|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Piers do przodu
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Kasiu - Conrtaxowa - co się stało ??
nie strasz z tym pogotowiem upał daje we znaki??? ![]() Kffiatku koffany - jeśli już to zawannuj, zaperfumuj, zaśpij i zapomnij
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
Dziędobry
![]() Dziekuje Homyku, Margot, Tharoonie, Kasi Contaxowej, BigMamie za mile slowo o pierworodnyn. Dzisiaj sie troche bycze. Bycze, znaczy ze polowe dnia jak nic spedze przed komputrem klepiac. Nasturcjo, dobrze prawi Malgosia - deperesyje zaperfumuj. Po slepiach jej jakim ulubionym zapachem trzasnij! Fest mocno! Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-07-15 o 09:57 |
|
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu - Contax, masz PW
![]() Powitać powróconą Nasturcję Kasiu - San... bym zapomniała Dziękuję za propozycję poratowania Corridą ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- I cieszę się, że pociecha Winterki już wyzdrowiała
|
|
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
A z róży stulistnej , Contaxo
Vesenka napisała, ze ładniej pachnie niż z damasceńskiej, a działanie takie samo, tom się posłuchała ![]() tyko mało tego jakoś i juz kombinuję, czy by nie przelać do jakiego spraya i rozpylać na skórę, a nie lać na wacik ... chyba trza było kupować dwa sztuki
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje dobre wymiatajace dusze
walnelam Tequile ( bylo sie w koncu w strefach bezclowych ) lepiej doprawilam Masaki Mat Male zrobilo sie gorzej ( to nie jest zapach na lekowe stany depresyjne ) ![]() ide sie zwodowac w kapieli kawowej ( i ja mam swoje nowe KWC wywiezione z ziemi polskiej Joanna Naturia, olejek do kapieli kawa ze smietanka, krolewska przyjemnosc za cale zlotych szesc )a pozniej zakokonic i zakupic co nieco na lepszy koniec dnia mam juz nawet oko w sieci ![]() czy taka torebajka to piekna aby jest? celem ustosunkowania sie wzgledem watku oznajmiam ( przebieglam jeno pobieznie ) ze dziekuje Irence za Mnicha i cala reszte widokow Taterskich ze Tymenie w sari uroczo i sama se sari sprawie ( bo mi okulala nastepna Allegrowa sukienka ) i przytulam sie do Zuziolowego psiaka jesli jeszcze starczy miejsca
|
|
|
|
#4356 |
|
Piers do przodu
|
Kffiatku - tak trzymać
Torebka jest .... hmm .... dla mnie jest zbyt ekstrawagancka .... no i psica moja z pewnością by chciała się zaprzyjaźnić bliżej (bo z jamnikami wszelkimi jest za pan brat)
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Eee... tego ... torebajka jest oryginalna
![]() może kot-aę dałoby się w niej nosić
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra
![]() jeszcze ja przemysle ![]() ze tak powiem, powiew ekstrawagancji rzucil mi sie na przemeczone oczy scialam dac sie poniesc
|
|
|
|
#4359 |
|
rude jest piękne:)
|
Doroto-Coco gratuluje latorosli
Nasturcja powrocona Macham do Wszystkich ,dobrego dnia zyczac
|
#4360 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajta, znaczy ; czytajta
Czy która/który gieletał żel hialuronowy 2% z BU ? Niby proste : wsypać proszek do tego, co w butelce i wymieszać przez kilka minut ... mieszam już ponad 10 i z bagietki ciągle zwisa żelowy, przepraszam za wyrażenie, glut ![]() tak chiba nie powinno być ?! ![]() HELPUNKU !!!!
|
#4361 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Ja mieszalam ale nie pamietam gluta zakrec butelke i potrzasaj butelka ,pozniej zostaw na jakis czas i sprawdzisz czy sie rozpuscilo
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niskie ciśnienie wczoraj wracałam późnym popołudniem do domu i całe szczęście, że jechałam autobusem do samej pętli to przemiły Pan kierowca zaprowadził mnie do domu, bo inaczej bym padła Właśnie zapodałam sobie na nadgarstek osławione Musc Maori PG i żywcem aromat czekolady z kryzysowych czasów czyli tzw. wyrobu czekoladopodobnego bleee lecę szorować kończynę
Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-07-15 o 11:34 |
|
|
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
Nu, udało się, .... w trudzie i znoju ...<ociera pot z czoła> ...
glut znikł był jeżiszmaria ,ale to sztres, takie gieletanie
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
a jednak ktos mi humor poprawil
mianowicie Allegro kobieta kupila u mnie bluzke poki co, nie zaplacila jeszcze za nia, wiec towaru nie widziala a juz ja wystawia, w dodatku z moim zdjeciem i opisem http://www.allegro.pl/item687595401_..._jedwabna.html jedyna roznica, to fakt iz twierdzi, ze jej jest nowa a moja byla uzywana ![]() jak ona ten towar chce wyslac, skoro go nie ma ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Casiu Contaxowa ja tyz jestem infantylna ![]() zastanawiam sie jednak czy aby prezentujemy z jamnikiem ten sam poziom bo moze on bardziej
|
|
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...zasypmy ją gradem podchwytliwych pytań o wymiary dokładne i prośbami o foty w zbliżeniu
|
|
#4366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cóż za przedsiebiorcza osóbka i co zamierzasz zrobić Cytat:
