Groupon.pl korzystacie? - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-11-26, 15:33   #181
ilo16na
Zakorzenienie

Dot.: Groupon.pl korzystacie?

Cytat:
Napisane przez plywok Pokaż wiadomość
tak. byłam na tym manicurze. jakich lakierów używają? nie wiem.
ale teraz mogę dodać, że moja mama miała francuski to jej pasek biały odprysł po trzech dniach.
moje czerwone paznkcie bez problemu wytrzymały 5 dni, później w kącikach lakier odprysł ale niewielke.
jednak samo wykonanie moim zdaniem było ok.
jakieś cązki i inne urządzenia były pssikane płynem. tyle widziałam z dezynfekcji.

a dzisiejsza ofertę na peeling też kupiłam.

ilo16na tak przy okazji mam pytanie do Ciebie, właśnie jako kosmetyczki
co lepiej najpierw wykonać peeling kawitacyjny czy mikrodermoabrazję?
A dlugie kolejki maja?
Bo sie chce na dniach umowic.

Zalezy jaka masz skore.
Mikrodermabrazje ja swoja droga bardziej polecam bo zluszcza porzadnie i odswieza cere(do kazdej cery sie nadaje)
Peeling kawitacyjny to delikatny zabieg -dzialanie nieco lepsze od zwyklego peelingu..to juz lepsza jest sonoforeza -wprowadzania substancji aktywnych pod skore.
Ja mialam robiona mikrodermabrazje i kawitacje i mikrodermabrazja duzo lepiej na mnie dzialala (skora tlusta)
Po kawitacji fajny efekt byl 3 dni..

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-26, 15:36   #182
craliti
Raczkowanie

GG do craliti

Dzisiaj jest fajna oferta na internetowy kurs języka angielskiego- czy ktoś już może korzystał z oferty tej szkoły? Warto? Chodzi o BLC4U
craliti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-26, 15:36   #183
plywok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
A dlugie kolejki maja?
Bo sie chce na dniach umowic.

Zalezy jaka masz skore.
Mikrodermabrazje ja swoja droga bardziej polecam bo zluszcza porzadnie i odswieza cere(do kazdej cery sie nadaje)
Peeling kawitacyjny to delikatny zabieg -dzialanie nieco lepsze od zwyklego peelingu..to juz lepsza jest sonoforeza -wprowadzania substancji aktywnych pod skore.
Ja mialam robiona mikrodermabrazje i kawitacje i mikrodermabrazja duzo lepiej na mnie dzialala (skora tlusta)
Po kawitacji fajny efekt byl 3 dni..
wydaje mi się, że kolejek zbytnio niema. bo dzwoniłam akurat 10 listopada (środa) i chciałam na piątek 12 i akurat znalazło się jeszcze dwa miejsca z rana. więc ja miałam prkatycznie odrazu.

dzieki za odpowiedź. no ja mam kupon tylko na kawitację niestety
ale pytałam ze wzg na mamę co jej lepiej wykonać najpierw.

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-26, 15:45   #184
madziulkaa
Rozeznanie

GG do madziulkaa

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Czy był już ktoś we Wro w tym Max Studio na manicure za 5zł? Strasznie jestem ciekawa jak to wygląda. Wychodząc od kosmetyczki pewnego razu, gdy ta oferta wisiała w necie, usłyszałam że to jest nie do pomyślenia wystawiać taką usługę za tyle, bo oni z tego mają 2,50 PLN i za co niby sterylizują narzędzia i jakich lakierów używają tak naprawdę...i jeszcze bardziej się kobieta zszokowała jak jej powiedziałam, że sprzedano ponad 1500 kuponów...Aż mnie skręca jak to wygląda ten zabieg u nich Sama nie mam czasu się umówić nawet...
Patrząc od strony firmy, która korzysta z różnych form reklamy powiem Ci tak... Uważam, że reklama jest nieodzownym elementem takiej działalności i w tym przypadku z każdego zabiegu trafia w ręce firmy 2,5zł (gdzie nakłady finansowe w manicure są stosunkowo małe), natomiast np z konkursów w radio (które są równie dobrą reklamą) nic... a płaci się za takie konkursy dodatkowo tysiące złotych. Z reklamy z radio przyjdzie kilka osób... strach pomyśleć ile powróci Rachunek jest o wiele lepszy jeśli kupionych było 1500 kuponów

