|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Dzień dobry i miłego dnia
Poprawiam sobie humor w tą pogodę przepięknym zapachem Hally Berry ![]() Miłego dnia
|
|
|
|
#3782 |
|
Piers do przodu
|
A co to? Wywiało dziś wszystkich z wątku? (no fakt u mni taki wiatr, że hej!) i zimno - wyletniłam się za ostro a teraz liczę cichutko na jakie słońce po południu, które uchroni mnie przed złapaniem jakiego choróbska
![]() Lecem czytać Sasiny blog - nareszcie wiem, gdzie mam lecieć edit: Sasiu - odpadłam , zakochałam się i wogóle chyba zamilnę z zachwytu (i też kcem takie janioły )
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-07-09 o 08:51 Powód: dopisek |
|
|
|
#3783 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Powitać
Za oknem trochę słońca,trochę chmurek-najważniejsze,że nie pada Vesenko-olejku kokosowego zamierzam używać do włosów,na buzię nałożyłam go w małej ilosci tak testowo A serum też malutko i bez żelu hialurunowego. to serum jest w sumie dla Małża i to jego bende nim miziać Sasiu-ja chcem takie kolczyki,cudne są I do Francji mnie zabierz
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-07-09 o 09:06 |
|
|
|
#3784 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dzień (podobno) dobry.
No, to se k... poszłam na urlop przepraszam, nie bedę pisać póki nie ochłonę, bo mnie zbanują za niecenzuralne wypowiedzi
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Zimno, mokro, co za lato ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Małgoś
|
|
|
|
#3786 | |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
Cytat:
Małgosia, pewnie będzie brzydka pogoda a takiej szkoda na urlop Sasinkowy blog wymiata, janioły Cośik miałam jeszcze napisać, ale co skleroza
|
|
#3787 |
|
Piers do przodu
|
Małgoś
daj mu
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
witam,
Sasiu, dziekuje za link Małgosiu, pogody ma nie być w przyszłym tygodniu dzisiaj znowu słoneczko za chmurkami. |
|
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Wymiatacze - ahoj !
Margotu- Zwiedziłam Sasinego bloga pokochałam deskę do zapisków miłością wieczną, bo tam jest secesja na niej, a ja secesyjne zawirowania
|
#3790 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dziewczyny, kochane jesteście, dziękuję za pocieszenie
![]() Tak naprawdę, to ponieważ i tak nie planowałam żadnego wyjazdu, to specjalnie mi to planów nie popsuło - zirytowało mnie jedynie to, że sami na siłę mnie na ten urlop wysyłali "bo trzeba wykorzystać" a teraz, ponieważ kolezanka bez uprzedzenia poszła sobie na zwolnienie trzeci raz w tym miesiacu (a na chorą naprawdę nie wygląda - zeby było ciekawiej wczoraj wychodziłyśmy razem z pracy i słowem nie powiedziała, ze planuje nieobecność, mimo, ze o moim urlopie doskonale wiedziała) ja musze z urlopu zrezygnowac. Normalne to, moim zdaniem, nie jest ![]() Jedna pociecha, ze jak Shaal Nurek przyleci, to go dostanę w swoje łapki bezpśrednio, nie czekajac aż wróce z urlopu
|
#3791 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Małgosiu-a to świnia z tego szefa
Sasiu-ja kolczyki zamawiam jakby co Niedługo mam urodziny,będą jak znalazł
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
Powitać
Margot45 Sasiu bardzo ładny blog Nie mam koturn (kręgosłup nie pozwala A i meteorków (a gdzie można nabyć takie miniaturki?) też nie mam ![]() No to mam zaległości(nabytkowe),że huhu.....Miłego dnia i uciekam za miasto ![]()
|
#3793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serum beż żelu się świeci, a z żelem wchłania do matu. Zależy co kto lubi ![]() Sasiu-piękności w Twoim blogu same Znalazłam siwy włos. Na głowie. Własnej ![]() |
|
|
|
|
#3794 |
|
niecnotliwa dziewica
|
No właśnie, też zajrzałam do Sasi - :jakie śliczności love: a kolczyki
od razu mi się geba uśmiechnęła ![]() A w kwestii urlopu jest szansa, ze dostanę tydzień pomiędzy 20 - 24 lipca (później nie ma szans, miesiac sie sam nie zamknie) - ale to jeszcze palcem na wodzie pisane
|
#3795 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Figarro-ja mam tylko koturna i cosik z BU,mało we mnie Wymiataczki
