![]() |
#4051 |
Moderator
|
Dot.: Guerlain-kolorówka
piekna!!! i pikne usteczka!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4052 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki a co to za kulki
![]() ![]()
#4053 |
Zakorzenienie
|
Oj to starowinki sa (tez ja na ebay znalazlam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4054 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ps. tak sobie wlasnie przegladam co tam na naszym ebay hihi... ale ogolnie nic ciekawego ![]()
![]() |
#4055 |
Zakorzenienie
|
Red Pastel
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4056 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4057 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4058 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4059 |
Zakorzenienie
|
ja wole wiecej mythic, w koncu pinkow uzywa sie na same policzki jak juz....a i te kulki nie tak ladne jak w 01
![]()
![]() |
#4060 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Co do mythic - mają mniejsze drobinki niż imperiales, po zastosowaniu buzia jest jednak taka satynowo-rozświetlona ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4061 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w takim razie czekam na fotki ![]()
![]() |
#4062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4063 |
Konto usunięte
|
A swoją drogą czy któraś z Was posiada pink fresh? Ciekawa jestem jak wyglądają na skórze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Rosy Nude jest na ustach podobna jak u Vodianowej (swoją drogą uwielbiam tę modelkę prezentującą kolekcje kosmetyków) w reklamie Slavic Beauty ![]()
![]() |
#4065 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Będę wdzięczna, właśnie takiego efektu o jakim mówicie szukałam . Rozświetlenie, promienna twarz-uwielbiam ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4066 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4067 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4068 |
Konto usunięte
|
Gerlenki, mam pytanie. Jaka jest nazwa jesiennej kolekcji Guerlain w koncu? Caly czas myslalam, ze Russian Beauty, ale czasami spotykam sie z nazwa Slavic Beauty.
Na stronie Guerlain omowienia kolekcji nie ma, tylko produkty kolekcji. Dla wynikow "Russian Beauty" znalazlo mi 181.000 wynikow, dla "Slavic Beauty" 2.480, stad sklaniam sie wciaz ku Russian. Google nie myli sie nigdy ![]() Desti, wstreciucho Ty przebrzydla ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4069 | |||||||
PIP.
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
3 biale, 4 fioletowe, 3 zielone, 3 zolte, 4 rozowe ale np u mnie nie tak bylo z bezykami, bo kulki byly w takiej samej ilosci, ale strasznie male w porownaniu do Mythic -> Załącznik 2598181 w dodatku mialy zdarta naklejke troche.. ale nie marudze, bo mi truskawa oddala 50%, wiec 65 zl za zestaw miniatur to chyba nie tak zle? ![]() Cytat:
wlasnie nie. Nacres jako jedyne z prasowanych MAJA DROBINKI. ale takie male. ja myslalam, ze moj brazer ma male, ale w porownaniu do nacre - tamto to jakies confetti ![]() i nacre rozswietlaja pierwsza warstwa to faktycznie szok - taki polysk, ze mozna sie wystraszyc. ale to, co jest pod spodem - zdecydowanie nie jest matujace [zreszta w KWC jedna dziewczyna tez o tym pisala - ze Nacre sa rozswietlajace az do konca ![]() a ja wczoraj tak marudzilam na te kulki i bylam pewna, ze wole sprasowane... ale wymazialam sie mythic i jednak je tez kocham ![]() i powiedzialam sobie, ze przeciez nie musze wybierac tylko jednego koloru i rodzaju.. moge kochac wszystkie meteoryty ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() mysle, ze z Nacre bedziesz zadowolona o ile bezowe byly dla mnie za ciemne - to Nacre bedac limitowanka pasuja do wszystkich - do mnie, do mojej mamy [ktora jest bardzo opalona zawsze i kocha brazery i na ten brazer jak sprobowala nacre to bardzo ladnie rozswietlily] i mojej przyjaciolki, ktora jest bielsza od sciany ![]() Mythic tez warto sprobowac ![]() ![]() ale ja polecalabym nacre, bo Mythic zawsze beda, a te kiedys sie skoncza. no i tak jak pisalam - sa to jedyne z tych prasowanych, ktore maja takie mikro mikro drobinki, wiec rozswietlaja, a nie tylko matuja. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() z tego, co piszesz o imperiales to mythic sa o wiele bardziej subtelne i mniej je widac. Cytat:
