|
|
#4381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Guerlain-kolorówka
Cytat:
|
|
|
#4382 |
|
PIP.
|
Gratuluje motylkow
mysle, ze pokochasz je od pierwszego wejrzenia, bo z nimi nie da sie inaczej ![]() A imperiales mnie zastanawiają... Za dużo różu to nie dla mnie, ale z kolei ta srebrzystosc.. Niech już będzie jutro, bo chce je zobaczyć..
|
|
#4383 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do imperiales - różowe kulki wyciągnęłam, jedyny róż jaki mogę mieć na twarzy to ten ma policzki rozświetlają pięknie, z taką właśnie jakby srebrną poświatą |
|
|
|
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
ja uzywam imperiales na cala twarz i wcale nie ma efektu swinki
...
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byc moze jutro bede w Pasazu Grunwaldzkim we Wroclawiu to pojde pomacac Imperialki
|
|
|
|
#4386 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobrze, że jest Wizaż
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
W Warszawskich sephorach ich nie ma
pani sephorzanka nawet nie wiedziała że będą w ogóle.
|
|
|
|
#4388 |
|
PIP.
|
w Poznaniu i Wrocku juz sa, wiec w Wawie tez musza byc
|
|
#4389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mi nie przyszło do głowy żeby cos wyciągać, bo nie dają efektu świnki, a poza tym te różowe są najmniejsze i jest ich najwięcej, więc pewnie zostałaby połowa opakowania ale jak jest możliwość przetestowania to trzeba testować
|
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
A u Mnie w gdańsku w Sephorze w City forum są .....UWAGA 2 szt :0
Na Mnahattnie nie ma ... nie wiem jak jest w Galeri Bałtyckiej..... W Douglasie --Madison nie ma....
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2009-10-26 o 09:59 |
|
|
|
#4392 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
12 -rose delicat 13- rose eclat 23- dore star 04- beige ultimate 02- beige exquis 22- dore sensuel 03- beige parfait 24 - dore mythic podklad wyglada naprawde ciekawie czy ktoras z was juz wyprobowala???
Moje zapachy "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 Edytowane przez karinkaa Czas edycji: 2009-10-26 o 11:11 |
|
|
|
|
#4393 |
|
Raczkowanie
|
Zostałam szczęśliwą posiadaczką prasowanych motylkow
ilios zdajesz sobie sprawe, ze dzieki Twojemu zachwytowi nad motylkami rozeszly się one jak świeże bułeczki na allegro ![]() Teraz tylko czekam na imperiales, ale w Krakowie jeszcze ich nie ma
|
|
|
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
ha! ... wiedzialam, ze tak bedzie i nie ma co czekac
...
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
No ja wlasnie tez ciagle mysle o Imperiales... a jak mi nie podejdą to kupie Mythic, albo ewentualnie drugie opakowanie Pasteli
|
|
|
|
#4396 | |
|
PIP.
|
Cytat:
![]() no ale zawsze urzekaly mnie te prasowance w puderniczce i patrzylam na nie tesknym wzrokiem w drogerii, a motyle to juz w ogole arcydzielo ![]() ja juz sie nie moge doczekac 15, kiedy skoncze prace i pognam do sephory ogladac imperiale jesli juz maja mnie zachwycic i wzbudzic chec posiadania, to niech stanie sie to, dopoki jest ta 20% znizka
|
|
|
#4397 |
|
Raczkowanie
|
ilios na all byly 2 aukcje, na jednej 5 a na drugiej 3 i wszystko poszlo
Mnie one sie snily po nocach, mialach sen, ze ich juz nie ma i rano wstalam i szybko kliknelam Mam juz GT prasowane-są boskie,tez je uwielbiam, a dzis od rana ogladam motylko, moja druga milosc. Mam nadzieje, ze niedlugo bede miala trzecia milosc Imperiales, tym razem kuleczki ![]() Achhhhh ten wizaz, co on ze mna robi
|
|
|
|
#4398 |
|
PIP.
|
oj, wiem, wizaz jest bolesny dla portfela..
ale za to jaki przyjazny dla kosmetyczki
|
|
#4399 |
|
BAN stały
|
Kurczę, coraz bardziej mnie kuszą te prasowane imperialki. Mówicie, że teraz promo jest w Sephorach...a jaka zniżka, 20% na wszystko ? Chłop mi się po kraju tuła i zagranicy, to może bym go namówiła. Tylko tak w ciemno kupić...cholera...A do najbliższej Sephory mam 50 km
![]() A powiedzcie coś więcej o tym kompakcie imperialnym. Czytałam oczywiście posty na poprzedniej stronie, ale chcę WIĘCEJ, WIĘCEJ !! Ilios, obejrzyj go dla mnie jak dziś będziesz w perfumerii, ładnie plose ![]() Tzn. chciałabym wiedzieć jaki daje efekt na skórze, czy zostawia jakiś kolor (jeżeli tak, to czy w chłodnej czy ciepłej tonacji), jak ze stopniem nadrobinkowania (czy duże zdrobiny i dużo ich) Mogłabyś ?
Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-10-26 o 14:11 |
|
|
|
#4400 | |
|
PIP.
|
Cytat:
]ja za godzine pedze ogladac imperiale i obejrze je dokladnie z kazdej strony [i w formie kulkowej, i prasowanej], wieczorem zdam sprawozdanie
|
|
|
#4401 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Będę bardzo wdzięczna za relację. Z góry dziękuję I czekam |
|
|
|
|
#4402 |
|
PIP.
|
ja tez zawsze dostaje, a rzadko korzystam, ale jak sie do Wizazanek porozsyla to chociaz jakis plus z tego
![]() moze raz w zyciu mi sie przyda, jesli kulki mnie zachwyca
|
|
#4403 |
|
BAN stały
|
No to niech Cię zachwycą
|
|
|
|
#4404 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Prasowane Imperiale sa sliczne. To ja pierwsza zaczelam je wychwalac ![]() . Drobinek jest mnostwo i sa bardzo bardzo drobne.Ja chetnie bym kupila, ale cena mnie przeraza. 470 zloty ze znizka dla Sephory to haracz straszny moim zdaniem. Ja chyba poczekam i kupie je za rok. Cena bedzie nizsza o polowe .
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-10-26 o 14:47 |
|
|
|
|
#4405 |
|
BAN stały
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;14926173]Prasowane Imperiale sa sliczne. To ja pierwsza zaczelam je wychwalac
![]() . Drobinek jest mnostwo i sa bardzo bardzo drobne.Ja chetnie bym kupila, ale cena mnie przeraza. 470 zloty ze znizka dla Sephory to haracz straszny moim zdaniem. Ja chyba poczekam i kupie je za rok. Cena bedzie nizsza o polowe .[/QUOTE]ekhm...mam urodziny za jakieś 2 tygodnie. I to takie ładne - 31 Więc czemu by nie poprosić o taki prezencik. Może być ze zniżką ![]() A kolor jakiś dają na skórze ? |
|
|
|
#4406 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i dawno nie byłam w sephorze . A też chcę kupić ze zniżką nowe kulki Edytowane przez 201606201122 Czas edycji: 2009-10-26 o 15:58 |
|
|
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj mowie do mojego TŻ ze jesli bedzie chcial mi cos kupic pod choinke albo na Mikolaja to ja juz wiem co (mialam kulki na mysli
) i nie zdazylam mu powiedziec... a oj na to że chce mi kupić motor ![]() Chyba bede musiala zainwestowac w kulaski z wlasnej kieszeni |
|
|
|
#4408 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Drobinki sa w tonacji zlotej, cieplej z tego, co pamietam. |
|
|
|
|
#4409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2009-10-26 o 17:08 |
|
|
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
A efekt daje chlodny?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.

mysle, ze pokochasz je od pierwszego wejrzenia, bo z nimi nie da sie inaczej 
...
-> co sroce w oko wpadnie
Dobrze, że jest Wizaż
pani sephorzanka nawet nie wiedziała że będą w ogóle.

...
. A też chcę kupić ze zniżką nowe kulki