| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-07-10, 09:32 | #3931 | 
| niecnotliwa dziewica | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

O, to ja chcę Katty zobaczyć - w nowej bieliźnie i na koturnnach .

__________________ I wanna hurt you just to hear you screaming my name | 
|     | 
|  2009-07-10, 09:35 | #3932 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Witam   Ale mamy ładną pogodę na mini-zlocik  Tfu,tfu,spluwam 3 razy przez lewe ramię,żeby nie zapeszyć  Nasturcjo-jak my mamy Ci współczuć,jak takie zwariowane opisy Nam czynisz  Ja też najpierw myslałam,że nasza Norweżka ma tyle tuszy do rzęs,że aż musi hak do zawieszania ze sobą wozić  Chcę poka-poka nowej fryzury Małgosi  edit-o jest,piękna,piekna   
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-07-10 o 09:36 | 
|     | 
|  2009-07-10, 09:36 | #3933 | 
| Piers do przodu Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Zuzik - sari jeszcze nie posiadam -więc będzie jak mówisz - rozpracowałaś mój skrót perfekcyjnie   Małgosiu - blask aż bije od Ciebie całej - od oczu po włosy (btw kolor prześliczny  ) i grzywka ciachnięta zupełnie jak moja  Koturny ujawnię jak wygram aukcję - nie będę na razie zapeszać - musicie poczekać do 13-tej z groszami   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-07-10 o 09:37 | 
|     | 
|  2009-07-10, 09:41 | #3934 | 
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Malgosiu    
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-07-10, 09:52 | #3935 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Dziękuję za opinie w sprawie Addicta. Wąż w kieszeni syczy, ale jak nie będzie innych chcących, kliknę    Margot fryzurka świetna! | 
|     | 
|  2009-07-10, 09:57 | #3936 | 
| Zakorzenienie | 

Małgosiu, śliczne dziewcze z Ciebie   Piekny kolor i asymetryczna grzywka  Zlocik dzisiaj   | 
|     | 
|  2009-07-10, 10:01 | #3937 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Margotu - alez Ty masz pikne włosy    
				__________________  | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-07-10, 10:02 | #3938 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

Margot, jak zawsze jestem pod ogromnym urokiem Twojej urody. slicznie. | 
|     | 
|  2009-07-10, 10:13 | #3939 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Down Under 
				 | 

Cytat: 
  Uda się,  Odpocznij i baw się dobrze! Margot - żnakomity kolor, wyglądasz świetnie!  Nasturcjo -  , hak na tusze wymiata  Moje dziecię jest ostatnio chodzącym układem pokarmowym, rureczką z wlotem i wylotem. Pół dnia spędzam w kuchni. Przed chwilą zjadła bułkę z żółtym serem, danonka, kawał sera pleśniowego, pomidorka pokrojonego w kostkę i twierdzi, że jest głodna, i że zjadłaby jajeczniczkę  Mamy chyba podobną przemianę materii, bo zjadłam to samo, co ona (bez danonka  ) i też zjadłabym jajeczniczkę  Witajcie, Kochani!  A, i jeszcze coś - kot mi kicha od wczoraj! Ale jak! Potrafi kichnąć z dziesięć razy pod rząd! Czy koty mają katar? Muszę poczytać... 
				__________________ | |
|     | 
|  2009-07-10, 10:15 | #3940 | ||
| niecnotliwa dziewica | 

Cytat: 
 Cytat: 
 Moja się spłonić  i moja dziękować bardzo bardzo    Katty, trzymamy  za aukcję, a Gdańszczankom zazdraszczam zlociku. Warszawianki - a moze i my byśmy tak co uskuteczniły w przyszłym tygodniu...? 
				__________________ I wanna hurt you just to hear you screaming my name | ||
|     | 
|  2009-07-10, 10:21 | #3941 | 
				 | 

