|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Groupon.pl korzystacie?
Cytat:
Bo sie chce na dniach umowic. Zalezy jaka masz skore. Mikrodermabrazje ja swoja droga bardziej polecam bo zluszcza porzadnie i odswieza cere(do kazdej cery sie nadaje) Peeling kawitacyjny to delikatny zabieg -dzialanie nieco lepsze od zwyklego peelingu..to juz lepsza jest sonoforeza -wprowadzania substancji aktywnych pod skore. Ja mialam robiona mikrodermabrazje i kawitacje i mikrodermabrazja duzo lepiej na mnie dzialala (skora tlusta) Po kawitacji fajny efekt byl 3 dni..
|
|
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj jest fajna oferta na internetowy kurs języka angielskiego- czy ktoś już może korzystał z oferty tej szkoły? Warto? Chodzi o BLC4U
|
|
|
|
|
#183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki za odpowiedź. no ja mam kupon tylko na kawitację niestety ale pytałam ze wzg na mamę co jej lepiej wykonać najpierw.
|
|
|
#184 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rachunek jest o wiele lepszy jeśli kupionych było 1500 kuponów ![]() Skusiłam się na ten peeling kawitacyjny
|
|
|
|
|
|
#185 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też kupiłam dzisiejszy kupon ale nie pójdę raczej na kawitację, może wosk, a może pedicure - bo ostatnio nie było na pedicure oferty żadnej a chętnie bym sobie zrobiła ![]() Co do Oxygenu to tak jak opisujesz, Ilona te elementy zabiegu, to w moim przypadku były wszystkie. Poza tym, też miałam już sporo tych mikrodermabrazji robionych więc ostatecznie wiem co po kolei powinno być i wg mnie było Może kosmetyczka też po necie buszuje i wyczytała niepochlebne opinie i się teraz już bardziej stara? ![]() Co do kursu ang, jako fachowiec wypowiem się, że moim zdaniem nie warto bo to jest e-learning więc o kant *** rozbić
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
Maricken dzięki za odpowiedź. Masz rację, tym bardziej, że wyczytałam, że za lektora trzeba osobno płacić
|
|
|
|
|
#187 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny,
Obserwuję już trochę czasu ten wątek i postanowiłam przyłączyć się do dyskusji ![]() Głównie korzystam z zabiegów kosmetyczno-fryzjerskich oraz fitnessu. Jak dotąd kupiłam już *karnet na vacu za 99zł(200,-) 10 zabiegów + 1 gratis w salonie superciało - kompetentna i sympatyczna obsługa, nowy sprzęt *voucher do masali 29zł (70)- obsługa super, ale jedzenie jak za tą cenę mogłoby być lepsze *kilka voucherów na rollmasaż/body shape/vacu/lipodren/fitness w studiu nefertiti 5razy 9zł (zamiast 5 razy 40)- jestem w trakcie wykorzystywania i ciałko fajnie wymasowane chociaż nie zdecydowałabym się zapłacić 40zł za 1 wejście ![]() *voucher na ścięcie , koloryzację, maskę do wlosów w Stile Di Vita -99zł(200) profesjonalna usługa, mają fajne rabaty i karnety na usługi nawet do -30% *parę dni temu skusiłam się też na manicure +malowanie soak-offy w Stile Di vita, bo koleżanka ma i mówi,że są nie do zdarcia,a jakiego lakieru bym nie nałożyła na moje pazurki to każdy zaraz odpryskuję . 34zł (99,-)-jeszcze do wykorzystaniaMam nadzieję,że będzie jeszcze jakaś fajna oferta na fitness albo mikrodermabrazję u Anny wysockiej, bo niestety z tego co widzę to przegapiłam ofertę:/ Niemniej te portale uzależniają!
|
|
|
|
|
#188 |
|
Zadomowienie
|
czy ktoś moze wykupił makijaż permanentny w spa Anety Rosińskiej w Łodzi?? Ja tak i się zastanawiam czy oby dobrze zrobiłam
(to tak po czytaniu waszych opinii, że czasami z kuponami jesteście gorzej traktowane, nie wyobrażam sobie tego żeby mieli mi zrobić trwały makijaż na odwal sie...)
|
|
|
|
|
#189 |
|
Przyczajenie
|
ja:P i też zastanawiam się czy dobrze zrobiłam....bo w zasadzie nie sprawdziłam, czy osoba wykonująca to ma dobre opinie...teraz też opinii żadnych znaleźć nie mogę....
|
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
A czy któraś z wrocławianek wykupiła może zagęszczanie rzęs w Bellissimie z Grupera? Kusi mnie to bardzo, zwłaszcza w okresie karnawału
, ale nie mogę nic znaleźć w necie na ten temat. Może któraś z Was korzystała wcześniej z usług Bellissimy i może cos o nich powiedzieć?
|
|
#191 |
|
Rozeznanie
|
Ostatnio widziałam rzęsy właśnie z kuponu z Groupon - tragedia... Ale nie wiem skąd. Nie pytałam. Jeśli były kupony jednego miejsca we Wrocławiu, masz odpowiedź. Jeśli było więcej takich ofert to niestety nie pomogę...
|
|
|
|
|
#192 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
i też p.Gabrysia
|
|
|
|
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
chcę 1 raz zamówić sobie kupon na 5 zabiegów depilacji laserowej we Wrocławiu, ale dziwne to jest, gdyż ich strony nie mozna znalezc w googlach a co podali w groupon to kieruje na hurtownie do kupienia róznych rzeczy
|
|
|
|
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Robilam u nich kursy..jesli Wam to cos podpowie co do wyboru.. Jestem zadowolona-maja pare siedzib firmy..glowna na Hirszfelda.
