|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Piers do przodu
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Co do takiego lekkiego traktowania gór przeróżnych w połączeniu z latoroślami to normalnie tasaczek mi się w kieszeni otwiera, bo:
1. sama mam dziecię, 2. niejednokrotnie widziałam "akcje" np zjeżdżania na 3. nie jestem nadopiekuńczą matką ale taki survival to bym sprezentowała opiekunom dziatek
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-07-06 o 10:55 |
|
|
|
#3392 |
|
Zakorzenienie
|
ależ mi się podoba to podkreślone
to mnie zawsze trzyma przy życiu w ciężkich chwilach ta świadomość, że po dołach przychodzą góry i do życzen zdrowia dla Winterowego Synka i spokoju dla Mamy się dołączam ![]() Irko, zazdroszczę Ci ![]() szczerze wiesz pewnie o czym myślę życie nabiera smaku dzięki takim przygodom góry dalej były piękne, a powrót do domu bezcenny ![]() a następna wycieczka już bez takich przygód (bo tego Ci życzę) - to będzie frajda milego dnia jak zwykle mam poczucie, że komuś coś chcialam napisać... i jak zwykle nie wiem co, i nie wiem komu ![]() starość nie radość
|
|
|
|
#3393 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Takuś
Przestało padać,nawet nieśmiało słońce wychodzi Nie mam pomysła na obiad
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
U mienia będzie fasolka szparagowa z jajkiem sadzonym. I jeszcze mam surówkę z surowego kalafioria, mniam
|
|
|
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
no i wrociłam:-(
musze jechac po poludniu. Winerku, męża Twego nie widziałam ale na pewno też przystojniak. a u mnie na obiad dzisiaj -pozostałości po wczorajszym dniu- mięsko, surówka i ziemniaczki. nic nadzwyczajnego. |
|
|
|
#3396 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Pycha obiadki macie
Podeslijcie mi trochę ![]() Ja muszę robić pod kątem małego (mąż w pracy), a on by jadł spaghetii na zmianę z frytkami i pulpetami Usmaże mu frytki z młodych ziemniaczków i jakieś mięso do tego.Sama mam ochotę na zupe truskawkową
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3397 |
|
Zakorzenienie
|
Mojego małego nie ma już drugi tydzień i dlatego mogę żywić się samą fasolką i truskawkami
|
|
|
|
#3398 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Mój niedługo z dziadkami na Wdzydze jedzie,wtedy odsapnę
|
|
|
|
#3399 |
|
Piers do przodu
|
Ja jako czasowo nie posiadająca nikogo na stanie wymyślę coś naprędce - mam jajka, kiełbaskę, ser żółty i biały, keczup, majonez, trzy gofry - poeksperymentuję
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3401 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
I tak trzymaj
Pozazdrościłam ![]() Katty-tylko nie wszystko naraz,bo Ci zaszkodzi
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3402 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie duszki dobre
tyle powiem bo wpruta jest ze slowotowrczego nadmiaru i dobrze... milego poniedzialku lub... co tam kto lubi, niech ma mile ![]() uzeram sie wlasnie z Allegrowym pariasem odpowiadanie na wiadomosci rozochoconych odziezowo kobiet wielce wyczerpujace jest o poziomie inteligencji i kulturze wypowiedzi przez grzecznosc nie wspomne najbardziej lubie jednak zwiezle perelki ( sztuka jest dzisiaj wszak ujac rzecz rzeczowo a krotko ) "cze ile za to od reki " " siemka daje 5dych i konczymy. To co? " ( rzecz wystawiona za 49zl ) ![]() wole chyba oddac sie pracy ( nawet i nalogowo ) Winterze synalek nie powiem, ze piekny ( bo mezczyznie takich bzdur gadac nie przystoii ) uroczy lobuz, tak powiem, i bedzie to prawda ![]() Fenris mam nadzieje, ze dzis humor juz lepszy buty ciekawe dzialaj zgodnie z zasada ( copyright by Nasturcja )Nowe buty, nowe zycie ![]() chociazby i na chwile Irenko Edytowane przez Nasturcja-Pospolita Czas edycji: 2009-07-06 o 12:44 |
|
|
|
