|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Ja w piatek mogę się spotkać
Zła jestem Kolory w sieci kłamią. Kupiłam woal do tańca, miał być koralowy a jest żarówiasty róż dzidziowy, masakra.
|
|
|
|
#3422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu, a nie da sie wymienic na inny
|
|
#3423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w piątek na 99% dałabym radę przyjść ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Właśnie, Kasiu, nie da rady wymienić na inny kolor? |
|
|
|
|
#3424 |
|
Zakorzenienie
|
Winterku
jesli juz nie masz ochoty, nie ma problemu poki co mam trzy pudelka potrzebuje pieciu ![]() nie wiem narazie jaka jest cena ostateczna bom sie nie rozliczyla, mysle ze ok 100zl zamowilam jeszcze Khola Guerlaina w kolorze morskim ( uyzwal ktos? bom efektu ciekawa mam metaliczny braz, jest przepiekny czarny, tez... ale morski, czy to rzeczywiscie daje kolor wewnatrz oka? ) bede sie odbierac ostatecznie i liczyc przed odlotem ach, probki, te probki ![]() wczoraj dostalam trzy gratisy, do meteorow i sa do rozdania ( hy, hy na zlocie )Dior Brozne filtr 30 do ciala 150ml Lancaster, bardzo rozowy roz ( idealny do porcelanowej, jasnej karnacji ) Estee Lauder, kontorowka wysuwana z wymiennymi wkladami ( etui metalowe ) kolor karminowy numer 02 Jesli ktos reflektuje na cos z tego zapraszam, mnie to raczej nie upiekszy, a kolejna czerwona kontorowka predzej sie rozlozy nizli ja zuzyje. Mogie zrobic foto. niekoniecznie dzis ![]() Butki fajoskie sama szukam czegos w czarnym ale chyba musze obmacac i poprzymierzac, a tego nie lubie. |
|
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
Da radę Kasiu
|
|
|
|
#3426 |
|
Czekam na Ragnarok
|
I ja
Gratuluję ![]() A ja kupiłam te granatowe z Prima Mody, koturny z kokardką ![]() Dodatkowo niechcący wstąpiłam do Promodu i są duże promocje Mam bluzkę turkusową (taką bombkę jakby), mdło-fioletową oraz (!!!) ciemnoszarą spódnicę do kostek, ale taką bardzo bardzo szeroką, że jak się obracam to faluje jak u góralskich tancerek, mogę ją złapać i wywijać na wszystkie strony świata Przepiękna. Bardzo przewiewna I do granatowych koturn idealnie pasuje.Ale jestem zadowolona. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-07-06 o 19:29 |
|
|
|
#3427 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Homyczku-chodziło mi o zlot w Krakowie,że nie mam komu małego podrzucić,a wrócić bym nie zdążyła na rano w niedzielę
W piątek tylko tornado mnie może zatrzymać w domu Super,że Was poznam Nasturcjo-sama zdecyduj,nie chcę Ci tu meteorków odbierać Ja bez nich żyć mogę edit-za kompementy pod adresem butów dziękuję wszystkim ![]() Tera myślę,czy by tu Promody nie pozwiedzać Jak tak Fenris ładnie kusi
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-07-06 o 19:31 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
Winterro
![]() jak wspomnialam wraz z Jowita mialas pierwszenstwo posiadania z racji pierwszenstwa wyrazonej checi ![]() myslalam, ze w zwiazku z zapomnieniem, nie po finansowej jest Ci to teraz drodze. Co rozumiem. Moja finansowa droga, tez teraz kreta, a stroma ![]() Mnie tam wszystko jedno. Raz na jakis czas moge przytulac kolejne pudelko. Jeno sie boje, bo za kazdom razom odbioru, do mnie sie tez cos przytula ![]() Fenrisie pokaz buciorki, nuuu pokaz ![]() Ciemnam jest widze, widze fajne, fajne przytupasne ![]() choc ja bym sie nie odwazyla na taki model, ale ja, jak wspomnialam nie mam lydki i uda ( co mankamentem jest ) w tych butach wygladalabym jak z proteza nogi ( razem z butem ) Edytowane przez Nasturcja-Pospolita Czas edycji: 2009-07-06 o 19:37 |
|
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
Fenris, poka-poka kiecce
|
|
|
|
#3430 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nasturcjo-to może zatrzymaj meteorki,a nuż widelec ktoś na zlocie je zapragnie
![]() Tylko szkoda,że Was nie poznam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podejrzewasz mnie o brak meteorytow a fe ![]() ide stond jestescie zle bardzo zle a ja nie mam nowych butow a wszyscy maja nowe jak wspomnialam, jesli ktos ma ochote na cos wymienionego wyzej jest do przygarniecia dostalam darmowo, wiec oddaje darmowo |
|
|
|
|
#3432 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nasturcjo-o nic Cie nie podejrzewam,skond te wnioski
Jesteśmy złe,z tym się akurat zgadzam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-07-06 o 19:50 |
|
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3434 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Po południu,a gdzie to się dostosuję
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3436 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cześć złe, okropne, kusicielskie Baby (Rodzynka nie widze to sobie pozwalam
)Fenris, Winterku - buty macie prześliczne, jedne i drugie - a Fenris, poka-poka kieckę. Ja swojej nie pokażę (też kupiłam, a co mam nie mieć! ) albowiem mój antyk jest niekompatybilny z aparatem, ale Waszymi zakupami się pozachwycać mogę ![]() Przy okazji - czy ktoś coś słyszał na temat lata?Będzie w ogóle czy się na amen wyniosło w kierunku Nasturcji (czemu nie dziwota, ze do takiego towarzystwa to i słońce ciągnie)? Znów mam za oknem chmury w kolorze brudnogranatowoszarym i po co ja idę na urlop jak tak będzie całe dwa tygodnie?
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
Piątek 18.00 Kenzo Amour w GB?
|
|
|
|
#3438 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, Gelatomania, za Martensem jest na Ip
|
|
|
|
#3440 |
|
Piers do przodu
|
Margot - wg moich tajnych prognoz pogodynkowych next week ma być bardzo gorący, pełen słońca i krótkotrwałych burz
i temperatury gorrrącej też ....
|
#3441 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
E, taka se tam fryzurka nic oryginalnego, ściełam tylko grzywkę i odjęłam sobie tym zabiegiem conajmniej 5 lat ![]() Cytat:
piękniejsza bo nie ja![]() ![]() ![]() . Ale nie tak dawno kiedy byłam z mężem, ktory jest ode mnie ciut starszy, u jego dawnej znajomej usłyszałam od niej czy ja przypadkiem nie jestem jego córką![]() Cytat:
![]() ---- straszniem padnieta.... |
|||
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
ja w sprawie zlotu krakowskiego. nie wiem czy będę w stanie przyjechać, ze względu na nagły brak transportu. czy jest już jakiś wstępny plan dot. na przykład godziny? bo rozważałam, że mogłabym przybyć pociągiem i po zlocie wrócić do domu, ale nie wiem czy mi pociągi przypasują, a nie chciałabym siedzieć na dworcu i wracać po nocy
|
|
|
|
#3443 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Gelatomania?A,bo to Kenzo Amour mnie zmyliło
18n może być
|
|
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
Tulipanko, godzina i miejsce zlotu jeszcze do ustalenia, wiecej bedzie wiedziała na ten temat Irenka nasza prezeska
Winter, masz przystojnego synka ![]() Z powodu tej parnej pogody nie gotuję
|
|
|
|
#3445 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
I szczęscie mi przyniósł dzisiaj-buty w końcu kupiłam
|
|
|
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
Zamachuje poniedzialkowo!