No dobra, można być infantylnym ale ten jamnior jest na dodatek cudaczny i cała stylizacja jest przekombinowana
|
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Kasiu Contax, uważąj na siebie Nasturcjo, odjechany jest ten jamnik Co do aukcji to tak zrobię To kpiny sa , słów brak. Na zdjęciu u tej Pani Ty jesteś, prawda? napisałaś do niej? zgłosiłaś allegro?BigM, ja miałam gotowy żel z BU, gotowy glut |
|
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie przedpołudniowo
Coś tam rakiem nadrobiłam... i gratuluję ogromnie: Tulipkowi - licencjata Aniołkowi - Poldka jak się patrzy Tymenie - pięknego malinowego sari Dorocie - syna -zdolniachy Irce - widoków tatrzańskich Nasturcji - klientki Winterce - zdrowego synka i kogo pominęłam - gratuluję tego co trza Marioli i Antosiowi ślę wirtualnego buziaka A Zuzince 3 setki głasków dla pieska I miłej środy życzę |
|
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
Ona nie jest piękna, ona jest absolutnie boska! Siedzę jak durna i zdjęcie hipnotyzuję
Z wrażenia zapomniałam, co jeszcze miałam napisać. Skoro zapomniałam, znaczy że nie było to nic śmiertelnie ważnego ;] To może chociaż kilka dźwięków zostawię.
|
#4370 | ||||
|
czyli Endżi
|
Mirruniu, Doroto, Tako, Mariolu, Homiczku, Margotko, Magdulenko - dzięki za gratulacje
![]() Cytat:
Powodzenia!Ja też muszę wrócić do angielskiego. Dwa lata temu rzuciłam w kąt przygotowania do CAE, nie podeszłam do egzaminu a angielski na uczelni to taka fikcja jest ![]() Cytat:
![]() Będę ćwiczyć, będę Dostałam nawet oryginalną chustę z Turcji z monetkami Ale aż tak pięknie jak Ty nie wyglądam ![]() Cytat:
Rzeczywiście strasznie od wczoraj leci ciśnienie. Ja też cierpiałam, ale nie aż tak. A próbkę masz podrobioną, ot co! ![]() Cytat:
Kwiatku, a może Ty po prostu jak magnes przyciągasz takie oryginalne indywidua Mnie też się podoba torba ![]() To ja mam jeszcze małe zadanie konkursowe. Kto zgadnie ile kosztują te animalne torebki z załącznika ? Żeby jeszcze chociaż były ładne i atrakcyjne
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-07-15 o 12:18 |
||||
|
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4372 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Nasturcjo-torebka szczerze mówiąc taka sobie Synek dziękuje i pozdrawia
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4373 |
|
Piers do przodu
|
Endżi - to piękne torebki - w sam raz dla Księżniczek Barbie wychowywanych przez ukochane Mamusie blond tapeciarskie solary, przyzwyczajające pociechy do gustowania w blasku biżu i białych kozaczkach, nakłaniające do oglądania na MTV szoła Moje któreśtam urodziny i uczenia, że liczy się tlko wygląd
..... moje pierwsze skojarzenie ..... a ile kosztują?? pewnie bajońskie sumy, choć ja bym nie dała zeta
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-07-15 o 12:26 |
|
|
|
#4374 |
|
czyli Endżi
|
Katty, no nie wiem jak tam ma się sprawa z sytuacją rodzinną potencjalnych nabywców, ale dla mnie to taki kicz do obrzydliwości wprost
Tadaaaaam! KLIK1 i KLIK2
|
#4375 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Napisałam do pani pytanie o dokładniejsze wymiary bluzki-ciekawe co odpisze
Jeśli w ogóle odpisze
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4376 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
takich cen się nie spodziewałam ![]() A co do sytuacji rodzinnych to takie moje pierwsze skojarzenie z .... (mam takie trzy przykłady zamieszkujące naszą wspólną kamienicę - więc dużo subiektywizmu mi wylazło )
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-07-15 o 12:48 |
|
|
|
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry jezu
10 polonezów mozna mieć za tą cene
|
|
|
|
#4378 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Rany kota, czym one są wysadzane, brylantami?
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zadziwiona preznoscia Allegro
aukcja juz sciagnieta ciekawam tylko czy potencjalna kupujaca ma zamiar uiscic naleznosc Srednia wieku tych, ktorym sie jajniczek czerwony podoba kaze mi wykluczyc jajniczka jako przyjaciela dojrzalej juz kobiety. Chyba, ze mi sie przysni noca cimna szepczac: jam jest twoj ![]() Propozycja Janiola natomiast zwalila mnie z finansowych nog. Przerazona jestem swoim uwstecznieniem nie wiedzialam, ze takie torebki na swicie sa nie wiedzialam, ze jest taka firma ceniaca tak swoje wyroby nie wiedzialam, ze tela to cudo moze kosztowac
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.

nie strasz z tym pogotowiem
upał daje we znaki??? 

Dziękuję za propozycję poratowania Corridą

zakrec butelke i potrzasaj butelka ,pozniej zostaw na jakis czas i sprawdzisz czy sie rozpuscilo
wczoraj wracałam późnym popołudniem do domu i całe szczęście, że jechałam autobusem do samej pętli to przemiły Pan kierowca zaprowadził mnie do domu, bo inaczej bym padła

..... moje pierwsze skojarzenie ..... a ile kosztują?? pewnie bajońskie sumy, choć ja bym nie dała zeta
takich cen się nie spodziewałam