Cyckonosz mi już wysłali   to się nazywa szybkość  Ja mogiem next week po 17-tej  do wyboru pon - wt - śr .... 
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-07-10 o 11:10 | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-07-10, 10:28 | #3942 | 
| niecnotliwa dziewica | 

Dyć tak samo i ja. A gdzie nam się Kasia Contaxowa podziała...?    
|     | 
|  2009-07-10, 10:37 | #3943 | |
				 | 

Cytat: 
 Sasinko koty maja katar nie bagatelizuj tego ,udaj sie do kociego badologa   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | |
|     | 
|  2009-07-10, 10:37 | #3944 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Dzień dobry     Ja jak zwykle jestem parę stron do tyłu... więc chciałam zapytać jak skończyła się historia z zieloną sukienką Nasturcji? Chyba jestem naiwna, ale wersja sprzedającej wydała mi się całkiem prawdopodobna...  I można prosić o zamieszczenie fotki tego cuda? (jedwab  ) Irko dziękuję za info, sprawdzę krakowski wątek i postaram się być Aniołku  Co u Ciebie słychać? czemu zniknęłaś z nk? Mykam po większą kawę z mlekiem i szykować się do zdjęć do dyplomu (nie cierpię zdjęć u fotografa, zawsze jestem tak bardzo speszona, że nie potrafię zrobić swobodnej, normalnej miny, a uśmiech wychodzi jak dziwny grymas, brrr  )  Aha  Namiary na biżu z Klimtem mogłabym prosić?   
				__________________ 'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus)  I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive | 
|     | 
|  2009-07-10, 10:41 | #3945 | |
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Cytat: 

__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | |
|     | 
|  2009-07-10, 10:47 | #3946 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: dolny śląsk 
				 | 

witajcie  nie ma to jak wejść o poranku na wymiatający wątek  nasturcja i jej hak na tusze do rzęs (tak, teresko, też to samo pomyślałam  ) cud-urody margot  cała reszta działa jak pigułka szczęścia. a w perspektywie spotkanie w sobotę, żyć nie umierać   | 
|     | 
|  2009-07-10, 10:47 | #3947 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: B-awaria ;) 
				 | 

Witam się i ja   Margot - pięknie wyglądasz w nowej fryzurce  Katty, wizażowy ulubieniec to ma pomysły  Dzięki za poprawę nastroju z rana  Nasturcjowe przygody - jak zwykle wymiatajom  Fenrisku  Będzie dobrze (co ma nie być  )- zobaczysz... U mnie tęczy niet słońca niet ale deszczu też niet  i oby tak zostało  Miłego piątku! | 
|     | 
|  2009-07-10, 10:55 | #3948 | 
				 | 

Magulenko jak tam maluszek?

__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-07-10, 11:02 | #3949 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Nasturcjo - współczuję przygód, ale opis wymiata  Margot - świetna fryzura i świetny kolor  To natural czy farba? I pytanie do kociar (bo mi się w związku z zapytaniem Sasi przypomniało) - co mi moja kotka chce powiedzieć, jak mnie lekko podgryza w nos, kiedy usiłuję spać? | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-07-10, 11:10 | #3950 | 
| niecnotliwa dziewica | 

Jeszcze raz bardzo dziękuję za komplementy   Kolor to farba... trudno powiedzieć, jaka, bo farbuję je samodzielnie, od długiego czasu i niestety, z konieczności. Długi czas był Orzech włoski Wellatonu, a ostatnio sobie strzeliłam Karmelową czekoladę - i ona daje taki lekko rudawy połysk, ale na moich włosach to na szczęście tylko połysk, nie rudość jako taka. Magdulenko, u nas deszczu na szczęscie też niet, ale i tęczy nie było, i ze słońcem jakoś tak... średnio na jeża. Zdrówka dla maluszka życzę   
|     | 
|  2009-07-10, 11:22 | #3951 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: B-awaria ;) 
				 | 