#3403 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam poweekendowo
![]() Oznajmiam wszem i wobec, że Kasia San wspaniała jest ![]() Hihi, u mnie też. I do tego młode ziemniaczki z koperkiem, pycha .Winterko i pozostałe Trójmiejskie Wymiataczki - może w ramach walki z dołami mniejszymi i większymi jakieś spotkanko ? Wiem, wiem, namolna jestem , ale stęskniłam się za Wami.Irko, ależ mieliście przeżycia
|
|
|
|
#3404 |
|
Piers do przodu
|
primo - nie martwcie się, nie mam zamairu pochłonąć misz-maszu wybuchającego w żołądku, zjem chyba jajka na twardo po prostu z pomidorem, majonezem, chudą kiełbaską i kromką suchego chleba
![]() secundo - magnetico - proszę, bo się zacznę jąkać a niedawno przestałam tertio - to Margot jest wspaniałą wymiataczką i cudowną Dobrą Duszą ot co! Kffiatku -
|
#3405 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu
ach, wiem, trudno z tym zyc ![]() Zapomnialam napisac, ze piekny jest nowy awatar corkowy i corka na nim jakas piekniejsza ( od tej pieknej corki poprzedniej ) |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3406 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
...bo to może Wnuczka D'Artagnana
![]()
|
#3407 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Katty, nie zawstydzaj mnie bo się spłonię kiej ta rózyczka
![]() Głodna się robię jak Was czytam... ziemniaki młode w domu posiadam, ogórka zielonego i śmietanę tyz, teraz tylko nabyć (względnie w inny sposób pozyskać ) jakieś jajka i obiad będzie
|
#3408 |
|
Zakorzenienie
|
Powroconam urlopowo.
Szkocja urodziwa, co tam urodziwa - Szkocja jest piekna. ( tylko ta jazda lewa strona troche nie teges )Opener za to bardzo teges. Roboty i zaleglych spraw mam tyle, ze nie wiem gdzie rece wlozyc i za co chwytac najsampierw. Do Krakowa juz wiem, ze nie pojade i bardzo, bardzo zaluje, bo chcialam zobaczyc sie z Wami, musze jednak wywiazac sie z terminow i zobowiazan. Pozdrawiam Was bardzo cieplo, dziekuje za mile pourlopowe powitanie i wracam do roboty. Zeby bylo bardziej hardcorowo to dzisiaj mojemu synowi cos sie stalo z aparatem na zebiskach - te druciska pekly w dwoch miejscach i poranily mu paszcze od wewnatrz. |
|
|
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
Moze ja jestem gupia
a moze dlatemu to ze nie jestem "stad" co to jest ten Opener o czymze Wy wymiatacie od kiedys a moze nie wypada pytac i trzeba wiedziec ( to nie pytalam ) Doroto pachnaca Szkockim wiatrem szkoda Krakowa |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3410 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Troszkę lepszy na szczęście. Ale i tak mam smutnego zmuła.
Tak też zrobię. Oby mi pasowały i nie obcierały. |
|
|
|
#3411 |
|
Piers do przodu
|
Kffiatku, Opener już był - teraz zbliża się HunterFest
może się wybirzesz??? Motorhead będzie
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-07-06 o 13:27 |
|
|
|
#3412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas jest Norwegian Wood http://www.norwegianwood.no/ niestety, mi przepadnie i Molde Jazz Festival ( chodzisz sobie po knajpakch, popijasz pojadasz, a do kotleta i kufla ci graja Miles Davis, Garbarek czy Leonard Cohen )
|
|
|
|
|
#3413 |
|
Piers do przodu
|
A ja bym posłuchała Neila Younga (mojego osobistego najbardziej coolerowego menela świata
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
powitać poniedziałkowo
ja po ciągu weekandowo-imprezowym zostałam powitana przez krześniaka okrzykiem, że mogę zostać wielką straszną bestią no mogę ale tylko przez wzgląd na to, że on małoletni![]() za to na placu zabaw nie zechciał jednak mnie wymienić na zestaw plażowy, kochane dziecię, tez uważam, że nawet ( a może szczególnie wtedy) w wersji na straszną bestię jestem warta o wiele więcej ![]() starość mnie dopadła, bolą mnie kości, dzikie tańce na kocich łbach wyczerpują ale warto było, tegoroczny koncert na szerokiej był wyjątkowo udany |
|
|
|
#3415 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu
za rok chociaz we wrzesniu bedzie GranittRock festival ![]() oczywiscie za darmo ( taki to kraj mily dla muzykalnych ) Norwegia to lato z festivalami tak to zwa a w praktyce, siedzisz, pijesz piwo i sluchasz "roznych takich" najslynniejszy to festival na wyspach bagatela cztery dni w blocie ![]() Hove http://www.hovefestivalen.no/ w tym roku nasz znajomy zaprosil z Polski swoja mlodsza siostre na Hove chcial nastoletniej dziewoi pokazac czym jest Slipknot, Faith No More, Killers choc on juz nie z tych, co w trawie beda spac trzy noce i mycie zalatwiac butelka mineralnej wody poswiecil sie nabyl bilety, zregenerowal organizm, odespal wprzody Na miejscu dziewoja odkryla, ze za kazdy znalezniony kubek piwny placa korone. Dwa dni buszowala po krzakach w poszukiwaniu potencjalnego majatku. Na obserwacje scen nie starczylo oczywiscie czasu. W domu oznajmila - a widzisz, uzbieralam 150 zl na to brat wspanialomyslny - a widzisz, a bilet kosztowal 300
|
|
|
|
#3416 |
|
Piers do przodu
|
No to nic dziwnego, że Skandynawowie tacy umuzykalnieni som
i dobre bandy majom i dobre fuchy u zagramanicznych bandów ..... i ja mogłam siem uczyć i mieszkać gdzie z takim Skandynawem .... tylkom siem zachwowała jak ta nasza Wandzia, co Niemcam nie chciała ... patryjotak bez głowicy atomowej ... echh ....Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło .... bo jakby wyszło to bym w kangurzej torbie na Antypodach pomykała .... a tak na Mazurach doopsko rozkładam, zachodem słońca się ciszę .... Alem się wywnętrzniła ![]() Wszystko przez Niewinnego, którym się od razu wypachoniłam
|
#3417 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Kupiłam buty
Jeden minus,że tylko jedna para mi się w sumie spodobała i tylko te jedyne przymierzyłam i akurat te nie były w ogóle przecenione Alem zacisła zębiska i zapłaciła Edit-co tu tak pusto? ![]() Zabiłam wątek moimi koturnami A wyglądają tak niewinnie ![]() A na obiad zjadłam pół kilo moreli ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Magnetico-jestem wstępnie umówiona na piątek z Kokakolą,Tymena też chyba może.A Tobie popołudnie piątkowe odpowiada?Na razie tylko pytam,bo w sumie dziewczyny na 100% nie deklarowały się. I wogóle mam doła,bo Małżonek mój osobisty musi się stawic karnie w niedzielę rano w pracy i chyba na zlocie mnie nie będzie A odmówić nie może,bo w wojsku się nie odmawia
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-07-06 o 18:37 |
|
|
|
#3418 |
|
Zakorzenienie
|
Winterze
nu jak to meteory sa, w oczekiwaniu na Cie rozgoraczkowane cale butki nawe sa, przystukania na krakowskim bruku gotowe a Ciebie ma nie byc poka-poka ![]() co ma nie pokazac i co mamy nie obaczyc |
|
|
|
#3419 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chociaż znam zdrowsze jedzonko opchałam się po samą kokardkę ![]() Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-07-06 o 18:55 |
|||
|
|
|
#3420 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
O meteorkach zapomniałam,skleroza To podasz mi nr konta,a jak to nie problem to wyślesz jakoś z Polski.Oto buty,miały być płaskie,zwiewne sandałki,ale jak to bywa z zamierzeniami kobiecymi wyszło cosik innego
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

Usmaże mu frytki z młodych ziemniaczków i jakieś mięso do tego.Sama mam ochotę na zupe truskawkową

.
? Wiem, wiem, namolna jestem
może się wybirzesz???

i dobre bandy majom i dobre fuchy u zagramanicznych bandów ..... i ja mogłam siem uczyć i mieszkać gdzie z takim Skandynawem .... tylkom siem zachwowała jak ta nasza Wandzia, co Niemcam nie chciała ... patryjotak bez głowicy atomowej ... echh ....
A wyglądają tak niewinnie