Groupon.pl korzystacie? - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-08-01, 08:35   #1261
Priscila
Zakorzenienie

Dot.: Groupon.pl korzystacie?

witam, jestem zainteresowana makijażem pernamentnym, czy słyszłyście gdzieś o takowym?
Priscila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-02, 01:52   #1262
barszka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez withi_as Pokaż wiadomość
I jeszcze mam jedno pytanie - nigdy nie kupowałam nic w ten sposób. Rozumiem że po zrobieniu przelewu za zakupiony groupon, dostanę coś na maila, co muszę wydrukować? Nie zauważyłyście, że ludzie w salonach/restauracjach czy innych usługach, nie przykładają się zbyt dobrze do kupionego przez kogoś w ten sposób, np zabiegu?
Robisz przelew i pozniej na Twoj mail przyjdzie mail potwierdzajacy i kupon do wydrukowania. Drukujesz (albo w niektorych przypadkach mozna nawet podac sam nr kuponu) i korzystasz A co do tego drugiego pytania... Chyba zalezy, na co trafisz.
Stary 2012-08-03, 12:50   #1263
Sif
Raczkowanie

A ja chciałabym pochwalić Groupona. Wcześniej słyszałam tylko negatywne opinie dotyczące reklamacji, że np. jak usługa nie zostanie wykonana to Groupon zupełnie się odcina, nie uznaje reklamacji, nie odpowiadają na maile itd. Korzystałam ileś tam razy z tego serwisu (z Grupera też) i wiadomo, raz lepiej raz gorzej, niektóre oferty były świetne pod względem wykonania czy obsługi (ale czy tak super korzystne cenowo to nie jestem przekonana ), ale jednego kuponu nie udało mi się zrealizować z winy firmy, która wystawiała swoją ofertę. Nie chcę się rozpisywać, ale Groupon bez problemu uznał moją reklamację i zwrócił mi pieniądze (wprawdzie na konto w serwisie, nie bankowe, ale i tak zachowali się tak, jak powinien zachować się profesjonalny serwis). Teraz już od dawna nie korzystałam z tych serwisów, z braku czasu, kasy i ochoty, ale pewnie jeszcze kiedyś skorzystam.

Edytowane przez Sif
Czas edycji: 2012-08-03 o 12:51
Sif jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-07, 22:06   #1264
martha330
Zakorzenienie

ja mimo wczesniejszych zlych doswiadczen, nie udal sie wyjazd w gory,bo niby miejsc nie bylo, sprobowalam raz jeszcze. wykupilam wejscie do safari i nie bylo zadnego problemu, bilety polowe tansze i super dzien za nami. takze moze i warto probowac teraz szukam oferty manicuru moze cos znajde i bede zadowolona

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-23, 09:11   #1265
manka1982
Raczkowanie

A czy ktoś może korzystał

z
i może coś napisać, jak usługa została wykonana, czy to nie jakiś pic na wodę ?:brzyd al:

https://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠pl/oferta-zaku...706c2c373537/n

manka1982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-23, 09:13   #1266
coolanka
Raczkowanie

JEdna wielka ściema. Firmy na tym nie zarabiają więc nie świadczą usług za kupony zbyt dobrze.
coolanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-23, 09:59   #1267
withi_as
Zakorzenienie

Mam takie pytanie - kupiłam ostatnio groupon na soczewki - mój pierwszy w życiu, stąd może takie głupie pytanie. Wybrałam opcję z dostarczeniem do paczkomatów. Zamówienie zrobiłam pierwszego dnia, czyli chyba 15 sierpnia, a groupon jest do 25 sierpnia. Wciąż nie dostałam smsa, że paczka już jest. Czy jest możliwość że przesyłka zostanie zrealizowana dopiero jak wygaśnie groupon czyli 25 sierpnia? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji, a byłam święcie przekonana że soczewki wyślą mi od razu - na to też liczyłam, tym bardziej że już jestem po terminie i nie wiem czy czekać, czy po prostu iść d salonu po nowe. Z góry dzięki za odp
withi_as jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-23, 11:01   #1268
ogwiazdka
Wtajemniczenie

GG do ogwiazdka

withi_as - najlepiej do nich zadzwoń. Wg mnie, powinni zrealizować zamówienie od razu, chyba że napisali, że dopiero po zakończeniu promocji.

Blog zawieszony

ogwiazdka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-14, 11:45   #1269
Tor_Zireael
BAN stały

Nie chcę ujawniać dokładnych nazw firm (a ten wątek ma nazwę w tytule), więc jeśli chcecie poczytać o nieudanych zbiorowych zakupach u gigantów tej branży, to wpisałam się tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=470284
Z kim nie rozmawiam, podziela moje zdanie, dlatego wyskrobalam ten artykuł.

