| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-07-03, 18:11 | #3211 | |
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

Cytat: 
 ja tez jestem o zmiennych porach ze wzgledu na burze  no nie widzialam widocznie malutko widac Ciebie bylo ,tak tyci ,tyci   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | |
|     | 
|  2009-07-03, 18:12 | #3212 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Wróciłam z zakupów bez łupów. Chyba, że łupem mogę nazwać kilo bobu i koperek. Niby wszędzie przeceny, ale jakoś nic ciekawego i ciągle drogo. Nachodziłam się na marne. Podobały mi się tylko buty w Prima Modzie. Rany, jakie piękne! Na platformie i szpilce, zamszowe, w kolorze głębokiego szafiru. Kupiłabym je gdybym tylko miała do czego założyć. Znalazłam na ich stronie. Są takie http://www.primamoda.com.pl/index.ph...roduct_id=2395 Edytowane przez rawita Czas edycji: 2009-07-03 o 18:14 | 
|     | 
|  2009-07-03, 18:13 | #3213 | |
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Cytat: 
    A tylko się kryguje,jak to u nas mówią,że niby napakowana jest itp itd  Rawito-uwielbiam bób  Muszę jutro kupić   
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-07-03 o 18:15 | |
|     | 
|  2009-07-03, 18:14 | #3214 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-04 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Cytat: 
 myślę, że mieszkanie na polu namiotowym musi mieć niesamowity klimat. może za rok...?   | |
|     | 
|  2009-07-03, 18:23 | #3215 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Rawito - ale buty      
				__________________  | 
|     | 
|  2009-07-03, 18:26 | #3216 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: z kamerą wśród zwierząt 
				 | 

ojeju   a u mnie nie ma bobu dwa lata temu zaplacilam nadbagaz na lotnisku za trzy kilo bobu wyszlo jakies 75 zl za kilo ( i tak bylo warto  ) rok temu skonfiskowano mi ogoraski gruntowe ( bagatelka, piec kilo ) obaczym co bedzie tego roku znowu pewnie bob  Jowito alez piekne te buty one przeciez pasuja do wszystkiego, wystarczy jednokolorowe cus lacznie z turebeczka i taki butny akcent nie to, ze namawiam  nie wiecie jak jest z rozmiarowka Baty? czy moje 38 to bedzie takze batowe 38? mozna na tej stronie nabywac w tak zwane ciemno? | 
|     | 
|  2009-07-03, 18:26 | #3217 | 
				 | 

Rawito ale buty i kolor  sliczny ,kup sobie    
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-07-03, 18:28 | #3218 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Rawito-buty piękne,widziałam chyba takie w sklepie.Niestety obcas nie dla mnie,ale kolor jak najbardziej   Wogóle b.lubię zamszowe obuwie,tylko boję się zawsze,że farbować będą  TE bym sobie zakupiła   
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-07-03 o 18:31 | 
|     | 
|  2009-07-03, 18:41 | #3219 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Prawda, że cudne?   Gdybym tylko wytrzasnęła skądś torebkę w tym kolorze, to na pewno bym je kupiła. Mam lekkie zboczenie na punkcie współgrania torebki z butami. Nasturcjo, może taniej byłoby wysłać bób i ogórki z PL kurierem? | 
|     | 
|  2009-07-03, 18:44 | #3220 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Turkusowe buty Rawity faaaaajne, no bardzo fajne. Chciałabym takie. I chciałabym jeszcze kilka par, ale najgorsze jest to, że jeszcze tylko z dwa miesiące ciepła i potem znowu zimno i sandały pójdą w kąt... a chciałbym takie ( oprócz tych z czerwono-czarnymi paskami, które wkleiłam wcześniej) - zaraz umieszczę...

__________________ Kot najgorszego sortu Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-07-03 o 18:53 | 
|     | 
|  2009-07-03, 18:45 | #3221 | 
				 | 

Rawito jak kupisz buty ,to i torebke  dopasujesz    
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-07-03, 18:50 | #3222 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Ale numer   uruchomiłam pogromcę latających krewetek i nie mam teraz przycisku "odpowiedz" ani przy postach, ani nigdzie  krewetkowego rogala tyż nie mam ...hie,hie, hie <zaciera łapki> unicztożiłam dziada - bedzie mi tu latał  ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Oooo .... i muszę uważać, co piszę, bo edycji też nie mam  ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- nu chaliera, cóś za duzo poklikałam   
				__________________  | 
|     | 
|  2009-07-03, 18:51 | #3223 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Cytat: 
  Na tej stronie są jeszcze takie same, tylko że czerwone i czarne, ale Ty pewnie "zachorowałaś" na ten szafir właśnie...  Cytat: 
  Myślę, że spokojnie można w ciemno brać  A nadbagaż -  Dobra idę sobie, bo jak powszechnie wiadomo, ten wątek to złooo  Miłego łikendu. edit. Kota - nr 3, tzn. te w środku mi się podobią bardzo, bardzo. Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2009-07-03 o 18:52 | ||
|     | 
|  2009-07-03, 18:51 | #3224 | |
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Cytat: 

__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | |
|     | 
|  2009-07-03, 18:53 | #3225 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: sklepy cynamonowe 
				 | 

