|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
rude jest piękne:)
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Fenris sliczna dziewczyna z Ciebie i tunika swietna Tulip I Dorota-Coco pewnie szaleja na Opener'ze ,pogode maja fajna Joasiu ja tez widzilam fajne spodnice falbaniaste biale ,wiotkie ukladajace sie tylko w jakim sklepie? ![]() Winterku i jak synek ?
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-07-03 o 08:50 |
|
|
|
#3152 | ||||||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
O, to jednak nie jestem sama ![]() Cytat:
Cytat:
A co do "zwykłych", średniopółkowych zapachów to będac w Galerii Mokotów po buty zaczepiłam o SuperPharm, i powąchałam tam w biegu nową (chyba nową) Ardenkę - Green Tea Exotic czy jakos tak. I teraz za mną jakoś chodzi, ale czy ja bym pachniała zieloną herbata? Choćby i egzotyczną? ![]() Nic to, na razie czekam aż Prada przyleci, wykończyłam dziś resztki z próbki i tęsknię... Cytat:
Cytat:
![]() Winterku, zdrowia dla Twojego maluszka i udanego piątku wszystkim życzę!
|
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
Piątek, weekendu początek
Powitać wszystkich Wymiataczy Fenris, ładna tunika Ja nie mogę takich nosić. Niskiego jestem wzrostu i dość szerokie biodra mam i uda niezbyt smukłe. W tunice odcinanej pod biustem wyglądam jakbym w ciąży była Miłego dnia ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- A i Kocie chciałam ładnych sandałków na koturnie pogratulować I za Winterkowe udane zakupy trzymam i za zdrowie synka
Edytowane przez homyk Czas edycji: 2009-07-03 o 08:58 |
|
|
|
#3154 |
|
|
A ja chcialam powitac Rawite po tygodniowym wygnaniu
i do EEEEwy pomachac nadrabiam rakiem
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-07-03 o 09:18 Powód: dopisek po nadrobieniu:))) |
|
|
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Winter jak mały? Koto gratuluję sandałków ![]() Fenrisie ładna tunika i śliczna Ty Miłego dnia wszystkim
|
#3156 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Synek ma się dobrze,to było raczej jakieś małe zatrucie.Dziękuję za troskę
Margotku-ja też nieśmiało pisałam,że te na obcasie bym kupiła ![]() Co do sukienek to ja planuję kupić tą niebieską KLIK
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3157 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Dobrze, ze synek ma się lepiej a sukienka fajna, ten kolor super wygląda przy opaleniźnie
|
|
#3158 |
|
Zakorzenienie
|
macham na chybcika i pedze w odmeta pracy
Irenka sie nam ukazala i Jowita, cudem przywrocona ![]() i E ( wa ) ![]() i piekne buty Kotowe i piekna tunika na pieknej postaci Fenrisowej i w ogole ( w tem ogole wiecej tresci niz sie komu wyda, ze sie zmiesci ) i wszystko jest piekne, nawet zycie ![]() Magdulenko a jam myslala, zes Ty mezczyzna ( znam i takich co Malabahem nie pogardza, a zmylil mnie fakt dobrania Coriolana bedziesz uzywac? pytam z ciekawosci, bo jak dla mnie na bloterze cudny, na mezczyznie cudny, na nadgarstku mym skapo skropionym cudny, na mnie jako calosci - nie taki cudny )moc zdrowia dla Winterowego synalka ![]() Kattko Sanno, czy w obliczu Twego domowego osamotnienia, ktore to wszak nie do zniesienia ( dla twego towarzyskiego wszak charakteru ) byc moze zwizytujesz zlotowy Krakow?
Edytowane przez Nasturcja-Pospolita Czas edycji: 2009-07-03 o 09:17 |
|
|
|
#3159 |
|
Zakorzenienie
|
odmeldowuje sie i ja.
ale gorrrraaaco. Winterku, super, ze synkowi juz lepiej a sukienka jest piękna. Fenrisie, bardzo ładna tunika. |
|
|
|
#3160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
życie jest bardzo piękne, zwłaszcza po wczorajszych zakupach ![]() Malabah dla mnie przewidziany, Coriolan dla małżonka ale jak w nos wpadnie, to i ja nie pogardzę ![]() Idę
|
|
|
|
|
#3161 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Kasiu-a Ty do Krakowa nie jedziesz?