Skusiłam się na ten peeling kawitacyjny
Stary 2010-11-26, 19:12   #185
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Cytat:
Napisane przez madziulkaa Pokaż wiadomość
Patrząc od strony firmy, która korzysta z różnych form reklamy powiem Ci tak... Uważam, że reklama jest nieodzownym elementem takiej działalności i w tym przypadku z każdego zabiegu trafia w ręce firmy 2,5zł (gdzie nakłady finansowe w manicure są stosunkowo małe), natomiast np z konkursów w radio (które są równie dobrą reklamą) nic... a płaci się za takie konkursy dodatkowo tysiące złotych. Z reklamy z radio przyjdzie kilka osób... strach pomyśleć ile powróci Rachunek jest o wiele lepszy jeśli kupionych było 1500 kuponów

Skusiłam się na ten peeling kawitacyjny
W sumie masz rację, ale tamta kobieta była naprawę wzburzona wręcz - mnie to tam nie interere zbytnio kto ile z czego ma, cieszę się jak jest fajna okazja

Ja też kupiłam dzisiejszy kupon ale nie pójdę raczej na kawitację, może wosk, a może pedicure - bo ostatnio nie było na pedicure oferty żadnej a chętnie bym sobie zrobiła

Co do Oxygenu to tak jak opisujesz, Ilona te elementy zabiegu, to w moim przypadku były wszystkie. Poza tym, też miałam już sporo tych mikrodermabrazji robionych więc ostatecznie wiem co po kolei powinno być i wg mnie było Może kosmetyczka też po necie buszuje i wyczytała niepochlebne opinie i się teraz już bardziej stara?

Co do kursu ang, jako fachowiec wypowiem się, że moim zdaniem nie warto bo to jest e-learning więc o kant *** rozbić Sama prowadzę zajęcia w systemie łączonym e-learningu z tradycyjnymi zajęciami i też nie jest cudownie. To firmę prawie nic nie kosztuje, bo gwarantują dostęp do platformy, a nie ma się kontaktu z kimś kto wyjaśni jakieś trudniejsze rzezczy.
Stary 2010-11-26, 20:31   #186
craliti
Raczkowanie

GG do craliti

Maricken dzięki za odpowiedź. Masz rację, tym bardziej, że wyczytałam, że za lektora trzeba osobno płacić
craliti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-28, 21:05   #187
gangstersgirlclub
Przyczajenie

Talking Dot.: Groupon.pl korzystacie?

Hej dziewczyny,
Obserwuję już trochę czasu ten wątek i postanowiłam przyłączyć się do dyskusji
Głównie korzystam z zabiegów kosmetyczno-fryzjerskich oraz fitnessu.
Jak dotąd kupiłam już
*karnet na vacu za 99zł(200,-) 10 zabiegów + 1 gratis w salonie superciało - kompetentna i sympatyczna obsługa, nowy sprzęt
*voucher do masali 29zł (70)- obsługa super, ale jedzenie jak za tą cenę mogłoby być lepsze
*kilka voucherów na rollmasaż/body shape/vacu/lipodren/fitness w studiu nefertiti 5razy 9zł (zamiast 5 razy 40)- jestem w trakcie wykorzystywania i ciałko fajnie wymasowane chociaż nie zdecydowałabym się zapłacić 40zł za 1 wejście
*voucher na ścięcie , koloryzację, maskę do wlosów w Stile Di Vita -99zł(200) profesjonalna usługa, mają fajne rabaty i karnety na usługi nawet do -30%
*parę dni temu skusiłam się też na manicure +malowanie soak-offy w Stile Di vita, bo koleżanka ma i mówi,że są nie do zdarcia,a jakiego lakieru bym nie nałożyła na moje pazurki to każdy zaraz odpryskuję . 34zł (99,-)-jeszcze do wykorzystania

Mam nadzieję,że będzie jeszcze jakaś fajna oferta na fitness albo mikrodermabrazję u Anny wysockiej, bo niestety z tego co widzę to przegapiłam ofertę:/ Niemniej te portale uzależniają!
gangstersgirlclub jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-01, 11:38   #188
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07

czy ktoś moze wykupił makijaż permanentny w spa Anety Rosińskiej w Łodzi?? Ja tak i się zastanawiam czy oby dobrze zrobiłam (to tak po czytaniu waszych opinii, że czasami z kuponami jesteście gorzej traktowane, nie wyobrażam sobie tego żeby mieli mi zrobić trwały makijaż na odwal sie...)
olalicious07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-01, 23:40   #189
asik1013
Przyczajenie

ja:P i też zastanawiam się czy dobrze zrobiłam....bo w zasadzie nie sprawdziłam, czy osoba wykonująca to ma dobre opinie...teraz też opinii żadnych znaleźć nie mogę....
asik1013 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-02, 07:43   #190
jessy
Zakorzenienie

A czy któraś z wrocławianek wykupiła może zagęszczanie rzęs w Bellissimie z Grupera? Kusi mnie to bardzo, zwłaszcza w okresie karnawału, ale nie mogę nic znaleźć w necie na ten temat. Może któraś z Was korzystała wcześniej z usług Bellissimy i może cos o nich powiedzieć?
Stary 2010-12-02, 09:37   #191
madziulkaa
Rozeznanie

GG do madziulkaa

Ostatnio widziałam rzęsy właśnie z kuponu z Groupon - tragedia... Ale nie wiem skąd. Nie pytałam. Jeśli były kupony jednego miejsca we Wrocławiu, masz odpowiedź. Jeśli było więcej takich ofert to niestety nie pomogę...
Stary 2010-12-02, 11:05   #192
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez mourie Pokaż wiadomość
Czyżby Envy?
Ja byłam w Envy z GroupOna, strzygła mnie p. Gabrysia i jestem bardzo zadowolona
Kurację na włosy też miałam 2w1
dokładnie tak i też p.Gabrysia

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-02, 11:41   #193
sylvana0
Raczkowanie

chcę 1 raz zamówić sobie kupon na 5 zabiegów depilacji laserowej we Wrocławiu, ale dziwne to jest, gdyż ich strony nie mozna znalezc w googlach a co podali w groupon to kieruje na hurtownie do kupienia róznych rzeczy
sylvana0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-02, 11:43   #194
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvana0 Pokaż wiadomość
chcę 1 raz zamówić sobie kupon na 5 zabiegów depilacji laserowej we Wrocławiu, ale dziwne to jest, gdyż ich strony nie mozna znalezc w googlach a co podali w groupon to kieruje na hurtownie do kupienia róznych rzeczy
Bo to jest hurtownia tez swiadczaca uslugi na Podwalu. Ta sama firma..Podwale,Hirszfelda to ich siedziby.
Robilam u nich kursy..jesli Wam to cos podpowie co do wyboru..
Jestem zadowolona-maja pare siedzib firmy..glowna na Hirszfelda.

Stary 2010-12-02, 13:05   #195
mpt
Zakorzenienie

Ja dziś korzystałam ze strzyżenia w Jacques Andre w Gdańsku(krewetka) - powiem Wam, że słaaabo. Miały być czary - mary, diagnozy włosa, porady stylisty, ścięcie, czesanie, odżywianie. Była odżywka i ścięcie, przy czym fryzurę mam teraz żadną. Zwykłe obcięcie, bez polotu, na prosto, bez cieniowania. Pani nie miała pomysłu na fryzurę, ja po takiej reklamie stwierdziłam, że godzę się na wszystko no i się nie dogadałyśmy. Mam pazia do ramion.
mpt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-02, 14:41   #196
Maricken
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Bo to jest hurtownia tez swiadczaca uslugi na Podwalu. Ta sama firma..Podwale,Hirszfelda to ich siedziby.
Robilam u nich kursy..jesli Wam to cos podpowie co do wyboru..
Jestem zadowolona-maja pare siedzib firmy..glowna na Hirszfelda.
Też się zainteresowałam tą ofertą, ale telefonu nie ma i nie mogę się dowiedzieć jaki tam mają laser...bo ja chcę tylko i wyłącznie aleksandryt jak już Dzwoniłam na jeden z numerów ze strony - ten który jest przy Podwalu i ciągle zajęte...W ciemno kupować nie będę jak się okaże że to IPL albo diodowy...5zł to nie kosztuje
Stary 2010-12-02, 15:01   #197
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Też się zainteresowałam tą ofertą, ale telefonu nie ma i nie mogę się dowiedzieć jaki tam mają laser...bo ja chcę tylko i wyłącznie aleksandryt jak już Dzwoniłam na jeden z numerów ze strony - ten który jest przy Podwalu i ciągle zajęte...W ciemno kupować nie będę jak się okaże że to IPL albo diodowy...5zł to nie kosztuje
pl. Hirszfelda 16/17 53-413 Wrocław
tel. 071 361 97 15-16
Tu są numery do glownej siedziby,gdzie pracuje tez szefowa Kontaktu i w razie czego chyba Wam odpowie.

Stary 2010-12-02, 15:04   #198
Maricken
Zadomowienie

Cytat:
pl. Hirszfelda 16/17 53-413 Wrocław
tel. 071 361 97 15-16
Tu są numery do glownej siedziby,gdzie pracuje tez szefowa Kontaktu i w razie czego chyba Wam odpowie.
Dzięki Ilona Zadzwoniłam i już wiem że to IPL Tak więc nie jestem zainteresowana
Stary 2010-12-02, 15:07   #199
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Ilona Zadzwoniłam i już wiem że to IPL Tak więc nie jestem zainteresowana
No prosze

IPL sa teraz bardzo popularne

Stary 2010-12-02, 15:32   #200
sylvana0
Raczkowanie

Cytat:
a masz jakies złe doświadczenia czy jakies informacje na tem temat ze za taką cenę nawet się nie decydujesz? przeciez za tą cenę to ma się jeden zabieg a oferta dotyczy za 5! opłaca się i to bardzo,chyba ze taki drętwy laser ze potrzeba 10 zabiegów
sylvana0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-02, 15:39   #201
Foxy89
Rozeznanie

Ja dziś kupiłam kupon za 19 zł o wartości 50zł na zabiegi na dłonie i stopy. JUż zapłąciłam, druknęłam na ładnym papierze i masz część prezentu dla mamy na Święta Poluję na inne oferty, bo chcę jej taki zestaw kuponów zrobić na różne zabiegi kosmetyczne i fryzjerskie
Stary 2010-12-02, 15:49   #202
jessy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulkaa Pokaż wiadomość
Ostatnio widziałam rzęsy właśnie z kuponu z Groupon - tragedia... Ale nie wiem skąd. Nie pytałam. Jeśli były kupony jednego miejsca we Wrocławiu, masz odpowiedź. Jeśli było więcej takich ofert to niestety nie pomogę...
Inne miejsce. A czemu tragedia? Chodzi o sam zakład, czy o metodę?
Stary 2010-12-02, 17:39   #203
Marynia19
Raczkowanie

Hm... Też się zastanawiam nad laserem we Wrocławiu. ale ta promocja jest ogromna. Ja juz miałam laser tylko diodowy i jeden zabieg kosztował 300zł tylko że to był laser diodowy (najlepszy do ciemnych włosów).
A ten IPL to nie wiem czy to dobre czy nie. Jestem zadowolona z laseru bo mam święty spokój ale chętnie bym sobie na nogach zrobiła...
Ktoś jeszcze kupił ten bon albo coś wie o tym miejscu czy IPLu?
Marynia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-02, 20:10   #204
Maricken
Zadomowienie

Cytat:
a masz jakies złe doświadczenia czy jakies informacje na tem temat ze za taką cenę nawet się nie decydujesz? przeciez za tą cenę to ma się jeden zabieg a oferta dotyczy za 5! opłaca się i to bardzo,chyba ze taki drętwy laser ze potrzeba 10 zabiegów
Cytat:
Napisane przez Marynia19 Pokaż wiadomość
Hm... Też się zastanawiam nad laserem we Wrocławiu. ale ta promocja jest ogromna. Ja juz miałam laser tylko diodowy i jeden zabieg kosztował 300zł tylko że to był laser diodowy (najlepszy do ciemnych włosów).
A ten IPL to nie wiem czy to dobre czy nie. Jestem zadowolona z laseru bo mam święty spokój ale chętnie bym sobie na nogach zrobiła...
Ktoś jeszcze kupił ten bon albo coś wie o tym miejscu czy IPLu?
Też mnie kusiło niesamowicie, bo jakby nie patrzeć zabiegi robione IPL są sporo tańsze od takiego aleksandrytu czy diodowego, więc zrobiłam rozeznanie i wychodzi na to, że jest to właśnie "drętwy" laser. Ponadto, gdzieś doczytałam, że jego skuteczność to kilka lat a potem od nowa cała zabawa z seriami, przy czym te dwa inne to tylko zabiegi przypominające... No i ja mam na nogach jasne i cienkie włosy a IPL (wg tego co wyczytałam) niezbyt sobie z takimi radzi. Tak więc ja podziękuję jednak tej mega promocji i dalej będę się laserować aleksandrytem Gdzieś we Wro jest gabinet, gdzie normalnie IPL kosztuje 99zł za jeden zabieg (chyba nawet dowolna część ciała), tak więc to chyba nie jest ogólnie droga sprawa a te dwa inne trzymają cenę jednak...
Stary 2010-12-02, 21:22   #205
Marynia19
Raczkowanie

Ktoś wie coś więcej o promocji we Wrocławiu o tym gabinecie?
Nie wiem czy kupić... eh.....
ktoś coś doradzi? Może ktoś tam był coś wie więcej, czy mają ten IPL dobraj firmy czy jakiś chiński?
Marynia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-02, 21:53   #206
ilo16na
Zakorzenienie

Ten IPL jest na grunwaldzie za 99zl.
Kolezanka chodzila.
Trzeba wykonac z 2,3 zabiegi..podpisuje sie umowe (tak jakby) ze efekty sa na rok..(nie obiecuja na 5 lat) ze to nie jest trwala epilacja.

Stary 2010-12-02, 22:42   #207
Maricken
Zadomowienie

Cytat:
Ten IPL jest na grunwaldzie za 99zl.
Kolezanka chodzila.
Trzeba wykonac z 2,3 zabiegi..podpisuje sie umowe (tak jakby) ze efekty sa na rok..(nie obiecuja na 5 lat) ze to nie jest trwala epilacja.
Otóż to, tak więc IMHO szkoda kasy...wolę dołożyć na ten aleksandryt
Stary 2010-12-02, 22:46   #208
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Otóż to, tak więc IMHO szkoda kasy...wolę dołożyć na ten aleksandryt
NA ich stronce pisze ze IPL daje efekty na 5-10 lat.. ale to tak ladnie jest tylko napisane bo kolezanka widziala jakas umowe tam z nimi.
I chyba miala 2 razy na pachy robione.
Myslalam tez o pachach ale na rok to szkoda zachodu.
(maja na Grunwaldzie,Srodmiesciu,K rzykach i gdzies jeszcze salony)

Stary 2010-12-04, 17:37   #209
ptysza
Zadomowienie

do dziewczyn z Poznania!

może jest któraś chętna na kupon do Restauracji Pieprz i Wanilia? http://www.pieprzwanilia.pl/

"40 zł zamiast 80 zł na Całą Kartę Menu z Napojami w Restauracji Pieprz i Wanilia przy Starym Rynku"

oddam za te 40zł, niestety nie będę miała szansy wykorzystać

kupon jest ważny do dnia
15.01.2011

jak ktoś zainteresowany to proszę pisać
ptysza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-04, 21:51   #210
Maricken
Zadomowienie

Ja wprawdzie nie w sprawie groupona, ale w sprawie komentowanego tutaj gabinetu Oxygen we Wrocławiu. Tak jak mówiłam, wróciłam tam na kolejny, inny zabieg bo byłam zadowolona z mikrodermabrazji. Jak się okazało, ja miałam szczęście trafić na nową kosmetyczkę, a Wy na jej poprzedniczkę - ta obecna nie jest w ciąży i niedawno zaczęła tam pracować. Więc to całkiem inna kobieta taką reklamę zrobiła...a szkoda, bo kosmetyka tam stoi teraz na wysokim poziomie
Swoją drogą, może ktoś chciałby odkupić kupon na ten deal? :https://www.groupon.pl/oferty/wrocla...wroclaw/136103 bo ja już chyba trafiłam na "swój" gabinet i nie kręci mnie już szukanie innych Ale może któraś z Was by chciała?

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości