|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Groupon.pl korzystacie?
zakupiłam w niedzielę torbę filcową na gruperze. czekam na płatność na stronie i na wysłanie.zobaczymy jak dlugo to potrwa.
|
|
#1292 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=04e5a28c9aab521e8f90e54 6d970e31ba2591a44;3770345 3]Znajdę tu może kogoś, kto kupił groupon na pobyt w hotelu w Poznaniu?
(wiem, mało tu szczegółów, ale nie pamiętam dokładnej nazwy hotelu, bo TŻ to zamawiał). zastanawiam się, czy ktoś może już go zrealizował lub ma zamiar zrealizować w najbliższym czasie...?[/QUOTE] Ja z gruponu bylam 3 dni w hotelu pod Poznaniem (z nastawieniem na zwiedzanie Poznania a hotel traktujac jako miejsce noclegu). Hotel Szablewski ***. Niemialam zadnych zastrzezen
|
|
|
|
|
#1293 |
|
Zadomowienie
|
Zawiodłam się na grouponie i okaziku, a taka zadowolona zawsze byłam z zakupów grupowych...
Na grouponie skusiłam się na kubek w kształcie obiektywu, bo rzeczywiście był dużo tańszy niż w sklepach, zamówienie składa się przez specjalną stronę należącą do groupona z formularzem , żadnego maila ani tel. do sprzedawcy. Od razu przyszło potwierdzenie no i czas oczekiwania 10dni roboczych - strasznie długo,ale to było 21.11 to dużo czasu do świąt, więc mnie to nie zmartwiło. Dziś mija termin a zamówienia ani widu ani słychu, a przez to,że nie ma podanego ani nr tel ani maila, nie wiem co mam z tym zrobić. Drugi problem z okazikiem - rękawiczki do smartfona, sprzedawane przez okazik, trzeba im maila z kuponem i danymi przesłać - oczekiwanie do 7 dni roboczych. Wysłałam maila z potwierdzeniem odbioru - oczywiście ani potwierdzenia ani informacji zwrotnej, że zamówienie przyjęte. Mają jeszcze 3 dni, mam nadzieję,że dojdzie. Ci to przynajmniej nr tel podali. Gdybym wiedziała, że serwisy grupowe mają gdzieś swoich klientów to bym na alledrogo kupiła, tam 3 dni i paczka jest, bo każdy się boi negatywa to się starają.
|
|
#1294 |
|
Zadomowienie
|
Podobna, moja to http://www.groupon.pl/oferty/cala-po...-z-oo/13313528 i tu jest firma Maibang. Wogooglałam sobie ich stronę, dam im może czas do czwartku a potem spróbuję coś załatwić lub zwrócić kupon i kupić z tej oferty co podałaś, bo z oferty group shopu już kiedyś korzystałam i było ok.
|
|
#1295 |
|
PIP.
|
a kupowala ktoras z Was swetry TH, oferta prowadzona przez vip-shop.pl ?
![]() ja kupilam i jestem mega zla, za przesylke sie placilo przelewem, ciagle mam status oczekiwanie na weryfikacje platnosci a placilam 29.11 mam nadzieje, ze szybko sie ogarna, bo mnie denerwuja
|
|
|
#1296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
natomiast moja torba filcowa, ma wlaśnie dwa tygodnie a już uszy jej się prują i z boku sie rozpruła. więc mimo, że wysyłka przebiegła sprawnie i szybko. tak co do samej jakości torby mam już wątpliwości. no ale chciało się miec tanio to się ma bubel.
|
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
http://travel.groupon.pl/d-14071353-...0_0_341&a=2041 co sądzicie o tej ofercie?
http://www.groupon.pl/oferty/groupon...ondyn/14164403 lub o tej? chodzi mi o to czy którakolwiek wizażanka korzystała z oferty wyżej wymienionych biur?
|
|
|
#1298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie widze w programie wolnego czasu na zakupy. Umordujesz się w podróży. Lepiej Praga/Wiedeń. |
|
|
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie kusi mnie ten Wiedeń. z tym, że dojechać musielibyśmy do Krk. a stamtąd odjazd jest o 1:30 i to z miejsca, o którym nie mam bladego pojęcia...
|
|
|
#1300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i sam powrót 6 godzin (ja z Katowic jechałam). Przezycie fajne, ale najbardziej meczaca jest podróż i to, że nie ma co robić przez tyle godzin w mieście. Jak dla mnie zdecydowanie dla młodych Czy pojechałabym drugi raz? Nie, ale czy cofnełabym czas i zrezygnowała? też nie ![]() Za to tej wycieczki do Londynu to już sobie już w ogóle nie wyobrażam, całe trzy dni w podróży (i to nie na własna rękę)
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 Edytowane przez beatiska Czas edycji: 2012-12-06 o 20:47 |
|
|
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję Wam bardzo.