Cytat: 
 Margot, dziękuję. Dziś już dużo lepiej - bo bez gorączki Za to przyplątał się jednak katar  Trudne to dla nas szczególnie bo synuś jeszcze na piersi - a przy katarze nie umie pić  Ale... idzie ku lepszemu (co ma nie iść  ) | |
|     | 
|  2009-07-10, 11:23 | #3952 | 
				 | 

Chyba zwinę żagle i udam się do domu   dopadła mnie taka jedna wściekła krowa, co to nie chciała się dać wydoić i osłabia mnie coraz bardziej ..... 
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | 
|     | 
|  2009-07-10, 11:38 | #3953 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Dziewczyny ja wpadam jak po ogień,  musimy ustalić godzinę i miejsce zlotu Krakowskiego. Wszystkie babeczki i Tomka, którzy się wybierają zapraszam do krakowskiego wątku. 
				__________________ | 
|     | 
|  2009-07-10, 11:41 | #3954 | |||
| czyli Endżi Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Home is where the heart is 
				 | 

Porcelanko, bo pieprzony stalker znalazł mnie i tam i uszczęśliwił mnie pewną chorą wiadomością. Wkurzyłam się i wykasowałam konto - jakby to cokolwiek załatwiało   Ale i tak nk już mi się znudziło  Mam nadzieję, że psycholowi znudzę się i ja - i to możliwie jak najszybciej  Cytat: 
  Cytat: 
  To Ty kupiłaś? Cytat: 
  Ale jaki Ty masz przepiękny kolor oczów!  Niezapominajki  Raz jeszcze śliczniasto dziękuję za kciuki - naprawdę czułam przeogromny ładunek dobrej energii z sobą    Niestety się nie udało      Obudziłam się o 4.50 przerażona tym, że zaspałam - chociaż nie zadzwonił jeszcze żaden z dwóch nastawionych budzików  Pojechałam i modliłam się żeby nie puścić pawia po dwóch napojach energetycznych i trzech Kalmsach  Egzamin teoretyczny machnęłam dosłownie w niecałe 4 minuty bez żadnego błędu, ale poległam na praktyce  Modliłam się o to żeby mieć egzaminatora faceta a kiedy usłyszałam przez głośnik głos babki to wiedziałam, że nie będzie dobrze. Bardzo daleka jestem od tego żeby obwiniać kogokolwiek za własne niepowodzenia, ale nie cierpię zdawać egzaminów u kobiet (w dodatku starszych i brzydszych...  ). Pani była dość nieprzyjemna, ale postanowiłam mieć to głęboko w nosie i byłam uprzejma i uśmiechnięta razy dwa i zgodnie z planem na przywitanie poza standardowym "dzień dobry" uścisnęłam jej rękę. Badania dowodzą, że dzięki symbolicznemu i choćy przelotnemu kontaktowi fizycznemu z obcą osobą uzyskujemy jej przychylność   Byłam tak niesamowicie zdenerwowana i tak trzęsły mi się ręce, że kiedy omawiałam jak sprawdza się poziom oleju w silniku to dopiero chyba za 8 podejściem udało mi się wcelować drżącymi łapami do dziurki na wskaźnik...  Niech to będzie wystarczającym szczegółem żeby nakreślić mój stan psychofizyczny  Wszystko się udało, jedziemy na rękaw. Pytam czy mogę wypróbować wyważenie sprzęgła przed przystąpieniem do manewrowania. Babiszon mówi, że nie chociaż instruktorka na zajęciach powiedziała nam że mamy takie prawo i że jeśli ktoś spróbuje nam odmówić to mamy odpalić "aha, to ja sobie i tak spróbuję  ". Brak mi odwagi  Zrobiłam płynnie cały rękaw i na samiusieńkim końcu minimalnie za szybko hamuję i samochód nie mieści mi się w kopercie. Po prostu do mnie nie dociera i jestem załamana. Gdybym sobie chociaż wywalczyła wyjazd na miasto to szybciej bym się z tym pogodziła...  Miałam przeczucie, że jeśli tylko wyjadę z placu to uda mi się zaliczyć egzamin. Poprzedniego dnia na ostatnich dwóch godzinach kompletnie mi nie szło z rękawem (jak nigdy!) i wiedziałam, że to będzie następnego dnia problem, bo już byłam źle nastawiona i spięta. To było dla mnie strasznie ważne - chciałam moim zmotoryzowanym chłopakom udowodnić, że mam w sobie doskonały zmysł kierowcy i takie tam  Jasne cholera, ile ja bym dała żeby pozwolili mi zrobić ten pieprzony rękaw raz jeszcze  Jest mi tak strasznie przykro że masakra      Oczywiście nie poddam się tak łatwo i za miesiąc znowu powalczę. Ale to już nie będzie to samo. Cała podminowana stoję na dworcu i esemesuję z kibicami kiedy nagle za mną przejeżdża na rowerze chłopak i łapie mnie za tyłek!  Byłam taka zaskoczona, że aż zabrakło mi refleksu do czegokolwiek poza obrzuceniem go epitetem  Gdybym tylko nie była taka przytępiona to na bank zepchnęłabym idiotę na tory z tym jego pieprzonym rowerem a przynajmniej tak przywaliła mu w twarz, że sam by spadł  No co za ludzie?!! Dobra, wieczorem idę się upić - może chociaż troszkę mi przejdzie. ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Ale lakonicznego posta stworzyłam  Irenko, koniecznie foteczki cykajcie!   
				__________________ pachnę | |||
|     | 
|  2009-07-10, 11:46 | #3955 | 
| niecnotliwa dziewica | 

Aniołku, uda się następnym razem   zrób coś miłego dla siebie samej na poprawę humorku   
|     | 
|  2009-07-10, 11:51 | #3956 | 
| czyli Endżi Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Home is where the heart is 
				 | 

Margotko, nie wiem czy się uda - baaardzo bym chciała   Na pewno strasznie zależy mi, żeby chociaż wyjechać z placu na miasto i tam stoczyć równą walkę  Właśnie oddaję się kompulsywnego zajadaniu  Ciastko z kajmakiem. Chociaż jeszcze mi niedobrze po tym wszystkim  Ale to głupie tak przeżywać takie coś   
				__________________ pachnę | 
|     | 
|  2009-07-10, 11:53 | #3957 | 
| niecnotliwa dziewica | 

Kochana, nic nie jest głupie, to najnormalniejsze w świecie, ze stresuja nas własne niepowodzenia. Uda się na pewno    
|     | 
|  2009-07-10, 11:55 | #3958 | 
				 | 

Endżi - pierwsze koty za płoty    
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | 
|     | 
|  2009-07-10, 11:55 | #3959 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-04 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

więc: zapomniałam pogratulować Koli egzaminu, co aktualnie czynię     Aniołku, miłego imprezowania, zapomnij o dzisiejszych niepowodzeniach, następnym razem już się uda  rety, zlot już jutro... ech, nie dam rady przyjechać  jestem w czarnej... dziurze, nadal nie mam prezentacji, nadal nic nie umiem na egzamin, a na dodatek od ponad 2 godzin non stop wiercą coś tak głośno, że nie jestem w stanie wyjść do kuchni i nawet ściany mi drżą... siedzę zamknięta w pokoju, bo tu jest najciszej i próbuję coś wymyślić, ale w takim hałasie jest to średnio możliwe  od jakiegoś czasu mój okoliczny park bardzo, ale to bardzo źle i smutno mi się kojarzy, ale jak tak dalej pójdzie, to chyba będę tam musiała się przenieść z notatkami, bo oszaleję   | 
|     | 
|  2009-07-10, 11:59 | #3960 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Angelu - okropetalnie strasznie lubię Cię czytać ... posty piszesz takie naładowane emocjami , że hej  jak je czytam, to lapię się na tym, ze wstrzymuję oddech  za miesiąc zdasz na mur   
				__________________  | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.