Cytat:
JEdna wielka ściema. Firmy na tym nie zarabiają więc nie świadczą usług za kupony zbyt dobrze.
Mniej więcej o tym on traktuje
Tor_Zireael jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-26, 18:23   #1270
nati360
Zakorzenienie

A mnie szlag trafia, ale na podwykonawce.... Zakupilam jeden luk aparatu za posrednictwem grouponu. Kolezanka chodzi - zadowolona. To co mi szkodzi...
Dzwonie sie umowic, terminow brak. Dostepne w styczniu. Swietnie! Moge czkeac... tylko sprawa wyglada w ten sposob, ze nie wiadomo czy ortodontka podejmie sie zalozenia tylko jednego luku. Z pewnoscia bedzie namawiac na dwa, bo przeciez tak byc powinno. Wiem o tym, ale mimo wszystko zalezy mi na samym dole. I co? Mam czekac do stycznia, zeby powiedziala mi: "jednego to ja Pani nie zaloze". Szlag mnie trafia....
nati360 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-26, 18:52   #1271
inga_iga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nati360 Pokaż wiadomość
A mnie szlag trafia, ale na podwykonawce.... Zakupilam jeden luk aparatu za posrednictwem grouponu. Kolezanka chodzi - zadowolona. To co mi szkodzi...
Dzwonie sie umowic, terminow brak. Dostepne w styczniu. Swietnie! Moge czkeac... tylko sprawa wyglada w ten sposob, ze nie wiadomo czy ortodontka podejmie sie zalozenia tylko jednego luku. Z pewnoscia bedzie namawiac na dwa, bo przeciez tak byc powinno. Wiem o tym, ale mimo wszystko zalezy mi na samym dole. I co? Mam czekac do stycznia, zeby powiedziala mi: "jednego to ja Pani nie zaloze". Szlag mnie trafia....
tak jak sama piszesz, prawdopodobnie się nie zgodzi, bo jeśli do skorygowania jest dolny zgryz, to należy założyć tez dla wyrównania łuk na górę. Pójdź to pierwszego lepszego ortodonty to ci to powie.
inga_iga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-26, 20:47   #1272
nati360
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inga_iga Pokaż wiadomość
tak jak sama piszesz, prawdopodobnie się nie zgodzi, bo jeśli do skorygowania jest dolny zgryz, to należy założyć tez dla wyrównania łuk na górę. Pójdź to pierwszego lepszego ortodonty to ci to powie.
To chyba jednak nie jest reguła, bo znam osoby, które pomimo tego, że powinny nosić na dwa noszą na jeden.
nati360 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-14, 17:13   #1273
mart89
Rozeznanie

GG do mart89

ma któraś z Was niepotrzebny kupon na 20 zł zniżki? z chęcią przyjmę

mart89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-20, 12:03   #1274
mad86
Zakorzenienie

dziewczyny jak to jest w przypadku zwrotu kuponu? Kupiłam i się rozmysliłam. Poczytałam regulamin i jest taki punkt:
W przypadku odstąpienia od umowy środki opiewające na cenę kuponu są oddawane Użytkownikowi wyłącznie na rachunek bankowy dostępny w systemie DotPay, kartę kredytową lub konto PayPal, z którego płatność została dokonana. Ze względu na ryzyko nadużyć ze strony Użytkowników, w pozostałych przypadkach Groupon zastrzega zwrot środków opiewających na cenę kuponu w postaci Środków z Polecenia na warunkach określonych w art. 5 OWU.
Wypełniłam, więc formularz zwrotu, a tam informacja, że moje konto Groupon zostanie doładowane w przeciągu 3dni Płaciłam przez mtransfer, więc kasa powinna pójść na moje konto, a nie na jakieś moje konto Groupon.
Stary 2012-10-24, 22:00   #1275
BittersweetCocaine
Zakorzenienie