I pieknie pachnę,dzisiaj Nature Millenaire ![]() A jutro mam drewnianą rocznicę małżeństwa Czyli piątą Vesenko-ja te specyfiki nałożyłam z przerwą kilkugodzinna,więc nic mi nie zaszkodziło i normalnie wyglądam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-07-09 o 09:19 |
|
|
|
#3796 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Vesenko, jeden? Ty szczęściaro, ja mam całe pęczki
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
Powitac
za godzine Oblubieniec przyjedzie mnie pobrac na lotnisko nie, spakowana nie jestem nie, ubrana nie jestem nie, nie jestem nawet umyta kot-a nalal do walizki a ja se wlasnie otworzylam piffko pobieram drugi, zimny i orzezwiajacy lyczek i ide zwiedzic Sasinego bloga grunt to sie nie dac poniesc fali latajacego stresu
|
|
|
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
nie bucz ...... stajesz się geniuszem
|
#3799 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam coraz więcej siwych włosów, są piękne
Sztywne, grube, błyszczą się na srebrno. Bardzo je lubię i nie farbuje juz pół roku
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
Tymeno
|
#3801 |
|
rude jest piękne:)
|
Malgosiu Vesenko powitac w gronie geniuszy ![]() Kffiatku radosny za latanie ,moze zamiast rzeczy kot-e zabierz toc on-a juz spakowany ,reszte sie kupi![]() Bylam na blogu Sasiny ,mam co nie co od niej ale jak zobaczylam reszte to janioly no co mam od rana ochote na duuuzo calusow
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-07-09 o 09:37 |
|
|
|
#3802 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Całuśna Zuziu-masz ode mnie
![]() Ja też mam troszkę siwych włosków,ale za geniusza się nie uważam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3803 | |
|
Zakorzenienie
|
ja nie policzyłam prawie białego pasemka, które mam właściwie od zawsze i które dość kretyńsko wygląda przy ciemnej reszcie.
Cytat:
![]() BigM - mam tylko nadzieję,że ten mój geniusz nie będzie się powiększać zbyt szybko
|
|
|
|
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
Ahoj!
Ale numer! Snila mi sie dzisiaj Tymena. Kasia taka zapamietana ze spotkania u Jozefa K. Ladna ta Kasia jest ![]() Milego dnia Wam zycze I sciskam Teressite. |
|
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj tak,pięknie pachniesz![]() Gdybym zapomniała (oj po 30 ponoć ma prawo się to zdażyć ![]() )to życzę przyjemnego obchodzenia rocznicy ![]() To będzie okazja do wypicia za Wasze zdrowie I pożyczę jeszcze wielu lat w zgodzie i miłości,aż do "Późnej Jesieni" ![]() Nasturcji miłego,przyjemnego i krótkiego lotu
|
|
#3807 |
|
Piers do przodu
|
Vesenko
![]() I tak rzymać Ale dopóki nie zjaśnieję na cacy to będę utrzymywać to w tajemnicy - a czupryna mi zjaśniała prawie cała - tył trzyma się jak za dawnych lat ![]() edit: ja za niedługo będę świętować kryształową rocznicę (sprawdziłam na chybcika a co!) i zauważyłam ze zdziwieniem, że do kryształowej co roku każda ma inną nazwę - po kryszałowej każda kolejna piąta - dlaczego?? ja lubię świętować, nie będę czekała następnej pięciolatki, żeby zrobić coś szalonego rocznicowego
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-07-09 o 09:55 |
|
|
|
#3808 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A do całusów to ja zawsze prędka : No popatrz, a ja owe objawy geniuszu tłumię i tłumię farbami wszelakimi. Ot, durny ze mnie człowiek!![]() Margot -
|
|
#3809 |
|
Zakorzenienie
|
Sasinowy blog piękny!
A waćpanna mnie rozbawiła, nie powiem ;] Siwe włosy mam od ponad sześciu lat, a wiosen liczę sobie dwadzieścia trzy... Szybka kalkulacja i można już zbierać szczęki A tymczasem wracam do straszenia porcelany... ._.
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
przeczytałam z zapartym tchem............
Sasiu, mam nadzieje,że nie pogniewasz sie ale bede stałym gościem na Twoim blogu. Juz zapisałam w ulunionych. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

(i też kcem takie janioły 
A serum też malutko i bez żelu hialurunowego. to serum jest w sumie dla Małża i to jego bende nim miziać
I do Francji mnie zabierz 
przepraszam, nie bedę pisać póki nie ochłonę, bo mnie zbanują za niecenzuralne wypowiedzi

a takiej szkoda na urlop
skleroza
daj mu

za latanie ,moze zamiast rzeczy kot-e zabierz toc on-a juz spakowany ,reszte sie kupi