witam sie ze wszystkimi ![]() nastroj nadal dobry kupilam sobie przesliczny kremowy sweterek w zarze. mieciutki, rozszeszany u dolu, z jakimis szczypaniami, taki dziewczynski ![]() nie mam tylko cos szczescia do sukienek. a tak mnie wzielo. na krotkie w dodatku ![]() Prezesowej gratuluje przygod Bardzo podobaja mi sie buty Winterowe i Fenrisowe ![]() Nasturcyjo, siem tak zapytam, czy ten khol metaliczny braz to Oriental Bronze czy jakos tak? bo kusi mnie on, i mam okazje zdobyc go na targowisku. ale one staruszki sa juz chyba dawno nie produkowane, i tego sie obawiam ![]() co to ja jeszcze mialam napisac jak se przypomne to naskrobie jeszcze. aaa juz wiem! ze od niedawna jestem posiadaczka Angela. i wpadlam! alez to cudo! i jaki tworzy nieziemski woal |
|
|
|
#3447 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie z wieczora
Córko żem stary sklerotyk to dopiero dziś gratuluję kolejnej rocznicy Homyku fajnie, że wypad się udał ![]() Winterko uściśnij prawicę synowi od wujka , który dziękuje za pozdrowienia ![]() Taka Magnetico Doroto witaj Cytat:
Winterko gratuluję butów ![]() Fenris Tobie też gratuluję normalnie kobiety szaleją ![]() Mirro odmachuję |
|
|
|
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
Nasturcyjo Mila, wklejam dla Cie openerowa linke http://www.opener.pl/pl/artists
i donosze, ze dla kilku koncertow warto mi tam bylo byc ( jak to zwykle w zyciu bywa wielkie sceny nie zawsze oznaczaly doznania wielkich koncertow i bardzo czesto, na tych mniejszych scenach graly muzyczne perelki ) Krakowa zaluje raz jeszcze, bo chcialam byc i plany nawet rodzinne byly, ze jedziemy cala gromada nasza i ze psem juz w czwartek - do przyjaciol we Wroclawiu, po czym w sobote wymykam sie z ranca, sama do Was, do Krakowa ...Co sie odwlecze, to nie uciecze. Tak sobie mysle. Winterku, gratuluje chlopaka ![]() I jeszcze chce napisac, ze imponuje mi Irka. Bardzo. Przepraszam, nie dam rady nadrobic watkowych zaleglosci, ale wszystkim gratuluje nabytkow nowych, bo ide o zaklad, ze bylo ich sporo ![]() Odmachuje Renato, Tharonie Gdzie podziewa sie Teresa ??? |
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo wlasnie!
i jeszcze baaaardzo zazdraszczam Dorocie Openera. podobno bylo super. wiem to z relacji znajomych. ja na pewno bym wpadla na Moby'ego i Prodigy... no ale coz, nie mozna bylo miec wszystkiego ![]() aaaa i jeszcze sobie przypomnialam! ze moze, ale to bardzo moze, uda mi sie przyjechac do Krakowa na zlot... musze tylko kogos zbalamucic, coby mnie zawiozl i przywiozl. sie zobaczy. na razie ciii. zeby nie zapeszyc
|
|
|
|
#3450 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tomku-
![]() Dorotko- Czemu ten zlot jest tak daleko Albo czemu ja mieszkam za daleko A kiedy następny? ![]() O,i Mirra będzie,a ja nie ![]() Zuzia nam znikła I Katt się nie odzywa,ale Ona chyba już w Polsce powinna być,czy źle pamiętam?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.

Kolory w sieci kłamią. Kupiłam woal do tańca, miał być koralowy a jest żarówiasty róż dzidziowy, masakra.

Ja bez nich żyć mogę 

Jesteśmy złe,z tym się akurat zgadzam
i temperatury gorrrącej też ....
może się wybirzesz??? 

I Katt się nie odzywa,ale Ona chyba już w Polsce powinna być,czy źle pamiętam?