A ja mam taki problem... Wykupiłam dziś Groupon na perfumy. Zamówiłam, zapłaciłam. Myślę- wszystko gra. Teraz będe czekać na kuriera. Później coś mi się pomyliło i myślałam, że wybrałam złe perfumy i tam jest taka opcja, że można odstąpić od zakupu a oni pieniądze zwarcają z tym, że można je wykorzystać na inne grupony. No i odstąpiłam. I teraz w sumie znowu chciałabym zamówić te same perfumy co na początku, bo jednak są dobre... Maskara! Tak to pomieszałam, że teraz nie wiem czy to odkręcę. Boję się, że prawie 150 zł wydane pójdzie w błoto.
Teraz czekam na zwrot pieniędzy, tylko pytanie czy mogę ponownie zamówić produkt, z którego poprzednio zrezygnowałam... Trochę to pomieszane, wiem...
BittersweetCocaine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-24, 22:11   #1276
mad86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BittersweetCocaine Pokaż wiadomość
A ja mam taki problem... Wykupiłam dziś Groupon na perfumy. Zamówiłam, zapłaciłam. Myślę- wszystko gra. Teraz będe czekać na kuriera. Później coś mi się pomyliło i myślałam, że wybrałam złe perfumy i tam jest taka opcja, że można odstąpić od zakupu a oni pieniądze zwarcają z tym, że można je wykorzystać na inne grupony. No i odstąpiłam. I teraz w sumie znowu chciałabym zamówić te same perfumy co na początku, bo jednak są dobre... Maskara! Tak to pomieszałam, że teraz nie wiem czy to odkręcę. Boję się, że prawie 150 zł wydane pójdzie w błoto.
Teraz czekam na zwrot pieniędzy, tylko pytanie czy mogę ponownie zamówić produkt, z którego poprzednio zrezygnowałam... Trochę to pomieszane, wiem...
Możesz. Sama tak zrobiłam. Głupia zgapiłam się, że ten zwrot jest w postaci środków groupon Jak chce się zwrot kasy trzeba pisać maila. No nic moje ostatnie zakupy u nich.
Stary 2012-10-24, 23:02   #1277
BittersweetCocaine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mad86 Pokaż wiadomość
Możesz. Sama tak zrobiłam. Głupia zgapiłam się, że ten zwrot jest w postaci środków groupon Jak chce się zwrot kasy trzeba pisać maila. No nic moje ostatnie zakupy u nich.
Ja w zasadzie najbardziej to bym wolała zwrot kasy na konto i by było po kłopocie. Zawsze starałam przez internet nie kupować jakichś drogich rzeczy. Jakoś nie mam zaufania do zakupów internetowych (jeszcze zależy gdzie ). Teraz nie pozostaje mi nic innego jak czekać na rozwój sytuacji...
BittersweetCocaine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-25, 15:52   #1278
solong
Przyczajenie

Witam

Moje pytanie oczywiście tyczy się portalu groupon. Chłoapak znalazł na owej stronie wydawałoby się super ofertę ze swetrami od Tommiego Hilfigera. Poniżej podaje link do aktualnej oferty http://www.groupon.pl/deals/cala-pol...0_0_299&a=1661 oraz do strony, która sprzedaje owe swetry, której groupon jest pośrednikiem http://cardigo.pl/ . Biorąc po uwagę fakt, że na wakacjach za granicą (Bułgaria, Grecja, Egipt etc.) można znaleźć stoiska w blaszanych budach z idealnie na pierwszy rzut oka wykonanymi ciuchami, gadżetami itp takich firm jak własnie Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Dolche & Gabbana, zastanawiam się czy swetry do których podałam linka nie są zwyczajną podróbą wyglądającą identycznie jak oryginał? Bo wbrew pozorom nie jest łatwo odróżnić tych podróbek z wcześniej wspomnianych przeze mnie blaszaków od oryginału. Podejrzewam, że "wszystko wyjdzie w praniu", w trakcie użytkowania. Czy któraś z Was, a raczej jakiś znajomy Wam mężczyna zainwestował w tego typu ofertę na grouponie? Nie mówie o tej konkretnej do której podałam linka bo swetry TH pojawiały się tam nie raz. Czy macie jakieś doświadczenie? I na tyle ile je macie czy możecie ocenić czy jest to zwyczajna podróba?

Dzięki i pozdrawiam
solong jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-27, 21:02   #1279
MilkyShake
Raczkowanie

Dziewczyny, czy któraś z Was korzystała z innych portali (mam na myśli konkretny, ale nie wiem czy mogę napisać w tym temacie) ?

MilkyShake jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-27, 21:37   #1280
naven
Raczkowanie

ostatnio nabyłam:

-bilety do cinema city za 11,50 zł /sztuka

- wizytę u stomatologa: 159.00 (dwa wypełnienia ze znieczuleniem, skaling, piaskowanie, fluoryzacja). Jestem b. zadowolona z usługi.
naven jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-28, 11:58   #1281
Darianna25
Zakorzenienie

Dziewczyny a korzystałyscie z tej oferty http://shopping.groupon.pl/d-12210211-cieple-swetry.
Zastanawiam się nad jakością tych swetrów.

Darianna25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-08, 10:18   #1282
ceciii
Zadomowienie

Lokalizacja: Na Mazury, Mazury, Mazury, popływamy tą łajbą z tektury!