Margot, ja tu stale zaglądam, tylko odzwyczaiłam się od pisania. A już na pewno od pisania czegokolwiek o mnie, i krótko - przywykłam do dłuższych wpisów a la blog. Postaram się wtopić między wymiataczki, choć nie wiem czy mie to wyjdzie   Bób i u mnie, na razie co prawda chłodzi się w lodówce, ale sądzę że jutro zniknie w czeluściach mojego żołądka. [Ostatnio dużo w tych czeluściach znika, a efektów brak. Tasiemiec?] Właśnie wróciłam z krótkiej moto-wycieczki do Świdra. Wszystko ładnie pięknie, ale barwa wody - głęboki brąz, wpadający w czerwień  Widok dość makabryczny, uczulenie na skórze po zetknięciu z cieczą - również... Musiałam się dwa razy szorować. I niniejszym rozpływam się, na grilla. Słonecznego i leniwego weekendu życzę! 
				__________________ Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship. Oscar Wilde | 
|     | 
|  2009-07-03, 18:54 | #3226 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Koto-3 licząc od prawej strony to coś dla mnie    
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | 
|     | 
|  2009-07-03, 18:57 | #3227 | 
				 | 

Oooo Rachela ,przyjemnego grilowania   Koto nr 3 
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-07-03 o 18:59 | 
|     | 
|  2009-07-03, 18:57 | #3228 | 
				 | 

nie wiem jak sie liczy od prawej strony ( od lewej tez nie ) ale jesli mowisz o tych czornych, to nie, te sa dla mnie  i te najbardziej rude z rudych liczac drugie, od konca  Rachelijo milego wypoczynku   | 
|     | 
|  2009-07-03, 18:58 | #3229 | 
				 | 

i mi, i mi   one są najpodobajsze   
				__________________  | 
|     | 
|  2009-07-03, 19:00 | #3230 | |
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Cytat: 
  Skumaliśta koleżanko  A które to są te w środku?Bo ja nie kumam   
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-07-03 o 19:02 | |
|     | 
|  2009-07-03, 19:01 | #3231 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Winterku miałam już pisać jak to dobrze,że z synkiem już lepiej,a tu gorączka  No masz   Ale napewno zaraz przejdzie  Big Mamę!!!!!!! Powitać  tulipankę powróconą powitać  Nasturcjowe turkusy pochwalić koniecznie trzeba  Śliczne  Rawito śliczne buciki  A co u Katt słychać? I ....już zapomniałam co miałam na myśli  ......Taaa  a No to pozdrawiam wszystkich  Słonko     
				__________________ Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę   www.facebook.com/FigarroScentStories https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam  Wymieniam się    | 
|     | 
|  2009-07-03, 19:04 | #3232 | 
				 | 

__________________  | 
|     | 
|  2009-07-03, 19:05 | #3233 | |
				 | 

Cytat: 
  a nie mamy  w srodku to sa te, co nie sa w prawo ani w lewo sa po prostu w srodku  a koniec to jest taki moment ( dla dziecka ) kiedy Pan Milicjant ( takie byly czasy ) mowi jedynemu dziecku wsrod mlodorocznych klas, ze nie dostanie karty rowerowej czyzbys Mam miala watpliwosci z gatunku: gdzie poczatek tego konca, ktorym konczy sie poczatek? Edytowane przez Nasturcja-Pospolita Czas edycji: 2009-07-03 o 19:07 | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-07-03, 19:07 | #3234 | |
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Cytat: 
  A tak nie wiem   Ale to nic,tyż ni mam karty rowerowej,czuję się rozgrzeszona  Figarro-dziecięciu przeszło po czopku Paracetamolu,jak jutro znowu się to powtórzy to wtedy będę się martwić  Dziwne,że tylko w trakcie spania mu temp wzrasta   
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-07-03 o 19:10 | |
|     | 
|  2009-07-03, 19:08 | #3235 | 
				 | 

|     | 
|  2009-07-03, 19:12 | #3236 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Prawdziwego buta poznaje się po tym,jak się kończy   Nieważne czy z prawa czy z lewa   
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | 
|     | 
|  2009-07-03, 19:14 | #3237 | |
				 | 

Cytat: 
 na fleku badz pod butem   | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-07-03, 19:23 | #3238 | |
				 | 

Cytat: 
  tak przy wszystkich innych dzieciach temu dziecku powiedział ?! podlec  ja to bym , dziecięciem będąc, ryczała kilka dni po takim dictum  .... a koniec - to pierwszego rzędu koniec, czy wszystkich butów koniec  i dalej boso, ale w ostrogach ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Figarro  ...nie no, kurtka na wacie, to ja juz chiba wolę ścigać rozwielitke niż nie móc edytować   
				__________________  | |
|     | 
|  2009-07-03, 19:39 | #3239 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-04 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Figarro   Cytat: 
 nie wiem czy pojęłaś cokolwiek. bo trochę to dziwnie napisane, ale uprasza się o wybaczenie - od kiedy wstałam o 7 rano we środę, to jeszcze nie kładłam się spać  (w pociągu spać nie umiem, ale udało mi się zdrzemnąć z godzinkę w jedną stronę i w powrotnej też mi trochę głowa opadała  no i leżąc na trawie przysnęłam na parę minut  ) wnioski są takie, że w sumie spokojnie mogę nie spać te 2 doby i w miarę żyć   Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2009-07-03 o 19:47 | |
|     | 
|  2009-07-03, 19:41 | #3240 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-06 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Winterku, ja na zlot do Krakowa też nie dotrę   Może innym razem  I zdrowia Twojemu synkowi życzę, oby mu się polepszyło. Biedaczek  Widzę, że Rachela się objawiła  Rachelo, miłego grilowania  Cytat: 
  Mahoro  Cytat: 
  rozśmieszasz jak zwykle  Rawito, bardzo ładna para butów. Nie ma się nad czym zastanawiać  bierz! Kotuś, mnie widzą się te ostatnie, tzn. te jedyne w drugim rzędzie zdjęć zamieszczone. A teraz o poradę proszę  Czy mogę TAK wyjść do ludzi? To taka letnia sportowa wersja mnie ma być  Daję radę? | ||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.