jeżeli natomiast nie mogą wywiązać sie teraz z oferty, to niech przedłużą termin. Kiedys był artykuł 9dosyć głośno o tym było) o 'oszukanym' fryzjerze, któremu nie powiedziano (?), żeby wystawił oferte z limitem kuponów. Kupon zakupiło tyle klientek, ze nie bylo mozliwe, by wszytskie obslużyc w terminie kuponu, dlatego też umawiał klientki nawet na 'za pół roku'. Podobnie np. jest z kuponami na towar. Załóżmy, ze skladasz zamówienie w ostatni dzień możliwości złożenia zamówienia, a oni ci odpisują, ze teraz własnie nie mają na magazynie towaru (bo nagle wszyscy zaczęli realizować zamówienie), ale mimo to jak tylko będa mieć, to ci wyślą (pomimo, ze dawno po terminie kuponu). wiec, jak oni tylko beda mieć czas na zrobienie masażu niech zrobią go chociażby po terminie. Nie wiem jak to sie skończy, pewnie będą woleli mieć niezadowolonego jednego klienta niż załatwienie tej sprawy polubownie. Nie wiem, czy prawo mnie jakoś chroni (pewnie są jakieś regulacje), ale sama niczego konkretnego znaleźc nie mogę, a po prawnikach dla 150 zł nie będe się gonić... Szkoda tylko, ze to ucichnie, bo podejrzewam, ze nie raz taki problem występował. Dam znac jak się zakończy
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.

i wpisując w google to samo.

Blog kosmetyczno-pazurkowy
I jeszcze remontowali "salon" z miesiąc był zamknięty.
Nie dopilnowaliście, to chyba normalne, że takie rzeczy rezerwuje się wcześniej ZWŁASZCZA jeśli wymarzyło się sobie atrakcyjny termin.