JA pierwszy raz skorzystałam z groupona w styczniu - wykupiliśmy z TŻ wycieczkę, ale zaczęła się sesja na studiach i nie mieliśmy kiedy jechać... Zwrócili nam pieniądze, tyle, że do wykorzystania na ich portalu. TŻ kupił sobie buty do biegania, a ja kupon do Yves Rocher ;-) jako, że pieniędzy zostało to po jakimś czasie wykupiłam rabat do sklepu internetowego z kosmetykami. Jednak po zastanowieniu się, nic ciekawego w nim nie znalazłam i postanowiłam zwrócić kupon - i tu się wściekłam! Wysłałam 3 maile z prośbą o zwrot pieniędzy, a dopiero po tygodniu dostałam odpowiedź! Zaznaczam, że mój trzeci mail nie był zbyt miły i może dlatego odpisali pieniądze zwrócili, znów na ich portal. Teraz poluję na coś dobrego.... Achh, i jak w styczniu zwracaliśmy wycieczkę, to mieliśmy rok na wykorzystanie środków. Po moim nieudanym zakupie i zwrocie, ten czas się odnowił nie muszę się martwić, że mi pieniądze przepadną albo kupię coś niepotrzebnego, tylko dlatego, że stracę kasę - tutaj się postarali ;> więc jak i Wam czas się kończy, to coś kupcie, potem zwróćcie i będziecie mieli kolejny rok

Nie wiem, czy wy tak miałyście, ale jak dokonaliście zakupu i ewentualnego zwrotu to dostaliście od nich wiadomość z ankietą, czy jesteście zadowolone z obsługi?

23.09.2010r.

NO PAIN, NO GAIN!

Najpiękniejsza
<i>filmy zablokowane</i>
ceciii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-08, 20:23   #1283
plywok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ceciii Pokaż wiadomość

Nie wiem, czy wy tak miałyście, ale jak dokonaliście zakupu i ewentualnego zwrotu to dostaliście od nich wiadomość z ankietą, czy jesteście zadowolone z obsługi?
też dostałam, ale nie miałam czasu i koniec końców nie uzupełniłam ijej.

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-15, 12:49   #1284
Sylvviiaa
Zakorzenienie

oo, muszę przewertować ten wątek. zobaczyć wasze opinie itd.
planujemy z TŻem jakąś wycieczkę z grouponem zagranicę, ale ja jestem jakaś taka nieufna!
Stary 2012-11-15, 12:58   #1285
2016070150903
Konto usunięte

czy ma ktoś może zbędny kod na 20zł na groupona?
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-15, 13:02   #1286
ceciii
Zadomowienie

Lokalizacja: Na Mazury, Mazury, Mazury, popływamy tą łajbą z tektury!

Sylwia, jak to wycieczka z biurem, to poczytaj opinie o biurze ;-) i w warunkach groupona zawsze piszą, co jest w cenie wycieczki, a za co trzeba samemu zapłacić.

Ja czekam na torebkę i portfel z Parfois

23.09.2010r.

NO PAIN, NO GAIN!

Najpiękniejsza
<i>filmy zablokowane</i>
ceciii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-15, 23:22   #1287
201606201234
Konto usunięte

korzystałam z groupona, w sumie z wszystkiego jestem zadowolona, głównie wykupowałam wizyty u kosmetyczki, nawet dzięki nim odkryłam całkiem fajny salon z przystepnymi cenami zupełnie na uboczu, a obsługa i zabiegi są naprawde porządne.
201606201234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-16, 18:38   #1288
Darianna25
Zakorzenienie

Ja po raz drugi skorzystałam z grupona na zabiegi w OrganicSPA w Sosnowcu i po raz drugi jestem mega ZADOWOLONA.

Darianna25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-19, 16:50   #1289
04e5a28c9aab521e8f90e546d970e31ba2591a44
Konto usunięte

Znajdę tu może kogoś, kto kupił groupon na pobyt w hotelu w Poznaniu?
(wiem, mało tu szczegółów, ale nie pamiętam dokładnej nazwy hotelu, bo TŻ to zamawiał).
zastanawiam się, czy ktoś może już go zrealizował lub ma zamiar zrealizować w najbliższym czasie...?
04e5a28c9aab521e8f90e546d970e31ba2591a44 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-20, 13:27   #1290
Sylvviiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ceciii Pokaż wiadomość
Sylwia, jak to wycieczka z biurem, to poczytaj opinie o biurze ;-) i w warunkach groupona zawsze piszą, co jest w cenie wycieczki, a za co trzeba samemu zapłacić.

Ja czekam na torebkę i portfel z Parfois
No to patrzymy zawsze. I niejednokrotnie jest tak, że oferta fajna, po czym jeszcze tyle płatności trzeba dołożyć, że hoho

A zdarzają się jakieś oferty zagranicę w których w cenę jest wliczony juz przelot?

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości