Groupon.pl korzystacie? - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-20, 15:10   #1291
plywok
Zakorzenienie

Dot.: Groupon.pl korzystacie?

zakupiłam w niedzielę torbę filcową na gruperze. czekam na płatność na stronie i na wysłanie.zobaczymy jak dlugo to potrwa.

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-21, 06:22   #1292
klajdla
Wtajemniczenie

[1=04e5a28c9aab521e8f90e54 6d970e31ba2591a44;3770345 3]Znajdę tu może kogoś, kto kupił groupon na pobyt w hotelu w Poznaniu?
(wiem, mało tu szczegółów, ale nie pamiętam dokładnej nazwy hotelu, bo TŻ to zamawiał).
zastanawiam się, czy ktoś może już go zrealizował lub ma zamiar zrealizować w najbliższym czasie...?[/QUOTE]

Ja z gruponu bylam 3 dni w hotelu pod Poznaniem (z nastawieniem na zwiedzanie Poznania a hotel traktujac jako miejsce noclegu). Hotel Szablewski ***. Niemialam zadnych zastrzezen
klajdla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-05, 16:55   #1293
Sumi
Zadomowienie

Zawiodłam się na grouponie i okaziku, a taka zadowolona zawsze byłam z zakupów grupowych...

Na grouponie skusiłam się na kubek w kształcie obiektywu, bo rzeczywiście był dużo tańszy niż w sklepach, zamówienie składa się przez specjalną stronę należącą do groupona z formularzem , żadnego maila ani tel. do sprzedawcy. Od razu przyszło potwierdzenie no i czas oczekiwania 10dni roboczych - strasznie długo,ale to było 21.11 to dużo czasu do świąt, więc mnie to nie zmartwiło. Dziś mija termin a zamówienia ani widu ani słychu, a przez to,że nie ma podanego ani nr tel ani maila, nie wiem co mam z tym zrobić.

Drugi problem z okazikiem - rękawiczki do smartfona, sprzedawane przez okazik, trzeba im maila z kuponem i danymi przesłać - oczekiwanie do 7 dni roboczych. Wysłałam maila z potwierdzeniem odbioru - oczywiście ani potwierdzenia ani informacji zwrotnej, że zamówienie przyjęte. Mają jeszcze 3 dni, mam nadzieję,że dojdzie. Ci to przynajmniej nr tel podali.

Gdybym wiedziała, że serwisy grupowe mają gdzieś swoich klientów to bym na alledrogo kupiła, tam 3 dni i paczka jest, bo każdy się boi negatywa to się starają.
Stary 2012-12-05, 21:15   #1294
Sumi
Zadomowienie

Podobna, moja to http://www.groupon.pl/oferty/cala-po...-z-oo/13313528 i tu jest firma Maibang. Wogooglałam sobie ich stronę, dam im może czas do czwartku a potem spróbuję coś załatwić lub zwrócić kupon i kupić z tej oferty co podałaś, bo z oferty group shopu już kiedyś korzystałam i było ok.
Stary 2012-12-06, 09:07   #1295
ilios
PIP.

GG do ilios

a kupowala ktoras z Was swetry TH, oferta prowadzona przez vip-shop.pl ?
ja kupilam i jestem mega zla, za przesylke sie placilo przelewem, ciagle mam status oczekiwanie na weryfikacje platnosci a placilam 29.11
mam nadzieje, ze szybko sie ogarna, bo mnie denerwuja
ilios jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-06, 09:35   #1296
plywok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
a kupowala ktoras z Was swetry TH, oferta prowadzona przez vip-shop.pl ?
ja kupilam i jestem mega zla, za przesylke sie placilo przelewem, ciagle mam status oczekiwanie na weryfikacje platnosci a placilam 29.11
mam nadzieje, ze szybko sie ogarna, bo mnie denerwuja
zamawiając swoją torbę, ale z innej firmy też miałam podobny status i po trzech dniach (gdzie właściwie już przelew powinnien dojść) zadzwoniłam i sie zapytałam o co chodzi.a pani do mnie: zebym a to nawet nie patrzyła. i przesyłka już do mnie własnie idzię. więc może tutaj też jest podobnie, więc ja bym na Twoim miejscu zadzwoniła.

natomiast moja torba filcowa, ma wlaśnie dwa tygodnie a już uszy jej się prują i z boku sie rozpruła. więc mimo, że wysyłka przebiegła sprawnie i szybko. tak co do samej jakości torby mam już wątpliwości. no ale chciało się miec tanio to się ma bubel.