![]() Trójmiejskie dziewczyny-a czy my się jakoś razem umawiamy?Kto w ogóle wybiera się na zlot?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
Mgdulenko, to Tobie gratulować Malabaha
Edytowane przez agaa13 Czas edycji: 2009-07-03 o 09:50 |
|
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
Magdulenko
milego "pachnienia" Winterze wlasnie cos sie defetyzm w wymiatajacych szergach szerzy Zuzia, na ten przyklad, sie wylamuje ( z cichca, bo z cichca, ale jednak ) ![]() sie by odmeldowal ten kto wzglednie ( wstepnie ) moze sie chwale strzelilam wlasnie sznur wielkich bryl afrykanskiego turkusu te sztuk szczesliwych trzynascie to jest caly obwod szyjki mojej wdziecznej duuuze ufff ( jak ja lubie sprzedawac butelki )
|
|
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
Nasturcjo, woooowww
piekny sznur. |
|
|
|
#3165 |
|
Piers do przodu
|
Kffiatku - no stety czy niestety będę druhnować akurat jedenastego - zaklepane dawno temu i nie mogę się wykręcić ... więc słodzić mej samotności będzie babski wieczór i inne cheapendalesowe atrakcje .... (nad tym terminem to już płakałam rzewnymi łzami w poprzedniej części wątku)
Czekam więc na kolejny zlot wymiatająco - międzynarodowy ![]() Kwarce już leżą na mej szyjce, zrobione tak, że idealnie się układają na mych przednich krągłościach śliczna zieleń
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-07-03 o 10:07 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3166 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Gratuluję!Jak widzę takie cuda, to żałuję, że nie noszę żadnej biżuterii I dziękuję jeszcze pachnieć zamierzam pięknie i ciekawie czasem tyż Ile to radości człowiek z pachnienia ma
|
|
|
|
|
#3167 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam znad kubka kawy
Cytat:
![]() edit: już widzę w poprzednim poście, że jednak nie, szkoda buuuuuu ![]() ![]() Witaj E Cytat:
A spróbowałabym ją jeszcze tak jak Margotka radzi do spodni 3/4 i szpil ![]() Cytat:
Nic mi o tym nie wiadomo! Teresko ja Cię proszę nie kombinuj, tylko szykuj się! I koniecznie dawaj znać, kiedy mam się po Ciebie zjawić na dworcu ![]() Winterko Ty się wybierasz na zlot? Kto się jeszcze wybiera spoza Krakowa? Dajcie dziewczyny znać, bo trzeba się wziąć za organizację ![]() Cytat:
Edytowane przez irkax Czas edycji: 2009-07-03 o 10:37 |
||||
|
|
|
#3168 | |||
|
Czekam na Ragnarok
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
Nie przymierzałam, ale to zrobię. Mam czarne ładne 3/4 i fajne obcasy Diesel'a. Dzięki za pomysł ![]() Cytat:
Ale to ja wyglądam jak w ciąży. Obfite biodra, uda, cycki Ech...![]() ![]() Turkusy również piękne. ![]() Cytat:
Tak zrobię ![]() Tyle komplemetów z rana, aż mi się miło zrobiło Bardzo-bardzo Dziękuję wszystkim.
Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-07-03 o 10:53 |
|||
|
|
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie z rana
![]() podoba mi się strasznie TA torba, ale chyba powinnam przestać o niej myśleć i inne u tego sprzedającego też piękne odłączę się od allegro chyba Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-07-03 o 11:21 |
|
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Jak miło znowu zaczynać dzień od wymiatającego wątku
Stęskniłam się.Fenris tunika bardzo ładna. Słodko-dziewczęca Nasturcjowe turkusowe kule cudne! Uwielbiam turkusy, zwłaszcza w połączeniu z wściekle niebieskimi cieniami do powiek. Ja mam dzisiaj w planach polowanie na wyprzedażach. Liczę na jakąś kieckę lub buty
|
|
|
|
#3171 |
|
Piers do przodu
|
Takuś - no co ja mam Ci powiedzieć
no chyba tylko to, że sama takową torebkę posiadam acz w innym kolorze - testuję ją już codziennie od trzech miesięcy i cały czas jestem zadowolona miękka i przestronna, idealna na fotel pasażera w samochodzie
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-07-03 o 11:32 |
|
|
|
#3172 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a znalazłam jescze TAKĄ torebkę torebka na cześć naszej Nieocenionej Wymiataczki BigMamy edit: Ragutko, podaj jeszce raz tytuł książki, którą kiedyś polecałaś (coś dla corek) Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-07-03 o 11:57 |
|
|
|
|
#3174 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Irko-wybieram się,ale smutno będzie,jak sama aż z Gdańska będę się telepać pociągiem,albo autobusem
![]() I jakiś nocleg muszę obmyślić ![]() A Zuzia w łeb dostanie jak się wykręci
|
|
|
#3175 | ||||
|
Konto usunięte
|
Witam
Poczytałam na wstecznym, ale tylko dwie strony. Na więcej sił nie mam, bo od paru dni goszczę u siebie kuzynkę, którą rozpiera młodzieńcza energia, a ja próbuję dzielnie dotrzymać jej kroku. Ona jest cały dzień w ruchu i w ogóle nie jest zmęczona, Ech, młodość gdzieżeś ty Mimo, że czasami padam na.. to bardzo podoba mi się ten jej zaraźliwy entuzjazm i radość z byle drobnostki![]() Widzę, że Kota dokonała już wyboru butów. Mnie podobają się obie pary. Koturny są fantastyczne Winter, czytam, że już lepiej u malucha ![]() Magdulenko, uroczy avek Vasenko, Rawito, E, Irko Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nasturcjo, piękne te turkusy Pozdrawiam wszystkich Wymiataczy i życzę przyjemnego weekendu. Zmykam ![]() ![]() P.S. A i jeszcze dodam, że Tymenka kłamie ( okłamuje nas , albo siebie), wcale nie jest gruba , widziałam Edytowane przez 2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f Czas edycji: 2009-07-03 o 12:13 |
||||
|
|
|
#3176 |
|
|
wpadlam na chwile w przerwie pomiedzy wyjazdami ,dostalam w leb
i lece ,pozniej nadrobie
|
#3177 |
|
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;13070393]Witam
Magdulenko, uroczy avek Pozdrawiam wszystkich Wymiataczy i życzę przyjemnego weekendu. Zmykam ![]() ![]() [/QUOTE] Kijanko, dziękuję w imieniu Avka Edit: I lodów smacznych miałam pożyczyć I miłego weekendu... Właśnie przed chwilą listonosz swoim jedynie pięćdziesięciopięciokrotn ym dzwonieniem obudził mi Skarba który teraz nie wie, co ze sobą zrobić wyjdziemy chyba na spacer tylko coś starszemu w garnkach zostawię ![]() Takuś, ta pierwsza torba obłędna Kup se, co masz se żałować ![]() ![]() ![]() Edytowane przez magdulenka Czas edycji: 2009-07-03 o 12:25 Powód: Dopisek |
|
|
|
#3178 |
|
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;13070393]Mnie się marzą malachitowe korale. [/QUOTE]Ja z kolei zachorowałam na karneol, i to ciężko zachorowałam...
Świat oszalał, przecież nienawidzę czerwonego i nie znoszę kamieni szlachetnych ani półszlachetnych, są zbyt zimne i ciężkie - za to kocham ciepłe i miękkie bursztyny. A teraz, im bardziej krwisty odcień i cukierkowy kształt, tym mocniej się zakochuję i bardziej pragnę. Tako, ta pierwsza torebka jest piękna, ale fakt - cena zaporowa. Ale jest piękna. Dwa do jednego, kupuj Ja czekam ciągle, aż kaletnik się do mnie odezwie. W poprzedni poniedziałek zaniosłam czarną torebkę Kazar, żeby w niej przedłużyć pasek. I tak miał dla mnie złą długość żeby na ramieniu nosić; a poza tym - czarna skóra nagrzana przez słońce i dotykanie jej gołym ramieniem... Brrr! Niestety mam pamięć do kilku postów wstecz, więc proszę o wybaczenie że tak mało napisałam ;] ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- P.S. Zabiłam, zabiłam! ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- To znak, żeby więcej nie kłapać klawiaturą ;]
|
#3179 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wątek nadal żyje
|
|
|
#3180 |
|
Piers do przodu
|
W ramach podtrzymywania wątku trochę prywaty
- Margot, niezmiernie się cieszę, że jesteś zadowolona z Clarinsa i czekam na odzew next week
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

i za zdrowie synka 

Gratuluję!
to bardzo podoba mi się ten jej zaraźliwy entuzjazm i radość z byle drobnostki