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś korzystałam ze strzyżenia w Jacques Andre w Gdańsku(krewetka) - powiem Wam, że słaaabo. Miały być czary - mary, diagnozy włosa, porady stylisty, ścięcie, czesanie, odżywianie. Była odżywka i ścięcie, przy czym fryzurę mam teraz żadną. Zwykłe obcięcie, bez polotu, na prosto, bez cieniowania. Pani nie miała pomysłu na fryzurę, ja po takiej reklamie stwierdziłam, że godzę się na wszystko no i się nie dogadałyśmy. Mam pazia do ramion
.
|
|
|
|
|
#196 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzwoniłam na jeden z numerów ze strony - ten który jest przy Podwalu i ciągle zajęte...W ciemno kupować nie będę jak się okaże że to IPL albo diodowy...5zł to nie kosztuje
|
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tel. 071 361 97 15-16 Tu są numery do glownej siedziby,gdzie pracuje tez szefowa Kontaktu i w razie czego chyba Wam odpowie.
|
|
|
|
#198 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zadzwoniłam i już wiem że to IPL Tak więc nie jestem zainteresowana
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
IPL sa teraz bardzo popularne
|
|
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
a masz jakies złe doświadczenia czy jakies informacje na tem temat ze za taką cenę nawet się nie decydujesz? przeciez za tą cenę to ma się jeden zabieg a oferta dotyczy za 5! opłaca się i to bardzo,chyba ze taki drętwy laser ze potrzeba 10 zabiegów
|
|
|
|
|
#201 |
|
Rozeznanie
|
Ja dziś kupiłam kupon za 19 zł o wartości 50zł na zabiegi na dłonie i stopy. JUż zapłąciłam, druknęłam na ładnym papierze i masz część prezentu dla mamy na Święta
Poluję na inne oferty, bo chcę jej taki zestaw kuponów zrobić na różne zabiegi kosmetyczne i fryzjerskie
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A czemu tragedia? Chodzi o sam zakład, czy o metodę?
|
|
|
#203 |
|
Raczkowanie
|
Hm... Też się zastanawiam nad laserem we Wrocławiu. ale ta promocja jest ogromna. Ja juz miałam laser tylko diodowy i jeden zabieg kosztował 300zł tylko że to był laser diodowy (najlepszy do ciemnych włosów).
A ten IPL to nie wiem czy to dobre czy nie. Jestem zadowolona z laseru bo mam święty spokój ale chętnie bym sobie na nogach zrobiła... Ktoś jeszcze kupił ten bon albo coś wie o tym miejscu czy IPLu? |
|
|
|
|
#204 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Gdzieś we Wro jest gabinet, gdzie normalnie IPL kosztuje 99zł za jeden zabieg (chyba nawet dowolna część ciała), tak więc to chyba nie jest ogólnie droga sprawa a te dwa inne trzymają cenę jednak...
|
|
|
#205 |
|
Raczkowanie
|
Ktoś wie coś więcej o promocji we Wrocławiu o tym gabinecie?
Nie wiem czy kupić... eh..... ktoś coś doradzi? Może ktoś tam był coś wie więcej, czy mają ten IPL dobraj firmy czy jakiś chiński? |
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Ten IPL jest na grunwaldzie za 99zl.
Kolezanka chodzila. Trzeba wykonac z 2,3 zabiegi..podpisuje sie umowe (tak jakby) ze efekty sa na rok..(nie obiecuja na 5 lat) ze to nie jest trwala epilacja.
|
|
|
#207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
NA ich stronce pisze ze IPL daje efekty na 5-10 lat.. ale to tak ladnie jest tylko napisane bo kolezanka widziala jakas umowe tam z nimi.
I chyba miala 2 razy na pachy robione. Myslalam tez o pachach ale na rok to szkoda zachodu. (maja na Grunwaldzie,Srodmiesciu,K rzykach i gdzies jeszcze salony)
|
|
|
#209 |
|
Zadomowienie
|
do dziewczyn z Poznania!
może jest któraś chętna na kupon do Restauracji Pieprz i Wanilia? "40 zł zamiast 80 zł na Całą Kartę Menu z Napojami w Restauracji Pieprz i Wanilia przy Starym Rynku" oddam za te 40zł, niestety nie będę miała szansy wykorzystać kupon jest ważny do dnia 15.01.2011 jak ktoś zainteresowany to proszę pisać ![]()
|
|
#210 |
|
Zadomowienie
|
Ja wprawdzie nie w sprawie groupona, ale w sprawie komentowanego tutaj gabinetu Oxygen we Wrocławiu. Tak jak mówiłam, wróciłam tam na kolejny, inny zabieg bo byłam zadowolona z mikrodermabrazji. Jak się okazało, ja miałam szczęście trafić na nową kosmetyczkę, a Wy na jej poprzedniczkę - ta obecna nie jest w ciąży i niedawno zaczęła tam pracować. Więc to całkiem inna kobieta taką reklamę zrobiła...a szkoda, bo kosmetyka tam stoi teraz na wysokim poziomie
Swoją drogą, może ktoś chciałby odkupić kupon na ten deal? :https://www.groupon.pl/oferty/wrocla...wroclaw/136103 bo ja już chyba trafiłam na "swój" gabinet i nie kręci mnie już szukanie innych Ale może któraś z Was by chciała?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.

Sama nie mam czasu się umówić nawet...

.
Dzwoniłam na jeden z numerów ze strony - ten który jest przy Podwalu i ciągle zajęte...W ciemno kupować nie będę jak się okaże że to IPL albo diodowy...5zł to nie kosztuje