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-06, 10:51   #1297
Sylvviiaa
Zakorzenienie

http://travel.groupon.pl/d-14071353-...0_0_341&a=2041 co sądzicie o tej ofercie?

http://www.groupon.pl/oferty/groupon...ondyn/14164403 lub o tej?

chodzi mi o to czy którakolwiek wizażanka korzystała z oferty wyżej wymienionych biur?
Stary 2012-12-06, 16:50   #1298
Darianna25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sylvviiaa Pokaż wiadomość
http://travel.groupon.pl/d-14071353-...0_0_341&a=2041 co sądzicie o tej ofercie?

chodzi mi o to czy którakolwiek wizażanka korzystała z oferty wyżej wymienionych biur?
Nie korzystałam ale jeśli chodzi o Londyn to polecam termin po nowym roku.Przed swiętami nie ma co liczyć na duze wyprzedaże.
Tylko nie widze w programie wolnego czasu na zakupy.
Umordujesz się w podróży.

Lepiej Praga/Wiedeń.

Darianna25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-06, 19:29   #1299
Sylvviiaa
Zakorzenienie

no właśnie kusi mnie ten Wiedeń. z tym, że dojechać musielibyśmy do Krk. a stamtąd odjazd jest o 1:30 i to z miejsca, o którym nie mam bladego pojęcia...
Stary 2012-12-06, 20:45   #1300
beatiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sylvviiaa Pokaż wiadomość

Chyba dwa lata temu byłam w Wiedniu, wlasnie z Mój Londyn, nie korzystałam z grupona. Koszt był 159 zl. Ogólnie Wiedeń fajny, ale podróż to mordęga, jak napisała poprzednia wizażanka. Na miejscu bylismy coś ok 13 do 16 było zwiedzanie z przewodnikiem, a potem czas wolny. Co było totalnie męczące. Ludzi masa, ale od 16 do samej północy nie ma co tam robić, ileż można w knajpie siedzieć (a i tak knajpy pelne malo miejsca) i lazić, zwłaszcza, ze zimno jest. Potem po północy odjazd o 2 w nocy, wyczekiwanie tych 2 godzin do dzisiaj odczuwam i sam powrót 6 godzin (ja z Katowic jechałam). Przezycie fajne, ale najbardziej meczaca jest podróż i to, że nie ma co robić przez tyle godzin w mieście. Jak dla mnie zdecydowanie dla młodych Czy pojechałabym drugi raz? Nie, ale czy cofnełabym czas i zrezygnowała? też nie

Za to tej wycieczki do Londynu to już sobie już w ogóle nie wyobrażam, całe trzy dni w podróży (i to nie na własna rękę)
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6

Edytowane przez beatiska
Czas edycji: 2012-12-06 o 20:47
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-08, 23:57   #1301
Sylvviiaa
Zakorzenienie

dziękuję Wam bardzo.
może przejrzę w takim razie samą ofertę biura Mój Londyn.
Chcemy po prostu się gdzieś z chłopakiem wyrwać na sylwestra, a z drugiej strony nie płacić majątku. Dlatego spodobał mi się Wiedeń. Ale z podekscytowania (Wiedeń+niski koszt+3dni) nie przemyślałam podróży autokarem.
Stary 2012-12-17, 17:26   #1302
GRUBSTEIN
Raczkowanie

już ponad kilkaset dziewczyn otrzyma w te święta ten oto GUFNIANY pierścioneczek... Nie wiem, co Wy o tym myślicie... Całe 0,06 karata i złoto próby 0,333
http://www.groupon.pl/oferty/cala-po...monds/14495119
GRUBSTEIN jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-17, 18:22   #1303
beatiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GRUBSTEIN Pokaż wiadomość
już ponad kilkaset dziewczyn otrzyma w te święta ten oto GUFNIANY pierścioneczek... Nie wiem, co Wy o tym myślicie... Całe 0,06 karata i złoto próby 0,333
ja sie na karatach nie znam
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
Stary 2012-12-18, 10:03   #1304
karookarolina
Raczkowanie

Cytat:
zazdrość?

wygląda pięknie to fakt, ale złoto bardzo słabej próby. No i oczywiście kiepska jakość diamentu, ma mnóstwo skaz, które mogą być widoczne gołym okiem, kolor H też pozostawia wiele do życzenia. Za taką cenę można kupić od producenta pierścionek z mniejszym brylantem, ale dużo lepszej jakości i złoto lepszej jakości. Każdy kupuje to, na co go stać. Mi byłoby troszkę przykro,jakby facet na zaręczyny zamiast zagłębić się w temat złota, brylantów kupił pierścionek na gruponie. Całe szczęście ten etap już za mną.

Jeśli ktoś chce kupić tanio pierścionki, obrączki czy inne produkty ze złota z dobrymi brylantami piszcie na priv, dam namiar na taniego producenta, który robi świetnej jakości rzeczy ze złota. Nie chce robić reklamy
karookarolina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-18, 12:25   #1305
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
nie podoba mi się, kiepska próba.
W ogóle odbiegając od tematu uważam że kupowanie pierścionka zaręczynowego na jakimś gruponie albo innych super promocjach jest trochę buraczane.
ALE to wiadomo- wszystko zależy od osoby, jeśli obydwoje chcą maksymalnie oszczędzić i nie zależy kobiecie na jakimś pierścionku (w co wątpię) to ok.
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-18, 18:48   #1306
beatiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość
nie podoba mi się, kiepska próba.
W ogóle odbiegając od tematu uważam że kupowanie pierścionka zaręczynowego na jakimś gruponie albo innych super promocjach jest trochę buraczane.
ALE to wiadomo- wszystko zależy od osoby, jeśli obydwoje chcą maksymalnie oszczędzić i nie zależy kobiecie na jakimś pierścionku (w co wątpię) to ok
.
Ja jestem z tztem 8 lat (i nawet kupilismy wlasne mieskzanie), nie jesteśmy zaręczeni, ale ani razu nie pomyślałam o pierścionku jako o jakimś byle jakim. Przez moment mi to nawet przez mysl nie przeszło, zeby bać się, że mój TŻ wybierze mic os taniego i buraczanego na przykład szukając okazji. Nie widze w tym nic zlego. Nigdy do tego wagi nie przywiązywalam, liczy się gest W ogóle jestem przerazona, nigdy sie nad tym nie zastanawiałam, ale myślałam, ze dobry pierścionek (no wiadomo nie z brylantem) mozna kupic za 200 zl. Aż teraz nie chce zeby sie moj mi oświadczał, skoro te pierścionki sa takie drogie
Także jak napisal ktoś wyżej, każdy kupuje to na co go stać i są osoby, które w ogóle nie przywiązują do tego uwagi a ciesza się milościa i nie ze względu oszczędności

Narysuj mi coś

23/6
Stary 2012-12-19, 23:21   #1307
karookarolina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beatiska Pokaż wiadomość
Ja jestem z tztem 8 lat (i nawet kupilismy wlasne mieskzanie), nie jesteśmy zaręczeni, ale ani razu nie pomyślałam o pierścionku jako o jakimś byle jakim. Przez moment mi to nawet przez mysl nie przeszło, zeby bać się, że mój TŻ wybierze mic os taniego i buraczanego na przykład szukając okazji. Nie widze w tym nic zlego. Nigdy do tego wagi nie przywiązywalam, liczy się gest W ogóle jestem przerazona, nigdy sie nad tym nie zastanawiałam, ale myślałam, ze dobry pierścionek (no wiadomo nie z brylantem) mozna kupic za 200 zl. Aż teraz nie chce zeby sie moj mi oświadczał, skoro te pierścionki sa takie drogie
Także jak napisal ktoś wyżej, każdy kupuje to na co go stać i są osoby, które w ogóle nie przywiązują do tego uwagi a ciesza się milościa i nie ze względu oszczędności
Zgadzam się w pełni, tylko tracenie pieniędzy na takie badziewie jest bez sensu, skoro i złoto i brylant kiepskiej jakości. Taką rzecz kupuje się na lata i można dostać za taką samą cenę jak ten, pierścionek ze złota 585 i lepszej jakości kamieniem (ew. niewiele mniejszym). Dlatego byłabym zła, jeśli dostałabym za takie pieniądze taki badziewny pierścionek (chociaż pięknie wygląda). Facet powinien się troszkę zagłębić w temacie jak decyduje się kupić taki pierścionek. Taniej jest też wybrać inny kamień, ja np lubię tanzanity i mam nadzieję, że doczekam się jakiejkolwiek błyskotki z tym kamieniem
karookarolina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-21, 18:40   #1308
beatiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karookarolina Pokaż wiadomość
Zgadzam się w pełni, tylko tracenie pieniędzy na takie badziewie jest bez sensu, skoro i złoto i brylant kiepskiej jakości. Taką rzecz kupuje się na lata i można dostać za taką samą cenę jak ten, pierścionek ze złota 585 i lepszej jakości kamieniem (ew. niewiele mniejszym). Dlatego byłabym zła, jeśli dostałabym za takie pieniądze taki badziewny pierścionek (chociaż pięknie wygląda). Facet powinien się troszkę zagłębić w temacie jak decyduje się kupić taki pierścionek. Taniej jest też wybrać inny kamień, ja np lubię tanzanity i mam nadzieję, że doczekam się jakiejkolwiek błyskotki z tym kamieniem
No ja się na tym w ogóle nie znam. Jeżeli jednak za tę cenę faktycznie mozna kupić pierścionek lepszej jakości, to szkoda mi tych ludzi, którzy na te psedooferty się nabierają

Narysuj mi coś

23/6
Stary 2012-12-22, 22:48   #1309
withi_as
Zakorzenienie

Hej dziewczyny. Mam takie pytanie - jako że jestem totalnie zielona jeżeli chodzi o groupona ... Otóż chcę kupić jeden zabieg w gabinecie kosmetycznym i w ofercie widnieje informacja: Groupon ważny do 20.06.2013 i dostępny od razu po zakupie w zakładce „Moje konto”. I teraz moje pytanie - załóżmy że teraz kupię ten groupon i na zabieg będę miała ochotę wybrać się dopiero załóżmy w maju. Ten groupon ciągle będzie sobie siedział w zakładce 'moje konto' czy będę musiała nie wiem, wydrukować go, albo hm? Dzięki za pomoc
withi_as jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-23, 08:43   #1310
ceciii
Zadomowienie

Lokalizacja: Na Mazury, Mazury, Mazury, popływamy tą łajbą z tektury!

bedziesz go miala ;-) ja wszystkie kody i bony, ktore wykorzystalam mam wciąż, tyle ze status jest na "zrealizowany" ;-)
Tylko chyba bedziesz musiała poczekać do końca aukcji, zanim go dostaniesz. Ja na zakupy on-line dostałam od razu, a na takie do sklepu stacjonarnego to musiałam poczekać, aż będzie koniec.

23.09.2010r.

NO PAIN, NO GAIN!

Najpiękniejsza
<i>filmy zablokowane</i>
ceciii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-23, 11:13   #1311
withi_as
Zakorzenienie

Dzięki za odp. Dokładnie to jest groupon na zabieg, który kończy się za trzy dni, więc nie musiałabym tak długo czekać
withi_as jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-03, 10:36   #1312
monika900219
Przyczajenie

Ja korzystam z grupona wystawiając oferty swojego salonu kosmetycznego. Przyznam szczerze, że jestem bardzo niezadowolona, zaraz wytlumacze dlaczego. Odradzam korzystanie z ich reklamy, z reka na sercu bardziej polecam Citeam itd. Ponieważ grupon jest bardziej znany, maja więc wiecej klientów a co za tym idzie?? ogromny bałagan. Niemal zawsze w wystawionej ofercie widnieje jakiś błąd który trzeba poprawić. jeżeli chodzi o rozliczenia to trzeba rozliczać każdy kupon z osobna i czeka się na pieniadze około 10 dni w Citeam jest tak, że dostajemy rozliczenie w ciagu 2 tygodni za wszystkie wykupione kupony w gruponie te kupony ktore nie zostały dostarczone do mojego saonu (np klientka zapomniala o kupnie promocji) sa dla mnie nie ważne, cała kwote zabiera wtedy Grupon. Kolejnym minusem jest to, że zabierają dla siebie dużo wiekszy procent a do tego maja ogromne wymagania co do wystawionej promocji. Nie dość, że najchetniej wystawiłi by promocje dla klientów z 90% rabatem to zabierają jeszcze z tego połowe! Odradzam grupona!
monika900219 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-04, 17:03   #1313
cziki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika900219 Pokaż wiadomość
Ja korzystam z grupona wystawiając oferty swojego salonu kosmetycznego. Przyznam szczerze, że jestem bardzo niezadowolona, zaraz wytlumacze dlaczego. Odradzam korzystanie z ich reklamy, z reka na sercu bardziej polecam Citeam itd. Ponieważ grupon jest bardziej znany, maja więc wiecej klientów a co za tym idzie?? ogromny bałagan. Niemal zawsze w wystawionej ofercie widnieje jakiś błąd który trzeba poprawić. jeżeli chodzi o rozliczenia to trzeba rozliczać każdy kupon z osobna i czeka się na pieniadze około 10 dni w Citeam jest tak, że dostajemy rozliczenie w ciagu 2 tygodni za wszystkie wykupione kupony w gruponie te kupony ktore nie zostały dostarczone do mojego saonu (np klientka zapomniala o kupnie promocji) sa dla mnie nie ważne, cała kwote zabiera wtedy Grupon. Kolejnym minusem jest to, że zabierają dla siebie dużo wiekszy procent a do tego maja ogromne wymagania co do wystawionej promocji. Nie dość, że najchetniej wystawiłi by promocje dla klientów z 90% rabatem to zabierają jeszcze z tego połowe! Odradzam grupona!
Ale przecież jak się podpisuje umowę z Groponem od razu jest ustalane ile % będzie dla kogo Poza tym skoro się Pani nie podoba współpraca to czemu Pani z niej korzysta?? Hmm... jakieś to dziwne
cziki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-04, 22:04   #1314
vanadis
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cziki Pokaż wiadomość
Ale przecież jak się podpisuje umowę z Groponem od razu jest ustalane ile % będzie dla kogo Poza tym skoro się Pani nie podoba współpraca to czemu Pani z niej korzysta?? Hmm... jakieś to dziwne
To samo miałam napisać Każdy podpisuje umowę sam, zna warunki i się z nimi zgadza. Niestety w dobie tak wielkiej konkurencji należy iść po kosztach.
Ja miałam tylko raz problem z grouponem akurat. Kupiłam bilety do CC i jeden kod się źle wygenerował. Dostałam zwrot pieniążków na konto (bankowe) i ogólnie nic do zarzucenia im nie mam. Oczywiście wolałabym otrzymać jeszcze raz kupon no ale nie obsługi wina, że miałam pecha Takie rzeczy się zdarzają
Co prawda reklamacja trochę trwała, bo chyba ok 10 dni roboczych ale uznali bez problemu

vanadis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-06, 13:24   #1315
Susette Crackers
Raczkowanie

Złamanie Regulaminu

Edytowane przez misianka
Czas edycji: 2013-02-09 o 10:26 Powód: Złamanie Regulaminu
Susette Crackers jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-14, 15:15   #1316
gasia80
Przyczajenie

Ja korzystam dosyć często z różnych stron zakupów grupowych, a powstają ciągle nowe. Jednak muszę zdecydowanie odradzić korzystanie z GRUPERa.Olewają klienta i wszelkie reklamacje.Ostatnio np kupilam kupony zniżkowe na okulary.Okazało się że z kuponem cena okularów była kosmiczna.Specjalnie poszlam innym razem bez kuponu i te same okulary wyliczono mi taniej.Złożyłam więć reklamacje żeby oddano mi pieniądze za te oszukane kupony.Odpisali ze" reklamacja nie uznana i nie będzie dalej prowadzonej korespondencji w tej sprawie..." !!!!!!!!!!! Dla porównania w GROUPONie jak nie uda ci się wykorzystać kuponu to oddają pieniądze w formie zniżki na inny kupon.No ale Groupon to jedna z pierwszych takich stron i porządna firma.Ja nigdy nie miałam z nią problemów.To samo Citeam. Często biorę kosmetyczki, fryzjerów.Tam przynajmniej mogę sprawdzić cenę zabiegu bez kuponu i wszystko jest czytelne. A z okularami dałam się oszukać
Nie wiecie może czy mam jeszcze jakies mozliwości dochodzenia odzyskania swoich pieniedzy od GRUPERa czy przepadlo?Prosze o porady

Edytowane przez gasia80
Czas edycji: 2013-03-14 o 15:20
gasia80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-29, 12:39   #1317
Sw33t
Przyczajenie

Kody rabatowe Groupon

Przygarnę kod rabatowy do wykorzystania na grouponie dzis rano Groupon wysyłał kody na maila!! Jak ktoś ma i nie wykorzysta będe wdzięczna za PW
Sw33t jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-29, 12:56   #1318
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Dot.: Kody rabatowe Groupon

Cytat:
Napisane przez Sw33t Pokaż wiadomość
Przygarnę kod rabatowy do wykorzystania na grouponie dzis rano Groupon wysyłał kody na maila!! Jak ktoś ma i nie wykorzysta będe wdzięczna za PW
nie wysyłał.

ps. to trzeba kupić nie przygarniać.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-29, 13:40   #1319
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

wysyłał-ja dostałam
oczywiście, trzeba coś kupić i bonem pomniejszyć kwotę do zapłaty

ale jest adnotacja, że jedna osoba może wykorzystać 1 bon i ten mój bon jest ważny tylko dla mojego loginu/maila.
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-29, 13:46   #1320
Sw33t
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
wysyłał-ja dostałam
oczywiście, trzeba coś kupić i bonem pomniejszyć kwotę do zapłaty

ale jest adnotacja, że jedna osoba może wykorzystać 1 bon i ten mój bon jest ważny tylko dla mojego loginu/maila.

mimo wszystko jesli bys nie wykorzystała możesz mi wyslac na pw
Sw33t jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości