|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Groupon.pl korzystacie?
Dziewczyny mam takie pytanko w łodzi jest taka oferta http://www.groupon.pl/oferty/lodz/sunrise-lodz/177657 no ale nie o strzyzenie tu chodzi.. w oferta obejmuje jest napisane :damskie strzyżenie z czesaniem włosow + 40% na min makijaz permanentny. Myslicie ze to nie pic na wode?
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
jeżeli to miałaby być nieprawda to co by im dał ten anpis? jedynie złą reklamą.
a tu fryzjer jest połączony z kosmetyczką więc całkiem możliwa zniżka.
|
|
#213 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
na pewno-po co by o tym pisali?
|
|
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
a roznie bywa wole sie upewnic
![]() dzieki za odp
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis bylam na kuponie z Grouponu w "Esencji Urody" we Wrocku.
Byl taki kupon za 40 zl na zabieg -do danego typu skory i dodatkowo peelig kawitacyjny. Wyszlam zadowolona-Pani bardzo sympatyczna zabieg wykonany poprawnie wg mnie i bardzo kameralny przytulny chodz maly gabinecik ![]() Twarz duzo lepiej wyglada po zabiegu bo Pani sie przylozyla i byla dokladna w tym co robi(kawitacja) Polecam chodz to Krzyki i troche ciezki dojazd tam jest ![]() Dzis jest w ogole we Wrocku oferta manicure japonskiego za 10zł..w studio Max gdzie nie dawno byla oferta 5 zl za manicure- ja kupilam. W ogole obecnie tez mam zrobiony japonski-moge cos opowiedziec jak ktos chce.
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2010-12-06 o 14:51 |
|
|
|
|
#216 |
|
Przyczajenie
|
ilo16na ja chetnie przeczytam cos na temat tego japonskiego manicuru.
Groupon sledze codziennie i czesto korzystam z ofert w roznych miastach. Ostatnio bylam na mikro i kwasach w gabinecie Dr Rimpley. Dawno nie bylam na tak udanej wizycie. Wiedza + efekt koncowy + plan do zrealizowania
Program odnowy - Czas, start: 05.12.2010 Koniec z suszarką, prostownicą i drogimi kosmetykami. Rozsądek! Stan aktualny: Zmęczone stylizacją, wypadające włosy do ramion. Sianowate, cienkie, mała objętość. Cel: Nawilżone, odżywione, mięsiste loki. Zahamowanie wypadania oraz zagęszczenie włosów. |
|
|
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dla mnie leniwca efekt jest fajny
|
|
|
|
#218 | ||
|
Zakorzenienie
|
http://www.sweetdeal.pl/home/Rzesz%C3%B3w
a ja wkleje nowa stronke, ktora powstala ![]() Miasta: Rzeszów Szczecin Białystok Koszalin
|
|
|
#219 |
|
Zadomowienie
|
A mnie kusi takie coś:
http://www.groupon.pl/oferty/wroclaw...wroclaw/179760 - tylko mam dylemat moralny, czy zdradzać moją stałą dentystkę
|
|
#220 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Rozumiem. Kuszace musze przyznac. Na dodatek cena rewelacyjna. Tipsow nie robie, ale mimo to mam liche paznokcie. Nie moge ich zapuscic, rozdwajaja sie, sa jakby takie cienkie przez ca lamia sie, zahaczaja itp. Zawsze w domu je piluje, nakladam odzywki, maluje ale mam dosc ich lamliwosci i kruchosci. Polecasz dla takich paznokci ten zabieg? ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- Cytat:
Maricken moim zdaniem warto eksperymentowac, skad wiesz czy przypadkiem nie okaze sie ze bedziesz bardziej zadowolona niz z wizyty u stalej swojej dentystki ;p Lokalizacja moze byc. Hmm.. ciekawe, ciekawe
Program odnowy - Czas, start: 05.12.2010 Koniec z suszarką, prostownicą i drogimi kosmetykami. Rozsądek! Stan aktualny: Zmęczone stylizacją, wypadające włosy do ramion. Sianowate, cienkie, mała objętość. Cel: Nawilżone, odżywione, mięsiste loki. Zahamowanie wypadania oraz zagęszczenie włosów. |
||
|
|
|
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzisiaj w Łodzi skusiłam się na tą ofertę: http://www.groupon.pl/oferty/lodz/limeart-lodz/180142 |
|
|
|
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodz 1 zabieg da taki efekt jednorazowy wzmocnienia-wlasnie na 2 tygodnie. Dla wzmocnienia poleca sie 3-5 razy.
|
|
|
|
#223 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a nie macie czasem wrażenia ,że stała cena jest specjalnie zawyżana ,a potem niby superpromocja--50% ? Ja oczywiście nie znam sie zabardzo na cenach na różne zabiegi,ale niektóre ceny dla mnie tak wyglądają....Co o tym myślicie?(chodzi mi przede wszystkim o zabiegi kosmetyczne,fryzierskie,m aniciur itp.)
|
|
|
|
|
#224 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
31.08.2006 Góra 23.04.2012 Dół 16.07.2012 24.03.2014 koniec odwyk Edytowane przez Asiaa90 Czas edycji: 2010-12-08 o 19:13 |
|||
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Wystarczy sprawdzić w cenniku na stronie danego salonu.
Ja tak robiłam i nigdzie nie było innej niż ta [pierwotna] na kuponie.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#226 |
|
Zadomowienie
|
Co do cen to nie zauważyłam, żeby w cenniku gabinetu była inna cena niż podają na kuponie. Może przy hotelach to łatwiej jakoś zakamuflować zawyżanie, zwłaszcza jak nie mają cennika na stronie albo strony w ogóle.
Jednak nie zdecydowałam się na ten skaling
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
co do hoteli to np ostanio wyłapałam, że płacimy tam 100 zamiast 200 za jeden nocleg. ale w warunkach pisało, że należy wykupić minimum dwa noeclegi.
więc wychodziło, że jeden taniej, ale za drugi normlanie płacimy.
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
skorzystałam z pierwszego biletu groupon, bistro trio w Gdyni
absolutnie nie dano nam odczuć że jesteśmy gorszymi klientami, przemiła obsługa, fajna kelnerka, byliśmy praktycznie sami, w całej sali tylko nasz i drugi stolik był zajęty. o moim daniu nie wypowiem się dobrze bo było obrzydliwe, talarki z ziołami smakowały jak stary olej, no ale mojemu tż trafiło się coś dobrego. więcej tam nie wrócę, chyba że na bilecie groupon, bo wyszło 10 zł za osobę - duże danie z dodatkami i piciem
|
|
|
|
|
#229 |
|
Zadomowienie
|
Laski, a widzialyscie to? http://gruper.pl/wroclaw - wyglada niezle, ale nikt znajomy nie byl na zabiegu w technologii Elos wiec nie wiem czy gra warta swieczki, ale mam wrazenie ze lepsze to niz IPL
|
|
#230 |
|
Przyczajenie
|
Pisałam jakiś czas temu, iż wykupiłam na groupon makijaż permanentny w Łodzi w SPA Anety Rosińskiej. Miałam wątpliwości, gdyż nie mogłam w internecie znaleźć żadnych opinii na temat Pani Anety.
Byłam na makijażu i postanowiłam napisać, by inni nie mieli wątpliwości. Polecam w 100% !! Jestem bardzo zadowolona. Pani Aneta to profesjonalistka i dodatkowo przesympatyczna osoba. Na pewno na makijażu oka się nie skończy. Z czystym sumieniem polecam wszystkim !! |
|
|
|
|
#231 |
|
Raczkowanie
|
Skorzystałam ze strony Groupon z oferty Photobox - odradzam!!!
We wrześniu zakupiłam bon rabatowy dla oferty "36 zł zamiast 120 zł za FotoKsiążkę z najpiękniejszymi wspomnieniami do zrealizowania na Photobox.pl - rabat 70%!"
Zakupiłam dwie ksiażki jedna wykonała poprawnie, a druga źle (okładka jest ze zdjeciem innego dziecka) - robiłam album mojemu dziecku. Napisałam reklamację ale nie mam odzewu. Wydałam pieniądze, wywiązałam się z obowiązków leżących po mojej stronie a firma Photobox niestety nie - bardzo żałuję, że skorzystałam z tej oferty ale czasu sie nie wróci. Przede wszystkim firma nie jest wiarygodna, gdyż nie ma z nią żadnego kontaktu prócz niby e-mailowego, na który i tak nie reagują. Zaczynam znajdywać na internecie coraz wiecej negatywnych opini o tej firmie i przekonuje się, że to zwykli oszuści - człowiek uczy sie na błędach - niestety. NIE POLECAM!!!
|
|
|
#232 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skorzystałam ze strony Groupon z oferty Photobox - odradzam!!!
a u mnie na razie nie ma nic ciekawego
|
|
|
|
|
#234 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam głupie pytanie ,zastanawiam się nad zakupem kuponu http://gruper.pl/x.php/1,1056/SilkyS...gn=Oferta-1056 ale nie mam pojęcia co mi będą robić i jak będe wyglądała po zabiegu(w sensie czy nie będę musiała brać wolne w pracy żeby naród nie straszyć złażącą ze mnie skórą czy buraczkiem na twarzy. Ktoś z was miał taki zabieg? Mam szansę wyglądać na następny dzień normalnie? Czy 1 zabieg coś da,czy trzeba powtarzać to?
|
|
|
|
|
#235 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
a ja kupilam swoj pierwszy groupon, na lodowisko
|
|
|
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wole nie ryzykowac ze wstawia mi na okladke zdjecie kogos obcego![]() dzieki
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
JA mam takie pytanie do Wroclawianek bo zglupialam.
Kupilam kiedys ten kupon na manicure za 5 zł..pozniej na manicure japonski w Studio Max- na Powstancow..(chcialam sie umowic na grudzien swoja droga i wszystko juz zajete )I ostatnio byla oferta na peeling kawitacyjny/depilacje woskiem/pedicure Spa za 24 zł.. na Powstancow Wlkp 54a/c - To jest ten sam salon? Bo adres jest ten sam.. a nr telefon jest tylko do Max studio.
|
|
|
#239 |
|
Rozeznanie
|
Może ktoś mi tu doradzi, bo biuro obsługi klienta grouponu jest czynne od poniedziałku do piątku
![]() Chodzi o ofertę dla gdańska: miesięczny karnet na fitness. W warunkach jest napisane, że kupon jest ważny 3 miesiące, a dalej, że trzeba go aktywować w ciągu miesiąca Czyli co oznacza ta aktywacja?
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
No to logiczne, masz miesiąc na zakupienie karnetu [na 3mc].
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

na pewno-po co by o tym pisali?

Czyli co oznacza ta aktywacja?