może przejrzę w takim razie samą ofertę biura Mój Londyn. Chcemy po prostu się gdzieś z chłopakiem wyrwać na sylwestra, a z drugiej strony nie płacić majątku. Dlatego spodobał mi się Wiedeń. Ale z podekscytowania (Wiedeń+niski koszt+3dni) nie przemyślałam podróży autokarem.
|
|
|
#1302 |
|
Raczkowanie
|
już ponad kilkaset dziewczyn otrzyma w te święta ten oto GUFNIANY pierścioneczek... Nie wiem, co Wy o tym myślicie... Całe 0,06 karata i złoto próby 0,333
![]() http://www.groupon.pl/oferty/cala-po...monds/14495119 |
|
|
|
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
|
#1304 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wygląda pięknie to fakt, ale złoto bardzo słabej próby. No i oczywiście kiepska jakość diamentu, ma mnóstwo skaz, które mogą być widoczne gołym okiem, kolor H też pozostawia wiele do życzenia. Za taką cenę można kupić od producenta pierścionek z mniejszym brylantem, ale dużo lepszej jakości i złoto lepszej jakości. Każdy kupuje to, na co go stać. Mi byłoby troszkę przykro,jakby facet na zaręczyny zamiast zagłębić się w temat złota, brylantów kupił pierścionek na gruponie. Całe szczęście ten etap już za mną. Jeśli ktoś chce kupić tanio pierścionki, obrączki czy inne produkty ze złota z dobrymi brylantami piszcie na priv, dam namiar na taniego producenta, który robi świetnej jakości rzeczy ze złota. Nie chce robić reklamy
|
|
|
|
|
|
#1305 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W ogóle odbiegając od tematu uważam że kupowanie pierścionka zaręczynowego na jakimś gruponie albo innych super promocjach jest trochę buraczane. ALE to wiadomo- wszystko zależy od osoby, jeśli obydwoje chcą maksymalnie oszczędzić i nie zależy kobiecie na jakimś pierścionku (w co wątpię) to ok. |
|
|
|
|
|
#1306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle jestem przerazona, nigdy sie nad tym nie zastanawiałam, ale myślałam, ze dobry pierścionek (no wiadomo nie z brylantem) mozna kupic za 200 zl. Aż teraz nie chce zeby sie moj mi oświadczał, skoro te pierścionki sa takie drogie ![]() Także jak napisal ktoś wyżej, każdy kupuje to na co go stać i są osoby, które w ogóle nie przywiązują do tego uwagi a ciesza się milościa i nie ze względu oszczędności
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
|
#1307 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny. Mam takie pytanie - jako że jestem totalnie zielona jeżeli chodzi o groupona ... Otóż chcę kupić jeden zabieg w gabinecie kosmetycznym i w ofercie widnieje informacja: Groupon ważny do 20.06.2013 i dostępny od razu po zakupie w zakładce „Moje konto”. I teraz moje pytanie - załóżmy że teraz kupię ten groupon i na zabieg będę miała ochotę wybrać się dopiero załóżmy w maju. Ten groupon ciągle będzie sobie siedział w zakładce 'moje konto' czy będę musiała nie wiem, wydrukować go, albo hm? Dzięki za pomoc
|
|
|
|
|
#1310 |
|
Zadomowienie
Lokalizacja: Na Mazury, Mazury, Mazury, popływamy tą łajbą z tektury!
|
bedziesz go miala ;-) ja wszystkie kody i bony, ktore wykorzystalam mam wciąż, tyle ze status jest na "zrealizowany" ;-)
Tylko chyba bedziesz musiała poczekać do końca aukcji, zanim go dostaniesz. Ja na zakupy on-line dostałam od razu, a na takie do sklepu stacjonarnego to musiałam poczekać, aż będzie koniec.
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za odp. Dokładnie to jest groupon na zabieg, który kończy się za trzy dni, więc nie musiałabym tak długo czekać
|
|
|
|
|
#1312 |
|
Przyczajenie
|
Ja korzystam z grupona wystawiając oferty swojego salonu kosmetycznego. Przyznam szczerze, że jestem bardzo niezadowolona, zaraz wytlumacze dlaczego. Odradzam korzystanie z ich reklamy, z reka na sercu bardziej polecam Citeam itd. Ponieważ grupon jest bardziej znany, maja więc wiecej klientów a co za tym idzie?? ogromny bałagan. Niemal zawsze w wystawionej ofercie widnieje jakiś błąd który trzeba poprawić. jeżeli chodzi o rozliczenia to trzeba rozliczać każdy kupon z osobna i czeka się na pieniadze około 10 dni w Citeam jest tak, że dostajemy rozliczenie w ciagu 2 tygodni za wszystkie wykupione kupony w gruponie te kupony ktore nie zostały dostarczone do mojego saonu (np klientka zapomniala o kupnie promocji) sa dla mnie nie ważne, cała kwote zabiera wtedy Grupon. Kolejnym minusem jest to, że zabierają dla siebie dużo wiekszy procent a do tego maja ogromne wymagania co do wystawionej promocji. Nie dość, że najchetniej wystawiłi by promocje dla klientów z 90% rabatem to zabierają jeszcze z tego połowe! Odradzam grupona!
|
|
|
|
|
#1313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym skoro się Pani nie podoba współpraca to czemu Pani z niej korzysta?? Hmm... jakieś to dziwne
|
|
|
|
|
|
#1314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Każdy podpisuje umowę sam, zna warunki i się z nimi zgadza. Niestety w dobie tak wielkiej konkurencji należy iść po kosztach.Ja miałam tylko raz problem z grouponem akurat. Kupiłam bilety do CC i jeden kod się źle wygenerował. Dostałam zwrot pieniążków na konto (bankowe) i ogólnie nic do zarzucenia im nie mam. Oczywiście wolałabym otrzymać jeszcze raz kupon no ale nie obsługi wina, że miałam pecha Takie rzeczy się zdarzają Co prawda reklamacja trochę trwała, bo chyba ok 10 dni roboczych ale uznali bez problemu
|
|
|
#1315 |
|
Raczkowanie
|
Złamanie Regulaminu
Ze sportem jej do twarzy Edytowane przez misianka Czas edycji: 2013-02-09 o 10:26 Powód: Złamanie Regulaminu |
|
|
|
|
#1316 |
|
Przyczajenie
|
Ja korzystam dosyć często z różnych stron zakupów grupowych, a powstają ciągle nowe. Jednak muszę zdecydowanie odradzić korzystanie z GRUPERa.Olewają klienta i wszelkie reklamacje.Ostatnio np kupilam kupony zniżkowe na okulary.Okazało się że z kuponem cena okularów była kosmiczna.Specjalnie poszlam innym razem bez kuponu i te same okulary wyliczono mi taniej.Złożyłam więć reklamacje żeby oddano mi pieniądze za te oszukane kupony.Odpisali ze" reklamacja nie uznana i nie będzie dalej prowadzonej korespondencji w tej sprawie..." !!!!!!!!!!! Dla porównania w GROUPONie jak nie uda ci się wykorzystać kuponu to oddają pieniądze w formie zniżki na inny kupon.No ale Groupon to jedna z pierwszych takich stron i porządna firma.Ja nigdy nie miałam z nią problemów.To samo Citeam. Często biorę kosmetyczki, fryzjerów.Tam przynajmniej mogę sprawdzić cenę zabiegu bez kuponu i wszystko jest czytelne. A z okularami dałam się oszukać
![]() Nie wiecie może czy mam jeszcze jakies mozliwości dochodzenia odzyskania swoich pieniedzy od GRUPERa czy przepadlo?Prosze o porady Edytowane przez gasia80 Czas edycji: 2013-03-14 o 15:20 |
|
|
|
|
#1317 |
|
Przyczajenie
|
Kody rabatowe Groupon
Przygarnę kod rabatowy do wykorzystania na grouponie
dzis rano Groupon wysyłał kody na maila!! Jak ktoś ma i nie wykorzysta będe wdzięczna za PW
|
|
|
|
|
#1318 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kody rabatowe Groupon
|
|
|
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
wysyłał-ja dostałam
oczywiście, trzeba coś kupić i bonem pomniejszyć kwotę do zapłaty ale jest adnotacja, że jedna osoba może wykorzystać 1 bon i ten mój bon jest ważny tylko dla mojego loginu/maila. |
|
|
|
|
#1320 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.

a placilam 29.11 

i sam powrót 6 godzin (ja z Katowic jechałam). Przezycie fajne, ale najbardziej meczaca jest podróż i to, że nie ma co robić przez tyle godzin w mieście. Jak dla mnie zdecydowanie dla młodych