![]() AZ tyle ![]() a tak poza tym, calkiem mimochodem, chcialam powiedziec, ze... dostalam prasowane motyle ![]() ![]() przed chwila otworzylam paczke ![]() jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pierwsze wrazenie - ten puder luksusem bije w promieniu 5 km ![]() ![]() ![]() opakowanie ![]() ![]() pachna oczywiscie tak ![]() ![]() motylki sa piekne... [a jeszcze wczoraj znalazlam wreszcie jakas opinie o tym pudrze, po jakims czasie uzywania i sie okazalo, ze te motylki nie sa tylko na wierzchu, ale na przestrzal, tak jak byc powinno ![]() tlo jest jasnobezowe [jasne jak w prasowanym nacre to wewnetrzne kolko (nie bialy rozswietlacz tylko to 2 od srodka)], motylki sa biale, rozowe i brazowe [ale tez nie takie ciemne jak na fotkach w necie]. ![]() ja chyba nie bede ich uzywac, tylko je ogladac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4070 |
Zakorzenienie
|
Mi sie motyle podobaja, ale cena prawie 300zl to dla mnie za duzo. Nie dam w zyciu tyle za puder
![]() Jak juz potestujesz to pisz wrazenia!!! I fotki wklej!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4071 | |
PIP.
|
Cytat:
moj mam za 200 ![]() ![]() ![]() zrobie mu dzisiaj sesje zdjeciowa i wrzuce jutro rano ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4072 | |
Rozeznanie
|
od razu kupiłam
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4073 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mój to coś Ty - kręci tym swoim nochalem na wszystko co mam na oku. Ale ja naprawdę mam ZA DUŻO ![]() Cytat:
![]() A ja mam tylko 15 mythików - same duże co prawda, ale pink freshów jest chyba o 5 czy 6 kulek więcej i też są duże. Coś mi tu nie gra z tymi miniaturami...one chyba nie ważą po 8 g... Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4074 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;14838579]Gerlenki, mam pytanie. Jaka jest nazwa jesiennej kolekcji Guerlain w koncu? Caly czas myslalam, ze Russian Beauty, ale czasami spotykam sie z nazwa Slavic Beauty.
Na stronie Guerlain omowienia kolekcji nie ma, tylko produkty kolekcji. Dla wynikow "Russian Beauty" znalazlo mi 181.000 wynikow, dla "Slavic Beauty" 2.480, stad sklaniam sie wciaz ku Russian. Google nie myli sie nigdy ![]() kolekcja nazywa sie Slavic Beauty ![]() ![]() ![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;14838579]Desti, wstreciucho Ty przebrzydla ![]() ![]() ![]() ![]() nic z tego ![]()
#4075 |
Zakorzenienie
|
Powinna byc inspirowana Polską urodą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4076 |
PIP.
|
![]() no jesli nawet ja z trudem znajduje dla siebie podklad, jesli nawet dla mnie wiekszosc najjasniejszych jest za ciemna, to ja nie wiem, co robia dziewczyny, ktore sa jeszcze bledsze ![]() ![]()
![]() |
#4077 |
Zakorzenienie
|
trzeba by im to powiedziec albo napisac hihi
![]()
![]() |
#4078 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kobietki kochane, opowiedzcie mi o motylach ![]() ![]()
![]() |
#4080 |
Rozeznanie
|
A mnie ilios nakręciła na prasowańce limitowane Nacre de mers ( dobrze?) i zastanawiam się jak one wypadają w porównaniu do prasowanych Mithiców, bo faktycznie za chwilę ich nie bedzie, ale cene mają zabójczą ( na all).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.